ho3in_shiraz
Registered User
damet garm doiAdei Jooni
Last edited:
damet garm doiAdei Jooni
اگر به اسامی کسانی که به ایشون رای دادن دقت کنید، می بینید که تماما تقلبی و مشابه کاربران معروف هستند.
مثلا به جای DesertRose که مدیر بخش سخت افزار هستند یکی به نام DessertRose به ایشون رای داده.
یه سوال دارم:
من متوجه شدم که اگر فرد خاصی به مثلا من 4 تا امتیاز مثبت بده، گرچه در سوابق من ثبت میشه اما در امتیاز بازارچه لحاظ نمیشه. از طرفی مشکل آپدیت هم نیست، چون اگر فرد جدیدی امتیاز بده، بلافاصله امتیازش لحاظ میشه.
درسته؟
ممنونم
سلام
مدیران محترم یه نگاه به امتیاز بازارچه بنده بندازین بنده گوشی فروختم یه آقایی 5 ماه پیش فیدبک داده بهم
بعد پنج ماه اومده فید بک منفی داده که گوشی سوکت شارژش خراب بوده(توی این پنج ماه سالم بوده حالا خراب شده)امتیاز منفیش به پای منه؟شما امتیاز قبلیشو ببین که داده مربوط به 5 ماه پیشه حالا جند روز پیش امتیاز منفی داده
تو رو خدا رسیدگی کنین عشقی میان نظر میدنو میرن
این بنده خدا دیوانه ه... محمود مخمصه و سینا گوریل و قنبر بود قبلا"... دیروز با نام کاربری ه reza_rabani اومد 50 تا پست داد همش هم عکس ترول..!!! 1 امتیاز منفی هم به ما داد... این امتیاز پاک شه لطفا"
بهمن جان پس ماله من چی شد؟ حذفش نکردی؟یک کاربر میتونه 10 بار به شما امتیاز مثبت بده. ولی تو شمارش امتیاز ها، فقط یکی حساب میشه.
ولی همونطور که گفتین تو سوابقتون ثبت میشه.
امتیاز منفی مربوط به این موضوی که گفتین رو حذف کردم.
حذف کردم.
بهمن جان پس ماله من چی شد؟ حذفش نکردی؟
کلا پاکش کن. همشون الکی هستن.همین جوری حدسی هر کدوم رو خوشم اومد پاک کنم؟
یا میگین که کدوما اشتباهی داده شده؟
یا کلا همش اشتباهی داده شده و باید پاک بشه؟
سلامبا سلام خدمت مدیران پرشین
TOOLS خواهشمند است رتبه منفی که کاربر DomainSeller به بنده داده اند را به دلایل زیر حذف نمایید:
1-هیچ جواب قانع کننده ای برای رتبه منفی که داده اند نداشته اند.
2- بنده با ایشان هیچ خرید و فروشی نداشته ام
.زیرا موجب شک و تردید کاربرانی می گردد که بنده با آنها قصد معامله دارم با تشکر/
سلام
جریان این اسامی کاربرا چیه که میشه اسم یکسان با سایر کاربرا انتخاب کرد؟ این خیلی بده و باعث سوء تفاهم میشه
مثلا دو کاربر با نام DomainSeller وجود دارد. (از امتیاز ها می شه فهمید کدوم واقعی و کدوم تقلبی هست)
نمایش مشخصات: DomainSeller - PersianTools Forums و نمایش مشخصات: DomaіnSeller - PersianTools Forums
لطفا به این مورد رسیدگی کنید واین جلوی این کار را کلا بگیرید.
ممنونم
امکانش نیست دو تا نام کاربری یکسان بشه ثبت کرد.سیستم قبول نمیکنه
این دو نام کاربری هم یکی نیستن.در حرف i تفاوت دارن.که اون تقلبیه برای این از کاراکتر غیر انگلیسی استفاده کرده.مغر متفکر ایرانی ببین تا کجا که پیش نرفته در دزدیو کلاه برداری
سلام
جریان این اسامی کاربرا چیه که میشه اسم یکسان با سایر کاربرا انتخاب کرد؟ این خیلی بده و باعث سوء تفاهم میشه
مثلا دو کاربر با نام DomainSeller وجود دارد. (از امتیاز ها می شه فهمید کدوم واقعی و کدوم تقلبی هست)
نمایش مشخصات: DomainSeller - PersianTools Forums و نمایش مشخصات: DomaіnSeller - PersianTools Forums
لطفا به این مورد رسیدگی کنید واین جلوی این کار را کلا بگیرید.
ممنونم
امکانش نیست دو تا نام کاربری یکسان بشه ثبت کرد.سیستم قبول نمیکنه
این دو نام کاربری هم یکی نیستن.در حرف i تفاوت دارن.که اون تقلبیه برای این از کاراکتر غیر انگلیسی استفاده کرده.مغر متفکر ایرانی ببین تا کجا که پیش نرفته در دزدیو کلاه برداری
البته اون کاربر که اصلا پستی نزده که بخوات کلاهبرداری کنه ، اون یکی هم محروم از فعالیت هستش /. ولی به هر حال من فکر میکنم هر 2 تا یکی باشن چون یوزرش رو دوست داشته یکی جدید ساخته :دی
سلامهمین جوری حدسی هر کدوم رو خوشم اومد پاک کنم؟
یا میگین که کدوما اشتباهی داده شده؟
یا کلا همش اشتباهی داده شده و باید پاک بشه؟
با سلام خدمت مدیران پرشین
TOOLS خواهشمند است رتبه منفی که کاربر DomainSeller به بنده داده اند را به دلایل زیر حذف نمایید:
1-هیچ جواب قانع کننده ای برای رتبه منفی که داده اند نداشته اند.
2- بنده با ایشان هیچ خرید و فروشی نداشته ام
.زیرا موجب شک و تردید کاربرانی می گردد که بنده با آنها قصد معامله دارم با تشکر/
سلام
این کاربر مولتی یوزر mafia-hacker بعد از این که تو تاپیکش مچش رو گرفتم اومده به من امتیاز منفی داره به عنوان کلاه برداری:blink: در حالی که من اصلا خریدی با ایشون نداشتم لطفا پاکش کنید
ممنون
یه کاربر میتونه چندین بار امتیاز بده ولی هر چند بار که امتیاز بده فقط 1 بار شمرده میشهاین تعداد امتیازها هم بی زحمت نگاه کنید 28 تا هست ولی اینجا 24 تا نشون میده...______ بازم ممنون