• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب اينو كه ميدونم، ولي معمولاً همكار به همكار چقدر سود داره؟ يعني براي ما افراد عادي مفهومش از لحاظ قيمتي چند تومان ميشه؟

اگه همكار به همكار اين قيمت است براي مردم عادي چطوري حساب ميشه؟

http://www.tala.ir/showpic.php?id=6090

یعنی یک صراف یا طلا فروش وقتی میخواد به همکارش سکه بده با این قیمت میده .

دکترجان دلیل پایین اومدن دلار میتونه این باشه که حباب سکه بیشتر نشه ؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
مي‌تونم سئوال كنم شما كه شغلتون خريد و فروش سكه نيست، يعني تا اونجا كه يادمه تحليل‌هاي تكنيكال و ... بازار رو از كجا ياد گرفتيد؟

دوره‌ خاصي رفتيد؟

لینک زیر رو بخونید.جالب و مفیده.امروز ۱پله روی ۶۹۵ خرید کردم(تمام ضرب ۸۵)

کارشناسان ریزش قیمت سکه را محدود می‌دانند آتی بعد از پیش فروش

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
پیمان قربانی در مورد برنامه پیش فروش سکه در بانک مرکزی گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته برای پیش فروش سکه بنا داریم از سوم مردادماه جاری دور جدید تحویل سکه ها را آغاز کنیم.
+ مذاکرات روز 3 مرداد

چه شود خدا داند

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بازار عکس العملشو به واگزاری سکه ها نشون داده !! اینجوری نیست پسفردا که سکه هارو دادن سکه بریزه حتی احتمال زیاد داره همون روز جهش کنه , بازار زرنگتر از این حرفاست نون الکی نمیده به کسی !

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
موافقم . ریزش خیلی محدوده. من خودم ریسک کردم و رو 705 خریدم. الان هم پیشنهاد می کنم دوستان خرید کنن

تا چند روزه دیگه روند خنثی یا منفیه.قیمتهای زیره ۶۹۰ مانع از تحویل سکه های پیش فروشی به مردم میشه(۶۰۰+۱۰٪ سود بانکی ۶ماهه+۵٪ مالیات=۶۹۰) بانک که تا اینجا کشونده پایین به احتمال زیاد به جایی میرسونه که تحویل سکه غیر قابل توجیه بشه.خود بانک هم قراره گزینه خرید سکه رو در اختیار مردم بزازه(در کنار اوراق)
پله بعدی خرید من ۶۸۵ میباشد

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
تا چند روزه دیگه روند خنثی یا منفیه.قیمتهای زیره ۶۹۰ مانع از تحویل سکه های پیش فروشی به مردم میشه(۶۰۰+۱۰٪ سود بانکی ۶ماهه+۵٪ مالیات=۶۹۰) بانک که تا اینجا کشونده پایین به احتمال زیاد به جایی میرسونه که تحویل سکه غیر قابل توجیه بشه.خود بانک هم قراره گزینه خرید سکه رو در اختیار مردم بزازه(در کنار اوراق)

من فکر می کنم 10% اونایی که قراره سکه بگیرن هم حاضر نیستن به جای سکه اوراق بگیرن حالا حتی اگه سکه 680 تومن باشه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي دكتر مؤذني اين Like رو شما غير فعال كرديد يا Browser من ايراد دارد؟

قبل از حذف اين پيغام لطفاً اطلاع‌رساني كنيد. ممنون

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
طرح مجلس برای پرداخت سود به سپرده‌های ارزی بانکی

MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
این جالبه !! انگار اینا نمیفهمن !!
ارز ملت بزارن بانک, سود ریالی هم بگیرین.
طرف میگه چرا ریال بزارم بانک وقتی میتونم دلار بزارم سودم بگیرم , اگه طرحه همونجور باشه که فکر میکنم و تضمین باز پرداخت اصل پول به دلار باشه تقاضای ارز توی این مملکت سر به فلک میکشه !! از اون طرف هم تورم دیگه میشه ماهی سی چهل درصد !!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

شما برای خرید یا فروش سکه کجا رو پیشنهاد میکنید؟

یک سوال دیگه کسی میدونه دکتر سهند که در فروم بورکس مینوشت الان کجا مینویسه ؟

موفق باشید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
شما برای خرید یا فروش سکه کجا رو پیشنهاد میکنید؟

یک سوال دیگه کسی میدونه دکتر سهند که در فروم بورکس مینوشت الان کجا مینویسه ؟

موفق باشید
یاد دکتر سهند بخیر وقتی پارسال پیشتهاد خرید سکه ۴۰۰ تومنی رو میداد و صحبت از افزایش شدید حجم نقدینگی میکرد
من خودم امروز روی ۶۹۵ ۱گام برداشتم.گام بعدی ۶۸۵ بعدش هم ۶۸۰ و ۶۷۵ و ۶۷۰ و... البته شایدم به این قیمتها نرسه.خلاصه خرید پله ای رو شروع کردم

