• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوست دارم انتخاب اولم کانن باشه
با یک لنز خوب و واقعا عالی
در دشوار بودن عکاسی با نیکون نسبت کنون شکی نیست، چون تنظیمات بیشتری رو در اختیار شما میگذاره. :)
لنز 18-105 هم با بسیار کیفیتِ..... در نقد این لنز در جایی گفته شده بود: Probably the ideal affordable compromise between range and quality
اگر خواستید نیکون رو انتخاب کنید پیشنهاد میکنم Body + لنز 18-105 رو تهیه کنید (نسبت به 18-55 واقعا ارجحیت داره) و تصاویر کاملا شارپ رو خلق میکنه.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

این لنز مکمل لنز 18-55 ات میشه ویه رنج کامل رو بارت پوشش میده اما خب فوکوس کندی دارن هر دو لنز و کیفیتشون هم تعریف زیادی نداره ، جنسه بدنه هم همینطور ، عکس ها سافت ، خطای اپتیکی زیاد هست

نیکون خوب سخت هست و همه کانن میگیرن بگیر

این لنز چطور هست؟

Canon EF-S 17-85mm IS USM

من خودم لنز 17-85 رو دارم لنز خیلی خوبی نیست اما بد هم نیست قیمت نو اش تو بازار حدودا 800 و خورده ای هست و دست دوم اش 500 خورده ای (لنز 17-85 البته نو اش بعید میدونم گیر بیاد دست دومش رو هم باید یه سری نکات رو رعات کنی موقع خرید )
فوکوس سریع و خیلی خوبی داره عکس ها از 18-55 شارپتر هستن اما بازم سافت هستن و خطای ca زیاد داره که البته با نرم افزار کاملا قابل حل هست ، کلا بدی ایش اینه که زمان ویرایش رو کمی بیشتر باید بکنی رو عکس ها

درجه آزادی تنظیمات تو هر دو برند یکی هست اما محل دسترسی ایشون رو باید بهشون عادت کنید نیکون اندکی گنگ تر هست

البته حامد خان هم 5100 با لنز 18-105 پیشنهاد کردن

حامد خان!!!! دی:
این مجموعه با توجه به قیمتش خیلی خوب هست بادی و لنز خیلی با کیفیت هستن و در کنار هم مکمل خوبی هستن علاوه بر رنج خوب کیفیت خوبی هم داره این لنز اما اگه کلا قصدت نیکون نیست که هیچ

در دشوار بودن عکاسی با نیکون نسبت کنون شکی نیست، چون تنظیمات بیشتری رو در اختیار شما میگذاره. :)
.
با عرض معذرت احسان جان
این جمله کاملا اشتباه هست!!!!!
چه تنظیم بیشتری میده؟؟؟؟
اصول عکاسی یکی هست چه با دوربین های آنالوگ چه دیجیتال
این دو دوربین هم همرده هستن و درجه آزادی تنظیماتشون فرقی با هم نداره شاید تو پارامتر ها متفاوت باشن اما یکی هست اصولشون

در مجموع رو پیشنهاد اصلیم فکر کن حمید جان
600d با لنز کیت و تهیه لنز مناسب بعد از مدتی
یا نیکون 5100 با لنز 18-105

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

قیمت های این سایت خیلی وقت هست آپ نمیشه روی قیمت اش حساب نکن اصلا حمید

یه پیشنهاد دیگه هم میتونم بدم اما یه کم درد سر داره واست و یه مقدار هزینه ات زیاد میشه

شرکتی هست که لنز ها رو کرایه میده ، میتونی با دوربین خودت بری اونجا لنز های مد نظرت رو رو دوربین همون جا تست کنی فوقش کرایه یه روز لنز رو ازت میگره اما خب لنز رو راحت خودت تست میکنی

یادش به خیر قبلا تو نمایشگاه هی صنعت چاپ و دوربین دیجیتال اکثر شرکت ها اینکارو مکردن و اجازه تست میدادن اما الان.....

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
صحبت های حامد عزیز در رابطه با لنز تایید میشه :)خلاصه و مفید گفتن.

