• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
مثل سابق نیست منم کاملا قبول دارم و حرف شمارو رد نمیکنم.

اما عوض بدگویی بهتر مشکل رو Troubleshoot کنیم. شما مشکلتو بگو من تا جایی که بتونم کمک می کنم.

احیاناَ شما پشتیبان پارس نیستید؟

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
دوست من چرا میخوای 128 نا محدود بخری ؟/ سرویس های نا محدود دیگر مثل سرویس های حجمی پورت رو تا 2 مگ براتون باز نمیذارن مثل اون دوست ما که 512 داشت از اینکه چرا 150 دانلود میکنه ( 1.1mbps !! ) مینالید !

با سرویس نامحدود دیگر حد رو رو همون سرویس خریداری شده قفل می کنند که اصلا به نفع شما نیست ! سرویس حجمی هم دانلود شبانه داره فک کردی من ماهی 10 گیگ ترافیک دارم کفاف دانلود فیلم HD های منو میده :) ؟ خب نه! شب میذارم دانلود کنه.
در ضمن دوست عزیز سرعت اینترنت رو به مگا یا کیلوبیت میسنجند نه کیوبایت. 1 مگابایت یعنی اینترنت 8 مگ :) سرعت دانلود رو با بایت میسنجند که باید تقسیم بر 8 کنید.

نه راستش 1 مگابایت نامحدود خواستم بگیرم ، منظورتون اینه اگر الان نامحدود بگیرم دیگه نمیتونم از سرویس های POL بعد ها استفاده کنم ؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوست عزیز 1 مگابیت نه یک مگابایت .

سرعت اینترنت رو با بیت و سرعت دانلود رو ( که باید تقسیم بر 8 کنید چون هر بایت 9 بیته ) با بایت میسنجند.

همه این سرعت ها بر حسب کیلوبیت هست نه بایت :) 128 کیلوبیت بر ثانیه..1 مگابیت بر ثانیه.

در ضمن شما اصلا پشت من رو مطالعه نکردید این همه دلیل و برهان اوردم ؟ سرعت 50-60 یعنی زیر 512.... :D

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
در حال حاضر به علت مشکل پهنای باند ( که ما عادت کردیم هر چند روز یک باز مشکل دارن :rolleyes: ) سرعت ها افت کرده و یه 40 دقیقه هم اینترنت برای من قطع بود.

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
در ضمن شما اصلا پشت من رو مطالعه نکردید این همه دلیل و برهان اوردم ؟ سرعت 50-60 یعنی زیر 512....

بله یعنی 512 تو سرویس های POL. آخه این آقا الان 256 TRA گرفته میگه سرعت دانلودم 8 هست ، منم از چند نفر دیگه سوال کردم میگن سرویس های نامحدودش سرعتش به سختی به 20 میرسه ، منم در تعجب بودم سرعت سرویس 1 مگابیت ( TRA ) چقدر میتونه باشه ...

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بله یعنی 512 تو سرویس های POL. آخه این آقا الان 256 TRA گرفته میگه سرعت دانلودم 8 هست ، منم از چند نفر دیگه سوال کردم میگن سرویس های نامحدودش سرعتش به سختی به 20 میرسه ، منم در تعجب بودم سرعت سرویس 1 مگابیت ( TRA ) چقدر میتونه باشه ...

اینم سند که سرویس نامحدود آشغاله :))

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سرویس های TRA رو صرفاً به اجبار قوانین وضع شده از سمت رگولاتوری آوردند و میفروشند، چون مجبورند که قیمت پایین ارائه بدند میاند و پایین ترین حدود سرعت رو میبندند براتون، از اونجایی هم که این سرویس ها ضریب اشتراکشون 1 به 10 هست شما هیچگونه شکایتی نمیتونی بکنی چون بر اساس قوانین کارشون غیر قانونی نیست (هرچند که غیر اخلاقی هست). برای 1 مگابیت هم شما 1 دهم سرعت رو حد اقل مد نظر بگیر رو سرویس TRA که میشه 1024 بخش بر 8 بخش بر 10 = مینیمم 10 کیلوبایت در ثانیه، تا این اندازه هم سرعتش پایین باشه شما هیچ کاری نمیتونی بکنی.

حالا شانست خوب باشه، مرکز شما پهنای باندش بالا باشه و کاربر کم، ممکنه بالاتر هم بره سرعتش تا نیمی از سرعت پهنای باند خریداری شده، پس حدود 10 تا 50 روش حساب کن.

فقط هم پارس نیست که این سیاست رو اجرا کرده ها، تمام PAP ها پس از ابلاغیه رگولاتوری مجبور به ارائه سرویس های ضریب اشتراک 1 به 10 ارزان شدند که با نام هایی نظیر همون TRA و CRA و 1 به 10 و غیره سرویس های نظیر این رو با کیفیت و سرعت فوق العاده پایینی به فروش میرسونند، بهترینشون هم طبق اطلاعات ارائه شده تو همین فروم خودمون، داتک بوده که سرعت این سرویس ها رو دقیقاً نصف پهنای باند میبنده و بد ترینشون هم شاتل بوده.

