اگر آشغالی مثل هازارد برای پول رفت چلسی یکی دو سال بعد هم برا پول میره یه جای دیگه. به شخصه از این بازیکنای یکی دو فصله خوشم نمیاد. تیم ما یه زمانی به تعصب بازیکناش شهرت داشت.
منتظرم یه بازیکن بگیرن که عشق پول نباشه. بازیکنی مثل اریکسن خوبه.
اما گوتزه نه. عشق تیمای دیگه کورشون کرده. مثلا بنزما قرار بود بیاد یونایتد رفت رئال.خوشحالم نیومد. از این بازیکنا که حاضرا تو این تیما ذخیره باشند ولی به هر قیمتی باشند بدم میاد
سانچز یه نونهه دیگه اش بود. خیلی دوس داشتم بیاد. اما الان که فکر می کنم می بینم که بهتر شد از این بازیکنا نداریم. والنسیای خودمونو عشقست
تیم ما یه هافبک بزرگ می خواد. خیلی دلم میخواد اشنایدر بیاد. اما اونم دیگه خبری نیست.
در هر صورت یه بازیکن توپ میگیریم. تو این شکی نیست. حالا کی باشه خدا میدونه. خدارو چه دیدی شاید یهو خر شدن نیمارو گرفتن
خدارو چه دیدی
فکر کنم من سیتی برای هازارد بیشتر از چلسی پول میداد ولی باز اومد چلسی چون یه سری چیزای دیگه مثل فیکس بودن در ترکیب براش مهم بود
من یونایتد هم میخواد بزخری کنه شما قبول کن اینو بازیکن خوب پول خوب میخواد هیچ تیمی حاضر نیست ستاره هاشو با پول مفت رد کنه منچستر هم که یکی از ثروتمند ترین تیم های دنیاست - صاحبان تیم خصیص بازی در میارن ربطی به بازیکن نداره
مگه شما کریس رو مفت فروختین به رئال ؟!