• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اگر آشغالی مثل هازارد برای پول رفت چلسی یکی دو سال بعد هم برا پول میره یه جای دیگه. به شخصه از این بازیکنای یکی دو فصله خوشم نمیاد. تیم ما یه زمانی به تعصب بازیکناش شهرت داشت.

منتظرم یه بازیکن بگیرن که عشق پول نباشه. بازیکنی مثل اریکسن خوبه.
اما گوتزه نه. عشق تیمای دیگه کورشون کرده. مثلا بنزما قرار بود بیاد یونایتد رفت رئال.خوشحالم نیومد. از این بازیکنا که حاضرا تو این تیما ذخیره باشند ولی به هر قیمتی باشند بدم میاد
سانچز یه نونهه دیگه اش بود. خیلی دوس داشتم بیاد. اما الان که فکر می کنم می بینم که بهتر شد از این بازیکنا نداریم. والنسیای خودمونو عشقست
تیم ما یه هافبک بزرگ می خواد. خیلی دلم میخواد اشنایدر بیاد. اما اونم دیگه خبری نیست.

در هر صورت یه بازیکن توپ میگیریم. تو این شکی نیست. حالا کی باشه خدا میدونه. خدارو چه دیدی شاید یهو خر شدن نیمارو گرفتن
خدارو چه دیدی

فکر کنم من سیتی برای هازارد بیشتر از چلسی پول میداد ولی باز اومد چلسی چون یه سری چیزای دیگه مثل فیکس بودن در ترکیب براش مهم بود
من یونایتد هم میخواد بزخری کنه شما قبول کن اینو بازیکن خوب پول خوب میخواد هیچ تیمی حاضر نیست ستاره هاشو با پول مفت رد کنه منچستر هم که یکی از ثروتمند ترین تیم های دنیاست - صاحبان تیم خصیص بازی در میارن ربطی به بازیکن نداره ;)

مگه شما کریس رو مفت فروختین به رئال ؟!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
فکر کنم من سیتی برای هازارد بیشتر از چلسی پول میداد ولی باز اومد چلسی چون یه سری چیزای دیگه مثل فیکس بودن در ترکیب براش مهم بود
من یونایتد هم میخواد بزخری کنه شما قبول کن اینو بازیکن خوب پول خوب میخواد هیچ تیمی حاضر نیست ستاره هاشو با پول مفت رد کنه منچستر هم که یکی از ثروتمند ترین تیم های دنیاست - صاحبان تیم خصیص بازی در میارن ربطی به بازیکن نداره ;)

تعصب به نظر من هنوز نمرده...در همه تیم های درجه اول اروپا هستن بازیکنایی که با پول بیشتر میتونن و یا میتونستن به تیمای دیگه برن ولی نرفتن.

خسیس هم درسته.

:دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تعصب به نظر من هنوز نمرده...در همه تیم های درجه اول اروپا هستن بازیکنایی که با پول بیشتر میتونن و یا میتونستن به تیمای دیگه برن ولی نرفتن.

خسیس هم درسته.

:دی

تعصب ؟؟ :blink:

ببخشید یه بازیکنی که بلژیکی هست و و محصول یه باشگاه دیگه است به چی منچستر باید تعصب داشته باشه که بلند بشه بیاد مفت و مفت تیم شما ؟

این چیزا مربوط به تیم های تهرانیه نه تیم های حرفه ای نظیر تیم های درجه یک اروپایی ;)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تعصب ؟؟ :blink:

ببخشید یه بازیکنی که بلژیکی هست و و محصول یه باشگاه دیگه است به چی منچستر باید تعصب داشته باشه که بلند بشه بیاد مفت و مفت تیم شما ؟

این چیزا مربوط به تیم های تهرانیه نه تیم های حرفه ای نظیر تیم های درجه یک اروپایی ;)

اولا که من کلی گفتم! چرا دعوا داری؟

شما گفتی برای بازیکن فقط پول مهمه. اینو کلی گفتی.نگفتی برای هازارد پول مهمه!

منم گفتم تعصب در فوتبال اروپا هم هنوز نمرده.

کاری به هازاد مازارد ندارم.

خط آخرت هم واقعیت نداره.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اولا که من کلی گفتم! چرا دعوا داری؟

شما گفتی برای بازیکن فقط پول مهمه. اینو کلی گفتی.نگفتی برای هازارد پول مهمه!

منم گفتم تعصب در فوتبال اروپا هم هنوز نمرده.

کاری به هازاد مازارد ندارم.

خط آخرت هم واقعیت نداره.

