دوستان یکم من رو راهنمایی کنید،من اون اولش 15 تا بازیکن برداشتم و چیدم ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.
الان هر روز باید ترکیب رو تغییر بدم و اونایی که اون روز بازی میکنن رو بیارم ترکیب اصلی؟
اگه یکی رو ببرم بیرون امتیازهایی که گرفته میپره؟
کاپیتان چی؟اون رو هم باید عوض کنم یا نه؟مثلا خوبه هر روز کاپیتان رو بزارم یکی که بازی میکنه یا نه؟
بعد چرا من نمیام تو جدول؟یعنی بعد 2 روز امتیازها آپدیت نشده؟به امتیاز بچه ها که اضافه شده.
ممنون
جواد جان
15 بازیکن برمی داری و 11 بازیکنت میرن توی ترکیب اصلی . 4 تاشون هم ذخیره میشن. با توجه به کارکرد 11 بازیکن اصلی تصمیم میگیری بازیکن های ذخیره ات رو جایگزین بکنی یا اینکه بزاری همون بازیکنهای اصلیت بمونن.
اگر بازیکنهای اصلیت امتیاز خوبی آوردن تعویضشون نکن. اما اگر مثلا بازیکن اصلیت اصلا بازی نکردن یا مثلا یک یا دو امتیاز آوردن تعویضشون کن.
اگر بازیکن اصلیت رو بیرون ببری امتیازش از کل امتیازات کم میشه و امتیاز بازیکن ذخیره ات جایگزین میشه.
کاپیتان بازیکنی هست که هر امتیازی بگیره دو برابر میشه پس باید بهترین بازیکنت رو که حدس میزنی بزاری کاپیتان.
به نظر من بازیکنی که بالای 6 امتیاز بیاره یعنی در حالت کاپیتانی بالای 12 بیاره ریسکه تعویضش مگه اینکه به بازیکنهای باقیمانده ات خیلی اطمینان داشته باشی برای امتیاز بهتر آوردن.
درباره اینکه چرا وارد جدول هم نشدی احتمالا بعد از بازیهای امشب وارد میشی نگران نباش.
ادیت : الان دیدم داش جواد زودتر پاسخ داده اونهم خیلی کامل. امیدوارم جواب گرفته باشین.
پ.ن: داش جواد یووه ای ما کوچیکتیم. رقابت مهم نیست . رفاقتهاست که موندگاره.:دی
مخلصم . موفق باشی