• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزی یورو 2012

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان یکم من رو راهنمایی کنید،من اون اولش 15 تا بازیکن برداشتم و چیدم ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.
الان هر روز باید ترکیب رو تغییر بدم و اونایی که اون روز بازی میکنن رو بیارم ترکیب اصلی؟
اگه یکی رو ببرم بیرون امتیازهایی که گرفته میپره؟
کاپیتان چی؟اون رو هم باید عوض کنم یا نه؟مثلا خوبه هر روز کاپیتان رو بزارم یکی که بازی میکنه یا نه؟
بعد چرا من نمیام تو جدول؟یعنی بعد 2 روز امتیازها آپدیت نشده؟به امتیاز بچه ها که اضافه شده.
ممنون

جواد جان
15 بازیکن برمی داری و 11 بازیکنت میرن توی ترکیب اصلی . 4 تاشون هم ذخیره میشن. با توجه به کارکرد 11 بازیکن اصلی تصمیم میگیری بازیکن های ذخیره ات رو جایگزین بکنی یا اینکه بزاری همون بازیکنهای اصلیت بمونن.
اگر بازیکنهای اصلیت امتیاز خوبی آوردن تعویضشون نکن. اما اگر مثلا بازیکن اصلیت اصلا بازی نکردن یا مثلا یک یا دو امتیاز آوردن تعویضشون کن.
اگر بازیکن اصلیت رو بیرون ببری امتیازش از کل امتیازات کم میشه و امتیاز بازیکن ذخیره ات جایگزین میشه.

کاپیتان بازیکنی هست که هر امتیازی بگیره دو برابر میشه پس باید بهترین بازیکنت رو که حدس میزنی بزاری کاپیتان.
به نظر من بازیکنی که بالای 6 امتیاز بیاره یعنی در حالت کاپیتانی بالای 12 بیاره ریسکه تعویضش مگه اینکه به بازیکنهای باقیمانده ات خیلی اطمینان داشته باشی برای امتیاز بهتر آوردن.
درباره اینکه چرا وارد جدول هم نشدی احتمالا بعد از بازیهای امشب وارد میشی نگران نباش.

ادیت : الان دیدم داش جواد زودتر پاسخ داده اونهم خیلی کامل. امیدوارم جواب گرفته باشین.

پ.ن: داش جواد یووه ای ما کوچیکتیم. رقابت مهم نیست . رفاقتهاست که موندگاره.:دی

مخلصم . موفق باشی

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
منم تازه اومدم ali_gt65
1 سوال:
سیستم رو میشه عوض کرد؟
مثلا من الان بنزما رو دارم روی نیمکت و مهاجم های فیکسم هم پاولیوچنکو هست که 8 گرفته و نمیخوام تعویضش کنم و یکی دیگشون زلاتان هست.
حالا اگه بخوام کریم رو بیارم تو چه خاکی باید تو سرم بریزم بجز اینکه از مهاجمها بکشم بیرون.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم تازه اومدم ali_gt65
1 سوال:
سیستم رو میشه عوض کرد؟
مثلا من الان بنزما رو دارم روی نیمکت و مهاجم های فیکسم هم پاولیوچنکو هست که 8 گرفته و نمیخوام تعویضش کنم و یکی دیگشون زلاتان هست.
حالا اگه بخوام کریم رو بیارم تو چه خاکی باید تو سرم بریزم بجز اینکه از مهاجمها بکشم بیرون.

فرقی نمیکنه علی جان. یه سری سیتم بیس هست که خودش تغییر میده به اون . میتونید با یه دفاع یا هافبک عوضش کنید. شما کلا بازیکن ورودی رو با موس بگیری تمام کسایی که قابلیت تعویض دارند مشخص میشند.
پ.ن: داش جواد یووه ای ما کوچیکتیم. رقابت مهم نیست . رفاقتهاست که موندگاره.:دی
شما بزرگ مایی آقا.
میگم بعد تو اون رفاقت که موندگاره از قهرمانی ها حرف میزنیم :دی حالا بگو رو که نیست :D / بهرحال شکی نیست من این فانتزی رو از شما یاد گرفتم و باید یه جام بیارم که نشون بدم شاگرد خوبی بودم :)

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
جواد جون tnx
یعنی الان اگه بنزما رو با 1 هافبک عوض کنم خودش سیستم رو عوض میکنه و بنزما رو میبره توی فروارد؟
ویرایش: (گرفتم جریان چیه)