اگه سرویس ارزون میخوای که نامحدود باشه، فقط سرویس های خود مخابرات به صرفه هستند.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرویس های TRA رو صرفاً به اجبار قوانین وضع شده از سمت رگولاتوری آوردند و میفروشند، چون مجبورند که قیمت پایین ارائه بدند میاند و پایین ترین حدود سرعت رو میبندند براتون، از اونجایی هم که این سرویس ها ضریب اشتراکشون 1 به 10 هست شما هیچگونه شکایتی نمیتونی بکنی چون بر اساس قوانین کارشون غیر قانونی نیست (هرچند که غیر اخلاقی هست). برای 1 مگابیت هم شما 1 دهم سرعت رو حد اقل مد نظر بگیر رو سرویس TRA که میشه 1024 بخش بر 8 بخش بر 10 = مینیمم 10 کیلوبایت در ثانیه، تا این اندازه هم سرعتش پایین باشه شما هیچ کاری نمیتونی بکنی.

حالا شانست خوب باشه، مرکز شما پهنای باندش بالا باشه و کاربر کم، ممکنه بالاتر هم بره سرعتش تا نیمی از سرعت پهنای باند خریداری شده، پس حدود 10 تا 50 روش حساب کن.

فقط هم پارس نیست که این سیاست رو اجرا کرده ها، تمام PAP ها پس از ابلاغیه رگولاتوری مجبور به ارائه سرویس های ضریب اشتراک 1 به 10 ارزان شدند که با نام هایی نظیر همون TRA و CRA و 1 به 10 و غیره سرویس های نظیر این رو با کیفیت و سرعت فوق العاده پایینی به فروش میرسونند، بهترینشون هم طبق اطلاعات ارائه شده تو همین فروم خودمون، داتک بوده که سرعت این سرویس ها رو دقیقاً نصف پهنای باند میبنده و بد ترینشون هم شاتل بوده.

اگه سرویس ارزون میخوای که نامحدود باشه، فقط سرویس های خود مخابرات به صرفه هستند.

دقیقا همینه :)

512 بگیرید از پارس برست رو 2 مگ حالشو ببریددددددددددددددددددددددد.

به امید روزی که Broadband cable به ایران بیاید و کاربران از اینترنت 12 ( حداقل ) مگ تا 100 مگ لذت ببرند :) دوست من تو دانمارک 100 مگ نا محدود داره ماهی Euro 35

همینطور که می دونید توپلاس تا 8 مگ ظرفیت سرعت داره و حتی اگر مسئولین عزیز کشور قیورمان ایران اجازه ی باز شدن رو بدهند باز فرقی نخواهد کرد :) قیمت ها همچنان گران خواهند بود.
و حداکثر سرعت قابل ارائه با +ADSL2 8 مگ خواهد بود.... سرویس استفاده شده در کشور های خارجی به اصطلاح Cable هست که کمی با ADSL فرق می کنه و Dedicate هست ( با هیچ کسی شیر نیست و حجمی هم نیست )
و کابل ها همه فیبر نوری !
+ADSL2 بیشتر اینجا جنبه کلاس دار چون ADSL معمولی که تا 2 مگ ظرفیت داره هم برای ما کافیه چون ما که Access بیشتر نداریم :))

God Bless the Motherland

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
شاهکاره پارس

از دیشب ساعت 10 شب برای من قطع بود تا امروز ساعت 14:30 دقیقه واقعا شورش رو در اوردن

نلفن ۸۲۲۰۰ هم فقط بوق اشغال می زد
امسال هم پارس آنلاین حجم زیاد می خورد

ehsαπ

Registered User
لایک‌ها
29
برای شما هم پش اومده مثلا یک گیگ دانلود میکنی بعد 4 گیگ ؟؟؟ از ترافیکت کم میشه !!

هر سال دله دزدتر میشن

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
برای شما هم پش اومده مثلا یک گیگ دانلود میکنی بعد 4 گیگ ؟؟؟ از ترافیکت کم میشه !!

هر سال دله دزدتر میشن

باور کن من اصلن اهل دانلود کردن نیستم
وب گردی هایم فقط سایتهای خبری؛ فروم‌ها و وبلاگ‌ها است
امسال خیلی یهویی کم می‌کند؛ از اردیبهشت تا حالا ۲۰ گیگ ترافیک خریدم
اینبار تمام شود مبین نت می گیرم
فقط ماندم با مودم سیمفونی پارس آفلاین چکار کنم؟
نه اینکه خیلی معروف است

الان مبین دارد این می دهد

شش ماهه

B1114512Kbps18GB900.00060.000
B1115

1024Kbps24GB1.320.00060.000

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
باور کن من اصلن اهل دانلود کردن نیستم
وب گردی هایم فقط سایتهای خبری؛ فروم‌ها و وبلاگ‌ها است
امسال خیلی یهویی کم می‌کند؛ از اردیبهشت تا حالا ۲۰ گیگ ترافیک خریدم
اینبار تمام شود مبین نت می گیرم
فقط ماندم با مودم سیمفونی پارس آفلاین چکار کنم؟
نه اینکه خیلی معروف است

الان مبین دارد این می دهد

شش ماهه

B1114512Kbps18GB900.00060.000
B1115

1024Kbps24GB1.320.00060.000

محض اطلاع بگم که سیستم پارس آنلاین طوری است که شما می توانید ریز تمام پهنای باند و طریقه ی مصرف شدن اون رو ببینید...
با 82201 پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون بپرسید که کجای اکانت می تونید ریز تمام پهنای باند مصرفی رو ببیننید تا راهنمایی تون کنند...

