چی شد؟؟؟اینا چه ربطی به مردم دارند؟؟؟
گرامی اتفاقا میرزاده درست میگه از ماست که بر ماست . باور کنید اکثریت هنوز باد توی کلشون هست
دکتر یک سر و دستی به تاپیک بکش و پستهای بدون تحلیل و بی ربط رو پاک بفرما
گرامی پست ها بی ربط هم نیستن نمیشه سانسور کرد . بنده هم سانسورچی نیستم .
اين خط اينم نشون دلار مياد پايين تا ٣ هفته ديگه به زير ١٩٠٠ هم ميرسه
تحریم های جدید آمریکا + اوضاع سوریه + بهم ریختن اوضاع در لبنان ........ همه رو بزار کنار هم
دقیقا گفتم چند و چونی داره و اگر اجرا نکنن همه سرمایتون رو تبدیل کنید . اولین فاکتوری هم که گفتم فروش ارز به صورت آدمی زاد توسط بانک بود که همه دیدیم نشد . اگر تبدیل کردید برد کردید اگر نه متضرر شدید . در ضمن فردا برای فروش می تونه زمان خوبی باشه

البته
کماکان مثل قبل پیشنهاد بود ولی ساعت و وقت فروشش رو حتما از ابتدای باز شدن لایبور در بازار باشید
پ ن : کاربر محترم جناب آقای میرزاده بعضی از پست هاتون در راستای تاپیک هست . بعضی ها نه . این تاپیک محل اعتراض دسته جمعی و جمع آوری امضا بر علیه حکومت نیست . مردم هر کشوری به اندازه لیاقت خودشون در آرامش زندگی میکنن . سر بسته به شما گفتم . اگر میبینید جمعی در این تاپیک دور هم هستند و نظرات خودشون برای گلاویزی با اوضاع اقتصادی کنونی و حفظ سرمایه و همچینین سود اقتصادی دارن با هم همفکری میکنن نشونه از این میرسونه که به خودشون و سرمایشون احترام میزارن و دنبال راهی برای حفظ بقاء خود هستن . سعی کنید پست هاتون در راستای تاپیک باشه نه درباره روشن فکری و اعتراض به وضع موجود .