• Like
Reactions: JVD

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
خب رسیدیم به روز آخر راند اول , برای امشب اسکات پارکر و جیمز میلنر( اینا کین؟!! فک کنم در زمان انتخاب حالت طبیعی نداشتم) رو از روی نیمکت فراخوندم تا برن به ترکیب اصلی و از طرف دیگه لارسن و ایبرا هم هستند با توجه به استراتژی اشتباه خودم حالا باید بازوبند رو به دستان زلاتان ببندم ( زلاتان به عنوان شماره 10 بازی می کنه :()
انتظار معجزه از این 4 تا ندارم و پیش بینیم یه عملکرد کاملا معمولی و 12 امتیازه!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تیم من رو اولش . خود سایت انتخاب کرده ! مثلا" از یه تیم (روسیه) 2 تا دروازه بان داده ! یا مثلا" لواندوفسکی رو از همون بازی اول گذاشته روی نیمکت ! 4 تا هم از بازیکنا کلا" بازی نکردن مثل مونتولیوو .... 8 امتیاز دارم :(

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
امیدوارم امشب سوئد نبازه
2 تا بازیکن از سوئد گذاشتم تو تیم :rolleyes:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
امیدوارم امشب سوئد نبازه
2 تا بازیکن از سوئد گذاشتم تو تیم :rolleyes:
داداش من چرا نویر رو کشیدی بیرون؟!!! دیگه بدبخت چی کار کنه؟ کلین شیت کرد 3 تا سیو هم داشت!
هانسن اصلا امشب بازی نخواهد کرد! دروازه بان اصلی سوئد ایساکسونه! اگر هم بازی می کرد در بهترین و خوش بینانه ترین حالت همون 7 امتیاز نویرو میاورد.
متاسفانه یا خوشبختانه ( واسه بالا جدولیا) 7 امتیازت به فنا رفت!
---------------------------------
پ.ن : امیدوارم این پست من از این جهت که ممکنه راهنمایی یا کمک به حساب بیاد باعث ناراحتی سایر دوستان نشه!

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
داداش من چرا نویر رو کشیدی بیرون؟!!! دیگه بدبخت چی کار کنه؟ کلین شیت کرد 3 تا سیو هم داشت!
هانسن اصلا امشب بازی نخواهد کرد! دروازه بان اصلی سوئد ایساکسونه! اگر هم بازی می کرد در بهترین و خوش بینانه ترین حالت همون 7 امتیاز نویرو میاورد.
متاسفانه یا خوشبختانه ( واسه بالا جدولیا) 7 امتیازت به فنا رفت!
---------------------------------
پ.ن : امیدوارم این پست من از این جهت که ممکنه راهنمایی یا کمک به حساب بیاد باعث ناراحتی سایر دوستان نشه!

خریت کردم در حد تیم ملی :wacko:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پرچم رو ته جدول برافراشته ایم!
خاک تو سرا Wildcard هم نذاشتن!!!

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
جواد عزیز من میخوام بیام توی head to head میگه که لیگ بسته هست!نمیشه دیگه وارد بشم؟

• Like

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیر جان داره اون گوشه من دیدمش فقط ببین چه طوری می شه استفادش کرد :دی

جواد عزیز من میخوام بیام توی head to head میگه که لیگ بسته هست!نمیشه دیگه وارد بشم؟

فکر نکنم امکان پذیر باشه چون هد تو هد رو قبل از شروع بازی اول می بندند:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

داره امیر جان

امیر جان داره اون گوشه من دیدمش فقط ببین چه طوری می شه استفادش کرد :دی

فکر نکنم امکان پذیر باشه چون هد تو هد رو قبل از شروع بازی اول می بندند:)
خط دوم تایید میشه :دی

خط اول رو هم تست کردم تصویر تهیه شد جهت امت (شما که اوستایی :دی)

ترانسفر ها رو انتخاب میکنید و کانفرم ترانسفر رو میزنید:
میرید به این صفحه بعد که گزینه Wildcard رو میبینید /

Untitled.jpg

وقتی play wildcard رو میزنید میره به صفحه بعدی که اینجا میتونید کارت رو کنسل کنید و اگر میخواهید کارت رو استفاده کنید تو این صفحه باز کانفرم رو میزنید.