با عرض معذرت احسان جان
این جمله کاملا اشتباه هست!!!!!
چه تنظیم بیشتری میده؟؟؟؟
اصول عکاسی یکی هست چه با دوربین های آنالوگ چه دیجیتال
این دو دوربین هم همرده هستن و درجه آزادی تنظیماتشون فرقی با هم نداره شاید تو پارامتر ها متفاوت باشن اما یکی هست اصولشون
حامد جان در حالت عمومی من صحبت شما رو قبول دارم :) اما در مباحث تخصصی....
یک نمونه: مد Program Mode یکی از محبوب ترین مدها بین علاقه مندان عکاسی هستش، دوربین بهترین تنظیمات رو واسه شما انتخاب میکنه و شما به دلخواه تغییرش میدید. شما فرض کنید که در این مد بخواهید از فلش روی مد Slow Sync استفاده کنید، کنون این امکان رو در مد P نداره!! و این تنظیم رو در فقط مد M، Tv یا Av فراهم میکنه. تا اونجایی که خاطرم هست در کنون 600D در حالت P-Mode شما نمی تونستید sync flash رو پایین تر از 1/60 بیارید و مجبور میشدید به مدهای دیگه رجوع کنید. در حالی این امکان به راحتی در نیکون قابل دسترسی هست با تنظیمات فراوان!

------------------
حمید جان به نظرم مهم ترین دلیلی که عکاسان از کنون رو به نیکون میارن به دلیل قابلیت های فلش نیکون هستش. شما کافیه با دوربین کنون از یک صحنه یکسان با فلش سه تا دونه عکس بگیرید ،میبینید میزان روشنایی هر سه تصویر با هم فرق داره!! حالا همین مورد رو با نیکون انجام بدید روشنایی هر سه تصویر یکسان خواهد بود. واقعا سیستم مترینگ فلش کنون در مقابل نیکون حرفی واسه گفتن نداره.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
صحبت های حامد عزیز در رابطه با لنز تایید میشه :)خلاصه و مفید گفتن.

حامد جان در حالت عمومی من صحبت شما رو قبول دارم :) اما در مباحث تخصصی....
یک نمونه: مد Program Mode یکی از محبوب ترین مدها بین علاقه مندان عکاسی هستش، دوربین بهترین تنظیمات رو واسه شما انتخاب میکنه و شما به دلخواه تغییرش میدید. شما فرض کنید که در این مد بخواهید از فلش روی مد Slow Sync استفاده کنید، کنون این امکان رو در مد P نداره!! و این تنظیم رو در فقط مد M، Tv یا Av فراهم میکنه. تا اونجایی که خاطرم هست در کنون 600D در حالت P-Mode شما نمی تونستید sync flash رو پایین تر از 1/60 بیارید و مجبور میشدید به مدهای دیگه رجوع کنید. در حالی این امکان به راحتی در نیکون قابل دسترسی هست با تنظیمات فراوان!
[/B][/COLOR]

سلام خدمت احسان عزیز
تفاوت دیدگاه داریم اساسی سر این قضیه
وقعی که قصد عکاسی با فلاش را دارید و می‌خواهید شاتر برای مدتی طولانی‌تر از سرعت همزمانی باز باشد (یا به عبارتی در حالت Slow Sync Flash عکاسی کنید) دو انتخاب دارید:
از 1st Curtain یا 2nd Curtain استفاده می‌کنید.
حالا بریم سر مد p
تو این مد دوربین خودش همه چیز رو در چند حالت براتون تنظیم میکنه وشما یکی از از این انتخاب ها رو میتونید با دکمه چرخشی روی دوربین ( مدل 550 500 600 کانن ) انتخاب کنید حالت فلاش روی ettl هست و اتوماتیک سینک میشه و فقط شما میتونید از بین 1st Curtain یا 2nd Curtain یکی رو انتخاب کنید
اگه شما بتونید تو این حالت همه چیر و تغییر بدید که دیگه مد پی نمیشه اسمش
اصلا در هیچ مدی شما سرعت سینک رو خودتون به فلاش نمیدید این خود فلاش هست که باید سینک شه شما همیشه سرعت شاتر رو میدید فقط
در صورتی که سرعت شاتر سرعت هایی سریع مثل 1/200 باشه اونوقت قسمت هایی از پایین صفحه تا میانه های صفحه سیاه خواهخد شد چون قبل از رسیدن نور به سوژه شما شاترباز و بسته شده واسه این مشکل هم فلاش های اکسترنال گزینه ای رو دارن که فلاش نه با حداکثر توان بلکه با قدرت کمتری چندین فلاش رو میزنن تا بالاخره یکشون با شاتر شما سینک مشه
من خودم از فلاش هات شو اکسترنال استفاده میکنه و در سینک کردن تا حالا هیچ مشکلی نداشتم حتی در سرعت های بالا و حتی در حالتی که فلاش بانس شده باشه اما هر فلاشی قدرت سینک مخصوص به خودش رو داره نه اینکه جزو تنظیمات شما باشه توانایی هر فلاش تا میزان خاصی هست
شرمنده طولانی شد

