• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
انتظار کاهش دلار به زیره قیمت 1920-30 رو ندارم.که در این صورت
با انس 1620 دلار بر هر اونس و دلار 1925 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 735 هزار تومان
اگه انس گند نزنه سکه در بدترین شرایط نباید زیره 725 معامله بشه(کف با انس 1620)
افزایش قیمت دلار رو به بالای 2تومن حداقل تا 10 روزه آینده بعید میدونم.دیدیم که بانک به بالای 2تومن چه واکنش شدیدی نشون داد!
با انس 1620 دلار بر هر اونس و دلار 2000 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 763 هزار تومان
در مورد انس: تا نتواند از 1640 بگذرد، همچنان در روندی نزولی است. تحلیل ها نشان می ده، تمایل برای نزول در چارت بیشتر از صعود است و پیشبینی به سمت ناتوانی طلا در صعود قدرتمند است و اینکه طلا دیر یا زود به زیر 1600 بازخواهد گشت. حمایت های مهم طلا در این یکی دو روز 1612 و 1599 و 1590 خواهند بود

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
به نظر شما در صورت دادن سكه‌هاي دور دوم كف قيمت چند خواهد بود؟

اگه كسي قصد خريد داشته باشه چه موقع اين كارو انجام بده بهتره؟

انتظار کاهش دلار به زیره قیمت 1920-30 رو ندارم.که در این صورت
با انس 1620 دلار بر هر اونس و دلار 1925 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 735 هزار تومان
اگه انس گند نزنه سکه در بدترین شرایط نباید زیره 725 معامله بشه
افزایش قیمت دلار رو به بالای 2تومن حداقل تا 10 روزه آینده بعید میدونم.دیدیم که بانک به بالای 2تومن چه واکنش شدیدی نشون داد!
با انس 1620 دلار بر هر اونس و دلار 2000 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 763 هزار تومان
در مورد انس: تا نتواند از 1640 بگذرد، همچنان در روندی نزولی است. تحلیل ها نشان می ده، تمایل برای نزول در چارت بیشتر از صعود است و پیشبینی به سمت ناتوانی طلا در صعود قدرتمند است و اینکه طلا دیر یا زود به زیر 1600 بازخواهد گشت. حمایت های مهم طلا در این یکی دو روز 1612 و 1599 و 1590 خواهند بود

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جناب hojatshabani سلام و وقت بخیر.توی بازار رشت سکه و دلار فروش با انصاف میشناسی؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به نظر شما در صورت دادن سكه‌هاي دور دوم كف قيمت چند خواهد بود؟

اگه كسي قصد خريد داشته باشه چه موقع اين كارو انجام بده بهتره؟

قبل از افزایش اخیر ۱۰درصدی سکه بارها و بارها غیر مستقیم گفتم بخرید.مثل اینجا در ۱۲ روزه پیش
اینایی که سکه ۶۰۰ با موعد ۶ماهه نوشتن و وقتی سکه به ۵۸۰ رسید حاظر نشدن تبدیل به اوراقش ۲۴٪ کنند یعنی یا برای بلند مدت خریدن یا به سود کم قانع نیستن
سود ۶ماهه میشه ۱۲٪ و با مالیات قیمت کمتر از ۷۱۰ هیچ توجیهی برای این دسته از افراد نداره
از طرفی سکه داره به قیمت طلاش معامله میشه و جوری نیست که با افزایش عرضه قیمت بره پایین تر.این روزا بازیگر اصلی قیمت سکه دلاره
روند بلند مدت که صعودیه ولی اگه تا الان نخریدی زیاد هم عجله نکن.افزایش شدیدی رو تو کوتاه مدت نمیبینم و احتمال کاهش خفیف رو در کوتاه مدت بیشتر از افزایش میدونم.

