• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
این بنده خدا دیوانه ه... محمود مخمصه و سینا گوریل و قنبر بود قبلا"... دیروز با نام کاربری ه reza_rabani اومد 50 تا پست داد همش هم عکس ترول..!!! 1 امتیاز منفی هم به ما داد... این امتیاز پاک شه لطفا"

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
اگر به اسامی کسانی که به ایشون رای دادن دقت کنید، می بینید که تماما تقلبی و مشابه کاربران معروف هستند.
مثلا به جای DesertRose که مدیر بخش سخت افزار هستند یکی به نام DessertRose به ایشون رای داده.

یه سوال دارم:
من متوجه شدم که اگر فرد خاصی به مثلا من 4 تا امتیاز مثبت بده، گرچه در سوابق من ثبت میشه اما در امتیاز بازارچه لحاظ نمیشه. از طرفی مشکل آپدیت هم نیست، چون اگر فرد جدیدی امتیاز بده، بلافاصله امتیازش لحاظ میشه.
درسته؟
ممنونم

یک کاربر میتونه 10 بار به شما امتیاز مثبت بده. ولی تو شمارش امتیاز ها، فقط یکی حساب میشه.
ولی همونطور که گفتین تو سوابقتون ثبت میشه.

سلام
مدیران محترم یه نگاه به امتیاز بازارچه بنده بندازین بنده گوشی فروختم یه آقایی 5 ماه پیش فیدبک داده بهم
بعد پنج ماه اومده فید بک منفی داده که گوشی سوکت شارژش خراب بوده(توی این پنج ماه سالم بوده حالا خراب شده)امتیاز منفیش به پای منه؟شما امتیاز قبلیشو ببین که داده مربوط به 5 ماه پیشه حالا جند روز پیش امتیاز منفی داده
تو رو خدا رسیدگی کنین عشقی میان نظر میدنو میرن

امتیاز منفی مربوط به این موضوی که گفتین رو حذف کردم.

این بنده خدا دیوانه ه... محمود مخمصه و سینا گوریل و قنبر بود قبلا"... دیروز با نام کاربری ه reza_rabani اومد 50 تا پست داد همش هم عکس ترول..!!! 1 امتیاز منفی هم به ما داد... این امتیاز پاک شه لطفا"

حذف کردم.

AzarKharid

Registered User
لایک‌ها
13
یک کاربر میتونه 10 بار به شما امتیاز مثبت بده. ولی تو شمارش امتیاز ها، فقط یکی حساب میشه.
ولی همونطور که گفتین تو سوابقتون ثبت میشه.

امتیاز منفی مربوط به این موضوی که گفتین رو حذف کردم.

حذف کردم.
بهمن جان پس ماله من چی شد؟ حذفش نکردی؟

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
بهمن جان پس ماله من چی شد؟ حذفش نکردی؟

همین جوری حدسی هر کدوم رو خوشم اومد پاک کنم؟
یا میگین که کدوما اشتباهی داده شده؟
یا کلا همش اشتباهی داده شده و باید پاک بشه؟

AzarKharid

Registered User
لایک‌ها
13
کلا پاکش کن. همشون الکی هستن.
این محمود دیگه ما رو کلافه کرد

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
من در سوابقم 17 امتیاز هست اما 14 نشون میده . با توجه به سیستم چون با یک نفر 3 معامله داشتم باید 16 نشون بده . اگه توضیحی ارائه بفرمایید ممنونتون میشم .

PersianKORG

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام خدمت مدیران پرشین
TOOLS خواهشمند است رتبه منفی که کاربر DomainSeller به بنده داده اند را به دلایل زیر حذف نمایید:
1-هیچ جواب قانع کننده ای برای رتبه منفی که داده اند نداشته اند.
2- بنده با ایشان هیچ خرید و فروشی نداشته ام
.زیرا موجب شک و تردید کاربرانی می گردد که بنده با آنها قصد معامله دارم با تشکر/

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
TOOLS خواهشمند است رتبه منفی که کاربر DomainSeller به بنده داده اند را به دلایل زیر حذف نمایید:
سلام
جریان این اسامی کاربرا چیه که میشه اسم یکسان با سایر کاربرا انتخاب کرد؟ این خیلی بده و باعث سوء تفاهم میشه
مثلا دو کاربر با نام DomainSeller وجود دارد. (از امتیاز ها می شه فهمید کدوم واقعی و کدوم تقلبی هست)
نمایش مشخصات: DomainSeller - PersianTools Forums و نمایش مشخصات: DomaіnSeller - PersianTools Forums
لطفا به این مورد رسیدگی کنید واین جلوی این کار را کلا بگیرید.
ممنونم