اول این که دعوا ندارم
دوما در جواب دوستمون که گفته بود هازارد برای پول رفت چلسی من هازارد و امثالهم رو مثال زدم یکی مثل کریس بخواد برگرده آره باید تعصب داشته باشه ولی امثال کاگاوا و هازارد و ... چه تعصبی باید داشته باشند ؟

بگیم هازارد رو چلسی و من سیتی با پول نذاشتن شما بگیرینش کاگاوا چی ؟ اونم من سیتی نمیذاره ؟ انتظار ندارین که فقط به خاطر نام منچستر بیاد تیم شما ؟ ضمنا در نظر داشته باشین که تیم دورتموند هم طرف دیگه معامله است و تیم های دیگه عاشق چشم و ابروی منچستر نیستند که ستاره هاشونو مفت بدن به شما

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اول این که دعوا ندارم
دوما در جواب دوستمون که گفته بود هازارد برای پول رفت چلسی من هازارد و امثالهم رو مثال زدم یکی مثل کریس بخواد برگرده آره باید تعصب داشته باشه ولی امثال کاگاوا و هازارد و ... چه تعصبی باید داشته باشند ؟

بگیم هازارد رو چلسی و من سیتی با پول نذاشتن شما بگیرینش کاگاوا چی ؟ اونم من سیتی نمیذاره ؟ انتظار ندارین که فقط به خاطر نام منچستر بیاد تیم شما ؟ ضمنا در نظر داشته باشین که تیم دورتموند هم طرف دیگه معامله است و تیم های دیگه عاشق چشم و ابروی منچستر نیستند که ستاره هاشونو مفت بدن به شما

آقا جان سیاست باشگاه همینست فرگی بارها در مصاحبه هاش اعلام کرده که پول برای قیمت کاذب بازیکن نمیدهند کاری ندارم این تفکر درست است یا غلط ولی اطمینان داشته باشید منچستر مثل سایر تیم ها برای به دست آوردن یک بازیکن دست به هر کاری نمی زند ما نخواستیم بز بخریم خواستیم پول واقعی برای خرید هازارد رو پرداخت نماییم شما فکر میکنی اگر ما پیشنهادمان با چلسی یکی میشد آنها قیمت را بالاتر نمیبردند فرض کنید ۳۰ میلیون پوند به هازارد پیشنهاد میشد ما هم همین میزان پیشنهاد میکردیم و بعد از ان اطمینان داشته باشید چلسی رقم را بالاتر میبرد و منچستر متاسفانه به لطف حضور گلیزرها توانایی این گونه رقابت کردن را ندارد و فرگی هم سر این مسءله روی حرفش هست در مورد کاگاوا هم همین مسءله صدق میکند همونجوری که گفتید دورتموند تیم با ریشه و خوبیست و بازکنش را مفت از دست نمیدهد آن هم یک بازیکن ژاپنی که شکار تبلیغاتی بسیار مناسبی است منچستر هم توانایی پرداخت پول هنگفت در قیاس با رقبا را ندارد پس با بازار گرمی شاید همین کاگاوا هم از دست منچستر بپرد....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک چیزی را اضافه کنم آقای سعادت ببینید منچستر ۱۹ قهرمانی در انگلستان دارد و ۳ قهرمانی در اروپا و چندید بار در فینال بوده و انواع و اقسام رکورد ها را در دنیای فوتبال دارد درست نیست این تیم رو با سیتی یا حتی چلسی در حال حاضر مقایسه کنید خوب هازارد دو گذینه داشت یا تاریخ غول آسای منچستر و کار کردن زیر دست فرگی را تجربه کند یا به باشگاهای پر زرق و برق برود و سوژه خبری شود ببینید باشگاه یونایتد امثال بست کانتونا بکهام رونالدو و...را تحویل فوتبال دنیا داده اما سیتی و چلسی چی؟؟؟
چیزی که واضح است در شرایط تقریبا یکسان هازارد توییت نموده که تیم قهرمان لیگ اروپا را انتخاب نموده من نمی توان قبول کنم که او روی تاریخ چشم بسته و فقط به یک قهرمانی توجه نموده فراموش نکنید ما با تفاضل گل قهرمان لیگ انگلستان نشدیم و در ۴ سال اخیر ۲ بار در فینال لیگ اروپا بودیم پس تاریخ معاصرمان نیز سرتر از چلسی میباشد.....مقایسه سیتی و یونایتد که جوکی مزخرف بیش نیست.....
چیزی که دوستان از آن به عنوان غیرت نام میبرند به نظر من بیانش درست نیست هازارد هر چه هست به دنبال اسطوره شدن در فوتبال نیست چون منچستر همواره نشان داده که خوب اسطوره سازی میکند ولی هازارد یک تیم به روز را با دلارهای بیشتر به یک تیم افسانه ای ترجیح داد...........
دوست گرامی جناب سعادت نمی دانم شما طرفدار کدام تیم اروپایی هستید ولی شاید نیم قرن طول بکشد تا جوجه های مثل سیتی و چلسی بتوانند به افتخارات منچستر نزدیک شوند حتی امسال جنازه ی منچستر هم به پر و پای سیتی پیچید و با کمی خوش اقبالی قهرمان میشد پس دیگر خواهشا جک نگویید و منچستر رو با سیتی و چلسی مقایسه نکنید......خودتان حساب کنید اگر ما دیگر قهرمان نشویم و هر سال چلسی و یا من سیتی مشترکا هم قهرمان شوند چیزی نزدیک به ۱۵-۲۰ سال طول میکشد تا به منچستر نزدیک شوند در شرایطی که تازه ما یک سقوط هواپیما هم داشتیم و لیورپول آن جام های میکی موز را بالای سر برد............ولی باز چلسی و سیتی هیچ کجای فوتبال جزیره نیستند به جزء تیمهایی که این روزها به لطف کیف پول یک میلیاردر پست فطرت روسی و یک عده عرب شکم گنده دارند قهرمانی و کاپ میخرند...........شاید رشد روند سرمایه داری در فوتبال شما را مجذوب نموده و آن را پذیرفتید اما در ادامه خواهید دید چنانچه این اتفاق به صورت ایستا در فوتبال دنیا رخ دهد عاقبتش چیزی جزء مرگ فوتبال نیست به همین خاطر فیفا تصمیم گرفته دست تیم های بی ریشه و پر پول امثال سیتی و چلسی را قطع نماید و یک سری قوانین مالی جدید و جدی برای فوتبال وضع نماید آن موقع است که خواهید دید نمیشود فقط با پول جام خرید.......کافیست که این قانون تعلیق و جریمه تیم هایی که ضرر ملیشان در سال بیش از سودشان هست در اروپا اجرا شود آن موقع است که خواهید دید سیتی دوباره برای قهرمانی در جام دسته یک تلاش خواهد کرد..........

