• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
قابل توجه کاربران استان تهران اصفهان شیراز خراسان رضوی
کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/25 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .

شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .

لینک خبر

برای پارس آنلاین هم این تعغیر به وجود آمده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام hamed-pc عزيز
1.gif

. اساسن گويا داستان چيز ديگه‌ايه؟! چون همه ISP ها همزمان دارن ميشن 2-7! آسياتك هم (منهاي تهرانش) 2-7 بود ولي الان پارس و بعدش صبا اعلام كرده‌اند دارن تغيير ساعت مي‌دهند به 2-7!!! كاسه اي زير نمي كاسه هست!!؟؟

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/23
26.gif
103.gif

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
از دوستان تهرانی میشه بگید پینگتون از nexoneu.com چند هست

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
:lol: عوضش کردن حواستون باشه :

دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16

کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .

شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
:lol: عوضش کردن حواستون باشه :

دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16

کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .

کلا سرعت من که خیلی مزخرف شده
در مورد روزانه صحبت میکنم
اگر اسپید به دو مگ هم برسه کوچ خواهم کرد از این نت فجیع

AzarΚharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
صبانت واقعا خراب شده

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
سلام hamed-pc عزيز
1.gif

. اساسن گويا داستان چيز ديگه‌ايه؟! چون همه ISP ها همزمان دارن ميشن 2-7! آسياتك هم (منهاي تهرانش) 2-7 بود ولي الان پارس و بعدش صبا اعلام كرده‌اند دارن تغيير ساعت مي‌دهند به 2-7!!! كاسه اي زير نمي كاسه هست!!؟؟

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/23
26.gif
103.gif

سلام
بله گویا کاسه ای زیر نیم کاسه هستش
اما دیشب من حدود ساعت 2 با پشتیبانی صحبت کردم و با شخصی که صحبت کردم در مورد این ساعتها نتیجه ای نداد و شخص بیخبر بود از این موضوع اما ساعت 5 صبح که زنگ زدم شخص دیگری پاسخگو شد و مشگل رو که در مورد ساعت شبانه بود مطرح کردم گفت که این متعغیرات بیشتر برای این بود که خیلی از یوزرها برای سرعت شبانه شاکی بودند و با اینکار که از ساعت 2 تا 7 تعغیر میکنه بیشتر بازگشت سرعت و حجم و فشار کمتر به سرور هستش ( حالا راست و دروغش با خودشون . اما فکر نکنم جواب بده )
سرعت سرویسهای پارس آنلاین هم گویا تعریفی نداره من با دو تا از دوستان که دیروز صحبت میکردم گفتند که سرعت دانلودشون در روزانه از 140 به 50 تا 60 کیلوبایت رسیده و سرعت دانلودشون هم در شبانه حتی به 2 کیلوبایت هم رسیده بود که دیشب صحبت کردم با این دوستمون گفت الان که داره دانلود میکنه روی 10 کیلوبایت هستش
فکر کنم اینها همه از برکات اینترنت ملی هستش

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
نمیدونم باید چیکار کرد
یک ماهه که دیگه شبانه ای وجود نداره حتی به درد وبگردی هم نمیخوره معلوم هم نیست این وضعیت تا کی ادامه داره مثل اینکه گزینه بهتری هم واسه کوچ وجود نداره شرکتهای دیگه هم وضعیت مشابهی دارن :worried:

alfons

Registered User
لایک‌ها
7

با وجود این مقادیر که این تست نشون میده ولی در طول روز سرعت دانلود مستقیم از 65 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه !

من تقریبا از 3 ماه پیش دچار این مساله شده ام .

آیا از کاربران صبانت کسی همچین مشکلی داشته ؟!

علت چی میتونه باشه ؟

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
با مدیر پشتیبانی صبانت تلفنی صحبت کردم . بعد از اینکه پروفایلم رو در کامپیوترشون چک کرد گفت که اینجا همه چیز درسته و

چون بصورت اتوماتیک کانکت میشدم به من گفت که اونرو تغییر بدم و بصورت بریج (Bridge ) کانکت بشم .

من هم اونرو تغییر دادم و سرعت دانلود به حالت عادی برگشت .

