• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان عزيز
1.gif

. براي n+4 !!! بار آقا! خانوم!! تست از سايت Speedtest.net نزنيد!! تازه اگر هم ميزنيد از نزديكترين سرور به ايران بزنيد نه از سرور درون ايران!!!! پينگ واقعي شما عمرن در بازي‌ها زير 100 باشه با سرورهاي خارجي! كه اكثرشون بالاي 250 يا 350 هستند .... من COD4 + Ghost Recon + WarInc + RinbowSix را آنلاين بازي مي‌كنم و پينگ هيچكدامشان هم زير 150~350 نيست! تست سرعت واقع را هم در ادامه توضيح داده‌ام باز هم به تست سرعت سايت فوق يكذره هم نميشه اتكا كرد!

. ديگه دوباره توضيح نمي‌دهم قبلن در لينك "فهرست" موجود در امضايم لينك دو پست كه توضيح داده‌ام را قرار داده‌ام. همچنين يك توضيح سومي هم بود كه خيلي كاملتر بود اگر يافتمش براتون قرارش مي‌دهم... (در اون جدول به قسمت Internet and Network in General برويد و رديف 10 و 11 مربوط به همين نوع تست‌ها هست كه 11 بسيار كاملتر هست)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/17
26.gif
103.gif

دوست عزیز خب معلومه که اینطوره.
من به ایشون گفتم پینگشون پایینه منظورم پینگ اسپید تست نبود ملاکم !
وقتی چینگ اسپید تست زیر 40 باشه پینگ دی ان اس حدودا بین 120 تا 130 هست.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

من به ایشون گفتم پینگشون پایینه منظورم پینگ اسپید تست نبود ملاکم !
وقتی چینگ اسپید تست زیر 40 باشه پینگ دی ان اس حدودا بین 120 تا 130 هست.
.خب! متاسفانه نميشه اينطوري حساب كرد! مطمعنن اگر من هم تست كنم پينگم با اون سرور درون ايرانه زير 50 ميشه ولي با IPهاي خارج، سايت با سايت و سرور با سرور كلي فرق داره كه مطمعنن اكثرشون بالاي 200 هست. دليلشم اينه كه در ايران براي دسترسي به هر IP خارج آن ما بايد از 4~7 گلوگاه بگذريم كه ISP با ISP ممكنه كمي فرق كنه ولي حدودش همين قدر هست ولي در سيستم هاي دوستان خارج از ايران كه چك كنيد حداكثر 1 يا 2 تا سر راهشون هست كه اونهم همان ISP ميشه ...! (چون اين نقاط بين راهي درون ايران هست باز هم باعث مي‌شوند كه پينگ با سرور داخل ايران به ندرت زير 10~20 بياد! ولي اگر هم بياد عجيب نيست و فقط بدرد داخل ايران مي‌خوره!)

. با اين حساب فقط تست با همون برنامه خاص (اگر چنين توانايي را داشته باشد) يا از داس با دستور ping پاسخ صحيح را ميدهد. سرعت را هم كه توضيح كامل در آن لينك داده ام ...

پ.ن.: (ولي نكته مهمتر از واقعي بودن يا نبودن تست اين سايت براي ما ايراني‌ها اون نكته هست كه در آن لينك كامل توضيح داده‌ام كه تست از چنين سايت‌هايي همراهي در ظاهرسازي و خيانت ISPهاي ايراني به كاربران هستيم! مطالعه بفرماييد كامل توضيح داده‌ام كه منظورم چيست!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/17
26.gif
103.gif

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
شما منظور من رو متوجه نشدید.

می گم منم همینو می گم ! خب معلومه پینگ اسپید تست ملاک نیست چون می خواد بهترین Result رو بده میاد نزدیک ترین سرور رو که داخل کشور هست نشون میده به شما.

اون پینگ پینگ DNS های معروف هست که ملاکه و باید روش حساب کرد.

