• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام نسخه لینوکس = پیشنهاد شما چیه

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
من Ubuntu رو پیشنهاد می کینم بعد از اون هم Fedora

( البته هر نسخه ی لینوکس برای مقاصد خاص هست نظر من به عنوان یه کاربر عادی هست )

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
من Ubuntu رو پیشنهاد می کینم بعد از اون هم Fedora

( البته هر نسخه ی لینوکس برای مقاصد خاص هست نظر من به عنوان یه کاربر عادی هست )

فدورا یه بدی که داره باگ و ایراد زیاد داره. البته این بدلیل فلسفه طراحیشه که تلاش توسعه دهندگانش متمرکز بر گنجاندن آخرین و تازه ترین فناوری های نرم افزاری توی برنامه هست و نه عیب یابی و یافتن کدهای اشتباه در سورس سیستم عامل. روی همین اصل اگه کسی لینوکس رو واسه مدیریت کامپیوتر و کارکرد عادی میخواد استفاده از فدورا اشتباه و حتی فاجعه بار خواهد بود. فدورا واسه طراحان و علاقمندان به توسعه لینوکس و کسانی خوبه که میخوان از تازه ترین امکانات و نرم افزارها بهره بگیرند و اونا رو تست کنن.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
نظرتون رو در مورد Pear Linux هم بگید ، محیطش مثل مک هست . اگر خوب باشه من هم دانلود کنم.

[h=2]Pear Linux 5 - Sunsprite[/h]

pear1.jpg

pear2.jpg

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
من درباره مک بونتو کنجکاوم. میگن عینا مک طراحی شده. باید جالب باشه. کسی نصب نکرده؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
من درباره مک بونتو کنجکاوم. میگن عینا مک طراحی شده. باید جالب باشه. کسی نصب نکرده؟

مکبونتو یک پک تغییر شکل برای اوبونتو هست و سیستم کامل نیست. اول باید اوبونتو نصب کنید و بعد این رو.

Mac OS X Transformation Pack. Macbuntu is an open-source program, designed to transform Linux’s appearance and layout into a Mac OS X environment. Although Macbuntu is dedicated to Ubuntu Linux OS, it could be used in other OS based on Debian/GTK

Macbuntu | Free Development software downloads at SourceForge.net

280621

280613

280615

280617

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99

alixy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد من OPENSUSE هست مارمولکیه :دی

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
ابونتو .....

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
جالب ترین و کم حجم ترین نسخه گرافیکی لینوکس که من دیدم Slitaz هست که کل تصویر دیسک دانلود شده ش 50 مگابایته!
دانلودش کنید بعد با یه نرم افزار ساده ای مانند UNetBootin بریزیدش روی یه فلش یو اس بی، بعد سیستم رو با اون فلش بوت کنید. یه سیستم خوشگل گرافیکی لینوکس اونم با سرعت توپ بوت میشه میتونید باهاش برید توی اینترنت و تورنت دانلود کنید و موسیقی گوش کنید و ...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جالب ترین و کم حجم ترین نسخه گرافیکی لینوکس که من دیدم Slitaz هست که کل تصویر دیسک دانلود شده ش 50 مگابایته!
دانلودش کنید بعد با یه نرم افزار ساده ای مانند UNetBootin بریزیدش روی یه فلش یو اس بی، بعد سیستم رو با اون فلش بوت کنید. یه سیستم خوشگل گرافیکی لینوکس اونم با سرعت توپ بوت میشه میتونید باهاش برید توی اینترنت و تورنت دانلود کنید و موسیقی گوش کنید و ...

شناخت کانفیگ سخت افزاریش چطوره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
Slitaz امروز گرفتم ببینم چیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
شناخت کانفیگ سخت افزاریش چطوره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

خوبه من که مشکلی باهاش نداشتم. مودم بنده وایرلسه که به پورت شبکه مادربورد وصله. خیلی آسون باهاش رفتم تو اینترنت و اتفاقا اکثر تورنت هام رو با اسلیتاز دانلود میکنم.
براوزرش یه براوزر فوق العاده سریعه بنام Midori که اینقدر زود و تند کار میکنه که انگار داری صفحه آفلاین باز میکنی!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نگرشي كه نسبت به لينوكس دارم دو توزيع لينوكس رو بيشتر ميپسندم .
UBUNTU-OPEN SUSE

SepidDownload

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام.
از لینوکس اوبونتو (
ubuntu
) برای شروع کار میتونید استفاده کنید.(پیشنهاد بنده)
اوبونتو رو میتونید از سایت ما دانلود کنید :
دانلود لینوکس اوبونتو – Ubuntu v12.04.1 x86/x64 - سپید دانلود
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.

نمایی از لینوکس اوبونتو : کلیک کنید

پ.ن : لینوکس اوبونتو برای کاربران معمولی هست و تقریبا فضایی مانند ویندوز داره.پیشنهاد ما اینه که برای شروع با اوبونتو آشنایی پیدا کنید بد نیستش.اوبونتو محیط بسیار گرافیکی داره که میتونید با کلیک کردن روی لینک بالا نمایی زنده از این سیستم عامل رو به سادگی حس کنید.

Dangerclose

Registered User
لایک‌ها
58
من شخصا Open Suse رو ترجیح می دم. و اوبونتو رو برای تاره کارا پیشنهاد نمی دم . چون برای یه اوبونتو داشتن یه اینترنت پرسعت نیاره و برای هر کاری مثبل کدک باید به اینترنت وصل بشی. چون حجم سورس شو بیارن پایین این کارو کردن (700 MB ) ولی open Suse حجم سورسش 4.3GB و بعد از نصبش کمت نیاز به اتصال به اینترنت پیدا می کنی. UBuntu یه جوارای کاربری که برای بار اول سمت لینوکس می ره رو فراری می ده.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
من شخصا Open Suse رو ترجیح می دم. و اوبونتو رو برای تاره کارا پیشنهاد نمی دم . چون برای یه اوبونتو داشتن یه اینترنت پرسعت نیاره و برای هر کاری مثبل کدک باید به اینترنت وصل بشی. چون حجم سورس شو بیارن پایین این کارو کردن (700 MB ) ولی open Suse حجم سورسش 4.3GB و بعد از نصبش کمت نیاز به اتصال به اینترنت پیدا می کنی. UBuntu یه جوارای کاربری که برای بار اول سمت لینوکس می ره رو فراری می ده.

کسی که قصد داره برای اولین بار با لینوکس کار کنه خیلی بیجا می کنه فیلم نگاه کنه یا آهنگ گوش بده . فعلا کار با محیط لینوکس رو یاد بگیره ، که اصلا چی به چیه ، بعد سر فرصت 2 تا کدک دان میکنه .

بالا