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
سلام خدمت احسان عزیز
تفاوت دیدگاه داریم اساسی سر این قضیه
وقعی که قصد عکاسی با فلاش را دارید و می‌خواهید شاتر برای مدتی طولانی‌تر از سرعت همزمانی باز باشد (یا به عبارتی در حالت Slow Sync Flash عکاسی کنید) دو انتخاب دارید:
از 1st Curtain یا 2nd Curtain استفاده می‌کنید.
حالا بریم سر مد p
تو این مد دوربین خودش همه چیز رو در چند حالت براتون تنظیم میکنه وشما یکی از از این انتخاب ها رو میتونید با دکمه چرخشی روی دوربین ( مدل 550 500 600 کانن ) انتخاب کنید حالت فلاش روی ettl هست و اتوماتیک سینک میشه و فقط شما میتونید از بین 1st Curtain یا 2nd Curtain یکی رو انتخاب کنید
اگه شما بتونید تو این حالت همه چیر و تغییر بدید که دیگه مد پی نمیشه اسمش
اصلا در هیچ مدی شما سرعت سینک رو خودتون به فلاش نمیدید این خود فلاش هست که باید سینک شه شما همیشه سرعت شاتر رو میدید فقط
در صورتی که سرعت شاتر سرعت هایی سریع مثل 1/200 باشه اونوقت قسمت هایی از پایین صفحه تا میانه های صفحه سیاه خواهخد شد چون قبل از رسیدن نور به سوژه شما شاترباز و بسته شده واسه این مشکل هم فلاش های اکسترنال گزینه ای رو دارن که فلاش نه با حداکثر توان بلکه با قدرت کمتری چندین فلاش رو میزنن تا بالاخره یکشون با شاتر شما سینک مشه
من خودم از فلاش هات شو اکسترنال استفاده میکنه و در سینک کردن تا حالا هیچ مشکلی نداشتم حتی در سرعت های بالا و حتی در حالتی که فلاش بانس شده باشه اما هر فلاشی قدرت سینک مخصوص به خودش رو داره نه اینکه جزو تنظیمات شما باشه توانایی هر فلاش تا میزان خاصی هست
شرمنده طولانی شد

سلام حامد جان :)، توضیحات کامل شما بنده رو تقریبا در این موضوع قانع کرد.
اما سوالی در ذهنم وجود داره که چرا در نیکون این امکان وجود داره که تغییرات بیشتری --فلش-- رو در مد P اعمال کرد؟
اما من احساسی که نسبت به منوهای نیکون دارم اینه که به نظرم همه چیز واسم قابل دسترس تره نسبت به کنون.... البته شاید واسه من اینجوری باشه. :)

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
من 1800 تا 1900 می خوام خرج کنم
ای کاش کانن میشد
عکس ورزشی و کلوزآپ های با کیفیت عالی
فک کنم زوم دستی نباشه درسته ؟

زوم که با چرخوندن دستی رینگ انجام میشه.
در رابطه با عکس های ورزشی (من نمیدونم منظور شما چه ورزشی هست؟ )، اما در حالت کلی بادی هم اهمیت پیدا میکنه.... که چند فریم در ثانیه قادر به عکس برداری هست و همچنین سریع ترین سرعت شاتر.

کنون 600D: عکسبرداری 3.7 فریم در ثانیه
کنون 60D: عکسبرداری 5.3 فریم در ثانیه
نیکون D5100: عکسبرداری 4 فریم در ثانیه
نیکون D90: عکسبرداری 4.5 فریم در ثانیه
نیکون D7000: عکسبرداری 6 فریم در ثانیه

از طرفی باید لنز تله هم داشته باشین که قیمت بالایی داره....

خود من فعلا قادر به پرداخت هزینه بالای لنز تله نیستم، از طرفی بادی و لنز هم نسبتا سنگین میشه و حمل و نقل دشوار. در رابطه با عکس برداری سریع و کلوزآپ از صحنه ها FZ150 بد نیست (که تا 12 فریم در ثانیه قادر به عکس برداری پیاپی هستش) . البته IQ تصاویر به لنز تله SLR نمیرسه اما جوابگو هست.

