• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
باخت 4-0 به اسپانیا اونم در این شرایطی که داشتیم به نظر من به مراتب قابل تحمل تر از مساوی 1-1 با نیوزلند و باخت 3-2 به اسلوونی هست.
این بازی تقریبا از بعد از گل اول میشد فهمید که دیگه کارمون تموم هست و توان برگشتن به بازی رو نداریم. در تمام بازیهای قبلی هم گل اول رو ما زده بودیم و اگه مقابل آلمان هم گل رو دریافت کرده بودیم مطمئنا حذف می شدیم.
اما در مورد آینده متاسفانه نظرم اصلا مثبت نیست. درست تیم جوونی داشتیم اما در عوض بوفون و پیرلو رو هم به زودی از دست میدیم و بخاطر همون "چرخه معیوب تولید " در فوتبال داخلی سالهاست که بازیکنانی حتی با نصف عیار پیرلو - بوفون - باجو - کاناوارو- دل پیرو و حتی کاسانو نتونستیم پرورش بدیم.
با این روند تیم ایتالیا در چند سال آینده تبدیل به یک تیم درجه دو اروپایی میشه مگر اینکه یک مربی خاص بالای سر تیم بیاد. خاص از این جهت که فقط توان نتیجه گیری داشته باشه و دنبال ارائه بازی زیبا و خوب نباشه.
نه تنها دیشب بلکه در بازی مقابل آلمان هم ما از لحاظ توان تیمی پایین تر بودیم و همونطور که گفتم اگه آلمان گل اول رو زده بود یا 10-20 دقیقه زودتر به گل میرسید روند بازی کاملا عوض میشد.

پراندلی از بابت شهامتی که داشت و با این تیم نصفه و نیمه بدنبال ارائه بازیهای خوب بود قابل تحسینه اما باید بپذیریم که مربی صاحب سبکی نیست و برای بازی فینال مقابل تیم بزرگی مثل اسپانیا ، زیادی کوچک بود.
در نهایت آینده ایتالیا به عقیده من فقط از یک راه میتونه آبرومندانه باشه و شاید هم بشه نتایجی قابل قبولی کسب کرد اونم ارائه بازیهای بسته به سبک خودمون هست. تیم های قویتری مثل ایتالیای 82 - 98-2000-2008 و حتی 94 زمانی که زورشون به حریف نمی رسید به همین سبک و اصالت فوتبال ایتالیایی بر می گشتند و باهمین روش تونستند مقابل تیمهای قویتر از خودشون نظیر - برزیل و آژانتین 82-بزریل 94 - اسپانیای 2008( که به مراتب از این اسپانیا قویتر بود)- هلند 2000 و فرانسه 98 نتایج خوبی کسب کنند که فقط در ضربات پنالتی بعضیاشون رو باختیم
حالا پراندلی با یک نسل از بازیکنان متوسط نمیدونم بر چه اساسی دنبال ارائه بازیهای باز و رو به جلو بود. مقابل انگلیس ناتوان و آلمان مغرور نتیجه گرفتیم اما در برابر کرواسی به دردسر افتادیم . مقابل ایرلند کوچک مشکلاتی داشتیم و در برابر اسپانیای پرقدرت در هم شکسته شدیم و اگر به همین روال با این ابزاری که در اختیار داریم بخواهیم "همچنان جامه ای رو که بر تنمون دوخته نشده بپوشیم "باید منتظر ناکامی های تلخ تر و سنگین تر از این مقابل آلمان - بزریل - اسپانیا و حتی تیمهای کوجک تر باشیم اینه که میگم تنها راه روشن ما بازگشت به فوتبال اصیل خودمون هست که برای همون هم ابزارهایی که در گذشته داشتیم رو الان نداریم

Last edited:

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان

اول از همه بگم زمانی که بازی تموم شد من بلند شدم و برای همی بازیکن هامون دست زدم و اشک می ریختم...واقعا بچه ها از شما مچکریم که تا این جا اومدیدی ولی اصلا از شما انتظار نداشتیم توی فینال به این راحتی خودتون رو ببازید...
b%20%289%29.gif

من می خواستم بگم که ندونسته توی کار مربی دخالت نکنید ...درسته بازی دادن به کیلینی و تعویض موتا توی اون دقیقه اشتباه بود ولی ما که نمی تونیم که بفهمیم اون چه فکری کرده بود...!!!به نظر من تیم به خاطر بی روحیه ای و نمیدونم اصلا انگار دوست نداشتند بازی کنند و بازی رو هم خیلی سریع وا دادند..
ولی خوب عیب نداره امیدوارم سال های آینده با یک تیم جوان و لبته آینده دار بتونیم تیکی تاکا رو نابود کنیم...