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
آقا جان سیاست باشگاه همینست فرگی بارها در مصاحبه هاش اعلام کرده که پول برای قیمت کاذب بازیکن نمیدهند کاری ندارم این تفکر درست است یا غلط ولی اطمینان داشته باشید منچستر مثل سایر تیم ها برای به دست آوردن یک بازیکن دست به هر کاری نمی زند ما نخواستیم بز بخریم خواستیم پول واقعی برای خرید هازارد رو پرداخت نماییم شما فکر میکنی اگر ما پیشنهادمان با چلسی یکی میشد آنها قیمت را بالاتر نمیبردند فرض کنید ۳۰ میلیون پوند به هازارد پیشنهاد میشد ما هم همین میزان پیشنهاد میکردیم و بعد از ان اطمینان داشته باشید چلسی رقم را بالاتر میبرد و منچستر متاسفانه به لطف حضور گلیزرها توانایی این گونه رقابت کردن را ندارد و فرگی هم سر این مسءله روی حرفش هست در مورد کاگاوا هم همین مسءله صدق میکند همونجوری که گفتید دورتموند تیم با ریشه و خوبیست و بازکنش را مفت از دست نمیدهد آن هم یک بازیکن ژاپنی که شکار تبلیغاتی بسیار مناسبی است منچستر هم توانایی پرداخت پول هنگفت در قیاس با رقبا را ندارد پس با بازار گرمی شاید همین کاگاوا هم از دست منچستر بپرد....

ببینید منم قبول دارم که این سیاست باشگاهتون هست ولی میگم اینم درست نیست که گفته بشه بازیکن به خطر نام باشگاه و بدون توجه به مسائل مالی به تیم منچستر بیاد