من منظورم برای اون دوستمون این بود..چون زیاد پینگ دی ان اس هارو با پینگ سرور اسپید تست در تهران مقایسه کردم دیگه تقریبا همه چی دستمه. می دونم که وقتی پینگ اسپید تست از سرور تهران رو نشون می ده 30ms پینگ دی ان اس ها زیر 150ms خواهد بود..

در ضمن پینگ به هزار عامل بستگی داره که خیلیاش حتی بهش توجه نمیشه. اولی و مهمترین Distance یا فاصله از جایی است ک پینگ میگیرید.
تجهیزات HeadQuarter آی اس پی. ترافیک شبکه، Bandwidth. تعادل سرعت سند و رسیو، نوع کانکشن PPPoE یا Bridge بودن. ( در کانکشن بریج مودم شما نخودی حساب میشه تقریبا...!!)
و و و و و و و و و و یک عامل مهم به نام فیلترینگ.

نه اینکه پینگ این دوستمون 30ms هست که !...من همینو تو پسن قبلی گفتم :) در ضمن لطفا محل سکونت من رو نگاه کنید :rolleyes:

موفق باشید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

. دو نكته عرض كنم:

1) اول و مهمترة روي سخن من در آن پست اولم و پست دوم كه لينك يكي از پست‌ها را در آن نوشته بودم با همه دوستان عزيز و اساسن منظورم استفاده نكردن از سايت Speedtest بود توسط هر كاربري يا دوست عزيزي ... دليلش را هم در آن لينك توضيح داده‌ام. (هم دقيق نيست و هم ISPها الكي بهره ميبرند!)

2) من متوجه منظور جناب عالي شدم و عرض كردم باز هم نميشه بر اساس حدس عددي نزديك به واقعيت گفت! حالا كه شما داريد زحمت مي‌كشيد و در اين تاپيك و تاپيك پارس آنلاين و احتمالن چند تاپيك ديگر، دوستان را از اطلاعات خوب و راهنمايي‌هاي خوبتان بهرمند مي‌كنيد، از آنها روش Ping گرفتن از داس را بخواهيد يا به آنهايي كه نمي‌دانند فرا دهيد و نه استفاده از اين سايت كه به ناحق باعث بالارفتن رتبه ISPهايي مي‌شود كه اصلن حقشان نيست! (از هر لحاظ منظورمه!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/17
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

. در ضمن لطفا محل سکونت من رو نگاه کنید
rolleyessmileyanim.gif
و
Join Date Jan 2009
. آها!!! الان متوجه اين خط شما شدم!!! اگر در امضايتان سمت خود را قرار داده بوديد (يا همان خط فوق) زودتر متوجه مي‌شدم!؟ در كل من مطالبم و پست‌هايم براي همه كاربران هست و فقط در جهت آموزش چيزي كه عقيده دارم درست است با دليل و منطق، مي‌نويسم و اميدوارم كه همينطور هم باشد و همچنين اميدوارم كه مفيد هم واقع شود ... مويد و پيروز باشيد ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/17
26.gif
103.gif

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نه.من برای اینکه پینگ دیگران را متوجه بشم Instruct نمیکنم که برن اسپید تست بگیرندکه ! این دوستمون یه اسپید تست گذاشت منم یه قضاوت کردم...!!!!!! من کی این رو گفتم :p
در ضمن اگر تاپیک های مختلف رو نگاه کنید هر مشکلی بوده من از طریق داس Troubleshoot کردم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

. خيلي هم عالي، پس حالا كه فعاليت شما در اين تاپيك و تاپيك پارس آنلاين بيشتر از من است و خود جناب عالي هم بر اين باوريد كه روش تست داس و ... بهتر از سايت فوق است، پس جسارتن بد فكري نيست كه لطف كنيد و خدمت دوستاني كه در اين زمينه اطلاع اندكي دارند اين نكته را يادآور شويد كه تست ping از داس يا دنلود يك فايل و مشاهده روند دنلود توسط يك برنامه Network Monitoring بسيار بهتر و صحيح‌تر و خدا پسندانه‌تر از سايت‌هاي مشابه Speedtest است.(مي‌توانيد اين لينك من را به ديگران بدهيد يا اگر خودتان پست آموزشي در اين زمينه نوشتيد آن را در امضاي خود قرار دهيد و يك لينك هم براي من در صفحه VM ارسال كنيد تا در درون تاپيك "فهرست" قرار دهم)

