• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هرچی سعی میکنم یه سناریو برای این جریان بستن تنگه پیدا کنم میبینم یه چیز تمیز پشتش نمیتونه باشه.
به هر حال بسته بشه چه اتفاقی می افته؟ آمریکا میگه خب من باختم , حالا جون مادرت بازش کن از تحریم درت میارم؟؟ نه ! حداقلش اینه که کار به زدن ناو و اینا میرسه , و اینجا اینا مجبور به عقب نشینی میشن ولی بهانه برای سر کوب داخلی رو پیدا میکنن , مخصوصا همین جریانات سکه و ارز !!
ولی اینم سناریوی احمقانه ایه , چون جرقهه زده بشه به زدن دوتا ناو ختم نمیشه و یه جنگ تمام عیار میشه , حالا اینا فکر کردن از این جنگ جون سالم بدر میبرن؟؟
کلا بیشتر شبیه همون هارتو پورتای دیگشون میمونه این بستن تنگه !

خبرآنلاین - به دنبال تحریم نفتی ایران مطرح شد: جزییات طرح «بستن تنگه هرمز»

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
الان جنگ بشه خیلی به نفع ایران هست تا یکسال دیگه که اونا با امادگی کامل حمله می کنند
بخاطر همین می پیش بینی می کنم ایران تنگه رو ببنده.

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
امروز 740 سکه تمام طرح جدید رو تو کرج قیمت کردم!
هم 2 تا صرافی مجاز قیمت گرفتم و هم طلا فروشی که قیمتهاشون یکی بودند!
ولی تو سایت مظنه و طلا قیمت زیر 730 سیر می کرد!!!
چجوریاست؟

اگه از همون صرافی ها میپرسیدید سکه رو چند خریدارید؟ میدیدید که قیمتشون از مظنه و مثقال هم پایین تر میشد!

taei

Registered User
لایک‌ها
170
چجوریه قانونا می تونه ببنده یا نه ؟ تنگه هرمز مگه واسه ایران نیست ، حق حاکمیت مگه نداره ؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
ایران نمیتونه تنگه رو ببنده

فقط با این تهدید ها قیمت نفت بالا میره

چند ماه قبل هم که این حرف ها شروع شده بود اوباما نامه داد به **** که این خط قرمز ماست و ...

ایران هم سریعا تکذیب کرد بستن تنگه رو

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
ایران نمیتونه تنگه رو ببنده

فقط با این تهدید ها قیمت نفت بالا میره

چند ماه قبل هم که این حرف ها شروع شده بود اوباما نامه داد به **** که این خط قرمز ماست و ...

ایران هم سریعا تکذیب کرد بستن تنگه رو

تهدید نیست!!!
فضا هم فضای چند ماه قبل نیست الان معادله عوض شده جنگ سنگینی در پیش هست در اینده نزدیک شاید تا 1 سال دیگه
حداکثر ایران هم متوجه شده باید الان دست پیش رو گرفت تا ضعیف تر نشده و اون ها اماده تر نشدن کاری بکنه.
این بار 100 درصد تنگه بسته میشه. می بینید

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
تهدید نیست!!!
فضا هم فضای چند ماه قبل نیست الان معادله عوض شده جنگ سنگینی در پیش هست در اینده نزدیک شاید تا 1 سال دیگه
حداکثر ایران هم متوجه شده باید الان دست پیش رو گرفت تا ضعیف تر نشده و اون ها اماده تر نشدن کاری بکنه.
این بار 100 درصد تنگه بسته میشه. می بینید

سواد و سیاست اقای ***** ای خیلی بالاتر از این حرف هاست

همه میدونن اگه جنگی صورت بگیره ایران 100% بازنده هست

ایران توانایی مقابله با دنیا رو نداره ( هرچقدر هم که قوی باشه و هرچقدر که تروریسم داشته باشه )

اگه صحبت یکی یا دو کشور بود میشد امید داشت اما وقتی پای امریکا وسط باشه شکست قطعیه و اقای ***** ای این رو از همه بهتر میدونه

اگر ایشون سیاست نداشت در این چند دهه اخیر عمر نمیکرد

کلا اینکه ایشون امروز **** کشور هستن از سیاست و سواد بالاشون هست

پس بیم جنگ نداشته باشید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
نمودار سکه طرح جدید را مشاهده می کنید قیمت در یک روند بلند مدت صعودی قرار دارد و قیمت در موج اخیر صعودی نتوانست از سقف قبلی عبور کند البته اندیکاتور RSI به منطقه فروش اشباع رسیده است.
seke1.PNG

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13

ایران توانایی مقابله با دنیا رو نداره ( هرچقدر هم که قوی باشه و هرچقدر که تروریسم داشته باشه )

اگه صحبت یکی یا دو کشور بود میشد امید داشت اما وقتی پای امریکا وسط باشه شکست قطعیه و اقای ***** ای این رو از همه بهتر میدونه