یک چیزی را اضافه کنم آقای سعادت ببینید منچستر ۱۹ قهرمانی در انگلستان دارد و ۳ قهرمانی در اروپا و چندید بار در فینال بوده و انواع و اقسام رکورد ها را در دنیای فوتبال دارد درست نیست این تیم رو با سیتی یا حتی چلسی در حال حاضر مقایسه کنید خوب هازارد دو گذینه داشت یا تاریخ غول آسای منچستر و کار کردن زیر دست فرگی را تجربه کند یا به باشگاهای پر زرق و برق برود و سوژه خبری شود ببینید باشگاه یونایتد امثال بست کانتونا بکهام رونالدو و...را تحویل فوتبال دنیا داده اما سیتی و چلسی چی؟؟؟
چیزی که واضح است در شرایط تقریبا یکسان هازارد توییت نموده که تیم قهرمان لیگ اروپا را انتخاب نموده من نمی توان قبول کنم که او روی تاریخ چشم بسته و فقط به یک قهرمانی توجه نموده فراموش نکنید ما با تفاضل گل قهرمان لیگ انگلستان نشدیم و در ۴ سال اخیر ۲ بار در فینال لیگ اروپا بودیم پس تاریخ معاصرمان نیز سرتر از چلسی میباشد.....مقایسه سیتی و یونایتد که جوکی مزخرف بیش نیست.....
چیزی که دوستان از آن به عنوان غیرت نام میبرند به نظر من بیانش درست نیست هازارد هر چه هست به دنبال اسطوره شدن در فوتبال نیست چون منچستر همواره نشان داده که خوب اسطوره سازی میکند ولی هازارد یک تیم به روز را با دلارهای بیشتر به یک تیم افسانه ای ترجیح داد...........
دوست گرامی جناب سعادت نمی دانم شما طرفدار کدام تیم اروپایی هستید ولی شاید نیم قرن طول بکشد تا جوجه های مثل سیتی و چلسی بتوانند به افتخارات منچستر نزدیک شوند حتی امسال جنازه ی منچستر هم به پر و پای سیتی پیچید و با کمی خوش اقبالی قهرمان میشد پس دیگر خواهشا جک نگویید و منچستر رو با سیتی و چلسی مقایسه نکنید......خودتان حساب کنید اگر ما دیگر قهرمان نشویم و هر سال چلسی و یا من سیتی مشترکا هم قهرمان شوند چیزی نزدیک به ۱۵-۲۰ سال طول میکشد تا به منچستر نزدیک شوند در شرایطی که تازه ما یک سقوط هواپیما هم داشتیم و لیورپول آن جام های میکی موز را بالای سر برد............ولی باز چلسی و سیتی هیچ کجای فوتبال جزیره نیستند به جزء تیمهایی که این روزها به لطف کیف پول یک میلیارد پست فطرت روسی و یک عده عرب شکم گنده دارند قهرمانی و کاپ میخرند...........

باید بگم که حرف های شما بیشتر شبیه جکه تا حرفای من
اولا بنده هیچ تیمی رو با هم مقایسه نکردم من فقط در مورد انتقال هازارد صحبت کردم حالا این که دو ساعت شما نشستی این چرندیاتو برای من تایپ کردی که مثلا جواب پست منو بدی نمیدونم :eek:

ولی حالا که بحثشو پیش کشیدی

یه روزی لیورپول پرافتخار ترین تیم لیگ بود ولی الان چی شده یه تیم متوسط
چرا ؟ چون از نظر مالی نمیتونه با تیم های منچستر چلسی آرسنال و تاتنهام رقابت کنه

یه روزی تیم هایی مثل لیدز و سمپدوریا و ناتینگهام فارست و استوا بخارست و آزاکس و ... توی اروپا و لیگ کشورشون حرفی برای گفتن داشتند ولی الان چی ؟ دوست عزیز دنیا در حال تغییر همه چیز تغییر میکنه فوتبال هم از این قائده مستثنی نیست
اگر منچستر نخواد خودش رو تغییر بده و نخواد خودش رو با تحولات پیرامون خودش وفق بده نه تنها منچستر بلکه هر تیمی با شرایط منچستر به سرنوشت لیورپول و حتی تیم هایی همچون لیدز و ... دچار میشن

بخوایم یا نخوایم درست یا نادرست افرادی به هر دلیلی اومدن و تیم هایی نظیر چلسی من سیتی و پاریس سنت ژرمن آنژی روسیه و ... رو خریدند و پولشون رو ریختن توی تیمشون کسی هم نمیتونه کاری کنه مطمئن باش

اگه تونستین با این تیم ها رقابت کنین که هیچ ولی اگه نتونستین دوست عزیز مطمئن باشین به سرنوشت لیورپول و چه بسا لیدز دچار بشین و دیگه 15 سال 20 سال دیگه کسی نمیاد بگه من طرفدار طرفدار تیم پرافتخار منچستر هستم عین لیورپول که توی همین پی تی یکی دو نفر تاپیکشو چند هفته یه بار میارن بالا لیورپولی که تا پارسال پرافتخارترین تیم بود

حالا هی بگین منچستر فلانه و بیثاره و تیمهایی نظیر چلسی و من سیتی در حد ما نیستند

دیگه بحثو تمومش میکنم و جواب نمیدم چون اصلا بحث این نبود و از روی تعصب گری دوستان به اینجا کشیده شد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ببینید منم قبول دارم که این سیاست باشگاهتون هست ولی میگم اینم درست نیست که گفته بشه بازیکن به خطر نام باشگاه و بدون توجه به مسائل مالی به تیم منچستر بیاد

باید بگم که حرف های شما بیشتر شبیه جکه تا حرفای من
اولا بنده هیچ تیمی رو با هم مقایسه نکردم من فقط در مورد انتقال هازارد صحبت کردم حالا این که دو ساعت شما نشستی این چرندیاتو برای من تایپ کردی که مثلا جواب پست منو بدی نمیدونم :eek:

