elinet0
Registered User
- نوشتهها
- 461
- لایکها
- 128
اين مفهومش چيه؟
الان فروش سکه همکار به همکار شده 695500 تومن
الان فروش سکه همکار به همکار شده 695500 تومن
از مجاری رسمی این قضیه دلار 3 نرخی چی شد ؟ آقا خلاصه کف کردیم توی خبر گذاری هایی مثه رادیو فردا و این جور چیزا زدن ولی رسما کسی ازش خبر دیده ؟
اين مفهومش چيه؟
یعنی یک صراف یا طلا فروش وقتی میخواد به همکارش سکه بده با این قیمت میده .
دکترجان دلیل پایین اومدن دلار میتونه این باشه که حباب سکه بیشتر نشه ؟
لینک زیر رو بخونید.جالب و مفیده.امروز ۱پله روی ۶۹۵ خرید کردم(تمام ضرب ۸۵)
کارشناسان ریزش قیمت سکه را محدود میدانند آتی بعد از پیش فروش
لینک زیر رو بخونید.جالب و مفیده.امروز ۱پله روی ۶۹۵ خرید کردم(تمام ضرب ۸۵)
کارشناسان ریزش قیمت سکه را محدود میدانند آتی بعد از پیش فروش
موافقم . ریزش خیلی محدوده. من خودم ریسک کردم و رو 705 خریدم. الان هم پیشنهاد می کنم دوستان خرید کنن
تا چند روزه دیگه روند خنثی یا منفیه.قیمتهای زیره ۶۹۰ مانع از تحویل سکه های پیش فروشی به مردم میشه(۶۰۰+۱۰٪ سود بانکی ۶ماهه+۵٪ مالیات=۶۹۰) بانک که تا اینجا کشونده پایین به احتمال زیاد به جایی میرسونه که تحویل سکه غیر قابل توجیه بشه.خود بانک هم قراره گزینه خرید سکه رو در اختیار مردم بزازه(در کنار اوراق)
پله بعدی خرید من ۶۸۵ میباشد
تا چند روزه دیگه روند خنثی یا منفیه.قیمتهای زیره ۶۹۰ مانع از تحویل سکه های پیش فروشی به مردم میشه(۶۰۰+۱۰٪ سود بانکی ۶ماهه+۵٪ مالیات=۶۹۰) بانک که تا اینجا کشونده پایین به احتمال زیاد به جایی میرسونه که تحویل سکه غیر قابل توجیه بشه.خود بانک هم قراره گزینه خرید سکه رو در اختیار مردم بزازه(در کنار اوراق)
یاد دکتر سهند بخیر وقتی پارسال پیشتهاد خرید سکه ۴۰۰ تومنی رو میداد و صحبت از افزایش شدید حجم نقدینگی میکردشما برای خرید یا فروش سکه کجا رو پیشنهاد میکنید؟
یک سوال دیگه کسی میدونه دکتر سهند که در فروم بورکس مینوشت الان کجا مینویسه ؟
موفق باشید
یاد دکتر سهند بخیر وقتی پارسال پیشتهاد خرید سکه ۴۰۰ تومنی رو میداد و صحبت از افزایش شدید حجم نقدینگی میکرد
من خودم امروز روی ۶۹۵ ۱گام برداشتم.گام بعدی ۶۸۵ بعدش هم ۶۸۰ و ۶۷۵ و ۶۷۰ و... البته شایدم به این قیمتها نرسه.خلاصه خرید پله ای رو شروع کردم[/QU
احتمال
من هم گام اول خرید رو انجام دادم
اما زیاد دیگه امید به پایین اومدن سکه تا 680 هم ندارم کف دلار 1900 احتمالا اونس هم میکشه بالا
طرح مجلس برای پرداخت سود به سپردههای ارزی بانکی
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
این جالبه !! انگار اینا نمیفهمن !!
ارز ملت بزارن بانک, سود ریالی هم بگیرین.
طرف میگه چرا ریال بزارم بانک وقتی میتونم دلار بزارم سودم بگیرم , اگه طرحه همونجور باشه که فکر میکنم و تضمین باز پرداخت اصل پول به دلار باشه تقاضای ارز توی این مملکت سر به فلک میکشه !! از اون طرف هم تورم دیگه میشه ماهی سی چهل درصد !!
موافقم . ریزش خیلی محدوده. من خودم ریسک کردم و رو 705 خریدم. الان هم پیشنهاد می کنم دوستان خرید کنن
به نظر من برای خرید یکم دارید عجله می کنیدیاد دکتر سهند بخیر وقتی پارسال پیشتهاد خرید سکه ۴۰۰ تومنی رو میداد و صحبت از افزایش شدید حجم نقدینگی میکرد
من خودم امروز روی ۶۹۵ ۱گام برداشتم.گام بعدی ۶۸۵ بعدش هم ۶۸۰ و ۶۷۵ و ۶۷۰ و... البته شایدم به این قیمتها نرسه.خلاصه خرید پله ای رو شروع کردم[/QU
احتمال
من هم گام اول خرید رو انجام دادم
اما زیاد دیگه امید به پایین اومدن سکه تا 680 هم ندارم کف دلار 1900 احتمالا اونس هم میکشه بالا