پارس آنلاین هم شبانه مجانی داره؟ من بیشتر مشکلم با دانلودهاست که الان دیگه با "صبانت" به حالت مختومه در اومده.
یک زمانی همه نرم افزارهای مهندسی ام به روز بود، اما الان.....
لعنت به این صبانت
بله دانلود شبانه داره و چیزی که خیلی جالبه اینه که هرگز دانلود شبانه اش افتضاح نشده.
یعنی کمتر از روزانه هست...گاهی ( حتی برای مدتی مستمر ) اف هم داره اما هرگز مثل شرایطی که دوستان در بعضی شرکت های دیگر دارند نشده و نمیشه.
پارس آنلاین پهنای باند فوق العاده زیادی دز سطح کشور داره به نوعی می شه گفت اینترنت کشور دست پارس آنلاینه بین ISP های دیگه.
اما مثل داتک و صبانت سرعت + پینگ رو نخواهید داشت. پینگ پارس آنلاین بین 220 تا 290 حتی 320 حساب کنید. برست رو تا 2 مگ و حتی 3 می بندند.
برای پینگ پایین باید یک سری تغییرات تو پروفایلتون داده بشه اما سرعت دانلود به 1 مگ افت می کنه. به هر حال من پارس رو پیشنهاد می کنم.
اما همونطور که گفتم و شنیده ام صبانت بهترین ISP مشهد هست ( من خودم اصالتا مشهدیم ) و پسر خالم داره معرکه ست.
اینم بگم که فکر نکنید بقیه ISP ها یا حتی همین پارس آنلاین براتون جادو می کنند. اینجا ایران است....کل تعرفه هایی که ما داریم از 128 تا 2 مگ هست. پینگ ها نزدیک هم
اینجا سوئد نیست که از 128 kbps تا 1Gbps به شما سرعت داده بشه و اینقدر بین شرکت ها تفاوت.