ولی حالا که بحثشو پیش کشیدی

یه روزی لیورپول پرافتخار ترین تیم لیگ بود ولی الان چی شده یه تیم متوسط
چرا ؟ چون از نظر مالی نمیتونه با تیم های منچستر چلسی آرسنال و تاتنهام رقابت کنه

یه روزی تیم هایی مثل لیدز و سمپدوریا و ناتینگهام فارست و استوا بخارست و آزاکس و ... توی اروپا و لیگ کشورشون حرفی برای گفتن داشتند ولی الان چی ؟ دوست عزیز دنیا در حال تغییر همه چیز تغییر میکنه فوتبال هم از این قائده مستثنی نیست
اگر منچستر نخواد خودش رو تغییر بده و نخواد خودش رو با تحولات پیرامون خودش وفق بده نه تنها منچستر بلکه هر تیمی با شرایط منچستر به سرنوشت لیورپول و حتی تیم هایی همچون لیدز و ... دچار میشن

بخوایم یا نخوایم درست یا نادرست افرادی به هر دلیلی اومدن و تیم هایی نظیر چلسی من سیتی و پاریس سنت ژرمن آنژی روسیه و ... رو خریدند و پولشون رو ریختن توی تیمشون کسی هم نمیتونه کاری کنه مطمئن باش

اگه تونستین با این تیم ها رقابت کنین که هیچ ولی اگه نتونستین دوست عزیز مطمئن باشین به سرنوشت لیورپول و چه بسا لیدز دچار بشین و دیگه 15 سال 20 سال دیگه کسی نمیاد بگه من طرفدار طرفدار تیم پرافتخار منچستر هستم عین لیورپول که توی همین پی تی یکی دو نفر تاپیکشو چند هفته یه بار میارن بالا لیورپولی که تا پارسال پرافتخارترین تیم بود

حالا هی بگین منچستر فلانه و بیثاره و تیمهایی نظیر چلسی و من سیتی در حد ما نیستند

دیگه بحثو تمومش میکنم و جواب نمیدم چون اصلا بحث این نبود و از روی تعصب گری دوستان به اینجا کشیده شد

