Pooriya.a
فروشنده معتبر
من Ubuntu رو پیشنهاد می کینم بعد از اون هم Fedora
( البته هر نسخه ی لینوکس برای مقاصد خاص هست نظر من به عنوان یه کاربر عادی هست )
من Ubuntu رو پیشنهاد می کینم بعد از اون هم Fedora
من درباره مک بونتو کنجکاوم. میگن عینا مک طراحی شده. باید جالب باشه. کسی نصب نکرده؟
Mac OS X Transformation Pack. Macbuntu is an open-source program, designed to transform Linux’s appearance and layout into a Mac OS X environment. Although Macbuntu is dedicated to Ubuntu Linux OS, it could be used in other OS based on Debian/GTK
مکبونتو یک پک تغییر شکل برای اوبونتو هست و سیستم کامل نیست. اول باید اوبونتو نصب کنید و بعد این رو.
Macbuntu | Free Development software downloads at SourceForge.net
![]()
![]()
![]()
![]()
نظرتون رو در مورد Pear Linux هم بگید ، محیطش مثل مک هست . اگر خوب باشه من هم دانلود کنم.
Pear Linux 5 - Sunsprite
![]()
![]()
جالب ترین و کم حجم ترین نسخه گرافیکی لینوکس که من دیدم Slitaz هست که کل تصویر دیسک دانلود شده ش 50 مگابایته!
دانلودش کنید بعد با یه نرم افزار ساده ای مانند UNetBootin بریزیدش روی یه فلش یو اس بی، بعد سیستم رو با اون فلش بوت کنید. یه سیستم خوشگل گرافیکی لینوکس اونم با سرعت توپ بوت میشه میتونید باهاش برید توی اینترنت و تورنت دانلود کنید و موسیقی گوش کنید و ...
بعد از استفاده از ردهت ۹، فدورا، دبیان، جنتو و آرچ لینوکس به اسلکور رسیدم و ازش خیلی راضیم.
شناخت کانفیگ سخت افزاریش چطوره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من شخصا Open Suse رو ترجیح می دم. و اوبونتو رو برای تاره کارا پیشنهاد نمی دم . چون برای یه اوبونتو داشتن یه اینترنت پرسعت نیاره و برای هر کاری مثبل کدک باید به اینترنت وصل بشی. چون حجم سورس شو بیارن پایین این کارو کردن (700 MB ) ولی open Suse حجم سورسش 4.3GB و بعد از نصبش کمت نیاز به اتصال به اینترنت پیدا می کنی. UBuntu یه جوارای کاربری که برای بار اول سمت لینوکس می ره رو فراری می ده.