مثل سابق نیست منم کاملا قبول دارم و حرف شمارو رد نمیکنم.
اما عوض بدگویی بهتر مشکل رو Troubleshoot کنیم. شما مشکلتو بگو من تا جایی که بتونم کمک می کنم.
احیاناَ شما پشتیبان پارس نیستید؟
مثل سابق نیست منم کاملا قبول دارم و حرف شمارو رد نمیکنم.
اما عوض بدگویی بهتر مشکل رو Troubleshoot کنیم. شما مشکلتو بگو من تا جایی که بتونم کمک می کنم.
دوست من چرا میخوای 128 نا محدود بخری ؟/ سرویس های نا محدود دیگر مثل سرویس های حجمی پورت رو تا 2 مگ براتون باز نمیذارن مثل اون دوست ما که 512 داشت از اینکه چرا 150 دانلود میکنه ( 1.1mbps !! ) مینالید !
با سرویس نامحدود دیگر حد رو رو همون سرویس خریداری شده قفل می کنند که اصلا به نفع شما نیست ! سرویس حجمی هم دانلود شبانه داره فک کردی من ماهی 10 گیگ ترافیک دارم کفاف دانلود فیلم HD های منو میده؟ خب نه! شب میذارم دانلود کنه.
در ضمن دوست عزیز سرعت اینترنت رو به مگا یا کیلوبیت میسنجند نه کیوبایت. 1 مگابایت یعنی اینترنت 8 مگسرعت دانلود رو با بایت میسنجند که باید تقسیم بر 8 کنید.
در ضمن شما اصلا پشت من رو مطالعه نکردید این همه دلیل و برهان اوردم ؟ سرعت 50-60 یعنی زیر 512....
بله یعنی 512 تو سرویس های POL. آخه این آقا الان 256 TRA گرفته میگه سرعت دانلودم 8 هست ، منم از چند نفر دیگه سوال کردم میگن سرویس های نامحدودش سرعتش به سختی به 20 میرسه ، منم در تعجب بودم سرعت سرویس 1 مگابیت ( TRA ) چقدر میتونه باشه ...
سرویس های TRA رو صرفاً به اجبار قوانین وضع شده از سمت رگولاتوری آوردند و میفروشند، چون مجبورند که قیمت پایین ارائه بدند میاند و پایین ترین حدود سرعت رو میبندند براتون، از اونجایی هم که این سرویس ها ضریب اشتراکشون 1 به 10 هست شما هیچگونه شکایتی نمیتونی بکنی چون بر اساس قوانین کارشون غیر قانونی نیست (هرچند که غیر اخلاقی هست). برای 1 مگابیت هم شما 1 دهم سرعت رو حد اقل مد نظر بگیر رو سرویس TRA که میشه 1024 بخش بر 8 بخش بر 10 = مینیمم 10 کیلوبایت در ثانیه، تا این اندازه هم سرعتش پایین باشه شما هیچ کاری نمیتونی بکنی.
حالا شانست خوب باشه، مرکز شما پهنای باندش بالا باشه و کاربر کم، ممکنه بالاتر هم بره سرعتش تا نیمی از سرعت پهنای باند خریداری شده، پس حدود 10 تا 50 روش حساب کن.
فقط هم پارس نیست که این سیاست رو اجرا کرده ها، تمام PAP ها پس از ابلاغیه رگولاتوری مجبور به ارائه سرویس های ضریب اشتراک 1 به 10 ارزان شدند که با نام هایی نظیر همون TRA و CRA و 1 به 10 و غیره سرویس های نظیر این رو با کیفیت و سرعت فوق العاده پایینی به فروش میرسونند، بهترینشون هم طبق اطلاعات ارائه شده تو همین فروم خودمون، داتک بوده که سرعت این سرویس ها رو دقیقاً نصف پهنای باند میبنده و بد ترینشون هم شاتل بوده.
اگه سرویس ارزون میخوای که نامحدود باشه، فقط سرویس های خود مخابرات به صرفه هستند.
شاهکاره پارس
از دیشب ساعت 10 شب برای من قطع بود تا امروز ساعت 14:30 دقیقه واقعا شورش رو در اوردن
برای شما هم پش اومده مثلا یک گیگ دانلود میکنی بعد 4 گیگ ؟؟؟ از ترافیکت کم میشه !!
هر سال دله دزدتر میشن
شش ماهه | B1114 | 512Kbps | 18GB | 900.000 | 60.000 |
B1115 | 1024Kbps | 24GB | 1.320.000 | 60.000 |