اولند که چرند خودت میگی که پاشدی اومدی تو یک کلوپ دیگه پست میدی...............و اساسا دوست گرامی لیورپول توی این سالها بد هم سرمایه گزاری نکرده ببین آقا اگر منچستر ریال یا هر تیمی دیگه ای پر در آمد هستش این در آمد از طریق سرمایه گذاری بر روی فوتبال بدست امده و به تناسب در فوتبال هم خرج میشه میگم من نمی دونم شما هوادار کدوم تیم هستید....ولی ببین چلسی این جامها رو با کیف پول یک روسی خریده که شهوت قدرت و شهرت طلبی داشته و لا غیر....پول از توی فوتبال بدست نیامده بلکه بیرون از فوتبال از طریقی این پول بدست آمده و داره توی فوتبال خرج میشه بدون اینکه مشخص باشه بازدهی داره یا که نه این عین فساد سرمایه داریست و من حاضرم فوتبال نگاه نکنم ولی هوادار چنین تیمی نباشم که اینگونه با اسباب پول جام میخره اونهم پولی که خارج از حیطه ورزش بدست آمده.................
ببین عزیز جان بهتره مقداری واقع بین باشیم شما که با پول های موجود در جیب آبراموویچ پز میدید اگر پس فردا یک پول دارتر مثل بیل گیتس بیاد و مثلا نیوکاسل رو بخره که داشت میخرید و سرمایه کلانش رو حال کنه بریزه تو فوتبال فقط واسه اینکه تفریح کنه اون موقع آبراموویچ چلسی میرود پی زندگیش چون توان رقابت با کسی مثل بیل گیتس را از طریق مالی نخواهد داشت این یعنی از بین رفتن توازن قدرت و اینکه قدرت رو در فوتبال پول مشخص میکنه و اصلا مدرسه فوتبال سرمایه گذاری روی جوانان همه و همه میشه پشم خوب این چه فوتبالیه که شما دنبالش میگردی؟؟؟؟
درسته تیم هایی رو اسم بردید که دارن از این رویه استفاده میکنن ولی فوتبال از جناح همین تیمها داره ضربه میخوره نه دیگه شما فکر کن تنها چیزی که قدرت رو مشخص میکنه کیف پول صاحبان باشگاهها خواهد بود ولاغیر اگر لیورپول نتونسته این ساله خوب نتیجه بگیره یا تیمهایی بعضا محو شدن به این دلیل بوده که ساختار سالم و کارایی در قالب فوتبال نداشتند
شما مثال خوبی زدید اونها بخاطر کیف پول منچستر از دور خارج نشدند بلکه اسیر سازمان دهی این تیم شدند مادامی که این سازمان دهی از هم بپاشه بله منچستر هم ممکنه به سرنوشت لیورپول دچار بشه ولی این وسط من سیتی و چلسی بازی خطرناکی رو شروع کردند این دیگر حرف تشکیل سیستم و سازمان دهی نیست شما فکر کن سال پیش قطری ها منچستر را میخریدند الا ما احتمالا مسی و رونالدو را جذب کرده بودیم (با توجه به سرمایه + سیستم موجود) خوب پس در این بازی احتمال حذف شدن چلسی و من سیتی بسیار بیشتر از یونایتد هست و اگر یک سرمایه دار پیدا بشود که پول فراوان تری از صاحبان باشگاههای تازه به دوران رسیده را تزریق باشگاهش کند آنوقت دیگر سیتی و چلسی همان قدری خواهند شد که **** مند هستند..........
از طرفی نباید چشم رو روی واقعیت بست اگر اونها بتونن سالیان دراز این قدرت رو با پول حفظ کنند داری سیستم هدفمند هم خواهند شد ولی همواره این خطر پشت سرشون هست که با وضعیت وخیم مالی صاحبان باشگاه و یا پیدا شدن یک میلیاردر جدید قدرت سابقشون رو از دست بدن همونطور که چلسی رقیبی جدید پیدا کرده و نمیتونه مثل قبل به راحتی بازیکن جذب کنه چون من سیتی اضافه شده.............
داریم بحث میکنیم بحث بسیار خوبی هم هست اگر دوست دارید ادامه میدیم شما بیا این تناقض رو برای من رفع کن که چطور میشه به کیف پول یک فرد اعتماد کرد و روی اون روح فوتبال رو تشکیل داد...........
اساسا فوتبال پدیده ای هستش که متولد شده ی سرمایه داریست حالا این وسط وقتی به این شکل مشمءز کننده همه اش تبدیل بشه به پول و دیگه آن مدارس فوتبال پرورش استعداد و همه ی اینها حرفی نزنه چطوری میشه دیگه از فوتبال لذت برد و تمام لذت فوتبال میشه پنجره نقل و انتقالات........
البته بگم انصافا چلسی داره هدفمند کار میکنه البته این یکی دو سال اخیر.....و اومده داره روی جوان ترها هم سرمایه گذاری میکنه ولی همون تناقضی که عرض کردم باعث شده یک پول دارتر وارد بشه در من سیتی و معادلات رو برهم بزنه.............

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اولند که چرند خودت میگی که پاشدی اومدی تو یک کلوپ دیگه پست میدی...............و اساسا دوست گرامی لیورپول توی این سالها بد هم سرمایه گزاری نکرده ببین آقا اگر منچستر ریال یا هر تیمی دیگه ای پر در آمد هستش این در آمد از طریق سرمایه گذاری بر روی فوتبال بدست امده و به تناسب در فوتبال هم خرج میشه میگم من نمی دونم شما هوادار کدوم تیم هستید....ولی ببین چلسی این جامها رو با کیف پول یک روسی خریده که شهوت قدرت و شهرت طلبی داشته و لا غیر....پول از توی فوتبال بدست نیامده بلکه بیرون از فوتبال از طریقی این پول بدست آمده و داره توی فوتبال خرج میشه بدون اینکه مشخص باشه بازدهی داره یا که نه این عین فساد سرمایه داریست و من حاضرم فوتبال نگاه نکنم ولی هوادار چنین تیمی نباشم که اینگونه با اسباب پول جام میخره اونهم پولی که خارج از حیطه ورزش بدست آمده.................
ببین عزیز جان بهتره مقداری واقع بین باشیم شما که با پول های موجود در جیب آبراموویچ پز میدید اگر پس فردا یک پول دارتر مثل بیل گیتس بیاد و مثلا نیوکاسل رو بخره که داشت میخرید و سرمایه کلانش رو حال کنه بریزه تو فوتبال فقط واسه اینکه تفریح کنه اون موقع آبراموویچ چلسی میرود پی زندگیش چون توان رقابت با کسی مثل بیل گیتس را از طریق مالی نخواهد داشت این یعنی از بین رفتن توازن قدرت و اینکه قدرت رو در فوتبال پول مشخص میکنه و اصلا مدرسه فوتبال سرمایه گذاری روی جوانان همه و همه میشه پشم خوب این چه فوتبالیه که شما دنبالش میگردی؟؟؟؟
درسته تیم هایی رو اسم بردید که دارن از این رویه استفاده میکنن ولی فوتبال از جناح همین تیمها داره ضربه میخوره نه دیگه شما فکر کن تنها چیزی که قدرت رو مشخص میکنه کیف پول صاحبان باشگاهها خواهد بود ولاغیر اگر لیورپول نتونسته این ساله خوب نتیجه بگیره یا تیمهایی بعضا محو شدن به این دلیل بوده که ساختار سالم و کارایی در قالب فوتبال نداشتند
شما مثال خوبی زدید اونها بخاطر کیف پول منچستر از دور خارج نشدند بلکه اسیر سازمان دهی این تیم شدند مادامی که این سازمان دهی از هم بپاشه بله منچستر هم ممکنه به سرنوشت لیورپول دچار بشه ولی این وسط من سیتی و چلسی بازی خطرناکی رو شروع کردند این دیگر حرف تشکیل سیستم و سازمان دهی نیست شما فکر کن سال پیش قطری ها منچستر را میخریدند الا ما احتمالا مسی و رونالدو را جذب کرده بودیم (با توجه به سرمایه + سیستم موجود) خوب پس در این بازی احتمال حذف شدن چلسی و من سیتی بسیار بیشتر از یونایتد هست و اگر یک سرمایه دار پیدا بشود که پول فراوان تری از صاحبان باشگاههای تازه به دوران رسیده را تزریق باشگاهش کند آنوقت دیگر سیتی و چلسی همان قدری خواهند شد که **** مند هستند..........
از طرفی نباید چشم رو روی واقعیت بست اگر اونها بتونن سالیان دراز این قدرت رو با پول حفظ کنند داری سیستم هدفمند هم خواهند شد ولی همواره این خطر پشت سرشون هست که با وضعیت وخیم مالی صاحبان باشگاه و یا پیدا شدن یک میلیاردر جدید قدرت سابقشون رو از دست بدن همونطور که چلسی رقیبی جدید پیدا کرده و نمیتونه مثل قبل به راحتی بازیکن جذب کنه چون من سیتی اضافه شده.............