ولی من بخاطر (Decoding ) مجبور هستم که از حالت اتوماتیک استفاده کنم .

x_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از کرج کانکت میشم
از اول ماه رمضان کلا سرعت اومده پایین
زنگ زدم پشتیبانی کرج گفت این کار و کردیم چون قانونی بخوای حساب کنی 128 سرعتش نباید بیشتر از 12 باشه
منم کلی حرف بارشون کردم و محکوم شد و گفت حق با شماس
میگفت اگه سرعت و بالا بدیم شرکت ضرر میکنه منم گفتم اگه اینجوریه میرم از مخابرات میگیرم 24 ساعت کانکت بدون محدودیت
صبا نت اگه یوزر جذب کرده به خاطر سرعت بالای دانلودش بوده
بعد گفت در عوض سرعت روزنه رو بردیم بالا راست میگفت اینجا دو مگ شده سرعت دانلود تا 200 با بالا میره
منم جواب دادم که سرعت روزانه با حجم محدود 3 گیگ به درد خودتون میخوره 4تا صفحه باز کنی تموم میشه
با این پول تو افغانستان و کشورای دور بر اینترنت با کیفیت و نا محدود میدن
خلاصه بحث و دعوا گفتم اگه اینجوریه بعد 6 سال دیگه تمدید نمیکنم گفت حالا تا اخر این ماه صبر کن شاید درست بشه
خواستم یه جوری دور بزنم
قبل از ساعت دو دانلود و شروع کردم و ساعت از 2 که گشت بازم سرعت بالا بود
تو کنترل پنل کاربر و در حال استفاده زده بود
دیسکانکت شدم و دوباره کانکت شدم سرعت افتضاح بود
جالب اینکه بازک تو کنترل پنل کاربر رو در حال استفاده زده بود تو لاگ تغییرات اون ساعات و از ترافیک کم کرده بود
سرعت کل اینترت کشور رو کم کردن تو این زمینه بهترین گزینه مخابرات هستش که حداقل ...ت نمیسوزه به خاطر پولی که دادی
الانم صبا نت تو سایتش زده اونایی که زیاد دانلود میکنن تو اشتراک بدون محدودیت سرعتشون کم میشه
اینجا رو بخونید
بله عزیزان مشکل ما اینه که به جای اعتراض به شرکت میایم اینجا اعتراض میکنیم بین خودمون
اینجوری بخوان به توهین ادامه بدن من که تمدید نمیکنم
چون این کار کلیه نه ربطی به تورنت داره نه چیز دیگه
صبا نتی ها سیر شدن حالا هم دارن لگد میندازن باید مثل خودشون برخورد کرد
مطالبم زیاد شد اما عین واقعیت بود پس تصمیم درست بگیرین

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
سرعت توی روز 250 تا 300.

ولی شب ساعت 1 به بعد سرعت دانلود 6 میشه... خداااااااااااااااااااااااااااااا

الان یعنی از ساعت 1 به بعد چه بخوای چه نخوای رایگان حساب میشه؟
حجمی از ادم کم نمیشه؟
یا باید بازم یوزر اینا رو بزنی؟

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
اینه وضع ما
تنها سایتی ه که تونستم باهاش تست بگیرم
چیکار باید کرد ؟؟ به کی میشه شکایت کرد ؟؟ 1 ماهه شبانه اینجوریه

فایل های ضمیمه

• Untitlddfded.png
    Untitlddfded.png
    14.8 KB · نمایش ها: 77

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
یه مشت احمق بیشعور و دزد این شرکت رو دارن اداره میکنند .. دزدی در پهنای باند مصرفی کاربران هم که جدیدا شروع شده .. یعنی خود سایت اشون Report میده که شما 3 گیگ مصرف کردی ولی اعتبار 0 شده .. اونهایی که زنگ میزنن و اعتراض میکنند .. میگه اه ببخشید و اون حجمی که مصرف نکرده رو بهش میدن ولی کسی که چک نکنه کلاه سرش رفته ..

الان هم که این اینترنت شبانه رو انیجوری کردن از ساعت 11 شب دقیقا غیرقابل استفاده میشه اینترنت ..

kebrity

Registered User
لایک‌ها
3
این ریز مصرف همیشه 10 درصد بسش از میزان دانلود و آپلود ثبت میکنه. دوستان چک کنید

mamoly.Evil

Registered User
لایک‌ها
3
سرعت روزانه من خوبه ولی شبانه افتضاح میشه.

بقیه شرکت ها هم همین طور اند! یه مشت کلاه بردار. بازم صبانت روزانه اش بد نیست.

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
گور باباشون رایگان نخاستیم. شب کار داریم با اینترنت!
الان اینو به زور داره پست میکنه.

بالا