• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام.من از صبانت کرمانشاه اینترنت گرفتم 1 مگ گرفتم سرعت اینترنتم شبا 200 .قبلا صبانت 128 سرعت دانلودش 200 بود الانم اینتوریه؟کسایی که تو کرمانشاه گرفتند بیاند بنویسند چطوره سرعت دانلودشون؟تا اگه 128 مثل 1 مگ میتونم دانلود کنم برم همون 128 بگیرم تا پول کمتری بگیرم:blush: راستی محدود چطوره سرعتش؟مرسی

کسی نبود کرمانشاه صبانت داشته باشه؟؟؟؟؟:blink:

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
من امروز هر کاری میکنم اصلا نمیتونم فایل mp3 یا mp4 دانلود کنم .

یعنی وقتی کلیک راست میکنم و بعد روی Save target as کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد .

آیا از کاربران صبانت کسی همچین مشکلی داره ؟!

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام.تاریخ انقضای سرویس که تو صفحه ریز مصرف هست واسه چیه؟تا چه روزی اینترنت دارم همینه؟

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
من قبلا صبانتی بودم! ولی اون موقع ها همش فک میکردم حجمم الکی هدر میره!
اون موقع ها من آیپاد داشتم که باهش به نت وصل میشدم! بعضی وقتا به سرم میفتاد که ممکنه همش به خاطر این باشه که app دانلود کردم و اینا... ولی خب دیگه...

خلاصه بعد رفتم آسیاتکی شدم اوایل خوب بود ولی بعد که لایزری ها اومدن آشغال شد! سرعت لود صفحات هم که افضاااااااااااااح بود
به همین علت به سرم زد که ISP رو دوباره عوض کنم! با توجه به اینکه صبا همه چیش خوب بود به جز حجم دزدی که البته من فک میکردم به خاطر همون آیپاد بوده شاید (و الانم که آیپادم رو 2ماهی میشه فرختم!) دوباره برگشتم سمت صبانت! (جشنواره تابستانی 12 گیگ سه ماه که از 29 شهریور برام فعال کردن)
نمیدونم مشکل دیگه چیه! ولی به خدا نمیشه! من در عرض 1 ماه و 10 روز 8 گیگ دانلود کردم؟؟؟؟؟؟؟ آخه بی وجدانا چرا دزدی میکنین؟ چرا؟؟؟؟؟؟ :|

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
سرورهاشون که تو یه منطقه شلوغ می شه اینطور می شه اهمیت هم نداره براشون که ارتقا بدن یا ندم سودشون در اینه که ارتقا ندن کاربر هم خبر نداره خطی که گرفته یک به ده هستش یا یک به پانزده
سرعت دانلود رایگان شبانه صبانت که افتضاهه اگر اهل دانلود شبانه هستید و سرعت لود صفحه براتون مهم نیست شاتل بهترین گزینه هستش

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
زیاد جالب نیست کم فروشی میکنن البته همه اینطوری شدن اما اینا ترافیک رو خیلی زودتر خالی میکنن.

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
تو روحشون.شاتل تو منطقه ما هنوز نیاوردند اگه بیاد میرم شاتل.

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
در مورد دزدی صبانت چیزی نمی دونم اما امنیت افتضاحش معروف شده یجورایی
بنده هم وقتی صبا بودم فکر می کردم دارن حجم دزدی می کنن
بعد فهمیدم هک شدم,یه بی ناموس دزد چیزی که به خاطرش با زحمت پول در آورده بودم رو خورد و یه لیوان آب روش
جالبه این آدما که می دونم الان چندتاشون دارن این پست رو می خونن احساس زرنگی هم می کنن,دزدی کردن افتخاری نداره
اینجاست که معلوم میشه خیلی ها با ذات دزدی مشکلی ندارند و فقط به خاطر بی آبرو نشدن از دیوار مردم بالا نمیرند! اگر مثل اینترنت هویتشون به ظاهر مخفی می موند مطمئنا از دیوار مردم هم بالا می رفتند
نکته جالب تر اینه که صبانت هیچگونه مسئولیتی در قبال هک شدن قبول نمی کنه