فروزا آتزوری
italy.gif

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
باخت دیشب سنگین بود و تلخ ، اما بدتر از این باخت تاثیریست که بر آینده ما میزاره.
بعد از ویرانی سال 2010 ما با بازیهایی که در این جام ارائه کردیم تونستیم تا حدود زیادی خودمون رو بازیابی کنیم و شخصیت تیمی رو برگردونیم اما این بازی ضعیف و شکست سنگین در فینال تقریبا ما رو به نقطه اول برگردوند . تیم دوباره باید ساخته بشه و در این راه مشکلات زیادی خواهیم داشت. جدای از بازیکنان و مربی ، برگرداندن شخصیت از دست رفته به تیم سخت ترین کاری که پیش رو داریم.
شبیه این وضعیت برای یوونتوس در این چندسال گذشته ایجاد شده بود و دیدیم که چقدر طول کشید تا یووه تونست شخصیت گذشته خودش رو دوباره بدست بیاره. وقتی یک تیم از این ناحیه دچار تزلزل و شکست میشه بعضا اضافه کردن بازیکنان بزرگ و مربیان خوب هم جواب نمیده . در تیم ملی هم ما باید بدنبال پیدا کردن راهی باشیم که یووه رفت یعنی آوردن یک مربی با سابقه درخشان کسی که بعنوان یک اسطوره و شخصیت بزرگ در فوتبال ایتالیا شناخته شده باشه تا شاید اون روح از دست رفته رو دوباره در این کالبد بی جان بدمه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ديشب خيلي ناراحت شدم و شوكه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کاش کاپلو سرمربیمون بود، مطمئنم نتیجه میگرفتیم. کاپلو معجزه میکنه!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اهم
والا حقیقتش اینه که من اعتقاد دارم (اعتقاد شخصی) هر کسی که از فوتبال سر در بیاره و به فوتبال علاقه داشته باشه باید ایتالیا توی سه تا تیم محبوبش جا داشته باشه
ما نیز ایتالیا را دوست میداریم
اما خب واقعا بازی دیشب خیلی بد بود و ولش کنیم بهتره :دی
هر چی بیشتر در موردش حرف بزنیم بدتره
واقعا الان دیگه نمیشه جلوی اسپانیا ایستاد
حتی نمیشه جلوی نیمکت ذخیره هاش ایستاد
واقعیت اینه که اسپانیا الان داره آقایی میکنه و کسی هم جلودارش نیست
به هر حال باخت بدی بود و این باخت بد رو میزاریم به حساب حق خوری بازی با انگلیس :دی
اگه ما بالا می اومدیم الان خفت میکردیم اسپانیا رو
حالا فوقش یک هیچ میباختیم :دی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
خودشون که ناراضی نیستن! پس ما هم زیاد ناراحت نباشیم :دی

مطبوعات ايتاليا: به هر حال متشکريم

مطبوعات ايتاليا بعد از شکست تيم ملي اين کشور از اسپانيا در فينال رقابت هاي يورو 2012 ، از بازيکنان تيم ملي کشورشان به خاطر رسيدن به ديدار پاياني تشکر کردند.

به گزارش خبرگزاري ها، ايتاليا در اين بازي که يکشنبه شب در ورزشگاه شهر کي يف اوکراين برگزار شد با نتيجه 4 بر 0 شکست خورد و اسپانيا براي دومين دوره پياپي قهرماني اروپا شد.

اما بعد از مسابقه مطبوعات ايتاليا از تيم خسته اما پر افتخار ايتاليا تقدير کردند.

نسخه آنلاين روزنامه ''لا ريپابليکا'' در اين باره نوشت ''به هر حال متشکريم ايتاليا''.

''گازتا دلو اسپورت'' هم بر روي وب سايت خود نوشت: مردان چزاره پراندلي در مقابل برتري فني و رواني اسپانيايي ها کم آوردند.

کوريه ره دلو اسپورت در مطلبي تحت عنوان ''پايان يک رويا'' به اين موضوع اشاره کرده است که تيم ملي ايتاليا بعد از مصدوميت تياگو موتا با 10 نفر بازي کرد و پراندلي هم تغييري در تيمش نداد.

ريپابليکا بر روي وب سايت خود همچنين خاطر نشان کرده است که مسابقه ديشب بعد از گل ''داويد سيلوا'' بلافاصله يک طرفه شد.

ورزش3

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان صفحه قبل هم گفته بود اون بازيكن آماده شده بود براي فينال . اسپانيا از تاكتيك قويتري استفاده ميكرد . مقابل اين تيم بايد دو هافبك دفاعي بازي كرد .

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام دوستان

اول از همه بگم زمانی که بازی تموم شد من بلند شدم و برای همی بازیکن هامون دست زدم و اشک می ریختم...واقعا بچه ها از شما مچکریم که تا این جا اومدیدی ولی اصلا از شما انتظار نداشتیم توی فینال به این راحتی خودتون رو ببازید...
b%20%289%29.gif

من می خواستم بگم که ندونسته توی کار مربی دخالت نکنید ...درسته بازی دادن به کیلینی و تعویض موتا توی اون دقیقه اشتباه بود ولی ما که نمی تونیم که بفهمیم اون چه فکری کرده بود...!!!به نظر من تیم به خاطر بی روحیه ای و نمیدونم اصلا انگار دوست نداشتند بازی کنند و بازی رو هم خیلی سریع وا دادند..
ولی خوب عیب نداره امیدوارم سال های آینده با یک تیم جوان و لبته آینده دار بتونیم تیکی تاکا رو نابود کنیم...

فروزا آتزوری

italy.gif
قبول دارم که شرایطی که مربی در اون قرار داره رو ما درک نمی کنیم اما اینطور هم نیست که به این دلیل نشه از هیچ مربی انتقاد کرد . خیلی از مربیان خودشون هم بعد از بازی اذعان می کنند که در ارنج تیم اشتباه کردند و این مساله ای نیست که فرض محال باشه
من نظر خودم رو میگم و میتونه این نظرات کاملا هم غلط باشه ولی بهرحال چیزیه که از نگاه من دیده میشه
علاوه بر بازی دادن به کیه لینی و تعویض عجولانه مونتولیوو ( من همون موقع با خودم گفتم این مربی دیوونه است اگه الان یه مصدوم بدیم میخواد چی کار کنه) یک اشتباه بزرگتر هم داشتیم اونم بازی کردن با دستی بود که برای دل بوسکه رو شده.
قبل از بازی دل بوسکه مصاحبه ای کرده بود و گفته بود که "ایتالیا ترکیب اصلی خودش رو در مقابل آلمان پیدا کرده و فکر می کنم با همون روش به بازی فینال
بیاد"
زمانی که این مصاحبه رو خوندم تصورم این بود که بهترین کار اینه که پراندلی با روش متفاوتی بازی فینال رو شروع کنه مثل بازی اول که با سیستم3-5-2 البته بالاجبار جلوی اسپانیا قرار گرفتیم و تاحدودی این تیم رو عافلگیر کردیم. اما دیشب دقیقا همه چیز مطابق پیش بینی جناب دل بوسکه پیش رفت و ما بدون هیچ گونه طرح و برانه جدیدی با همون روش قبلی به میدان اومدیم . دستی که متاسفانه برای مربی حریف رو شده بود
اشتباه بعدی ما اصرار بر ارائه بازی رو به جلو بود در حالیکه دیده بودیم که پرتعال با بستن بازی حتی شانس غلبه بر اسپانیا رو هم داشت شاید ، شاید اینبار ما مثل آلمانها دچار غرور کاذب شده بودیم و بواسطه مساوی قبلی مون با این تیم و بردهامون مقابل آلمان و انگلیس فکر کردیم که میشه اسپانیا رو هم تحت فشار قرار داد و به گلهای زودهنگام رسید.

یک مربی صاحب سبک باید برای هر بازی پلان و استراتژی مخصوص به خودش رو داشته باشه ، بازیهایی هست که باید عقب بشینیم و منرصد فرصت باشیم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سوتی فردوسی پرو هم دیشب با حال بود . موقعی که موتا مصدوم شد دائم میگفت حالا پرادلی مجبور یه تعویض اجباری دیگه هم بکنه. اینقدر این جمله رو تکرار کرد که من دیگه خندم گرفته بود . اینم از بهترین گزارشگر ما ، آقا تازه بعد از 7-8 دقیقه متوجه شد که ایتالیا هر سه تعویضش رو انجام داده

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سوتی فردوسی پرو هم دیشب با حال بود . موقعی که موتا مصدوم شد دائم میگفت حالا پرادلی مجبور یه تعویض اجباری دیگه هم بکنه. اینقدر این جمله رو تکرار کرد که من دیگه خندم گرفته بود . اینم از بهترین گزارشگر ما ، آقا تازه بعد از 7-8 دقیقه متوجه شد که ایتالیا هر سه تعویضش رو انجام داده

اتفاقا منم متوجه این موضوع شدم ولی فک کنم واسه همینه عادل اینقدر محبوبه چون اشتباهاتش رو تصحیح میکنه و یجورایی این اشتباهات و بعضی کاراشه که اینقدر محبوب شده و گزارشش خاصّه!

عادل گزارشش متفاوته کلا... اشتباهاتشم به زیبایی گزارش کمک میکنه مخصوصا دیشب که منم یهو فهمیدم 3 تعویض رو انجام داده ایتالیا...

به قول یوسف فوتبالی باشیو ایتالیا تو 3تیم مورد علاقت نباشه !!!
ایتالیا همیشه دوست داشتنی بوده...

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
من به شخصه از اسپانیا خوشم نمی اد اما باید قبول کنیم هیچ تیمی وجود نداره که بتونه فوتبالی اسپانیا را ببره،هیچ تیمی وجود نداره که بتونه تاکتیکشو به اسپانیا دیکته کنه
باخت ایتالیا هم کاملا طبیعی بود مطمنم اگه ایتالیا دفاعی هم بازی میکرد بیشتر از 4 تا گل می خورد

بیاید رو راست باشیم این تیم حتی یه مدافع 6 دنگ نداره تنها عنصر درست درمون دفاعی ایتالیا بوفون و تا قسمتی ده روسی بقیه عناصر دفاعی ایتالیا بازیکنان درجه دو هم نیستن
بله اگه کاناوارو داشت نستا داشت زامبروتا داشت و... میشد دفاع کرد اما با این بازیکنا بهترین کار رو پراندلی کرد

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جدا از اون سوتیش یک جمله گفت که کولاک بود
گفت که یه فرقی هست بین تبانیهای که در ایتالیا میشه و در فوتبال ما. اونجا یوونتوس قهرمان لیگ رو بخاطر این مساله کلی جریمه می کنند و میفرستند دسته پایین تر بعد ما قهرمان فوتسال مون رو که تبانی کرده می فرستیم مسابقات آسیایی
همین یه جمله عادل به کل هیکل جاودانی و یوسفی و مزدک و خیابانی و اون نوچه گزارشگرهای جدیدشون می ارزید

ramingsm

Registered User
لایک‌ها
8
جدا از اون سوتیش یک جمله گفت که کولاک بود
گفت که یه فرقی هست بین تبانیهای که در ایتالیا میشه و در فوتبال ما. اونجا یوونتوس قهرمان لیگ رو بخاطر این مساله کلی جریمه می کنند و میفرستند دسته پایین تر بعد ما قهرمان فوتسال مون رو که تبانی کرده می فرستیم مسابقات آسیایی
همین یه جمله عادل به کل هیکل جاودانی و یوسفی و مزدک و خیابانی و اون نوچه گزارشگرهای جدیدشون می ارزید

آره خیلی باحال بود

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظر من اسپانيا تاكتيك خوبي داشت و گر ته ما برنده بوديم .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
روزگاریست که تمام فوتبالی ها فریاد میزنند:
یک هوادار اسپانیا پیدا کنید که بیش از ۶ سال طرفدار این تیم است، ما هم اسپانیایی میشویم !
سلام من حدود 24 یا 25 ساله که طرفدار اسپانیا هستم
مرد هست و حرفش بیا و اسپانیایی شو

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان جان

من با شما موافق نیستم. اسپانیا کلا صاحب بازی بود. خط میانشون خط میانه ایتالیا رو محو کرده بود. پیرلو ، مونتولیوو ، د روسی ، همشون محو بودند.