خب شما جرف های منو جک خوندی و من حرف های شما رو چرند :D چیزی که عوض داره گله نداره

دوست عزیز یه زمونی تیم هایی مثل آژاکس و لیورپول و استوا بخارست و ... به خاطر همین پول به این وضع افتادن و الان هم ممکنه منچستر و ... به این وضع بیفتن و روزی هم ممکنه چلسی و سیتی به این وضع دچار بشن :D

و این یک واقعیت هست حالا میخواد اون تیم 100 تا جام داشته باشه یا اصلا 200 تا :دی اگه نتونه خودش رو با تیم های رقیب وفق بده شکست میخوره
امسال منچستر در برابر سیتی شکست خورد سال دیگه اگر به همین منوال ادامه بدن بازم شکست میخورن و چه بسا تا 4 - 5 سال دیگه بشن یه لیورپول دیگه
مطمئن باشید آب هم از آب تکون نمیخوره و فوتبال هم هیچ وقت به این دلایل نابود نخواهد شد
اومدی تو یک کلوپ دیگه پست میدی.

ببخشید نمیدونستم این تاپیک ارث پدری شماست

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خب شما جرف های منو جک خوندی و من حرف های شما رو چرند :D چیزی که عوض داره گله نداره

دوست عزیز یه زمونی تیم هایی مثل آژاکس و لیورپول و استوا بخارست و ... به خاطر همین پول به این وضع افتادن و الان هم ممکنه منچستر و ... به این وضع بیفتن و روزی هم ممکنه چلسی و سیتی به این وضع دچار بشن :D

و این یک واقعیت هست حالا میخواد اون تیم 100 تا جام داشته باشه یا اصلا 200 تا :دی اگه نتونه خودش رو با تیم های رقیب وفق بده شکست میخوره
امسال منچستر در برابر سیتی شکست خورد سال دیگه اگر به همین منوال ادامه بدن بازم شکست میخورن و چه بسا تا 4 - 5 سال دیگه بشن یه لیورپول دیگه
مطمئن باشید آب هم از آب تکون نمیخوره و فوتبال هم هیچ وقت به این دلایل نابود نخواهد شد

سعادت جون برادر چرا جوش میاری؟:D خب بهروز خان راست میگن دیگه

ما هم اگر تو دو تا فینال با بارسا کل تیم رو روی خط دروازه میذاشتیم و رونی رو فقط تو زمین اونها نگه می داشتیم قهرمان میشدیم

خداییش تا قبل ابرام هویچ اصلا چلسیو میشناختی؟:دی

هازارد هم رفت که رفت

شاید باعث بشه فصل بعد با اختلاف گل یک الی دو ببازین:دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تاپیک ارث پدری کسی نیست ولی اگه به این نکته توجه کنیم که برخی پست ها در تاپیکی که هواداران اون به شدت به تیمشون علاقه مند هستند موجبات ناراحتی و تحریک اونها میشه , همه چیز درست میشه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

