• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چی شد؟؟؟اینا چه ربطی به مردم دارند؟؟؟

گرامی اتفاقا میرزاده درست میگه از ماست که بر ماست . باور کنید اکثریت هنوز باد توی کلشون هست :(

دکتر یک سر و دستی به تاپیک بکش و پستهای بدون تحلیل و بی ربط رو پاک بفرما
34y5mvr.gif

گرامی پست ها بی ربط هم نیستن نمیشه سانسور کرد . بنده هم سانسورچی نیستم .

اين خط اينم نشون دلار مياد پايين تا ٣ هفته ديگه به زير ١٩٠٠ هم ميرسه

تحریم های جدید آمریکا + اوضاع سوریه + بهم ریختن اوضاع در لبنان ........ همه رو بزار کنار هم

دقیقا گفتم چند و چونی داره و اگر اجرا نکنن همه سرمایتون رو تبدیل کنید . اولین فاکتوری هم که گفتم فروش ارز به صورت آدمی زاد توسط بانک بود که همه دیدیم نشد . اگر تبدیل کردید برد کردید اگر نه متضرر شدید . در ضمن فردا برای فروش می تونه زمان خوبی باشه ;) البته کماکان مثل قبل پیشنهاد بود ولی ساعت و وقت فروشش رو حتما از ابتدای باز شدن لایبور در بازار باشید

پ ن : کاربر محترم جناب آقای میرزاده بعضی از پست هاتون در راستای تاپیک هست . بعضی ها نه . این تاپیک محل اعتراض دسته جمعی و جمع آوری امضا بر علیه حکومت نیست . مردم هر کشوری به اندازه لیاقت خودشون در آرامش زندگی میکنن . سر بسته به شما گفتم . اگر میبینید جمعی در این تاپیک دور هم هستند و نظرات خودشون برای گلاویزی با اوضاع اقتصادی کنونی و حفظ سرمایه و همچینین سود اقتصادی دارن با هم همفکری میکنن نشونه از این میرسونه که به خودشون و سرمایشون احترام میزارن و دنبال راهی برای حفظ بقاء خود هستن . سعی کنید پست هاتون در راستای تاپیک باشه نه درباره روشن فکری و اعتراض به وضع موجود .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دکتر یکی از آشنایان می گفت دلار رو روی 1900 تا 2100 بستن تا حداقل 3 ماه آینده ! البته اگه بشار زودتر نره جهنم !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
روی BTC سرمایه گاری میکردید سود خوبی توش بودا. 3 روز پیش نرخ 1BTC = 8.53USD بوده الان 9.36 هست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
BTC: the unofficial currency code for Bitcoin
BTC کد بیت کوینِ (یه ارز الکترونیکی) همونطور usd کد دلارـه
تو این 4 ماه نزدیک 100 درصد رشد داشته
(ریسک خودش رو هم داره یکی دو سال پیش خیلی ریزش داشته بود)
------------------------

دلار داره میره بالا 2017
خبری شده؟

hamidd_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یکی بگیره این دلارووووووووووووووووووووووووووووووووووو که داره میره اون بالا بالاها که دست هیچ کدوممون بهش نرسه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
با این خبرایی که اینا هر روز میگن تحریمهای جدید
محدودیت ارز مسافرتی
ارز دانشجویی
مسلمه که میره بالا
خبر مثبتی نیست که امیدوارم باشیم
امروز عسگر اولادی هم یه مطلب گذاشته و نگران بوده :lol:
پیداش کنم میذارم کل مطلبو

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
این با آرامش بالا رفتن دلار خیلی خطرناکه .یعنی میره که بالای 2000 تثبیت بشه.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
چرا داری شعر میگی
اینم خط ونشون تا 3 هفته دیگه دلار کمتر از 2500 نیست چون اوضاع بشار داره به فاک فکیر میل می کنه.
چون هرروز بدتر از دیروز هست چون ....

شرط ميبنديد حاظرم با همتون شرط ببندم سر يه شام تا يه مدت ديگه ...
شرط ؟
دلار مياد پايين اين خط اين نشون

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
آقا من باید به مقداری اودلار بگیرم....
به نظرتون امروز بگیرم بهتره که آخر هفته اس ؟ یا شنبه صبح برم بگیرم قیمت میاد پایین کمی؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
فی الواقع و واقع گرایانه نگاه کنید ایران کلی از درآمد نفتیش رو از دست داده و تحرمیهای جدید رو هم به اون اضافه کنید مضاف بر اون دست و پا زدن بانک مرکزی برا تثبیت نرخ ارز و همچنین بحران اقتصاد جهانی رو و همچنین عدم ثبات خاورمیانه . ممکن هست بتونن برای مدتی با تزریق ارز نرخ و پائین نگه دارن ولی به نظر اگر بخوان سیاست کنونی رو پیش بگیرن ارز از این هم بالاتر میره مضاف بر اینکه اگر کوچکترین دستی به نرخ ارز مرجع بزنن قیمت بازار آزاد ارز پرواز میکنه

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
فی الواقع و واقع گرایانه نگاه کنید ایران کلی از درآمد نفتیش رو از دست داده و تحرمیهای جدید رو هم به اون اضافه کنید مضاف بر اون دست و پا زدن بانک مرکزی برا تثبیت نرخ ارز و همچنین بحران اقتصاد جهانی رو و همچنین عدم ثبات خاورمیانه . ممکن هست بتونن برای مدتی با تزریق ارز نرخ و پائین نگه دارن ولی به نظر اگر بخوان سیاست کنونی رو پیش بگیرن ارز از این هم بالاتر میره مضاف بر اینکه اگر کوچکترین دستی به نرخ ارز مرجع بزنن قیمت بازار آزاد ارز پرواز میکنه

ارز دولتی الان دیگه مثه مهریه میمونه... کی داده کی گرفته !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب مسلمه که دلار هم نوسان داره و میاد پایین و میره بالا احتمالا 2 شنبه میاد میرسه به 1900 همه میان میگن ما گفتیم بعد دوباره میرسه 2200 یه عده دیگه چیزی که بدیهیه روندش صعودیه

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
با پیش بینیت مخالفم
اما قسمت اخرش شدیدا لایک اقا شما بدل نگیر ببخشیدشون بخاطر من.

اگه شما ميگيد دلار تا دو تا سه هفته ديگه دلار يا همين نرخ ميمونه يا بالاتر ميره من مخالفم و ميگم دلار تا اون موقع يا ١٩٠٠ شايدم كمتر بشه

بالا