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
در مورد دزدی صبانت چیزی نمی دونم اما امنیت افتضاحش معروف شده یجورایی
بنده هم وقتی صبا بودم فکر می کردم دارن حجم دزدی می کنن
بعد فهمیدم هک شدم,یه بی ناموس دزد چیزی که به خاطرش با زحمت پول در آورده بودم رو خورد و یه لیوان آب روش
جالبه این آدما که می دونم الان چندتاشون دارن این پست رو می خونن احساس زرنگی هم می کنن,دزدی کردن افتخاری نداره
اینجاست که معلوم میشه خیلی ها با ذات دزدی مشکلی ندارند و فقط به خاطر بی آبرو نشدن از دیوار مردم بالا نمیرند! اگر مثل اینترنت هویتشون به ظاهر مخفی می موند مطمئنا از دیوار مردم هم بالا می رفتند
نکته جالب تر اینه که صبانت هیچگونه مسئولیتی در قبال هک شدن قبول نمی کنه
تایید میشه دوست عزیز.امنیتش افتضاحه.من خودم رفتم تست کردم 3 سوته یوزر و پسورد 15 نفر دیدم و تست کردم دیدم میشه راحت ازشون استفاده کرد.قبلا میگفتم خودم چرا حجمم زود تموم میشه تو 10 روز 5 گیگم رفته بود رفتم شکایت کردم گفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم .قبلا پارس انلاین بودم همین مشکل داشت ولی فکر کنم پورت 23 دیگه بستند.از طریق همین پورتم که بازه میشه هک کرد.دوستانی که میگن ما هک شدیم برند یه خورده تو اینترنت بگردند میتونند راحت امنیتتشون ببرند بالا تا دیگه کسی نتونه از طریق این پورت 23 وارد بشند و رمز و پسوردشون بدزدند .من خودم انجام دادم رویه ای پی خودم تست کردم دیگه نتونستم وارد سیستمم بشم از طریق پورت 23.

الانم که سرعت افتضاحه زنگ زدم میگند داریم ارتقا میدم درست میشه چند روز دیگه هم صبر میکنم اگه درست نشد میرم مخابرات

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
سرعت من هم پایینه
50 60
الان دیگه از هرجا 128 بگیری حداقل 120 تا میده
پینگ هم افتضاخ
150 بود شده 300

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
صبا نت و فقط بصورت کانکشن دستی ppoe روی سیستمتون استفاده کنید متاسفانه رو وایرلس ست کنید بشدت حجم شما رو میخوره من خودم حتی رو گوشی هم با ppoe کانکت میشم رو لپ تاپ همینطور

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
صبا نت و فقط بصورت کانکشن دستی ppoe روی سیستمتون استفاده کنید متاسفانه رو وایرلس ست کنید بشدت حجم شما رو میخوره من خودم حتی رو گوشی هم با ppoe کانکت میشم رو لپ تاپ همینطور

دوست عزیز آخه ISP های دیگه چرا همچین مشکلی رو ندارن؟ فقط صبا؟ نمیشه که!
من بهشون زنگ زدم گفتن خطم رو تخصیص میدن بررسی کنن ببینن چی شده! اما از اون موقع (سه شنبه هفته پیش) تا الان هرچی پیگیری میکنم کسی پاسخگو نیس! میگن داخلی 581 رو بگیر! هرچی میگیرم یا اشغاله یا کسی جواب نمیده! :|

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان صبانتی FB بدون چیز میز باز میشه الان ، واسه شما هم همینطوره؟؟

دوستانی هم که میگن هک میشند و .. خب Mac بذارن توی تنظیمات مودمشون ، فقط سیستم خودشون میتونه وصل بشه به نت.

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
سرويس هاي نامحدود 256چنده?سرعت دانلودش چنده?

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

بالا