Amir255
Registered User
راستی سطح کارشناسی برگزار شد؟ تلویزیون هیچی نگفت
کف قیمت رو برای سکه چی پیشبینی میکنید تا آخر تابستون؟ امکان لمس قیمت زیر 700 هست؟
کف قیمت رو برای سکه چی پیشبینی میکنید تا آخر تابستون؟ امکان لمس قیمت زیر 700 هست؟
داداشی کی گفته نتیجه مذاکرات استانبول مثبت بوده؟
از رسانه های خارجی پیگیری کنید که همچین چیزی نبوده
و اینکه دیگه فکر نمیکنم این سکه های جدید شک خاصی به بازار بده
به نظر من اگر روز شنبه بازار تونست 2000 تومان رو رد کنه (منظورم دلار) بالاتر از این ها قراره بره ولی اگر تو همون محدوده بخواد بمونه یا نگهش دارن به نظرم کم کم تا محدوده 1900 افت کنه
در کل دلار بالای 2000 تومان واسه دولت حیثیتی شده حالا اگه قبه این مثله مجدد شکسته بشه یعنی برنامه دیگه ایی دارن میچینن
در کل اینا همش دارن بازی میزنن به ملت ادم خیلی باید مواظب باشه چون یک شبه امکان داره سرمایه ادم نصف بشه
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
ک بانک کانادایی اخیرا به بهانه تبعیت از قوانین جدید فدرال در خصوص تحریم های اقتصادی علیه ایران، اقدام به بستن حساب های برخی از مشتریان خود کرده است.
به نظر می رسد که این اقدام شامل هرگونه استفاده از یک حساب بانکی برای ارسال و یا دریافت پول به یا از دوستان و آشنایان در ایران را نیز شامل می شود.
در تغییرات جدیدی که در 31 ژانویه توسط وزارت امور خارجه کانادا اعلام شد، 5 شخصیت حقوقی و 3 شخصیت حقیقی به لیست افرادی که دارایی های آنها در کانادا بلوکه شده، افزوده شدند.
عرض و تاکید کردم خدمت دوستان که "البته شرایط اون روز و چن روز بعد بازار رو بررسی خواهم کرد"دوست عزیزبا توجه به مثبت بودن نتیجه مذاکرات استانبول-نزدیک شدن موعد تحویل سکه ها- اوضاع نامشخص اونس.چه تحلیلی انجام دادید که به فکر خرید رسیده اید؟ (هرچقدر خواستم لحن جمله سوالی محض باشه اینطور دراومد).واقعا یک سوال هست نه زیر سوال بردن تصمیم شما.ممنون که اطلاعات ما رو بالا میبرید.
بازار کار در امریکا راکد استسلام
اونس که خوب داره میاد پاین الان اونش 1580 یعنی از دیروز تا به امروز 45 دلار کاهش داشته و از طرفی هم به رمضان نزدیک میشیم و دولت فقط برای این ماه بازارمواد خوراکی را کنترل می کنه . پس دوستان بازار نزولیه تا خود آخر رمضان . از طرفی هم نرخ بیکاری آمریکا کم شده و بانک مرکزی آمریکا محرک های اقتصادی را ارائه نمیده پس فکر نکنم اونس هم حداقل تا ده روز دیگه افزایش چشمگیری نداشته باشه. پس این مدت زمان خوبی برای خریده.
وقتی دارید در بازارهای سرمایه به صورت آزاد و وقتی که جزو هیچ رانتی نیستید دارید فعالیت میکنید یعنی تنها هستید پس سعی کنید نکته بین باشید . مهم نیست چه اتفاقی میوفته مهم اینکه بتونید سریع با جریان همراه بشید .
پ ن : سعی کنید حتی خبر رو هم تحلیل کنید . ج.ا کارش این هست که بازی کنه پس سعی کنید بازیکن باشید
تا اونجایی که یادم میاد این سری های آخری که وحشتناک خرید داشت.مثل زمانی که سکه شد 1 تومان .خبرش آرشیو توی همین تاپیک هست که به اندازه کل مدت قبلش توی یک روز فروش داشتند.- سکه های بالای 600 تومان به اندازه سکه های سری اول و دوم خریدار نداشته
من اطلاع دقیقی از آمار فروش دوره های آخر ندارم، اما خبری که من خونده بودم این بود:تا اونجایی که یادم میاد این سری های آخری که وحشتناک خرید داشت.مثل زمانی که سکه شد 1 تومان .خبرش آرشیو توی همین تاپیک هست که به اندازه کل مدت قبلش توی یک روز فروش داشتند.
اما نکته بینی قوی تون رو تبریک میگم.الان منظورتتون رو گرفتم.
اگر آمار صحیح تری وجود دارد خوشحال میشم مطلع بشم تا در محاسباتم تصمیم درست تری بگیرممدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا آماری از تعداد سکه های پیش فروش شده دارید یا خیر؟ اظهار داشت: در شیوه جدید استقبال از پیش فروش سکه کاهش یافت و دلیل این امر نیز انتشار گواهی های سپرده و گواهی های مشارکت بود
یه جا دیگه هم گفتی سود مالی از اوضاع نابسام سیاسی بدست میاد.
دکتر نوشتههات رو باید با آب طلا بنویسن بزنن .:wub:
من اطلاع دقیقی از آمار فروش دوره های آخر ندارم، اما خبری که من خونده بودم این بود:
اگر آمار صحیح تری وجود دارد خوشحال میشم مطلع بشم تا در محاسباتم تصمیم درست تری بگیرم
دوستان با تجربه لطفا من را راهنمایی کنید. میخام 30 تا سکه بخرم در همین چند روز که ظاهرا بازار ارامه اما یه سوال دارم. مالیات خرید و فروش سکه چه مقداره و سوال دوم این که تفاوت خرید و فروش سکه در صرافی چه قدر است. منظورم اینه که سکه ای را که از صرافی خریدم همان لحظه بخام بفروشم چه مقدار کمتر از من می خرد؟ با تشکر از شما
مالیات فعلا پیش فروشی ها به بانک میدن 5 درصد شما مالیات نمیدی
قیمت خرید و فروش صرافی روی تابلوش هست
یه روزایی 3 تومن 4 تومن فرقشه یه روزایی 10 تا 15 تومن بستگی به وضع بازار داره