. به هرحال اكثر ما اينجاييم كه فقط به دوستان خودمان كمك كنيم و بهترين و درستترين اطلاعات را ردوبدل نماييم و اشكالي هم نداره كه به روش يا راه ديگران اگر مناسب نباشد ايراد بگيريم و راه بهتر را برايشان توضيح دهيم ...
53.gif
54.gif

پ.ن.: (من يك پست قبل از اين هم دادم، مشاهده كرديد!؟
3.gif
)

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/17
26.gif
103.gif

rain_man65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود شبانه رو برای چی گذاشتن پس :lol:
شما مثل اینکه از وضعیت صبانت اگاه نیستین. در حال حاضر سرعت شبانه سرویس رو به سرویس خریداری شده محدود کردن .و قیمت سرویس 128 صبا با قیمت سرویس 2 مگ شرکتی مثل داده‌گسترعصر نوین برابری میکنه و با سرعت 128 , دانلود شبانه کلا به صرفه نیست و اگه نا پایداری سرورها رو رو هم اضافه کنیم حتی یک قسمت 200 مگابایتی تو یه شب دانلود نمیشه. من کهه دارم تو روزانه دانلود میکنم حجمم تموم بشه و از صبا نت برم.

sat3sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما مثل اینکه از وضعیت صبانت اگاه نیستین. در حال حاضر سرعت شبانه سرویس رو به سرویس خریداری شده محدود کردن .و قیمت سرویس 128 صبا با قیمت سرویس 2 مگ شرکتی مثل داده‌گسترعصر نوین برابری میکنه و با سرعت 128 , دانلود شبانه کلا به صرفه نیست و اگه نا پایداری سرورها رو رو هم اضافه کنیم حتی یک قسمت 200 مگابایتی تو یه شب دانلود نمیشه. من کهه دارم تو روزانه دانلود میکنم حجمم تموم بشه و از صبا نت برم.

هیچ هم سرعت شبانه با سرعت سرویس خریداری شده برابر نیست اگر بود که خیلی خوب بود
من سرویس 2 مگ گرفتم شبانم 128 هم نیست بعضی وقتا دیالاپه

ms_geo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به این میگن پایداری و ثبات سرویس!

شبانه:

روزانه:

خداحافظ صبانت (البته تا دو هفته دیگه!)......

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستان لطفن ديگه در سايت SpeedTest يا مشابه آن تست نكيند!!!!! چرا؟! اين پست را بخوانيد: بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

. براي تست صحيح و واقعي پينگ (Ping)، به راحتي مي‌توانيد يك تست ساده از محيط داس (در لينك فوق توضيح داده‌ام) انجام دهيد.

. براي تست صحيح سرعت واقعي خود، از اين روش استفاده كنيد: دنلود از يك سايت با سرورهاي سريع (سايت Download.com براي يكي بودن منبع تست و سرعت عالي آن خوبه) و مشاهده يا گرفتن عكس از محيط يك برنامه Network Monitoring پس از سپري شدن 2 تا 5 دقيقه از شروع زمان دنلود.... (باز هم در لينك فوق توضيح داده‌ام) ...