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
قبل از افزایش اخیر ۱۰درصدی سکه بارها و بارها غیر مستقیم گفتم بخرید.مثل اینجا در ۱۲ روزه پیش
اینایی که سکه ۶۰۰ با موعد ۶ماهه نوشتن و وقتی سکه به ۵۸۰ رسید حاظر نشدن تبدیل به اوراقش ۲۴٪ تبدیل کنند یعنی یا برای بلند مدت خریدن یا به سود کم قانع نیستن
سود ۶ماهه میشه ۱۲٪ و با مالیات قیمت کمتر از ۷۱۰ هیچ توجیهی برای این دسته از افراد نداره
از طرفی سکه داره به قیمت طلاش معامله میشه و جوری نیست که با افزایش عرضه قیمت بره پایین تر.این روزا بازیگر اصلی قیمت سکه دلاره
روند بلند مدت که صعودیه ولی اگه تا الان نخریدی زیاد هم عجله نکن.افزایش شدیدی رو تو کوتاه مدت نمیبینم و احتمال کاهش خفیف رو در کوتاه مدت بیشتر از افزایش میدونم.
یه سوال همیشه تو ذهنم بود، آواتار عکس خودته ؟

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

دوستان بنده 4 میلیون طلای دست دوم و 3 تا سکه تمام دارم ( که 2-3 روز پیش به قیمت 750 تومن خریدم). به نظرتون از بین گزینه های زیر کدومشون رو انجام بدم.

1- نگه داشتن سکه ها و تبدیل طلاهای دست دو به سکه یا دلار

2- فروختن سکه ها و طلاهای دست دو و منتظر موندم برای خرید مجدد در زمان مناسب ( منظور روز های آتی هست که ممکنه قیمت طلا کمی افت داشته باشه).

با تشکر...

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام

دوستان بنده 4 میلیون طلای دست دوم و 3 تا سکه تمام دارم ( که 2-3 روز پیش به قیمت 750 تومن خریدم). به نظرتون از بین گزینه های زیر کدومشون رو انجام بدم.

1- نگه داشتن سکه ها و تبدیل طلاهای دست دو به سکه یا دلار

2- فروختن سکه ها و طلاهای دست دو و منتظر موندم برای خرید مجدد در زمان مناسب ( منظور روز های آتی هست که ممکنه قیمت طلا کمی افت داشته باشه).

با تشکر...

این روزا نرخ ارز و قیمت دلار خیلی بیشتر از نوسانات قیمت جهانی طلا بر روی قیمت سکه و قیمت طلا در بازار ایران تاثیر گزاره

به نظر نمیاد که این روزا و در هفته آتی قیمت دلار تغییر چندانی داشته باشه ولی بهت پیشنهاد میکنم فعلا نه خرید کن نه بفروش ، بهای جهانی طلا تا 1635 رفت و با گزارش میزان بیکاری در آمریکا که فردا منتشر میشه ممکنه یه دفعه سقوط یا افزایش چشمگیری در حد 20 یا 30 دلار داشته باشه.خلاصه که من سرمایه گزاری در این بازار رو خیلی ریسکی میدونم که ریسکش درصد بالاییه.

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
ارش راست میگه منم جزو ثبت نام کنندگان 6 ماهه 600 تومان هستم انتظار بیشتر از اینا دارم 800 یا بالاتر بیشتر هم برای حفظ ارزش پولم سپرده گذاریم را تبدیل به سکه کردم;)

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
امروز روابط عمومی شبکه خبر اطلاعیه ای را منشر کرده که مدعی شده علت به دست آمدن نتایج دیروز در نظرسنجی این سایت، هک شدن آن بوده و میزان واقعی موافقان توقف غنی سازی، از ۲۴ درصد بیشتر نبوده است.اما این اطلاعیه، به وضوح با مضمون تحلیل نتایج نظرسنجی، که اندکی پیش از آن در سایت اصلی این شبکه منتشر شده بود، در تناقض است. تحلیلی که بدون کوچکترین اشاره ای به ادعای هک شدن سایت شبکه خبر - که در صورت وقوع، مسئولان این سایت پیش از دیگران از آن مطلع می شدند - موافقت "بیش از ۶۰ درصد" پاسخ دهندگان با توقف غنی سازی اورانیوم را مورد تایید قرار داده است.به هر ترتیب، حتی قبول کردن ادعای هک شدن سایت، نافی این واقعیت نیست که مدیرانی رده بالا در تلویزیون ایران، تصمیم به قرار دادن گزینه ممنوع "توقف غنی سازی اورانیوم" در میان گزینه های نظرسنجی شبکه خبر گرفته اند.