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
یاد دکتر سهند بخیر وقتی پارسال پیشتهاد خرید سکه ۴۰۰ تومنی رو میداد و صحبت از افزایش شدید حجم نقدینگی میکرد
من خودم امروز روی ۶۹۵ ۱گام برداشتم.گام بعدی ۶۸۵ بعدش هم ۶۸۰ و ۶۷۵ و ۶۷۰ و... البته شایدم به این قیمتها نرسه.خلاصه خرید پله ای رو شروع کردم[/QU
احتمال

من هم گام اول خرید رو انجام دادم
اما زیاد دیگه امید به پایین اومدن سکه تا 680 هم ندارم کف دلار 1900 احتمالا اونس هم میکشه بالا

xms

Registered User
لایک‌ها
387
طرح مجلس برای پرداخت سود به سپرده‌های ارزی بانکی

MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
این جالبه !! انگار اینا نمیفهمن !!
ارز ملت بزارن بانک, سود ریالی هم بگیرین.
طرف میگه چرا ریال بزارم بانک وقتی میتونم دلار بزارم سودم بگیرم , اگه طرحه همونجور باشه که فکر میکنم و تضمین باز پرداخت اصل پول به دلار باشه تقاضای ارز توی این مملکت سر به فلک میکشه !! از اون طرف هم تورم دیگه میشه ماهی سی چهل درصد !!

از اون طرحهای احمقانه هست شوک ارزی که ایجاد میشه فکر کنم دلار 10000 تومانی چیز بعیدی نباشه حماقت که انتها ندارد

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
موافقم . ریزش خیلی محدوده. من خودم ریسک کردم و رو 705 خریدم. الان هم پیشنهاد می کنم دوستان خرید کنن
من خودم امروز روی ۶۹۵ ۱گام برداشتم.گام بعدی ۶۸۵ بعدش هم ۶۸۰ و ۶۷۵ و ۶۷۰ و... البته شایدم به این قیمتها نرسه.خلاصه خرید پله ای رو شروع کردم[/QU
احتمال

من هم گام اول خرید رو انجام دادم
اما زیاد دیگه امید به پایین اومدن سکه تا 680 هم ندارم کف دلار 1900 احتمالا اونس هم میکشه بالا
به نظر من برای خرید یکم دارید عجله می کنید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همونجوری که گفتم قیمت زیر 790 اجازه ورود سکه پیشفروشی به بازار رو نمیده , الانم تقریبا قیمت فروش افراد که بخوان سکه هاشون رو بفروشن همین میشه در نتیجه این سکه ها وارد بازار نمیشه . یا اوراق میگیرن یا سکشون رو نگه میدارن , که اگه میخواستن اوراق بگیرن قبلا گرفته بودن , اینا سکه هاشونو میگیرن و نگه میدارن.
و اما هدف بانک هم از این کارا نیست سکه های اینارو از چنگشون در بیاره , اینجوری وانمود میکنه که قیمت رو پایین میاره این سکه هارو نده ولی این سکه ها اولا تعدادی نیست دوما صاحباش ثابت کردن که سکه هارو میگیرن , برای همین بانک میدونه آزموده را آزمودن خطاست ,هدف اصلیش اینه که قیمت رو بیاره پایین تا سکه های خود بازار رو جمع کنه , اون هم زیر قیمت جهانی بدون هزینه اضافه و ضرب سکه و این مسائل , هلو برو تو گلو , سکه های سرگردان توی بازار هم خیلی بیشتر از دو سه میلیونه ,خلاصه بانک الان داره پر میشه از سکه به قیمت زیر جهانی , تا با یک جرقه دوباره بازار رو راه بندازه و بالا بفروشه.
در ضمن باید فروشنده ای باشه که خریدار بتونه بخره , وقتی همه فکر میکنن قیمت پایین میاد به قیمت مورد نظر رسید که همه خریدار میشن و فروشنده نایاب , همین میشه که اونقدری که توی ده بیست روز قیمت اومده پایین توی دو روز برمیگرده و خریدار ها از خریدشون جا میمونن.

• Like
Reactions: imp

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
من فردا میرم تحویل میگیرم
میخواستم تبدیل کنم تا الان تبدیل میکردم
هر چیزی فکرش رو میکنیم گرون شده اینم به زور نگه داشتن
یه تکون کوچیک به اینا بدن و زوارشون در بره سکه و دلار هم بد میره بالا

بالا