. اونوقته كه ميشه با گذاشتن نتيجه يكي يا هردو روش فوق گفت كه سرعت واقعي شبكه شما چيه و چطوريه!؟ (تازه اون هم در اون ساعت خاص و روز خاص)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/20
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. براي راحتي بيشتر شما و براي تست TraceRoute (=براي اينكه متوجه شويد چرا پينگ شما بالاست و ...) و Ping گرفتن و همچنين چك كردن DNS پيشفرض (Default) شبكه‌تان يك خط دستور داس نوشتم كه فقط كافيست آن را به شكلي كه در زير نوشته‌ام كپي كرده و اجرايش كنيد تا پس از چند ثانيه هم DNS پيشفرض شبكه شما و هم از سه سايت مختلف نتيجه پينگشان را در فايل Textي ذخيره و اتوماتيك نتايج را در برنامه Notepad براي شما باز نمايد.(ديگه از اين راحت‌تر چه مي‌خواهيد!؟) بدون توجه به نسخه ويندوز شما (8/XP/Vista/7) به اين شكل عمل نماييد:

1) كليد Windows+R را از روي صفحه كليد فشار دهيد.

2) در پنجره Run يك عبارت نوشته Open و جلوي آن يك كادر متني(Text box) هست كه بايد خط زير را در آن كپي كرده (همه آن يك خط است!)و سپس OK كنيد:

کد:
cmd /c tracert -d 8.8.8.8  >c:\1.txt && echo *==*>>c:\1.txt && nslookup  www.google.com >>c:\1.txt && echo *==*>>c:\1.txt  && ping google.com >>c:\1.txt && echo  *==*>>c:\1.txt && ping download.com >>c:\1.txt  && ping yahoo.com >>c:\1.txt && notepad  c:\1.txt

3) پس از چند لحظه نتيجه دستورات فوق در Notepad شما باز مي‌شود. همه متن را انتخاب و كپي و نتيجه را در اينجا و در بين دو تگ Code كپي نماييد.(براي اينكار مي‌توانيد به ويرايشگر پيشرفته رفته يا دستي دو تگ code را براي آن قرار دهيد) بعدش مي‌توانيد فايلي c:\1.txt را هم پاك كنيد. در بعضي از شبكه‌ها ممكنه در اولين خط trace شماره IP فعلي شما نوشته شود، اگر دوست نداريد IP كامل شما براي ديگران نمايان شود، دو عدد انتهايي IP را به xx.xx تغيير دهيد. (البته اكثر ما IP متغيير يا همان Dynamic داريم و زياد مهم نيست! چون با هر اتصال IP ما تغيير مي‌كند)

. دوستان نتيجه پينگ خودتان را براي اطلاع ديگر كاربران در اينجا قرار دهيد و اگر دوست داشتيد نام شهر خود را هم بنويسيد. ممنون ...

پ.ن.: (با تشكر از 1engr جان كه اضافه نمودن فرمان trace را هم بهم يادآوري نمودند - فايده آن اين است كه تعداد گره‌هاي بين راه شما و ميزان تاخييري كه هر گره در سرعت پينگ شما ايجاد مي‌كنند نشان دهنده دليل كندي احتمالي شبكه شما خواهد بود و همچنين ميزان سرور‌هاي هيتلرينگ سر راه شما و سرور مقصد را كه در اينجا سرور DNS مربوط به google است را نشان مي‌دهد)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/20
26.gif
103.gif

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوست عزیز igimax

ببخشید که فضولی می کنم ولی شما خیلی اسپم می کنید ( با عرض معذرت )
پست #3471 همین تاپیک رو که الان نوشتید 4 باز دیگه در این بخش تکرار کرده اید و پست بعدی رو 3 بار..

خواهشا این کار رو ادامه ندید. یک پست برای همه قابل رویت هست.

با تشکر.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

ببخشید که فضولی می کنم ولی شما خیلی اسپم می کنید ( با عرض معذرت )
پست #3471 همین تاپیک رو که الان نوشتید 4 باز دیگه در این بخش تکرار کرده اید و پست بعدی رو 3 بار..