Untitled2.jpg

اگر خواستید استفاده کنید دقت کنید که اشتباه نزنید یهو بیستا منفی بخورید :دی

////////
ضمنا صدر نشینی روز اول رو به مسعود اچ هشتاد و یک تبریک میگم :دی /

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

شما بزرگ مایی آقا.
میگم بعد تو اون رفاقت که موندگاره از قهرمانی ها حرف میزنیم :دی حالا بگو رو که نیست :D / بهرحال شکی نیست من این فانتزی رو از شما یاد گرفتم و باید یه جام بیارم که نشون بدم شاگرد خوبی بودم :)

جواد جان یه کلام ختم کلام مخلصیم اکید :wub:

من هم صدرنشینی روز اول رو به مسعود و جواد و عمو فرزاد تبریک می گم. به امید درخشش یارملنکو بازیکن پدیده تیم کلوپ فوتبال ستارگان :دی ( قابل توجه عمو فرزاد :دی)

شاد باشید

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
اساتید 1 توضیح درباره wildcard میدین!
چه موقعی ازش استفاده بشه بهتره؟

• Like

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اساتید 1 توضیح درباره wildcard میدین!
چه موقعی ازش استفاده بشه بهتره؟

ماشا.. دست به سوالی ها :دی/ اون طرف ادیت کردم جواب دادم

این کارت یه کارت ویژه ای محسوب میشه برای ترانسفر
در بین روزهای برگزاری بازیها کابران با محدودیت ترانسفر مواجه هستند. مثلا الان تا پایان دور گروهی هر مچ دی یه ترانسفر مجازه. یعنی الان تا قبل از بازیهای امشب که بشه دور دوم مرحله گروهی ، یک ترانسفر آزاده. اگه کسی بخواد بیشتر ترانسفر کنه به ازای هر ترانسفر منفی سه امتیاز میخوره که از امتیازات آینده اش کم میشه.
حالا فرض کن شما از بازیکن هات ناراضی باشی و بخوای 5-6 تا رو بفروشی و بجاش مجدد یارگیری کنی. اینطوری مثلا اگر 6 تا ترانسفر داشته باشی، یکیش مجازه و به ازای اون 5 تای بعدی منفی 15 امتیاز خواهی گرفت. برای اینکه اینطور نشه میتونید از این کارت استفاده کنید. این کارت در حکم یه آوانس هست که میشه باهاش بدون امتیاز منفی یارگیری کرد درست مثل روز اول بازیها که تیم بستید.
فقط هم یکبار میشه ازش استفاده کرد و اگر استفاده بشه تا اخر جام دیگه نداریش.

تعداد ترانسفر مجاز در روزهای بازی هم به این ترتیبه:

Matchday 1------ Unlimited
Matchday 2 -------- 1 الان اینجاییم!
Matchday 3 ------------ 1
Quarter-finals ------ Unlimited
Semi-finals -------------- 8
Final ---------- 4

من هم صدرنشینی روز اول رو به مسعود و جواد و عمو فرزاد تبریک می گم. به امید درخشش یارملنکو بازیکن پدیده تیم کلوپ فوتبال ستارگان :دی ( قابل توجه عمو فرزاد :دی)

شاد باشید
حالا یارملنکو به کنار من موندم تو کار لدگر!! یعنی یه دفاع با قیمت 4و نیم بیشتر از مجموع فن پرسی و اوزیل و اشنایدر گرفته. :D;) (تازه تو تیم خود شما :دی) شانس هم هست ها :دی ولی خداییش خوشم میاد انتخابا فرگوسنیه!

ضمنا من یک امتیاز به عمو فرزاد ضرر زدم. الان حرفی برا گفتن ندارم :( منو میبخشی آیا
4xvim2p.gif
/ سوئد لعنتی خیلی برنامه ها رو بهم ریخت !

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
مرسی جواد جون
ببخشید زیاد سوال پرسیدم.
آماتوریم دیگه و شما استادید و لطف میکنین جواب میدین

• Like

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
رئیس ساسان , جواد جان , ممنونم! تازه بخش کمی از راه طی شده و این جور صدرنشینی ها وفا نمی کنه ;)
حالا یارملنکو به کنار من موندم تو کار لدگر!! یعنی یه دفاع با قیمت 4و نیم بیشتر از مجموع فن پرسی و اوزیل و اشنایدر گرفته. :D;) (تازه تو تیم خود شما :دی) شانس هم هست ها :دی ولی خداییش خوشم میاد انتخابا فرگوسنیه!

ضمنا من یک امتیاز به عمو فرزاد ضرر زدم. الان حرفی برا گفتن ندارم :( منو میبخشی آیا
4xvim2p.gif
آره به خدا! من دیشب دیدم اصلا کف کردم, کاپیتان تیمش! بسی زیبا بود و خوشمان آمد.
-----------
آقا فرزاد ببخش ولی یادت بمونه دیگه به طناب پوسیده ی جواد متوسل نشی :D:p

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
دور اول که ستاره های من گند زدن :دی

ببینم امشب چه می کنن. اگه چک باز 4 تا بخوره با تیپا از تیم بیرونش می کنم :دی

بالا