سلامسلام
داداش این 10 اینچی که موجود دارید کیفیتش چطوره ؟
چقدر شارژ نگه میداره
اون لینکی که به دوستمون دادید واسه مدلای دیگه رو هم لطفا برای من pm کنید
سلامسلام
آقا بی زحمت این لینکهاتون رو برای من هم پ.خ. کنید.
البته فعلا سرم خیلی سلوغه اما ما آینده به احتمال خیلی زیاد میخوام یک تبلت بخرم.
ممنون
سلام داداش بین Ainol Aurora II و Ainol Novo7 Elf II کدوم پیشنهاد میدی ؟ ظاهرا به جز ال سی دی تفافت زیادی باهم ندارن
سلام داداش ببین این elf II لمسش چجوریاست؟ خوب کار میکنه و اذیت نمیکنه؟ واسه تماشای فیلم و بازی کردن و اینترنت وایرلس خوبه؟ اگه خوبه که خودم مزاحم میشم - راستی واسه دوستم خریدیم اون رو هنوز نیومده به محض اومدن بهت میگم چجوریاست
راستی شارژ نگه داشتنش چجوریاست؟
داداش توی ویدیو های یوتیوب یه جوری لمسش میکردن انگار مقاومتیه !!!؟؟ بعدش این رنگ سفیدش رو هم داری؟ هزینه کلیش با تخفیف (اگه داره) واسم پ.خ کن
درودسلام دوست عزیز..
اگه زحمتی نیست elf2 با کیس و کیبرد و قیمتشو پ خ کن (بی زحمت شماره تماس و حسابم برام پ خ کن)که سفارشم بدم برام بیاری.
دستت درد نکنه.
چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1)cpu allwinner مگه دو هسته ای نیست؟
2)برند ainol بهتره یا Ramos ؟
3)مشکل داغ کردن Ramos W17 Pro میشه کمی توضیح بدید؟
4)Ramos W17 Pro الان موجود هست؟
5)Ramos W17 Pro کابل otg و hdmi به همراهش هست(otg که بهش usb میخوره داره؟؟؟)
در مورد صفحه نمایش که IPS هست که خب کیفیت و زاویه دید خیلی خوبی دارهدوست عزیز اگه ممکنه در مورد تبلت ampe10 اطلاعات بیشتری بهم بده.مخصوصا کیفیت صفحه و عملکردش در بازی های hd .یه دنیا سپاس
سلامسلام دوست عزیز.من منتظرم که خبر اومدن elf 2 هستم.فقط یک سوال داشتم اونم اینکه این کیس کیبرددار از طریق usb یا wilrles یا بلوتوپ به تبلت connect میشه؟
ممنونم از پاسخگویتون
سلامسلام دوست عزیز.
من یه تبلت برای بازی می خواستم.خودت چی پیشنهاد می کنی؟؟؟
تبلت w17 pro رسید به دستم. تست کردم ایرادی نداره و کاملا سالم هست.
دوست عزیز برای بازی های اچ دی من کدوم دیتا رو بگیرم که با تبلت w17 pro سازگار باشه مثلا
بازی اکشن با گرافیک فوق العاده Modern Combat 3 : Fallen Nation | اندرویدکده
کدوم یکی از سه دیتا رو بگیرم
چون یک بازی مخصوص آی 9000 دانلود کردم و ریختم خوب اجرا می کرد اما ماشین سواری بود و صفحه بالاتر بود و نمی تونستم ماشین رو حتی در نمای دور ببینم و فقط جاده دیده می شد
داخل پخ توضیح دادم.منم يه تبلت نيازدارم باكارايي بالاوحافظه خوب...
اگه بازي هم بخوره عاليه ولي من بيشتربراي كارهايي مث وبگردي ياتماشاي فيلم وعكس ياكارهاي گرافيكي نيازش دارم...
ميتونين دربارهAinol Novo7 Elf IIتوضيح بيشتري بدين؟؟؟
نه متاسفانهبا سلام مجددد خدمت شما دوست عزیز و تشکر از پاسخگویتون..
خواستم ببینم که تبلتی دارین که 3d هم پخش کنه و cpu دو هسته ای قوی واسه بازی hd داشته باشه؟
اگه هست معرفی کنید و قیمتشم اطلاع بدید و اینکه اگه موجوده بگید که سفارش بدم.
بازم ممنونم از لطفتون.
موجود خیر , به آدرس خودتون سفارش بدیم که بهتره دیگه هزینه ی گمرک هم نمی دید (چون به آدرس من زیاد بسته اومده گمرک می خوره بهش چیزی حدود 20 تا 25 تومان)aurora II موجود ندارید الان ؟
فکر کنم مشتری داشته باشه که بخواید چند تا بیارید باشه اینجا
باید دیتا برای جی پی یو Mali 400 رو دانلود کنید (Galaxy S2)دوست عزیز برای بازی های اچ دی من کدوم دیتا رو بگیرم که با تبلت w17 pro سازگار باشه مثلا
بازی اکشن با گرافیک فوق العاده Modern Combat 3 : Fallen Nation | اندرویدکده
کدوم یکی از سه دیتا رو بگیرم
چون یک بازی مخصوص آی 9000 دانلود کردم و ریختم خوب اجرا می کرد اما ماشین سواری بود و صفحه بالاتر بود و نمی تونستم ماشین رو حتی در نمای دور ببینم و فقط جاده دیده می شد
دقیقا درستهچون Gpu این تبلت با گالاکسی اس2 و نوت یکیه به احتمال 99.9% باید اون رو دانلود کنید