اسپانیا هر کاری میخواست کرد. نشون به اون نشون (به سبک پیمان یوسفی) که همون 15 دقیقه اول گل رو زدند.

به نظر من ایتالیا به اشتباه مربیش به این سنگینی باخت. میتونست ببازه اما مثلا 1 0

گذاشتن کیه لینی اشتباه محض بود. بالزارتی خیلی مفید تر میتونست باشه.

دقیقا امروز داشتم تاپیک ها رو میخوانم. یکی از دوستان ایتالیایی در همین تاپیک گفته بود مدافعان ایتالیا بخصوص کیه لینی سنگین هستند و کم میارن. مصدومیت کیه لینی هم مزید بر علت شد.

موتا !! یه بازیکن به نظر چقدر غیر حرفه ای هست که درست گرم نمیکنه !!! اگه واقعا بخاطر خستگی بود الان باید همه ایتالیایی ها مصدوم میشدند. موتا به نظر من در گرم کردن تعلل داشته وگرنه به این راحتی مصدوم نمیشد.

به هر حال من طرفدار ایتالیا نبوده و نیستم. اما دوست داشتم بخاطر بوفون و پیرلو و سوپر ماریو ایتالیا جام بگیره که نشد.

در مورد اسپانیا ، درسته فعلا تو اوجن. اما مطمئن باشید برزیل و آرژانتین نسخه این تیم رو خواهند پیچید. هر دوی این تیمها دارن اوج میگیرن. به زودی قدرت از دست اروپاییها میاد دست امریکای جنوبی.
مهرداد جان
اگر وقت کردی حتما نیمه اول بازی رو ببین!
درسته دوتا گل زده تو همون نیمه!
ولی ایتالیا رو بازی سواره و من حتی ندیدم 10 تا پاس پشت سرم هم بدن چون پرسشون کرده بودن! و زود توپو از دست می دادن!

در هر صورت تیمی که 4 تا میزنه همه تحسینش می کنن منم تحسین می کنم ولی واقعا تفاوت دو تیم تو این بازی 4 تا گل نبود!بعد از 10 نفره شدن کل تیم بازی رو باخته بود حتی بوفون!

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
سلام من حدود 24 یا 25 ساله که طرفدار اسپانیا هستم
مرد هست و حرفش بیا و اسپانیایی شو

منظور از جمله ای که گفتم یعنی این تیم طرفدار قدیمی و اصیل تو ایران خیلی خیلی کم داره.الان تا اسپانیا برده همه میان میگن من از بچگی عاشق اسپانیا بودم :دی
دوست عزیز قبول کن تا 5 یا 6 سال پیش هوادارهای اسپانیا به شدت کم بودن از جمله تو خود ایران ما.روی صحبتم با شما نیست (امیداوارم همینطور که میگید باشه و از قدیم طرفدار این تیم باشید که اگر اینطوره کارتون درسته ) ولی طرفدار های جدید که چند ساله طرفدار اسپانیا شده اند عضو حذب باد هستند.الان اسپانیا 2 سال دیگه اگر یکی دیگه تو جام جهانی قهرمان بشه عاشق سینه چاک اون تیم میشن دو یا چهار سال یعد هم ...
متاسفانه خیلی از ما عادت داریم تا میبریم گوش عالم و ادم رو کر میکنیم ولی تا تیم محبوبمون میبازه تا مدت ها ناپدید میشیم تا اب ها از اسیاب بیفته ! :دی
دوست عزیز اسپانیا تازه چند ساله که رو اومده ولی این نیز بگذرد ...
به هر حال قهرمانی مبارک اسپانیا باشه.همانطور هم که در مطبوعات ایتالیا اومده خودشون هم از اینکه تافینال رسیده اند راضی هستن.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منظور از جمله ای که گفتم یعنی این تیم طرفدار قدیمی و اصیل تو ایران خیلی خیلی کم داره.الان تا اسپانیا برده همه میان میگن من از بچگی عاشق اسپانیا بودم :دی
دوست عزیز قبول کن تا 5 یا 6 سال پیش هوادارهای اسپانیا به شدت کم بودن از جمله تو خود ایران ما.روی صحبتم با شما نیست (امیداوارم همینطور که میگید باشه و از قدیم طرفدار این تیم باشید که اگر اینطوره کارتون درسته ) ولی طرفدار های جدید که چند ساله طرفدار اسپانیا شده اند عضو حذب باد هستند.الان اسپانیا 2 سال دیگه اگر یکی دیگه تو جام جهانی قهرمان بشه عاشق سینه چاک اون تیم میشن دو یا چهار سال یعد هم ...
متاسفانه خیلی از ما عادت داریم تا میبریم گوش عالم و ادم رو کر میکنیم ولی تا تیم محبوبمون میبازه تا مدت ها ناپدید میشیم تا اب ها از اسیاب بیفته ! :دی
دوست عزیز اسپانیا تازه چند ساله که رو اومده ولی این نیز بگذرد ...
به هر حال قهرمانی مبارک اسپانیا باشه.همانطور هم که در مطبوعات ایتالیا اومده خودشون هم از اینکه تافینال رسیده اند راضی هستن.

