• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان سرعت شبانه صبانت حدودا چقدره ؟بین 1 تا 6 که free هست حدودا چقدر میشه دانلود کرد ؟

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
دوستان سرعت شبانه صبانت حدودا چقدره ؟بین 1 تا 6 که free هست حدودا چقدر میشه دانلود کرد ؟

قبلا" من حداقل سرعت شبانم 100 بود اما جدیدا" داغون شده در بهترین حالت که از سرور قوی دانلود کنم دوروبر 20 هست .....!!!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
اینترنتت چه سرعتیه ؟ میشه ماکزیمم و مینیمم سرعت دانلود روزانه و شبانه رو بگید ؟ همچنین ماکزیمم و مینیمم حجم دانلود شبانه اگه امکان داره بگید .

ممنون.

128Kbps در واقع 2Mbps که دیفالت صبانت واسه همه ـس

5 گیگ سه ماهه 15 گیگ 55500 تومن

روزانه حدوداً 10 مگابایت اول دانلود، سرعت 240KBps ، سپس کاهش به 60KBps یا همون 512Kbps که اینم دیفالت همه سرویسای 128 حجمی صبانته...

اگر شما سرویس های 1 یا 2 مگابیت حجمی بگیرید، این مقدار کاهش سرعت فرق خواهد کرد؛ در 1 مگابیت، 1 مگابیت یا همون 120KBps بعد از 10 مگ، در 2 مگابیت هم کاهش سرعتی نخواهد بود.

این سیستم برای رضایت مشتریا و بالا بودن سرعت لود سایت هاس و هدف دادن سرعت ثابت 2 مگابیت در روزانه نیست... البته بعد 10 مگم 512 کم نیست...!

اکانت شبانه هم ثابت حدوداً 1.85Mbps حدوداً 220 تا 225 کیلوبایت بر ثانیه...

قبلاً 4:45 ساعت بود الان شده 6 ساعت؛

min, max نداره و حدود 3.5~4.5 گیگ که مقصر اون 3.5 یه مشکلی سمت خودمه که دارم روش کار میکنم...!

Tyler

Registered User
لایک‌ها
31
cleeev جان اگه اشکال نداره میشه بگید کدوم منطقه هستید؟

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40

روزانه حدوداً 10 مگابایت اول دانلود، سرعت 240KBps ، سپس کاهش به 60KBps یا همون 512Kbps که اینم دیفالت همه سرویسای 128 حجمی صبانته...

اگر شما سرویس های 1 یا 2 مگابیت حجمی بگیرید، این مقدار کاهش سرعت فرق خواهد کرد؛ در 1 مگابیت، 1 مگابیت یا همون 120KBps بعد از 10 مگ، در 2 مگابیت هم کاهش سرعتی نخواهد بود.

این سیستم برای رضایت مشتریا و بالا بودن سرعت لود سایت هاس و هدف دادن سرعت ثابت 2 مگابیت در روزانه نیست... البته بعد 10 مگم 512 کم نیست...!

min, max نداره و حدود 3.5~4.5 گیگ که مقصر اون 3.5 یه مشکلی سمت خودمه که دارم روش کار میکنم...!

متشکرم از توضیحات بسیار کاملتون.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
cleeev جان اگه اشکال نداره میشه بگید کدوم منطقه هستید؟

تهران شهید زارعی

البته من چند دانلود با هم میزارم وگرنه دانلود تکی 16 اتصالی IDM سرعت بالاتر از 140 نمیره...

p.s.: باز هم البته البته من تکی دانلود میکنم و خط بالا مال گذشته هاس... :D

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174

چی شد ...!
مال من روزانه ثابت و دوروبر 500-600 هست و شبانم متغیر بین 20-30 (تازه بعضی اوقات هم 10-8 )!!!!سرویسم هم 128k هست سه ماهه 9 گیگ ..........
شما شبانتون سرعتش 250 هست!! یه کم مودمتون رو بگیرید بالا تا یکم از سرعتتون بیاد طرف ما .......:happy:

alijuventusi

Registered User
لایک‌ها
1
سرعت ها از امروز افتضاح شده است.حداکثر سرعت شبانه 80 کیلوبایت
چه کار میشه کرد مثل قبل 250 تا دانلود کنیم ؟

Tyler

Registered User
لایک‌ها
31
به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند از روز شنبه 91/4/24 تمامی مشترکین می توانند جهت استفاده از اینتر نت رایگان شبانه بدون ورود به عنوان مهمان user : guest با اکانت خود از اینترنت رایگان شبانه (ساعت 1 الی 6 بامداد ) استفاده کنند .

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
کسی خبر نداره با اجرایی شدن همچین چیزی، شبانه میشه عین روزانه و سرعت بعد 10 مگ اول میاد پایین یا سرعت بالا میمونه؟

آقا ما مشکلی نداریم با این جدا بودن اکانتاها... :eek:

کسایی که مشکل دارن مشکل کمبود دانایی خودشونه... :eek:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
عجب مسخره شده این صبانت ، سرعت برای 5 مگابایت اول برای من حدود 230 هست ، بعدش میره روی 60
قبل از این 120 ثابت شده بود دیگه ، مثل خیلی وقت پیش افت نمیکرد ...