آیا این مدیران تصور می کرده اند که نتایج نظرسنجی قابل کنترل بوده و نتیجه ای متفاوت از آنچه در عمل به دست آمد مشاهده خواهد شد؟ آیا طراحی نظرسنجی، نتیجه نگرانی هایی بوده که در میان مدیران حکومتی ایران در مورد تبعات تشدید تحریم ها ایجاد شده است؟ فراموش نباید کرد که این نگرانی، در گذشته نیز در اظهار نظرهای عده ای از مقام های ارشد جمهوری اسلامی نمود داشته و حتی بعضا با واکنش مقامات بالاتر هم رو به رو شده است. مثلا، هشدار چند ماه پیش رئیس بانک مرکزی ایران در این مورد که جمهوری اسلامی ایران باید خود را برای وضعیتی شبیه "شعب ابی طالب" آماده کند، که با واکنش شدید آیت الله ***** ای و انتقاد تند او از افراد "روسیاه و بدمحاسبه گری" مواجه شد که وضعیت کشور را به شعب ابی طالب تشبیه می کنند.

در پاسخ به پرسش های فوق، گمانه زنی های مختلفی قابل طرح است. اما در هر حال، نحوه برخورد با نتایج نظرسنجی هسته ای شبکه خبر، احتمالا یک حقیقت را اثبات می کند و آن اینکه مقام های ارشد حکومت ایران - کماکان - زیر سوال بردن غنی سازی اورانیوم را نوعی خط قرمز تلقی می کنند.در صورت صحت این فرض، ممکن است هنوز برای این تصور زود باشد که انتشار اولیه نظرسنجی شبکه خبر، به معنی زمینه سازی برای تغییر مسیر در پرونده هسته ای ایران بوده است.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
دوستانی که مرداد سکه هاشونو تحویل میگیرن و کسایی که اطلاع دارن میشه بگن حداقل قیمت تمام شده براشون چند شده؟؟؟کسی میدونه؟؟
(مسلما بانک تا این قیمت سکه رو میاره پایین که ملت برن اوراق بگیرن!!:hmm:)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دوستانی که مرداد سکه هاشونو تحویل میگیرن و کسایی که اطلاع دارن میشه بگن حداقل قیمت تمام شده براشون چند شده؟؟؟کسی میدونه؟؟
(مسلما بانک تا این قیمت سکه رو میاره پایین که ملت برن اوراق بگیرن!!:hmm:)

630 ثبت نام کردن ! 31.5 هم مالیاتشه ! میشه 661.5 !
البته سود این چند ماه خواب پولشونم هست دیگه ! اگر با سود کوتاه مدت بانکی(7 درصد) حساب کنیم ! میشه 22 تومن برای هر سکه !

یعنی جمعا میشه 681.5 !

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
630 ثبت نام کردن ! 31.5 هم مالیاتشه ! میشه 661.5 !
البته سود این چند ماه خواب پولشونم هست دیگه ! اگر با سود کوتاه مدت بانکی(7 درصد) حساب کنیم ! میشه 22 تومن برای هر سکه !

یعنی جمعا میشه 681.5 !

:happy:پس هیچی بد بخت شدیم رفت:D
باز سکه رو تا این قیمت میارن پایین!!!عجب بساطی داریم به خدا!!!:lol:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
البته به نظر من الان شرايط سخت‌تره، چون اون موقع كه قيمت و آوردن پايين به بهانه‌ مصالحه در استانبول بود و به قول معروف استارتش از اونجا خورد، الان اونطوري نيست، مگر اينكه اتفاقي مشابه بيفته...

باز هم دوستان نظرشونو بدن

:happy:پس هیچی بد بخت شدیم رفت:D
باز سکه رو تا این قیمت میارن پایین!!!عجب بساطی داریم به خدا!!!:lol:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
جناب hojatshabani سلام و وقت بخیر.توی بازار رشت سکه و دلار فروش با انصاف میشناسی؟

سلام دوست عزیز

وقت شما هم بخیر

با انصاف که .. کاسب امروزه الان از روی نرخ سایت ها به روز میشن

بهتره خودتون تو بازار بچرخید و قیمت بگیرید وگرنه ارزون فروش وجود نداره هر کدوم هر روز یه قیمتی میدن که بستگی به قیمت خرید و سیاست روزشون داره

موفق و موید باشید

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
البته به نظر من الان شرايط سخت‌تره، چون اون موقع كه قيمت و آوردن پايين به بهانه‌ مصالحه در استانبول بود و به قول معروف استارتش از اونجا خورد، الان اونطوري نيست، مگر اينكه اتفاقي مشابه بيفته...