عوض غر زدن های بی دلیل و الکی. اگر احساس می کنید از پهنای باندتان الکی کم شده پیگیری کنید. و حتما این کار رو بکنید.
در ضمن با وبگردی ساده روزانه حدود 150 مگ از حجم کم میشود..کسی فکر نکنه وبگردی دانلود نیست :)

در ضمن آقای silensio21 حتما مبین نت بگیرید تا بیشتر اعصابتون خورد شود فردی مثل شما که کار قابل توجهی هم با اینترنت انجام نمیدهد فرق ADSL و وایمکس را هم احساس نخواهد کرد.
با گرفتن وایمکس سرهت دانلودتان را نصف کرده و پینگتان را به فنا خواهید داد.

پی نوشت : مودم های سیمفونی پارس بسیار آشغال است :p اشتباه کردید ازشون گرفتیدو مگه با چماغ تو سرتون زدند..؟

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
من 256 داشتم سرعت روزم 195 بود الان اکانتم 128 شده سرعتم هستش.140 برای همه همینطوریه؟ پس چرا میگن همه رو روی 2 مگ می بندن پس چرا 128 از 140 بالاتر نمی ره اینها رو چه جوری محدود میکنن. خط که روی 2 مگه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من 256 داشتم سرعت روزم 195 بود الان اکانتم 128 شده سرعتم هستش.140 برای همه همینطوریه؟ پس چرا میگن همه رو روی 2 مگ می بندن پس چرا 128 از 140 بالاتر نمی ره اینها رو چه جوری محدود میکنن. خط که روی 2 مگه

هه هه :)

اگر رو 2 مگ می بندن که دلیل نمیشه تضمینی شما 2 مگ داشته باشی که !!! یعنی پورت شمارو رو سرعت خریداری شده قفل نکردن و تا 2 مگ براتون باز گذاشتن که اگر ترافیک اجازه داد تا جایی که تونست باز باشه !!!!!!!!!!!

در ضمن حالا که پاینترین سرعت رو خریداری کرده اید باید یه فرقی بین برست 128 و 256 باشه دیگه نه ؟ :) حقیقتش من 256 داشتم سرعتم همیشه بین 185 تا 200 ( حداکثر می شد 201 ) بود. 512 که گرفتم تا 350-400 رفت :)

دیگه اگه اینطوری نباشه که همه میرن 128 می خرن.

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47

اگر رو 2 مگ می بندن که دلیل نمیشه تضمینی شما 2 مگ داشته باشی که !!! یعنی پورت شمارو رو سرعت خریداری شده قفل نکردن و تا 2 مگ براتون باز گذاشتن که اگر ترافیک اجازه داد تا جایی که تونست باز باشه !!!!!!!!!!!

در ضمن حالا که پاینترین سرعت رو خریداری کرده اید باید یه فرقی بین برست 128 و 256 باشه دیگه نه ؟ :) حقیقتش من 256 داشتم سرعتم همیشه بین 185 تا 200 ( حداکثر می شد 201 ) بود. 512 که گرفتم تا 350-400 رفت :)

من كه يك مگ داشتم سرعتم رو 220 بود

ak313

Registered User
لایک‌ها
74

شما که این قدر حالیته بفرمایید پارس آنلاین از چه طریقی داره اکانتها رو کنترل می کنه. خوب از نظر خطی که همه رو 2 مگن پس پارس از چه طریقی باعث میشه به هیچ وجه سرعت من بالای 140 نره در حالی که قبلا تا 200 می رفت.
ضمنا وقتی سرویس ها محدودن دیگه 128 و 256 الکی مگه برای ساعات رایگان که اون قضیش فرق می کنه.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
شما که این قدر حالیته بفرمایید پارس آنلاین از چه طریقی داره اکانتها رو کنترل می کنه. خوب از نظر خطی که همه رو 2 مگن پس پارس از چه طریقی باعث میشه به هیچ وجه سرعت من بالای 140 نره در حالی که قبلا تا 200 می رفت.
ضمنا وقتی سرویس ها محدودن دیگه 128 و 256 الکی مگه برای ساعات رایگان که اون قضیش فرق می کنه.

بعضی ها خیلی قکر می کنند حالیشون هست
فدر خر هم چیزی نمی دانند

بالا