خواهشا این کار رو ادامه ندید. یک پست برای همه قابل رویت هست.
. بعد از اين همه سال معني اسپم را خوب ميدانم! يك پست آموزشي و اطلاعاتي در تاپيك‌هاي مختلف با كاربران مختلف فرق ميكنه با تكرار آن در يك تاپيك.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/20
26.gif
103.gif

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
یعنی اگر این ترافیکم تموم بشه عمرا از صبا نت استفاده نمیکنم
روز های اخر هست
بشدت مزخرف شده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Damn جان
1.gif

یعنی اگر این ترافیکم تموم بشه عمرا از صبا نت استفاده نمیکنم
روز های اخر هست
بشدت مزخرف شده
. آخي! ما 3 سال پيش از صبانت كوچ كرديم! يك 3 ماهي پارس آنلاين داشتم كه كمتر از 2 ماه تقاضاي يرداشتن سرويس از روي خطم را دادم. (Skype توي اين ISP بسته هست! از قديم هم اينطور بوده!!! و خيلي چيزاي ديگه هم بوده)بعد يك 6 ماهي بدون ISP بودم و كلي خودم و پسر خاله ما گشت تا آسياتك را انتخاب كرديم.

. اين ISP روزانش واقعن عالي هست! بماند حالات خاص و مواقعي كه كل كشور به دلايل سياسي و ... فشار و محدوديت روي اكثر ISPها زياد ميشه! حالات نرمالش براي روزانه اين ISP اينطوريه:

. من اكنت 128kbps و 5 گيگ در ماه دارم. در سايتش يكسري نام الكي!! براي اكنت‌هاي مختلف گذاشته! كه معادل اكنت من ميشه "حامي"! حالا وضعيت سرعت روزانه: در روزهاي نيمه خوب بين 60KB/s~150KB/s و روزهاي خوب 150KB/s~250KB/s و روزهاي عالي بالاي 250KB/s مثلن ديروز هرچي در روزانه دنلود مي‌كردم حدود 420KB/s بود. ولي درصد روز‌هاي نيمه خوب بيشتر هست.

. اما شبانه! سرعت در شبانه اين ISP خيلي خيلي شانسيه! من يك خط در تهران دارم و يكي در شيراز. در شيراز شبانه پسر دايي من 150KB/s بود و م نهم اوايل اينطوري بودم تا بعد از اون جريانات كشوري! شدم 80~90KB/s و تا همين 1 ماه پيش هم همينطوري بودم. اما متاسفانه در اين يكماه اخير دارن داده‌ها و كنترل كاربران را كامل از شيراز به تهران منتقل مي‌كنند سرعت ما شده 40KB/s ! روز اول هم 12KB/s بود ولي بعدن بهتر شد!!!

. اما تهرانش: روزانش همانند شيرازه ولي شبانه خيلي بد بود! دليلش هم ورشكستگي يك ISP و سرازيري همه آنها در آسياتك بود هم براي آنها بد شد هم براي ما! وگرنه سرعت من 220KB/s~250KB/s در شبانه بود!!!!!!!

. ديگه هر ISP يك مشكلي و قرو فري داره ولي حداقل روزانه آسياتك (منهاي اون مدت مشكلات سراسري سياسي!) عالي بوده!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/20
26.gif
103.gif

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام Damn جان
1.gif

. آخي! ما 3 سال پيش از صبانت كوچ كرديم! يك 3 ماهي پارس آنلاين داشتم كه كمتر از 2 ماه تقاضاي يرداشتن سرويس از روي خطم را دادم. (Skype توي اين ISP بسته هست! از قديم هم اينطور بوده!!! و خيلي چيزاي ديگه هم بوده)بعد يك 6 ماهي بدون ISP بودم و كلي خودم و پسر خاله ما گشت تا آسياتك را انتخاب كرديم.

. اين ISP روزانش واقعن عالي هست! بماند حالات خاص و مواقعي كه كل كشور به دلايل سياسي و ... فشار و محدوديت روي اكثر ISPها زياد ميشه! حالات نرمالش براي روزانه اين ISP اينطوريه:

. من اكنت 128kbps و 5 گيگ در ماه دارم. در سايتش يكسري نام الكي!! براي اكنت‌هاي مختلف گذاشته! كه معادل اكنت من ميشه "حامي"! حالا وضعيت سرعت روزانه: در روزهاي نيمه خوب بين 60KB/s~150KB/s و روزهاي خوب 150KB/s~250KB/s و روزهاي عالي بالاي 250KB/s مثلن ديروز هرچي در روزانه دنلود مي‌كردم حدود 420KB/s بود. ولي درصد روز‌هاي نيمه خوب بيشتر هست.