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند از روز شنبه 91/4/24 تمامی مشترکین می توانند جهت استفاده از اینتر نت رایگان شبانه بدون ورود به عنوان مهمان user : guest با اکانت خود از اینترنت رایگان شبانه (ساعت 1 الی 6 بامداد ) استفاده کنند .
اقا من درست متوجه نشدم یعنی شد مثل شاتل؟ ( یوزر و پسورد روزانه و شبانه یکی شد؟!)

greatpouya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد ...!
مال من روزانه ثابت و دوروبر 500-600 هست و شبانم متغیر بین 20-30 (تازه بعضی اوقات هم 10-8 )!!!!سرویسم هم 128k هست سه ماهه 9 گیگ ..........
شما شبانتون سرعتش 250 هست!! یه کم مودمتون رو بگیرید بالا تا یکم از سرعتتون بیاد طرف ما .......:happy:

شما از چه شرکتی گرفتی که میگی 500 600 میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یهنی 5 مگابیت!!!! هیچ شرکتی نمیده! الان فقط آسیاتک و یکی 2 تا 4 مگ میدن
شما پینگت چنده؟ روزانه؟

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
سرعت دانلود شبانه خیلی افتضاه شده
احتمال میرفت اگه یوزر و پسورد شبانه برداشته بشه و با همون یوزر و پس روزانه وصل باشه سرعت هم کم بشه
تازه یه احتمال دیگه هم وجود داره اونهایی که اکانتشون تموم میشه دیگه نمیتونند شبانه کانکت بشن
دوستان لطف کنند یه تصمیم بگیرند اونهائی که از این وضعیت ناراضی هستند یه نامه بنویسیم به مدیریت و اعلام کنیم که از این وضعیت ناراضی هستیم. احتمالا اگر افراد زیاد باشند تاثیرگذار باشه

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
امشب اولین شب این تغییر بود.

اکانت شبانه دیگه وصل نمیشه و فقط میشه از روزانه استفاده کرد.

حجم مصرفی حساب نمیشه در بین ساعات 1-6

ولی

سیستمی که در اکانت روزانه سرویسای 128 و 512 ، سرعت ابتدا 2Mbps هستش و بعد 7-8 مگ مشه 512Kbps وجود داره و اصن یه وضی...

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
امشب اولین شب این تغییر بود.

اکانت شبانه دیگه وصل نمیشه و فقط میشه از روزانه استفاده کرد.

حجم مصرفی حساب نمیشه در بین ساعات 1-6

ولی

سیستمی که در اکانت روزانه سرویسای 128 و 512 ، سرعت ابتدا 2Mbps هستش و بعد 7-8 مگ مشه 512Kbps وجود داره و اصن یه وضی...

دوستان عزیز لطف کنند یه امضای دیجیتالی چیزی بگذارند مبنی بر اعتراض به وضعیت شبانه صبانت

سرعت سرویس روزانه هیچ تعغیری نکرده . اگه هم نظر صبانت از بالابردن سرعت روزانه برای لود بهتر صفحه باشه که هنوز هیچ فرقی برای لود صفحه ما ندیدیم . ممکنه توی دانلود نشون بده اما من الان دارم صفحه لود میکنم فرقی نمیبینم
بیشتر صبانت داره به پار آنلاین نگاه میکنه و از روی اون کپی میکنه کار ها ش رو . پارس آنلاین هم قبلا این سیستم رو پیشه گرفت که سرعت دانلود روزانه الان روی 140 هستش یکسره و کم هم نمیشه و سرویس شبانه هم از ساعت 1 تا 6 بود که نیاز به یوزر و پس جداگانه نداشت
صبا هم خواست کم نیاره از اون کپی برداری میکنه . فکر نمیکنه که اگه بخاد رقابت کنه باید بهتر باشه
الان مدتیه چندین بار قطعی داشته صبانت که اصلا روی پارس نداشتیم این مساله رو . عین خیالشون هم نیست که بگن حدلاقل اگه قطعی داشته از اونور به سرویس یوزر اضافه بشه

ما و دوستانمون به دنبال یک نوع اعتزاض دیجیتالی به صبانت هستیم که اگر شما دوستان هم معترض باشید شاید کمک بهتری باشه برای این مشگل

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
خاک بر سرت کنن صبانت که جون به جونت کنن گدایی.همش به فکر اینه که بدزده وکم کنه .
اومده نوشته به مناسبت اعیاد شعبانیه برای رفاه حال ما لابد یوزر پس شبانه برداشته شد.قبلا که شبانه 4 ساعته بود من شبانه (اگه قصعی نداشت که معمولا داره ) شبانه 1.3 تا 1.4 گیگ می زدم الان که یک ساعت هم به قول خودشون لطف کردن اضافه کردن دیشب کل دانلود من 500 مگ نبوده.

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
معلوم نيست چه غلطي دارن ميكنن كه تو اين 4-5 روز گذشته هر روز قعطي داشتم
الان هم باز وصل نميشه...
با اين طرح مسخره 1 تا 6
مثلا خواستن مشتري جذب كنن
ساعت 1 به بعد اينقدر سرعت مياد پايين كه نميشه كار كرد اصلا
همينجوري ادامه پيدا كنه بايد خداحافظي كنم با صبا

...
:hmm: