• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

lastevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! من سرویس 256 پارس آنلاین دارم 2gig در ماه! البته من چون مصرفم زیاده یه 100gig=200toman گرفتم! سرعتم تا 1ماه پیش تو روز از 40-تا 150-160 متغیر بود شبا هم از 20 تا 40 ! اما الان 1 ماهی میشه سرعتم خیلی خوب شده! تو روز سرعتم از 160 تا 210 میره! شبا هم متوسط 70 میزنه!
می خواستم ببینم از دوستان کسی سرویس 512 یا 1mb پارس آنلاین نداره؟
یعنی من الان 1mb/s بگیرم تو روز تا 1mb ریت میزنم، شبا هم متوسط 250؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه مدت سرعت دوباره افتضاح شده. نوبتی شده یه ماه خوب یه ماه افتضاح :eek:

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
پارس آنلاین در یک نگاه >>>>>>

یه موقعی خیلی خوب بود
الان داغونه
سرعت روزش بدک نیست برای بالای 1 مگ ها
زمان های قدیم بعضی موقع ها حال میداد به مشتری ها
الان حاشون رو میگیره
شبانه عملا بی استفاده هست
پول میگیرن و اعصاب داغونی تقدیم مشتری ها میکنن

پارس آنلاین هم پارس آنلاین قدیم .................. ای روزگار :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
سلام! من سرویس 256 پارس آنلاین دارم 2gig در ماه! البته من چون مصرفم زیاده یه 100gig=200toman گرفتم! سرعتم تا 1ماه پیش تو روز از 40-تا 150-160 متغیر بود شبا هم از 20 تا 40 ! اما الان 1 ماهی میشه سرعتم خیلی خوب شده! تو روز سرعتم از 160 تا 210 میره! شبا هم متوسط 70 میزنه!
می خواستم ببینم از دوستان کسی سرویس 512 یا 1mb پارس آنلاین نداره؟
یعنی من الان 1mb/s بگیرم تو روز تا 1mb ریت میزنم، شبا هم متوسط 250؟

من 512 دارم یه نگاه به پست هام تو صفحات آخر بندازین

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
منم پارس آنلاین 256 سه ماه دارم
این چند روزه زیاد قطع و وصل میکنه نمیدانم جریان چیه
ولی سرعت شبانم نسبت به دو سه ماه پیش تغییری نکرده شیدم یک زیاد شده ولی جدیدا احساس میکنم زیاد از حجمم کم میشه
و فقط شبانه دانلود دارم و روزنه کارهای وب گردی و نویسندگی ولی این دوباره دارم حجم میخورم نمیدانم چرا اینجوری شدن
پارسال که عااالی بودن سرعت شیانش در حالت 1 تا 4 صبح 60-70 بود و بعد 5 میرفت آسمون میترکاند ولی الان خیلی اذیت کنندس
ولی به هرحال احتمال قوی عوض نکنم چون تا اینجا که من فهمیدم همین پارس داغون از خیلی شرکتا بهتره
شما گزینه ی بهتری دارید اگه دارید بیگن تا عوض کنیم
این روزا قطع و وصلاش واقعا ازارم داده
یا علی

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
پارس انلاین با اسکایپ مشکل نداره

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
بعضی مواقع تکرار بد نیست ...... پس دوباره میگم........

پارس آنلاین در یک نگاه >>>>>>

یه موقعی خیلی خوب بود
الان داغونه
سرعت روزش بدک نیست برای بالای 1 مگ ها
زمان های قدیم بعضی موقع ها حال میداد به مشتری ها
الان حاشون رو میگیره
شبانه عملا بی استفاده هست
پول میگیرن و اعصاب داغونی تقدیم مشتری ها میکنن

پارس آنلاین هم پارس آنلاین قدیم .................. ای روزگار :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
10-11 ماه پیش. :blush:

شاتل هم میگن وضع شبانه افتصاحه، مگر اینکه مثل من اکو آفیس با سالی 24 گیگ بگیرید، که شبانه و روزانه سرعت رو محدود نمیکنن.
پس تولدتون نزدیکه !!!!!!!!!!!!!!!!
امسال حتما باهتون تماس میگرن دیگه :D

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دقیقا همینه
من 256 سه ماهه دارم و حدود 1 ماه میشه دوباره شارژ کردم که بسی اشتباه بزرگی کردم
راهی داره انصراف بدم آیا؟
برا انصراف راهی نداره باید بسوریم و بسازیم ...........

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پس تولدتون نزدیکه !!!!!!!!!!!!!!!!
امسال حتما باهتون تماس میگرن دیگه :D

بله... :D

شاید یک ماه دیگه که قراردادم با شاتل تموم میشه، دیگه تمدید نکنم... فعلا که همه ایران رو روی 2 مگ بستن، من که 512 آفیس هستم باید از همون 512 استفاده کنم!!! فکر کنم به احتمال زیاد از پارس بگیرم که burstش بازه... البته شبدیز هم روزا روی 1 مگ هست و شبا روی 4 مگ... هنوز تصمیم نگرفتم...

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
بله... :D

شاید یک ماه دیگه که قراردادم با شاتل تموم میشه، دیگه تمدید نکنم... فعلا که همه ایران رو روی 2 مگ بستن، من که 512 آفیس هستم باید از همون 512 استفاده کنم!!! فکر کنم به احتمال زیاد از پارس بگیرم که burstش بازه... البته شبدیز هم روزا روی 1 مگ هست و شبا روی 4 مگ... هنوز تصمیم نگرفتم...

خوب چرا تماس نمیگیرید اگه نویزی هم باشه برطرف میشه برمیگردید رو 2 مگ
ولی پارس خیلی افت کرده

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
پارس کلا به نسبت بعضی شرکتها خیلی سرتره . اما واقعا شبانه ی داغونی داره . جدیدا صرف نمیکنه حتی کامپیوتر روشن بمونه.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خوب چرا تماس نمیگیرید اگه نویزی هم باشه برطرف میشه برمیگردید رو 2 مگ
ولی پارس خیلی افت کرده

تماس گرفتم... پشتیبانی بسیار عالی ای داره... گفتن مرکز مخابراتیت اشکال داره، تا چند وقت دیگه برطرف میشه. حالا ما گذاشتیم تا آخر تیر که قراردادمون تموم میشه اگه سرعت اومد بالا، می مونیم... نیومد میریم پارس.

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
سلام اگر پارس انلاین بگیرم یه مودم باید حتما ازشون بگیریم
مخابرات شهید کریم زاده چه سرویسی خوبه (اسیا نداره -شاتل- پارس انلاین-مخابرات -صبانت)محمدشهره لطفا جواب بدید شاتل خوبه یا پارس یا صبا هیچیکی جواب نمیده
فقط دوستان کرجی تذکر من طرف شبدیز برید هرشب خون گریه میکنید در هر 5 دقیقه 5 بار قعطی پینگ 1000 میگن روزا پورتا روی 1 مگ هست سرعت من میشه 60 تا 120 شب نهایتان 125 بله پشتیبانی نمایندهاش صفر

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
مخابرات شهید کریم زاده چه سرویسی خوبه (اسیا نداره -شاتل- پارس انلاین-مخابرات -صبانت)محمدشهره لطفا جواب بدید شاتل خوبه یا پارس یا صبا هیچیکی جواب نمیده
فقط دوستان کرجی تذکر من طرف شبدیز برید هرشب خون گریه میکنید در هر 5 دقیقه 5 بار قعطی پینگ 1000 میگن روزا پورتا روی 1 مگ هست سرعت من میشه 60 تا 120 شب نهایتان 125 بله پشتیبانی نمایندهاش صفر

سلام ....
من از سرویس پارسم راضی نیستم قطعی زیاد دارم سرعت شبانه هم افتضاحه تو روزم قطعی هام خیلی زیاده شاتل نداشتنم ولی دوستم شاتل راضیه منم بعد از اینکه قراردادم تموم بشه میرم شاتل تجربه ای از مخابرات و صبا نداشتم

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان خوبم من سه بار که پارس رو تمدید کردم دو بار 128 واین بار هم 512 ؛ سرعت 128 که پورتش روی 1 مگ بسته میشه و سرعت در روز تا 140 تا داره ولی 512 رو امتحان نکردم ولی پورتش رو 2 مگ بسته میشه ولی یک چیزی رو بگم در گل همه سرعت ها 128-256و... روی 2 مگ بسته میشوند ولی هر چه سرعت بیشتر بگیری از 2 مگ بهتر میتونی استفاده کنید ؛ شبانه هاش هم که تعطیل هست البته روی سرعت 128 من تست کردم
به عنوان یک نکته سرعت آپلود پارس آنلاین به جرات میتونم بگم عالی هست حتی از 128 هم بالاتر چه در شب و چه در روز ولی دانلودش نه اینجوری نیست
تازه 2 گیگ هدیه رایگان هم به مناسبت عید مبعث تا نیمه شعبان میده !!!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661

اجباری نیست که ازشون مودم بگیری. من خودم مودم داشتم و اصلا ازم نپرسیدن که مودم می خوای یا نه

فقط پارس روزانه اش خوبه، شب از ساعت 1 تا 6 یا قطع یا سرعت در بهترین حالت بالای 20 نمی ره

بالا