جالبه شما بالاخره جواب سوال منو ندادید که چطور میشه بدون ساختار فقط با کیف پول قهرمان شد و این پایدار باقی بمونه؟؟؟؟و فوتبال هم به روند رو به رشدش ادامه بده فوتبال از این حیث نابود خواهد شد که اینجور تیمها فقط مثل زالو خون بقیه تیم ها رو میکشن و هیچ تولیدی نخواهند داشت و به نوعی میشوند کارخانه بازیکن سازی برای یک سری تیم مصرف کنه که با دلارهاشون ستاره های میلیاردر رو میخرند....
تاپیک ارث پدری من و باقی دوستانه ...بله فکر میکنم چون ما هوادار یونایتد هستیم ارث پدریمون باشه اصلا فن کلاب معنیش همینه همونجور که تاپیک چلسی ارث پدری شماست............و میتونید ازش دفاع کنید............

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
به خاطر کمبود بازی ملی به کاگاوا اجازه ی کار ندادن !
مثل روی میاچی که فصل پیش برای آرسنال خریداری شد!

این حل شه،هفته بعد تمومِ قرارداد

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سعادت جون برادر چرا جوش میاری؟:D خب بهروز خان راست میگن دیگه

ما هم اگر تو دو تا فینال با بارسا کل تیم رو روی خط دروازه میذاشتیم و رونی رو فقط تو زمین اونها نگه می داشتیم قهرمان میشدیم

خداییش تا قبل ابرام هویچ اصلا چلسیو میشناختی؟:دی

هازارد هم رفت که رفت

شاید باعث بشه فصل بعد با اختلاف گل یک الی دو ببازین:دی

والا من از وقتی که به فوتبال علاقه مند شدم ( سال 1999 ) تا الان طرفدار چسلی هستم و اون موقع آبروموویچ نیومده بود به چلسی من به دلیل علاقه ای که به پتی و دسایی - هافبک و مدافع فرانسوی - داشتم طرفدار چلسی شدم بماند که اگر هم زمون اومدن آبرومویچ طرفدارش میشدم هیچ چیز تغییر نمیکرد فکر کنم همه تیمی رو برای طرفداری انتخب میکنند که سر زبان ها باشه و توی لیگ کشورش و اروپا حرفی برای گفتن داشته باشه
اگه غیر از این بود که شما باید طرفدار منچستر نمیشدی باید طرفدار لیورپول میشدی :D

تاپیک ارث پدری کسی نیست ولی اگه به این نکته توجه کنیم که برخی پست ها در تاپیکی که هواداران اون به شدت به تیمشون علاقه مند هستند موجبات ناراحتی و تحریک اونها میشه , همه چیز درست میشه.

عزیز من چی گفتم جز این که به دوستمون گفتم اگه هازارد اومد به چلسی فقط جنبه پول رو در نظر نگرفت چون سیتی بیشتر میداد و نباید انتظار داشته باشین با پول کم بیاد منچستر
بنده غیر از جمله بالا چیز دیگه ای نگفتم حالا این که شما ربطش دادی به تعصب و جناب باتوباتو هم به جام های منچستر و مقایسه من سیتی و چلسی و پول و عرب و ... ربطش داد من نمیدونم :blink:

در هر صورت من تمامی حرفامو پس میگیرم و همین جا میگم که نه تنها هازارد بلکه سالامون کالو هم به خاطر پول به چلسی اومد :D

ما میریم با چلسی خودمون حال میکنیم و شما هم با منچسترتون خوش باشین

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
همه تیمی رو برای طرفداری انتخب میکنند که سر زبان ها باشه و توی لیگ کشورش و اروپا حرفی برای گفتن داشته باشه
اگه غیر از این بود که شما باید طرفدار منچستر نمیشدی باید طرفدار لیورپول میشدی :D

:puke::puke::puke:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چته ؟ اگه غیر این بود تو باید طرفدار لیورپول میشدی چون اون وقع اون پر افتخار تر بود ;)

یعنی شما الان حاضری طرفدار اورتون بشی؟ چون چلسی اون موقع وضعش با اورتون یکی بوده!

طرفدارای چلسی بعد ابرام زیاد شدن! وگرنه من که یادم نمیاد تا قبل از ابرام کسی حداقل تو ایران طرفدار دو اتیشه چلسی بوده باشه

من طرفدار تیمی که اسمش سر زبونا باشه نیستم طرفدار تیمی هستم که خود ساخته باشه;)

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
راستی اینو یادم رفت بگم لیورپول تو لیگ برتر قهرمان نشده باز بلکبرن یه بار قهرمان شده ولی لیورپول...

بالا