• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
راستی سطح کارشناسی برگزار شد؟ تلویزیون هیچی نگفت

کف قیمت رو برای سکه چی پیشبینی میکنید تا آخر تابستون؟ امکان لمس قیمت زیر 700 هست؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
داداشی کی گفته نتیجه مذاکرات استانبول مثبت بوده؟
از رسانه های خارجی پیگیری کنید که همچین چیزی نبوده
و اینکه دیگه فکر نمیکنم این سکه های جدید شک خاصی به بازار بده

به نظر من اگر روز شنبه بازار تونست 2000 تومان رو رد کنه (منظورم دلار) بالاتر از این ها قراره بره ولی اگر تو همون محدوده بخواد بمونه یا نگهش دارن به نظرم کم کم تا محدوده 1900 افت کنه
در کل دلار بالای 2000 تومان واسه دولت حیثیتی شده حالا اگه قبه این مثله مجدد شکسته بشه یعنی برنامه دیگه ایی دارن میچینن
در کل اینا همش دارن بازی میزنن به ملت ادم خیلی باید مواظب باشه چون یک شبه امکان داره سرمایه ادم نصف بشه

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

این روزا با این وضعیت قاراش میش همین که نتیجه منفی نیس یعنی مثبت بودن :lol: کلاتم بایس بندازی هوا

اما یه دلیل مثبت بودن همینه که قراره مذاکرات در سطح بالاتری برگزار بشه ( همش حرفه زیاد جدی نگیر :p )

دلار و البته سکه شنبه از دید من نزولیه

یه دلیل ثبات و بالا بودن سکه خرید بالای صراف ها بود - کاهش قیمت یه حرکت هماهنگ برا کاهش درصد ضرر بود

افزایش قیمت با توجه به روز جشن ها و عروسی های ایرانی :) و وجود خریدار انجام شد که چاله ضرر رو پر کنه

افزایش انس هم مزید بر علت و بهونه ای برا افزایش در سه شنبه شد

در واقع روز دوشنبه تمام صراف ها با وجودی که نرخ خرید رو 20 زده بودن و به ظاهر بازار نزولی بود

اما حتی تا 25 هم حاضر به خرید بودن و فروشنده رو راضی میکردن

دلار رو هم بین 20 تا 40 عادی میدونم

من که فک میکنم چن روز دیگه سکه 700 یا 710 باشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

گلم این خبر رو دقیق بخونید

ک بانک کانادایی اخیرا به بهانه تبعیت از قوانین جدید فدرال در خصوص تحریم های اقتصادی علیه ایران، اقدام به بستن حساب های برخی از مشتریان خود کرده است.

بعضی ها یعنی کسانی که تابلو هستند دارند با ایران و یا طرف ایرانی معامله میکنند . برای مثال بگم خدمتتون من به هیچ عنوان حواله ای نمی زنم که گیرنده حسابش ایرانی باشه ;) . 7 سال هم هست که دارم از این قانون پیروی میکنم . فقط باید گیرنده حواله ای که من صادر میکنم شرکت باشه تازه اونم چند و جون داره نباید کلمه ای فارسی و برای مثال persian داخلش باشه 4 لیست ما زیر دستمون داریم که شمالب لیست های تحریمی اتحادیه اروپا-شورای امنیت - خزانه داری آمریکا و لیست سیاه آمریکا هست تازه وقتی از این کانال ها گذشت حواله ای صادر میشه . صد البته اگر این گزینه های کوچیک رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد . در ضمن یادتون باشه ایرانی تحریم نیست . ج.ا تحریم هست . ایرانی مقیم در خارج از ایران هم اگر این موارد رو رعایت کنه مشکلی براش پیش نمیاد . ماشا.... در کانادا هم اینقدر صرافی ها دفتر دارند که اگر این دسته رعایت میکردند و اگر می خواستن پولی انتقال بدن از طریق کانال های غیر رسمی انجام میدادن مشکلی براشون پیش نمی اومد . کلی هم ایرانی در آمریکا وجود داره . اولا بستن حساب بانکی بدون این دلایل وجاهت قانونی نداره .

به نظر می رسد که این اقدام شامل هرگونه استفاده از یک حساب بانکی برای ارسال و یا دریافت پول به یا از دوستان و آشنایان در ایران را نیز شامل می شود.

واقعا هنوز کسائی هستن که بیان با شبکه کارگزارهای بانک های ایرانی پول بی زبون رو بدن دست بانک های ایرانی بعدا ریال در ازای هر دلار 1210 تومن بگیرن ؟ اگر همچین کاری می کردن حقشون بود
14.gif
یعنی ایرانی ها این قد لارج شدن ؟ الان خدا رو شکر دم هر صرافی توی تهران برید وستریونیون رو مشناسن و جیک ثانیه هم میفرستن و هم براتون وجهی رو دریافت میکنن .