چون کاربرد خاص دارید، بهتره حامد عزیز با توجه به بودجه شما راهنمایی کنند. :)

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بچه ها آدرس چن مرکز خرید و فروش دوربین را به من معرفی می کنید.
مرسی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سلام دوستان

دوربین زیر 180 تومن چی پیشنهاد میدین (چون بودجم محدوده) فقط یه چیز رو بگم مهمترین اولویتم عکاسیه(اونم از نوع نزدیک) و فیلمبرداری مهم نیست برام
و یه مسئله دیگه اینه که میخوام از نزدیک نزدیک عکس بگیرم یعنی از چند سانتی چی باید تو دوربین قوی باشه که بتونم عکس با کیفیت از فاصله خیلی نزدیک بگیرم ؟
منتظر راهنمایی و پیشنهاداتون هستم:specool:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من 1800 تا 1900 می خوام خرج کنم
ای کاش کانن میشد
عکس ورزشی و کلوزآپ های با کیفیت عالی

حمید با ان پولا که نمیشه رفت عکاسی ورزشی که:دی ارزون لنز ورزشی (پرایم رنج بالای 300 با اف زیر 2.8) حداقل 4-5 تومنه! تنها راه حل با این رنج بودجه اینه:
1.یه بادی ارزون مثه 550-600D و یه لنز پرایم مناسب برای پرتره که بشه تو شرایط خاص (فاصله کم) ازش برای سوژه های ورزشی استفاده کرد! مثه کنون 85 اف1.8 که لنز خیلی خوبیم هست (سیگما 85 اف 1.4 هم هست که یکم از بودجت خارج میشه)
2.خریدن کیت Panasonic GH2H که روش یه لنز 14-140 داره و با ضریب کراپ داره بهت 28-280 میده! لرزشگیر داره و برای فیلمبرداری هم عالیه! ولی ایرادش اینه که تو نور کم نمیشه ازش استفاده کرد و عمق میدان جالبی هم نمیده!

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
بچه ها آدرس چن مرکز خرید و فروش دوربین را به من معرفی می کنید.
مرسی
پاساژ حافظ جمهوری که کف قیمت بازار معمولا اونجاست: گاهی اوقات قیمت دو فروشنده در این پاساژ برای یک جنس یکسان (باگارانتی یکسان) 100 هزار تومان فرق داره :blink: من یک بار در خرید یک دوربین کنون این موضوع رو به عینِ دیدم. به همین دلیل از تعداد زیادی فروشنده قیمت بگیرید.
ناصرخسرو!! که بنداز بنداز هست ولی دیگه ارزون تر از اینجا پیدا نمیشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یعنی پاساژ حافظ خوبه؟
پایتخت چی؟
این سایت هایی مثه دیجی کالا و دوربین شاپ چطور؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
فک کنم کانن 600D اوکی باشه
فقط
حامد میگه با لنز خودش کار کن بعد یه لنز بگیر
من نظرم این هست سریع رو همین خرید اول تمومش کنم. 18-135 انگار خوب نیست
حمید با ان پولا که نمیشه رفت عکاسی ورزشی که:دی ارزون لنز ورزشی (پرایم رنج بالای 300 با اف زیر 2.8) حداقل 4-5 تومنه! تنها راه حل با این رنج بودجه اینه:
1.یه بادی ارزون مثه 550-600D و یه لنز پرایم مناسب برای پرتره که بشه تو شرایط خاص (فاصله کم) ازش برای سوژه های ورزشی استفاده کرد! مثه کنون 85 اف1.8 که لنز خیلی خوبیم هست (سیگما 85 اف 1.4 هم هست که یکم از بودجت خارج میشه)
2.خریدن کیت Panasonic GH2H که روش یه لنز 14-140 داره و با ضریب کراپ داره بهت 28-280 میده! لرزشگیر داره و برای فیلمبرداری هم عالیه! ولی ایرادش اینه که تو نور کم نمیشه ازش استفاده کرد و عمق میدان جالبی هم نمیده!

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
حمید من 600 دی رو از افرنگ خریدم 1.290 تومن .
فکر کنم 30 تومن هم بابت بیمه اش دادم .
یه لنز 55-250 نسخه ی 2 هم گرفتم 400 تومن .

به نظر من یا همین 600 دی رو بگیر یا 5100 نیکون .
اینطور که معلومه نیکونه بهتر باشه .
اما بیشتر من کنون مد نظر بود و همین 600 دی رو گرفتم .
همین 18-55 رو باهاش کار کن .
تا ببینی میخوای دقیقا چیکار کنی و یه لنز با کیفیت بگیری .
من 55-250 رو فقط برای داشتن زوم گرفتم و لنز بی کیفیتی هست (قیمتش هم پایینه)
یه مدت با اینا کار می کنم ، اگه دیدم واقعا میخوام ادامه بدم ، لنزهای با کیفیتی میگیرم
همین 600 دی و 18-55 رو بگیر و باهاش کار کن و بعدا لنز بگیر .

بالا