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام
جریان این اسامی کاربرا چیه که میشه اسم یکسان با سایر کاربرا انتخاب کرد؟ این خیلی بده و باعث سوء تفاهم میشه
مثلا دو کاربر با نام DomainSeller وجود دارد. (از امتیاز ها می شه فهمید کدوم واقعی و کدوم تقلبی هست)
نمایش مشخصات: DomainSeller - PersianTools Forums و نمایش مشخصات: DomaіnSeller - PersianTools Forums
ممنونم

امکانش نیست دو تا نام کاربری یکسان بشه ثبت کرد.سیستم قبول نمیکنه
این دو نام کاربری هم یکی نیستن.در حرف i تفاوت دارن.که اون تقلبیه برای این از کاراکتر غیر انگلیسی استفاده کرده.مغر متفکر ایرانی ببین تا کجا که پیش نرفته در دزدیو کلاه برداری

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
این دو نام کاربری هم یکی نیستن.در حرف i تفاوت دارن.که اون تقلبیه برای این از کاراکتر غیر انگلیسی استفاده کرده.مغر متفکر ایرانی ببین تا کجا که پیش نرفته در دزدیو کلاه برداری

البته اون کاربر که اصلا پستی نزده که بخوات کلاهبرداری کنه ، اون یکی هم محروم از فعالیت هستش /. ولی به هر حال من فکر میکنم هر 2 تا یکی باشن چون یوزرش رو دوست داشته یکی جدید ساخته :دی

AzarKharid

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
ممنونم

البته اون کاربر که اصلا پستی نزده که بخوات کلاهبرداری کنه ، اون یکی هم محروم از فعالیت هستش /. ولی به هر حال من فکر میکنم هر 2 تا یکی باشن چون یوزرش رو دوست داشته یکی جدید ساخته :دی

دوستان قضیه فقط عوض کردن یکی از حروف نام کاربری نیست و بعضی ها دقیقا عین یوزر اصلی هستن.

تا حالا دوبار عین یوزر منو درست کردن که تو هر دو سابقه عضویتشون قبل از من بوده. ولی یوزرش دقیقا عین من بود. فقط تو پست ها و تاریخ عضویت فرق دارن.

::hack2012::

Registered User
لایک‌ها
0
به بنده از جانب کاربران امتیاز های سوری و بی اساس داده شده. لطفا بررسی شود.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
این کاربر مولتی یوزر mafia-hacker بعد از این که تو تاپیکش مچش رو گرفتم اومده به من امتیاز منفی داره به عنوان کلاه برداری:blink: در حالی که من اصلا خریدی با ایشون نداشتم لطفا پاکش کنید
ممنون

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

حذف شد این امتیاز

سلام
این کاربر مولتی یوزر mafia-hacker بعد از این که تو تاپیکش مچش رو گرفتم اومده به من امتیاز منفی داره به عنوان کلاه برداری:blink: در حالی که من اصلا خریدی با ایشون نداشتم لطفا پاکش کنید
ممنون

حذف شد

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
والا ادم می مونه چی بگه... اونور دنیا بچه 18 ساله کوله پشتی شو می بنده میره دوره اروپارو می گرده تنهایی... اون وق این ور چی یارو نشسته پشت پی سی... پول برق پول تلفن داره همین طور کنتور می ندازه واسه خانواده بدبختش... این احمق امتیاز علکی میده به ملت خودشو تخلیه کنه مثلا"...:(
{ امتیاز به من هم داده اگه لطف کنید حذف کنید امتیاز رو که ایشالا از اون ورم خدا این ادم نفهم رو از زندگی حذف کنه.... :D

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
ببخشید باز دوباره یک کاربر الافِ ک.ودنِ بی شعورِ حی.وونِ اح*مقِ نفهمِ آشغال به من امتیاز منفی بی مورد داده ، لطفا حذف کنید.
شرمنده اینا رو گفتم ولی خیلی اعصابم خورد شده سر این قضیه.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
این تعداد امتیازها هم بی زحمت نگاه کنید 28 تا هست ولی اینجا 24 تا نشون میده...______ بازم ممنون
یه کاربر میتونه چندین بار امتیاز بده ولی هر چند بار که امتیاز بده فقط 1 بار شمرده میشه

بالا