در ادامه به این هم توجه کنید :

در تغییرات جدیدی که در 31 ژانویه توسط وزارت امور خارجه کانادا اعلام شد، 5 شخصیت حقوقی و 3 شخصیت حقیقی به لیست افرادی که دارایی های آنها در کانادا بلوکه شده، افزوده شدند.

5 تا شرکت و 3 شخص یعنی همه ایرانی ها که اونجا حساب داشتند . این همون کلمه برخی مشتریان هست . ببین این 8 نفر حقیقی و حقوقی چقدر پول داشتند که به کل ایرانی هایی که در اون بانک حساب داشتن تعبیر شده .

خبر رو همیشه دقیق بخونید . سر تیتر رو نخونید بارها گفتم خبر گذاری ها از خودشون نظر دارن توی ج.ا حتی اون بی بی سی هم از خودش در راستای دولت انگلیس نظر داره . خبر گذاری آزاد و مثل آدم وجود نداره . وقتی دارید در بازارهای سرمایه به صورت آزاد و وقتی که جزو هیچ رانتی نیستید دارید فعالیت میکنید یعنی تنها هستید پس سعی کنید نکته بین باشید . مهم نیست چه اتفاقی میوفته مهم اینکه بتونید سریع با جریان همراه بشید .

پ ن : سعی کنید حتی خبر رو هم تحلیل کنید . ج.ا کارش این هست که بازی کنه پس سعی کنید بازیکن باشید

Last edited:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیزبا توجه به مثبت بودن نتیجه مذاکرات استانبول-نزدیک شدن موعد تحویل سکه ها- اوضاع نامشخص اونس.چه تحلیلی انجام دادید که به فکر خرید رسیده اید؟ (هرچقدر خواستم لحن جمله سوالی محض باشه اینطور دراومد).واقعا یک سوال هست نه زیر سوال بردن تصمیم شما.ممنون که اطلاعات ما رو بالا میبرید.
عرض و تاکید کردم خدمت دوستان که "البته شرایط اون روز و چن روز بعد بازار رو بررسی خواهم کرد"
اما فعلا فاکتورهایی که دارم ایناست:
- سکه های بالای 600 تومان به اندازه سکه های سری اول و دوم خریدار نداشته
- فاز دوم هدفمندی یارانه ها بصورت چراغ خاموش در حال اجرا است
- تحریم ها شروع شده و هر روز دولت ضعیف تر می شود، دست به هر کاری برای بدست آوردن دلار می زنند و حتی از جعل مدارک و پرچم کشورهای آفریقایی مثل تانزانیا هم ابا ندارند، بنابراین نباید انتظار داشته باشیم دلاری که به این سختی به دست میارند به راحتی برای کنترل بازار حراج کنند چون متاسفانه ممکنه (حتی 1%) به زودی برای خرید اسلحه و .. بهش به شدت نیاز داشته باشند
- در مورد مذاکرات استانبول: دیپلمات‌ها: مذاکرات اتمی استانبول لزوما کمکی به حل اختلافات نکرد
اما به هر حال وقتی قیمت پایین بیاد بازم شرایط رو بررسی خواهم کرد

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
پله های سقوط داره چیده میشه

اونس رسیده به 1579

اگه این هفته با همین قیمت بسته بشه

به نظر من دوشنبه هم نزولی باز میشه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
سلام

اونس که خوب داره میاد پاین الان اونش 1580 یعنی از دیروز تا به امروز 45 دلار کاهش داشته و از طرفی هم به رمضان نزدیک میشیم و دولت فقط برای این ماه بازارمواد خوراکی را کنترل می کنه . پس دوستان بازار نزولیه تا خود آخر رمضان . از طرفی هم نرخ بیکاری آمریکا کم شده و بانک مرکزی آمریکا محرک های اقتصادی را ارائه نمیده پس فکر نکنم اونس هم حداقل تا ده روز دیگه افزایش چشمگیری نداشته باشه. پس این مدت زمان خوبی برای خریده.
بازار کار در امریکا راکد است
باراک اوباما رییس جمهوری امریکا در حالی که کمپین انتخاباتی دو روزه اتوبوسی خود را در ایالت های اوهایو و پنسیلوانیا به پایان می رساند، با ضربه گزارش مایوس کننده دیگری از وضعیت ایجاد شغل در امریکا روبرو شده است.
دولت روز جمعه گزارش داد در ماه ژوئن فقط ۸۰ هزار شغل جدید به بازار کار افزوده شده و نرخ بیکاری در سطح ۲/ ۸ درصد باقی مانده است.

این گزارش نشان می دهد میزان استخدام ها برای سومین ماه پیاپی ضعیف بود. ضعف ایجاد کار شکست دیگری بر ادعاهای آقای اوباما محسوب می شود که گفته بود اقتصاد امریکا از زمان روی کار آمدن او بهبود یافته است.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
ایران با حقه ساختن زیردریایی می خواهد قدرت اتمی شود، هانس روله،

هانس روله که در سال های هشتاد میلادی در وزارت دفاع آلمان مشغول به کار بوده و یکی از برجسته ترین کارشناسان تسلیحات نظامی در آلمان به شمار می رود در روزنامه «دی ولت» به دلائل اعلام ساخت زیردریایی اتمی توسط ایران می پردازد و به این نتیجه می رسد که هدف **** ایران در واقع ساختن بمب اتمی است.
به نظر روله، سرمشق ایران در این زمینه کشور برزیل است.ولی به نظر هانس روله اعلام ساخت زیردریایی اتمی فقط حقه ای است برای افزایشِ سرعت غنی سازی نود درصد اورانیوم با هدفِ ساختن بمب اتمی.

به نظر روله ایران قادر خواهد بود اورانیوم نود در صد غنی شده را در عرض یک هفته به اورانیوم فلزی تبدیل کند و بمب اتمی را بسازد. این کارشناس آلمانی معتقد است که ایران در پانزده سال گذشته در تاسیسات پارچین مشغول ساخت "سرد" کلاهک اتمی و بدنه بمب اتمی بوده و کلاهک های اتمی در این مدت در آنجا توسعه یافته و امتحان شده اند.

روله می نویسد، ایران حد اقل چهار نوع مختلف کلاهک جنگی را آزمایش نموده است و نتیجه گیری می کند که با اعلام ساخت زیر دریایی های اتمی، ایران توان „Break out“ یعنی گریز ازپیمان منع گسترش سلاح های اتمی [ان پی تی] را می یابد. به نظر روله، اعلام ایران در مورد زیردریایی ها نامنتظره نبوده است زیرا ایران می تواند با انتخاب این راه به صورت قانونی اورانیوم نود در صدی غنی سازی کند و برای اورانیوم غنی شده با غلظت بالا، فقط دو امکان استفاده وجود دارد:

یا سوخت برای کشتی زیر دریایی یا برای بمب اتمی!

روله تاکید می کند خطر اتمی شدن ارتش ایران فعلا بزرگ ترین خطر است.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
وقتی دارید در بازارهای سرمایه به صورت آزاد و وقتی که جزو هیچ رانتی نیستید دارید فعالیت میکنید یعنی تنها هستید پس سعی کنید نکته بین باشید . مهم نیست چه اتفاقی میوفته مهم اینکه بتونید سریع با جریان همراه بشید .

پ ن : سعی کنید حتی خبر رو هم تحلیل کنید . ج.ا کارش این هست که بازی کنه پس سعی کنید بازیکن باشید

یه جا دیگه هم گفتی سود مالی از اوضاع نابسام سیاسی بدست میاد.
دکتر نوشته‏‏‏‏هات رو باید با آب طلا بنویسن بزنن .:wub:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
- سکه های بالای 600 تومان به اندازه سکه های سری اول و دوم خریدار نداشته
تا اونجایی که یادم میاد این سری های آخری که وحشتناک خرید داشت.مثل زمانی که سکه شد 1 تومان .خبرش آرشیو توی همین تاپیک هست که به اندازه کل مدت قبلش توی یک روز فروش داشتند.
اما نکته بینی قوی تون رو تبریک میگم.الان منظورتتون رو گرفتم.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
تا اونجایی که یادم میاد این سری های آخری که وحشتناک خرید داشت.مثل زمانی که سکه شد 1 تومان .خبرش آرشیو توی همین تاپیک هست که به اندازه کل مدت قبلش توی یک روز فروش داشتند.
اما نکته بینی قوی تون رو تبریک میگم.الان منظورتتون رو گرفتم.
من اطلاع دقیقی از آمار فروش دوره های آخر ندارم، اما خبری که من خونده بودم این بود:
مدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا آماری از تعداد سکه های پیش فروش شده دارید یا خیر؟ اظهار داشت: در شیوه جدید استقبال از پیش فروش سکه کاهش یافت و دلیل این امر نیز انتشار گواهی های سپرده و گواهی های مشارکت بود
اگر آمار صحیح تری وجود دارد خوشحال میشم مطلع بشم تا در محاسباتم تصمیم درست تری بگیرم

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
والا الان یک بیست دقیقه ای کل مطالب ؟ژانویه-آوریل رو مرور کردم چیزی پیدا نکردم فکر کنم حافظه م نم کشیده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه جا دیگه هم گفتی سود مالی از اوضاع نابسام سیاسی بدست میاد.
دکتر نوشته‏‏‏‏هات رو باید با آب طلا بنویسن بزنن .:wub:

چاکرتیم
i334628_jedid.gif

واقعیتی رو گفتم . دوستانی که دارن توی این 2 تا بازار فعالیت میکنن از وضعیت کنونی نباید ناراحت باشن . سعی کنید جریان رو بشناسید موقعی که وقته خرید هست بخرید و موقعی که وقت فروش هست فروشنده باشید
i334628_jedid.gif

من اطلاع دقیقی از آمار فروش دوره های آخر ندارم، اما خبری که من خونده بودم این بود:

اگر آمار صحیح تری وجود دارد خوشحال میشم مطلع بشم تا در محاسباتم تصمیم درست تری بگیرم

رکورد پیش فروش دوم از سری اول هم بیشتر بوده پس منتظر اشباه شدن بازار باید باشیم . از اونجا که همیشه توی مملکت از شخصیت ها سکه حباب داشتن پس وقته خوبی واسه خرید فراهم میشه ;)

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان با تجربه لطفا من را راهنمایی کنید. میخام 30 تا سکه بخرم در همین چند روز که ظاهرا بازار ارامه اما یه سوال دارم. مالیات خرید و فروش سکه چه مقداره و سوال دوم این که تفاوت خرید و فروش سکه در صرافی چه قدر است. منظورم اینه که سکه ای را که از صرافی خریدم همان لحظه بخام بفروشم چه مقدار کمتر از من می خرد؟ با تشکر از شما

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان با تجربه لطفا من را راهنمایی کنید. میخام 30 تا سکه بخرم در همین چند روز که ظاهرا بازار ارامه اما یه سوال دارم. مالیات خرید و فروش سکه چه مقداره و سوال دوم این که تفاوت خرید و فروش سکه در صرافی چه قدر است. منظورم اینه که سکه ای را که از صرافی خریدم همان لحظه بخام بفروشم چه مقدار کمتر از من می خرد؟ با تشکر از شما

مالیات فعلا پیش فروشی ها به بانک میدن 5 درصد شما مالیات نمیدی
قیمت خرید و فروش صرافی روی تابلوش هست
یه روزایی 3 تومن 4 تومن فرقشه یه روزایی 10 تا 15 تومن بستگی به وضع بازار داره

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مالیات فعلا پیش فروشی ها به بانک میدن 5 درصد شما مالیات نمیدی
قیمت خرید و فروش صرافی روی تابلوش هست
یه روزایی 3 تومن 4 تومن فرقشه یه روزایی 10 تا 15 تومن بستگی به وضع بازار داره

ممنونم دوست عزیز از راهنمایی شما. اخه من یه بار مقداری طلا اب شده خریدم. حالا می بینم چه اشتباهی کردم. هم 7% مالیات بهش اضافه شده هم سود زیاد فروشنده که تقریبا گرمی 5500 تومان سود فروشنهد بوده

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
تنگه هرمز رو ببنده گور خودش رو کنده!
به عربستان هم چیزی نمی تونن بگن باعث نا ارامی و مناقشه در منطقه خود ما می شه ضررش بیش تره...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ریزش بورس هم شروع شده , دیگه بهمنی بلیطشو برای بورس خرج کرده و مطمعنا دیگه جواب نمیده .
صدای افتادن تشته به دلار برسه میره به ارتفاعات میره.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
از دوستان اهل فن کسی میتونه پیش بینی کنه1- این هفته اونس با بهتر نشدن بیکاری تو آمریکا و ظاهرن کاهش شاخص بورسهای خارجی صعودیه یا نزولی ؟ تا چند؟ 2- قیمت کف سکه رو یا به عبارتی بهترین قیمت برای خرید رو؟ به نظرتون این هفته میاد زیر هفتصد؟

در ضمن بهترین سایتی که میشه توش راحت شاخص کل بورس ایران رو رصد کرد و افزایش یا کاهشی بودنش رو دید چه سایتیه؟http://www.irbourse.com/

پیشاپیش بسیااااااااااااااااار ممنون از پاسختون.

Last edited:
بالا