دوست عریز من عاشق تیم ملی اسپانیا و رئال مادرید و استقلال هستم ( همونطور که گفتم از 7 سالگی حسابی کار این تیم ها رو دنبال می کردم )
من از ایتالیا هرچی دیدم فوتبال دفاعی بوده ... نه مثل چلسی اما بی شباهت هم نبوده ... وقتی ایتالیا از فوتبال تدافعی دست برداره روزگارش میشه مثل جلوی اسپانیا و هر وقت دفاعی بازی کنه میشه مثل بازی برابر آلمان
ما ایرانی ها از نظر ظاهر و حتی فرهنگی به تیم ایتالیا بی نهایت نزدیکیم ... برای همین تعداد طرفدارهاش در ایران خودمون بسیار زیاده و همینطور بخاطر اینکه مقامهای زیادی هم کسب کرده
اما اسپانیا همون تیمی هست که دفاع نمیدونست چیه ... همون تیمی که از دقیق اول حمله می کرد تا دقیقه آخر ... خیلی مواقع 3 گل میزد یا 4 تا اما چون دفاع نداشت همیشه 3 یا 4 گل هم می خورد ... و همیشه بازی های پر گل و مهیج و غیر قابل پیش بینی... اگر موفقیت بزرگی نداشته تا اینجا بخاطر سبک غلط بازیشون بود و گذاشتن همه ی قدرتشون در یکی دو بازی اول جام ها
الان دیگه اسپانیا علاوه بر خصوصیات هجومی همیشگی چهار خصوصیت سبک بازی منحصر به فرد ( تیکی تا کای معروف ) و حفظ توپ بالا و اتحاد قوی بین بازیکن هاش و دفاعی قدرتمند رو پیدا کرده ... پس نقطه ضعفی نداره دیگه ... پس چرا دیگه براحتی قهرمان نشه ... متاسفانه یک جنبش ضد اسپانیایی راه افتاده که دلیلش رو نمیدونم ... تیمی که تو فینال 4 تا میزنه و 2 پنالتی هم براش نمیگیرن واقعا حقش قهرمانی نبوده !!!! ما حتی نمیکت ذخیره هامون هم می تونست براحتی قهرمان جام شه قبول دارید؟ اسپانیا مهد ساختن بازیکن هست در جهان ( در حال حاضر ) ... ایتالیا و فرانسه و برزیل و انگلیس و آرژانتین ( بجز مسی که اونم دسپرورده اسپانیا هست ) کدوم یکی از این تیم ها بازیکن هاشون نصف توانایی های بازیکن های اسپانیا رو داشتن !!!! تیمی که بدون مهاجم نوک میاد به تیم ایتالیای پر روحیه و با اون سابقه فوتبال دفاعی 4 تا گل میزنه به فرانسه 2 تا به ایرلند 4 تا و ... این تیم حقش کمتر از اینه که حداقل تا 4 سال آینده بر فوتبال دنیا آقایی کنه ... خدایی از تعصب قضاوت نکن و حقیقت رو بگو

بالا