پس بیم جنگ نداشته باشید

دوست گرامی بنده عرض نکردم که ایران تمایل به جنگ داره!!! بلکه مجموع اقدامات صورت گرفته حاکی از یک نقشه دقیق
هست که می خوان باتحریم های شدید **** رو به شدت ضعیف کنند و سپس حمله کنند. در ضمن تکلیف **** سوریه هم
هنوز مشخص نشده فعلا اهسته و پیوسته جلو می رند تا روز موعود حسابی از چپ و راست حمله کنند.
در شرایط فعلی مناقشه موجود هسته ایی نیست بلکه اونها با خود **** مشکل دارند...
البته خودتون می بینید من هم امیدوارم هیچ جنگی صورت نگیره.

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
چجوریه قانونا می تونه ببنده یا نه ؟ تنگه هرمز مگه واسه ایران نیست ، حق حاکمیت مگه نداره ؟

خیر مال ایران نیست
در دوطرفش آبهای ایران و عمان قرار داره اما خود منطقه عبور و مرور کشتی ها منطقه بین المللیه و مال هیچ کشوری نیست و ایران قانونا حق چنین کاری رو نداره
ولی منطقه ای که کشتی های سنگین.مثل نفت کش ها ازش عبور میکنند کلا فقط 2 کیلومتر پهنا داره که به راحتی میشه بستش(البته ایران بیش از چند روز توان بستنش رو نداره)
6a0120a610bec4970c0162fff32539970d-500wi

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
الان جنگ بشه خیلی به نفع ایران هست تا یکسال دیگه که اونا با امادگی کامل حمله می کنند
بخاطر همین می پیش بینی می کنم ایران تنگه رو ببنده.

خیلی ساده ای و همینطور،شم سیاسیت ضعیفه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چه عكسه جالبي. ممنون

خیر مال ایران نیست
در دوطرفش آبهای ایران و عمان قرار داره اما خود منطقه عبور و مرور کشتی ها منطقه بین المللیه و مال هیچ کشوری نیست و ایران قانونا حق چنین کاری رو نداره
ولی منطقه ای که کشتی های سنگین.مثل نفت کش ها ازش عبور میکنند کلا فقط 2 کیلومتر پهنا داره که به راحتی میشه بستش(البته ایران بیش از چند روز توان بستنش رو نداره)
6a0120a610bec4970c0162fff32539970d-500wi

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان بهتر نیست کمی هم به بحث تخصصی سکه و دلار خودمون برسیم تنگه هرمز بازی سیاسی هستش از راهنماییWish Master هم تشکر میکنم

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بیم جنگ نداریم من از صمیم قلب دوست دارم که جنگ بشه!
شما فک کنم بیم جنگ داری!
حداقل جنگ شاید یه کور سوی امیدی باز کنه واسه آینده!

پس بیم جنگ نداشته باشید

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
موضوع بستن تنگه هرمز فقط یه جنگ روانی برای افزایش بهای نفت هست و لاغیر... ( بدون تعارف و جو زدگی! چون ایران توان اینکارو نداره)
همین چند ماه پیش آقایون می‌گفتن که با اجرای تحریم نفت ایران قیمت جهانی اون به بالای 200 دلار خواهد رسید! :lol:

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
با توجه به ریزشی بودن قیمت ها لطف کنید کف قیمت سکه رو که انتظار دارید با توجه به تجربه هاتون بگید

زمان خرید فرا رسیده یا باید صبر کرد

با تشکر

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
با انس 1600 دلار بر هر اونس و دلار 2050 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 773 هزار تومان
با انس 1600 دلار بر هر اونس و دلار 2025 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 763 هزار تومان
با انس 1600 دلار بر هر اونس و دلار 2000 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 754 هزار تومان
با انس 1600 دلار بر هر اونس و دلار 1975 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 744 هزار تومان
با انس 1600 دلار بر هر اونس و دلار 1950 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 735 هزار تومان
با انس 1600 دلار بر هر اونس و دلار 1925 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 725 هزار تومان
با انس 1600 دلار بر هر اونس و دلار 1900 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 716 هزار تومان

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
این دیگه چه وضع قیمت دادنه !!! تو سایت مظنه طرح قدیم و طرح جدید قیمت هردوتاشو یکی زده در حالی که طرح قدیم بالاتره یه بارم اینطوری نکرده که بگیم اشتباه شده .هی داره اینکارو تکرار میکنه.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
بیم جنگ نداریم من از صمیم قلب دوست دارم که جنگ بشه!
شما فک کنم بیم جنگ داری!
حداقل جنگ شاید یه کور سوی امیدی باز کنه واسه آینده!

من که اینقدر به اینده و جنگ و ... فکر کردم پیر شدم

من ارزومه این وضعیت تموم بشه و مردم ازاد

بالا