كلا قطعه يا قطع وصل ميشهمن که الان یه هفته ای هست که شب از ساعت 2 تا 5 اینترنتم قطع می شه
كلا قطعه يا قطع وصل ميشهمن که الان یه هفته ای هست که شب از ساعت 2 تا 5 اینترنتم قطع می شه
سلام! من سرویس 256 پارس آنلاین دارم 2gig در ماه! البته من چون مصرفم زیاده یه 100gig=200toman گرفتم! سرعتم تا 1ماه پیش تو روز از 40-تا 150-160 متغیر بود شبا هم از 20 تا 40 ! اما الان 1 ماهی میشه سرعتم خیلی خوب شده! تو روز سرعتم از 160 تا 210 میره! شبا هم متوسط 70 میزنه!
می خواستم ببینم از دوستان کسی سرویس 512 یا 1mb پارس آنلاین نداره؟
یعنی من الان 1mb/s بگیرم تو روز تا 1mb ریت میزنم، شبا هم متوسط 250؟
شبانه 5 کیلوبایت بر ثانیه :|
پس تولدتون نزدیکه !!!!!!!!!!!!!!!!10-11 ماه پیش. :blush:
شاتل هم میگن وضع شبانه افتصاحه، مگر اینکه مثل من اکو آفیس با سالی 24 گیگ بگیرید، که شبانه و روزانه سرعت رو محدود نمیکنن.
برا انصراف راهی نداره باید بسوریم و بسازیم ...........دقیقا همینه
من 256 سه ماهه دارم و حدود 1 ماه میشه دوباره شارژ کردم که بسی اشتباه بزرگی کردم
راهی داره انصراف بدم آیا؟
پس تولدتون نزدیکه !!!!!!!!!!!!!!!!
امسال حتما باهتون تماس میگرن دیگه![]()
بله...
شاید یک ماه دیگه که قراردادم با شاتل تموم میشه، دیگه تمدید نکنم... فعلا که همه ایران رو روی 2 مگ بستن، من که 512 آفیس هستم باید از همون 512 استفاده کنم!!! فکر کنم به احتمال زیاد از پارس بگیرم که burstش بازه... البته شبدیز هم روزا روی 1 مگ هست و شبا روی 4 مگ... هنوز تصمیم نگرفتم...
خوب چرا تماس نمیگیرید اگه نویزی هم باشه برطرف میشه برمیگردید رو 2 مگ
ولی پارس خیلی افت کرده
سلام اگر پارس انلاین بگیرم یه مودم باید حتما ازشون بگیریم
مخابرات شهید کریم زاده چه سرویسی خوبه (اسیا نداره -شاتل- پارس انلاین-مخابرات -صبانت)محمدشهره لطفا جواب بدید شاتل خوبه یا پارس یا صبا هیچیکی جواب نمیده
فقط دوستان کرجی تذکر من طرف شبدیز برید هرشب خون گریه میکنید در هر 5 دقیقه 5 بار قعطی پینگ 1000 میگن روزا پورتا روی 1 مگ هست سرعت من میشه 60 تا 120 شب نهایتان 125 بله پشتیبانی نمایندهاش صفر
سلام اگر پارس انلاین بگیرم یه مودم باید حتما ازشون بگیریم