باز هم دوستان نظرشونو بدن

اینا برای اینکه ذخایرشون خالی نشه هر کاری میکنن و راهشم تزریق 2لار(هرچند با نارضایتی)هست و بهانه خاصی لازم نیست از نظر من...

vahy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال

به نظر شما برای خرید کی وقتشه؟همین الان بخریم یا بزاریم مرداد ماه که بانک سکه هارو میده؟
با تشکر

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
دلار هم ذخایر محسوب میشه خیلی فرقی نداره با طلا. در حال حاضر به نظر من دلار بیشتر به کارشون میاد اتفاقا. اگر این بازی کاهش قیمت سکه واسه اینه که مردم پشیمون بشن و نگیرن فکر نکنم اینبار موفق بشن چون کسانی که پس دادن الان پشیمونن. اینبار هم انس وضعیتش رو به بالاست و هم دلار، باید دید بانک مرکزی چه ترفندی خواهد زد.
منم میدونم دلار هم واسشون مهمه مخصوصا تو این شرایط چیزی که گفتم بر اساس تجربه سری قبل بود که تا تونستن دلار ریختن تو بازار تا قیمتا رو پایین بیارن در واقع دلار رو فدا کردن به خاطر طلا....
پ ن: امروز روز مهمیه برای انس.ساعت 16:15 تعیین نرخ بهره بانک مرکزی اروپا و ساعت 16:45 شاخص اشتغال بخش خصوصی آمریکا و ساعت 17 کنفرانس خبری بانک مرکزی اروپا و شاخص اولیه بیکاری آمریکا و ساعت 18:30 شاخص موسسه مدیریت عرضه غیر کارخانه ای آمریکا ISM
تا این لحظه که باید واسه انس یه فاتحه بخونیم :(

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اين سري 2 ميليون سكه ميدن، دفعه قبل چندتا دادن؟

اونسم كه با اين اخبار فاندي سقوط آزاد كرد :skull:

منم میدونم دلار هم واسشون مهمه مخصوصا تو این شرایط چیزی که گفتم بر اساس تجربه سری قبل بود که تا تونستن دلار ریختن تو بازار تا قیمتا رو پایین بیارن در واقع دلار رو فدا کردن به خاطر طلا....
پ ن: امروز روز مهمیه برای انس.ساعت 16:15 تعیین نرخ بهره بانک مرکزی اروپا و ساعت 16:45 شاخص اشتغال بخش خصوصی آمریکا و ساعت 17 کنفرانس خبری بانک مرکزی اروپا و شاخص اولیه بیکاری آمریکا و ساعت 18:30 شاخص موسسه مدیریت عرضه غیر کارخانه ای آمریکا ISM
تا این لحظه که باید واسه انس یه فاتحه بخونیم :(

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوستان و اساتید محترم یک سوالی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
شما تعداد بالای سکه رو چطوری خرید فروش می کنید منظورم نکات امنیتی خرید و فروششه مثلا من می خوام 80 تا سکه رو از بانک تحویل بگیرم ببرم بفروشم خونمو بخرم می ترسم . از طرفی تا به حال از این کارا نکردم اصلا سمت خرید و فروش سکه نرفتم
بریزم تو یه کیسه ببرم یه طلا فروشی بفروشم !
دوست عزیز
وقتی تعداد بالا می خوای سکه حمل کنی، زنگ می زنی کلانتری محل 50 -100 تومن میدی یک مامور مسلح بهت میدن با خیال راحت میری و میای
برای فروش هم می تونی از یک صرافی اشتراک بگیری بعد خودشون پیک می فرستن پول یا چک رمز دار میاره توی خونتون ازت سکه ها تو می خره میره

بالا