• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

persia_id

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سال هاست که از اینترنت صبانت استفاده می کنم اما دو هفته هست که سرعت صبانت روزانه و شبانه به شدت پایین اومده، با سرویس 128 از مرکز کاشانی در غرب تهران، سرعت دانلودم 50-60 بود ولی حالا دانلود امکان ناپذیره، سایت ها به زور باز میشن، همین الان به زحمت فروم باز شد، سایت خود صبانت برای دیدن میزان استفاده کاربران به زحمت باز می شه و دیدن تصاویر گوگل رویا شده!
با بخش پشتیبانی تماس گرفتم اول که گفتند دو سه روز دیگه حل می شه، بعد از دو سه روز تماس گرفتم و گفتند قرار بود حل بشه ولی نمی دونیم چرا نشده!!! و می گن اگر بگیم کی حل می شه از خودمون گفتیم! این هم از بخش پشتیبانی
به هر حال با این وضعیت بعد از تمام شدن یک گیگا بایت باقی مانده با صبانت ادامه نمی دم، دوستان نظر بدن. ممنون

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اینکه وضعیت باقی ISP ها هم تعریفی نداره ....

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
من علاوه بر اینکه سرعتم اومده پایین شبانه ام دقیقا هر یک ونیم دقیقه یکبار دیسکانکت میشه:(
مال بقیه هم همینطوریه؟

pemisat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا لطفا اگه کسی اطلاعات موثق داره کمک کنه :
در صورتی که در انتهای زمان اشتراکم باشم ولی شارژ رزروی که هنوز استفاده نشده داشته باشم آیا می تونم اون شارژ رزرو مصرف نشده را پس بدم و بگم خطم را جمع آوری کنن؟ امیدوارم سوالم واضح بوده باشه

pemisat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان هم صبا و هم ظاهرا پارس یکی دو هفته ای که سرعت شبانه هاشون روی دیال آپ رو سفید کرده...امروز یکی از پشتیبانی های صبا می گفت که از طرف سازمان مقررات فشار آوردند که چون شبانه مال دانلوده سرعت را محدود کنید و ما داریم حرف می زنیم و اینا...راست و دروغش گردن طرف....
از این طور باشه که واقعا خاک عالم بر سر اون سازمان مقررات کنن که اینقد سطح فکرش طالبانیه

rain_man65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعید میدونم که ایتجوری باشه . در مورد پارس آنلاین نمیدونم اما صبا نت با صرف هزینه بعد از این همه سال یوزر شبانه رو با اشتراک یکی کرد تا بتونه همچین محدودیتی اعمال کنه .و درحال حاضر سرعت دانلود شبانه هر مشترک برابر سرویسیه که خریداری کرده .با این تکنیک میخواد دانلودر هارو مجبور به خرید سرویس های با سرعت بالا تر کنه ,که با توجه به قیمتهای عجیبی که دارن به درد نمیخورن .

persia_id

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت دانلود یک کیلو بایت بر ثانیه ! با صبانت در ساعت 8:45 شب 13 مرداد 91
New Bitmap Image.jpg
سایر دوستان مشکلشون فقط در مورد شبانه هست یا روزانه هم مشکل داره؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
من تا وقتی اونایی که صرفه دارن، توی منطقه ـمون پورتاشون پره، مجبوری از صبانت دارم...

512 تهران:

8-3-2012%201-22-35%20AM.jpg

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
من گفتم از بالا اب میخوره.کاره بچه های بالاس
سرعت من شبانه و روزانه اطراف 60ه.

siyasiya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعاً که افتضاح شده
دنیا داره به کجا میره و ما کجا هستیم ؟!؟
دنیا داره روی اینترنت مگابایتی و تلویزیون اینترنتی کار میکنه، بعد اینجا همون دانلود آشغالی که شبی نهایتاً 1-1.5 گیگ دانلود میشد، رو هم ترکوندن
حالا شبا برگشتیم به عصر حجر، اینترنت dialup
شاید مدیران محترم صبانت میخوان به کاربرها حس نوستالژیک اینترنت dialup رو بدن تا تجدید خاطرات بشه!!!
خوش به حالشون خداییش، چقدر از ته دل به ریش ماها میخندن به خدا !!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
واقعاً که افتضاح شده
دنیا داره به کجا میره و ما کجا هستیم ؟!؟
دنیا داره روی اینترنت مگابایتی و تلویزیون اینترنتی کار میکنه، بعد اینجا همون دانلود آشغالی که شبی نهایتاً 1-1.5 گیگ دانلود میشد، رو هم ترکوندن
حالا شبا برگشتیم به عصر حجر، اینترنت dialup
شاید مدیران محترم صبانت میخوان به کاربرها حس نوستالژیک اینترنت dialup رو بدن تا تجدید خاطرات بشه!!!
خوش به حالشون خداییش، چقدر از ته دل به ریش ماها میخندن به خدا !!!

مگابیتی نه مگابایتی.
در ضمن دوست عزیز ....عصبانی نشو :)

سعی کن مشکلتو دنبالش باشی تا برطرف کنی. اینطوری هیچی درست نمیشه ها.

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
كسي ميدونه خط رو بخوان از رانژه خارج كنن چند روز طول ميكشه؟

sarbaz_javid

Registered User
لایک‌ها
1
افتضاح ،سرعت دانلود 2کیلو بیت!واقعا که دیال اپ شرفش بیشتره نسبت به سرویسی که این نامردا میدن.الان افغانستان اینترنتش خیلی بهتره از این خراب شده.صبانت خراب کرده و ریده روی اعصاب همه.خدا لعنتشون کنه.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
افتضاح ،سرعت دانلود 2کیلو بیت!واقعا که دیال اپ شرفش بیشتره نسبت به سرویسی که این نامردا میدن.الان افغانستان اینترنتش خیلی بهتره از این خراب شده.صبانت خراب کرده و ریده روی اعصاب همه.خدا لعنتشون کنه.

سرعت دانلود دو کیلوبیت یا دو کیلوبایت ؟:lol:

حالا یه اسپید تست بذار. speedtest.net

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. براي n+4 !!! بار آقا! خانوم!! تست از سايت Speedtest.net نزنيد!! تازه اگر هم ميزنيد از نزديكترين سرور به ايران بزنيد نه از سرور درون ايران!!!! پينگ واقعي شما عمرن در بازي‌ها زير 100 باشه با سرورهاي خارجي! كه اكثرشون بالاي 250 يا 350 هستند .... من COD4 + Ghost Recon + WarInc + RinbowSix را آنلاين بازي مي‌كنم و پينگ هيچكدامشان هم زير 150~350 نيست! تست سرعت واقع را هم در ادامه توضيح داده‌ام باز هم به تست سرعت سايت فوق يكذره هم نميشه اتكا كرد!

. ديگه دوباره توضيح نمي‌دهم قبلن در لينك "فهرست" موجود در امضايم لينك دو پست كه توضيح داده‌ام را قرار داده‌ام. همچنين يك توضيح سومي هم بود كه خيلي كاملتر بود اگر يافتمش براتون قرارش مي‌دهم... (در اون جدول به قسمت Internet and Network in General برويد و رديف 10 و 11 مربوط به همين نوع تست‌ها هست كه 11 بسيار كاملتر هست)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/17
26.gif
103.gif

بالا