. اما شبانه! سرعت در شبانه اين ISP خيلي خيلي شانسيه! من يك خط در تهران دارم و يكي در شيراز. در شيراز شبانه پسر دايي من 150KB/s بود و م نهم اوايل اينطوري بودم تا بعد از اون جريانات كشوري! شدم 80~90KB/s و تا همين 1 ماه پيش هم همينطوري بودم. اما متاسفانه در اين يكماه اخير دارن داده‌ها و كنترل كاربران را كامل از شيراز به تهران منتقل مي‌كنند سرعت ما شده 40KB/s ! روز اول هم 12KB/s بود ولي بعدن بهتر شد!!!

. اما تهرانش: روزانش همانند شيرازه ولي شبانه خيلي بد بود! دليلش هم ورشكستگي يك ISP و سرازيري همه آنها در آسياتك بود هم براي آنها بد شد هم براي ما! وگرنه سرعت من 220KB/s~250KB/s در شبانه بود!!!!!!!

. ديگه هر ISP يك مشكلي و قرو فري داره ولي حداقل روزانه آسياتك (منهاي اون مدت مشكلات سراسري سياسي!) عالي بوده!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/20
26.gif
103.gif

پینگش چطوره.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

. به تاپيكش مراجع كنيد، خواهيد ديد. (امروز به شما و دوستان قبلن هم لينك تست خودم را داده بودم ولي كلن شما ناقص مطالعه مي‌فرماييد!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/20
26.gif
103.gif

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سلام Damn جان
1.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/20
26.gif
103.gif
لول
من نظرم روی پارس انلاین بود ولی با این مختصاتی که شما دادی میترسم تو حالم بخوره
چه انسان های مریضی هستن
بطور مثال همین اسکایپی که شما فرمودید چه مرضی ایجاد میکنه که بستنش دردی دوا

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Damn جان
1.gif

بطور مثال همین اسکایپی که شما فرمودید چه مرضی ایجاد میکنه که بستنش دردی دوا
. شايد به دو دليل:

1) اين برنامه يكي از ايمنترين برنامه‌هاي Voice & Video Chat بود. چرا؟ چون 1) ارتباط بين دو كاربر Perr-to-Peer يا همان P2P يا رحتتر عرض كنم مستقيم بود! هيچ سروري سر راه نبود! (مثل ياهو يا MSN يا ... نيست) 2) از encryption نسخه و الگوريتم AES 256bit استفاده مي‌كرد پس به هيچ عنوان نميشد بفهمند من و شما چي داريم مينويسيم يا ميگيم يا ....

2) با خريد اكنتش (من خريدم و دارم) ميشه به راحتي به Land Line يا Mobile زنگ زد يا به دوميش SMS فرستاد. باز هم AES 256bit هست! درساه قيمت مكالمش يكمي تا قسمتي گرانتر از اين تلفن اينترنتي‌هاي درون ايرانه ولي در كل باز هم خوب هست.

. حالا چرا گفتم "بود" چون مايكروسافت ابله! اين كمپاني را خريد و به تازگي اعلام كرده (نادون احمق) كه مي‌خواهند براش سرور مركزي بگذارند!!! دقيقن همين هفته پيش اعلام كرد و اولين كسي هم كه صداش در آمد خود آمريكاييها بود و يكي از روزنامه هاي مشهورشان!؟ كه نوشت با اينكار ديگه Skype امنيتش كم خواهد شود و امكان شنود يا دادن اطلاعات كاربران توسط مايكروسافت به دولت خواهد بود!!!! ديوانههههههههههههههههههههههههههههههههه
102.gif
ميبيني تو رو خدا!؟ احمق و ترمز بريده فقط توي كشور ما نيست! همه جا هست!!!!
14.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/21
26.gif
103.gif

بالا