• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

raminsattar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درست شد
با توجه به حجم بالای کاربران در ساعات شبانه و جهت جلوگیری از تضییع حقوق کاربران و امکان استفاده همه در این ساعات گاهی اوقات اعمال محدودیت سرعت برای کاربران شبانه اجتناب ناپذیر می گردد از طرفی برخی از کاربران در موارد خاص نیازمند سرعت بالاتر در ساعات شبانه همانند سرویس روزانه خود هستند. با عنایت به درخواست مکرر این دسته از کاربران امکان تغییر وضعیت استفاده شبانه از رایگان به غیر رایگان و استفاده در ساعات شبانه با سرعت بالاتر فراهم گردیده است. بدیهی است در صورت تغییر وضعیت شبانه به غیر رایگان، حجم مصرفی کاربر در ساعات شبانه از اعتبار حجمی ایشان کسر می گردد. همچنین لازم به ذکر است این تغییر وضعیت می تواند به مدت دلخواه مثلا فقط برای یک شب یا برای کل دوره سرویس اعمال و در هر زمان توسط کاربر تغییر یابد.

این هم آخرین دستپخت و دستاورد صبا نت ! جدا که شرم آوره ... صبا نت نمونه ای کوچک از حکومت کریمه ی جمهوری اسلامیه که قدم به قدم عرصه رو تنگتر میکنه و گلوی مردم رو بیشتر فشار میده ... البته با جوری تبلیغ کردن که انگاری شق القمر کرده و در حالیکه در ملت گذاشته ( با عرض معذرت ) سرشون منت هم میذاره ! اول میان با های و هوی یک ساعت شبانه رو بیشتر می کنن و ملت هم میگن آخ جون ! بعد طبق یک نقشه ی رذیلانه میان یوزر نیم و پسورد شبانه رو بر می دارن که در نتیجه سرعت دانلود شبانه از 120 به 70 تقلیل پیدا می کنه ! بعد می بینن همونم برای ملت زیاده جدیدا همون 70 رو هم به 35 تقلیل دادن ! اوج وقاحت و بی شرمی ! بعد میگن اگه می خوای سرعت شبانه ت بالا باشه بیا و از شبانه ی غیر رایگان !!! استفاده کن ! حالا من کاربر مفلوک بینوا باید یک ساعت بیشتر برق مصرف کنم و میزان دانلودم هم به یک سوم کاهش پیدا کرده ! تازه باید حواسم هم جمع باشه که سر ساعت هفت یا شش ( برای تهران رایگان دو تا هفته ! ) دانلودم قطع بشه و الا از حجمم کم میشه ! خلاصه یه وضعی ... افتضاح اندر افتضاح ... کثافت ها یه بار نشده یه حالی به ملت بدن ... هر تصمیمی که میگیرن علیه مردم و به ضررشون و به نفع خودشون . من نمی دونم چی کار باید کرد ... از وضعیت جاهای دیگه مثل شاتل و ... هم خبر ندارم ... دوستان یه تحقیقی بکنند و یک سرویس خوب پیدا کنن و معرفی کنند که فکر کنم چاره ی منحصر به فرد کوچ دسته جمعی از این شرکت منحوس هست تا یک سیلی حسابی هم از ملت نوش جان کنند و بدونند که هر غلطی نمی تونند بکنند و ما هم مثل اسکل ها فقط نگاشون کنیم . اگر هم که همه جا همین وضعیته که باید بنشینیم و صبح تا شب به بخت خودمون لعنت بفرستیم که چرا تو این خراب شده به دنیا اومدیم !!!

raminsattar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایول. جدای از اون بحث محدودیت، بقیه اش رو خوب اومد
کاربر میتونه خودش به دلخواه انتخاب کنه که چه سرعتی رو میخواد، رایگان میخواد یا غیر رایگان میخواد! نه مث اون آسیاچرت که زور زورکی از 1 به بعد به دایال آپ سوئیچ شی! :دی
فقط یه چیزی برام عجیب شد! من تا پارسال مشترک صبا بودم! مگه برای تایم رایگان یوزر و پسورد نباید عوض کرد؟ دیگه این امکان تغییر وضعیت از شبانه رایگان به غیر رایگان چیه؟ خب کسی که نخواد یوزر و پسوردش رو عوض نمیکنه دیگه!؟ عوض شده سیستم شبانه؟؟؟

عجب ساده ای شما دیگه !!! داره میگه سرعت شبانه رو کم میکنیم اگه میخوای سرعت بالا داشته باشی باید پول بدی میگی خوب اومد ؟!!! عجبا از ساده دلی ما ملت !!!

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
این هم آخرین دستپخت و دستاورد صبا نت ! جدا که شرم آوره ... صبا نت نمونه ای کوچک از حکومت کریمه ی جمهوری اسلامیه که قدم به قدم عرصه رو تنگتر میکنه و گلوی مردم رو بیشتر فشار میده ... البته با جوری تبلیغ کردن که انگاری شق القمر کرده و در حالیکه در ملت گذاشته ( با عرض معذرت ) سرشون منت هم میذاره ! اول میان با های و هوی یک ساعت شبانه رو بیشتر می کنن و ملت هم میگن آخ جون ! بعد طبق یک نقشه ی رذیلانه میان یوزر نیم و پسورد شبانه رو بر می دارن که در نتیجه سرعت دانلود شبانه از 120 به 70 تقلیل پیدا می کنه ! بعد می بینن همونم برای ملت زیاده جدیدا همون 70 رو هم به 35 تقلیل دادن ! اوج وقاحت و بی شرمی ! بعد میگن اگه می خوای سرعت شبانه ت بالا باشه بیا و از شبانه ی غیر رایگان !!! استفاده کن ! حالا من کاربر مفلوک بینوا باید یک ساعت بیشتر برق مصرف کنم و میزان دانلودم هم به یک سوم کاهش پیدا کرده ! تازه باید حواسم هم جمع باشه که سر ساعت هفت یا شش ( برای تهران رایگان دو تا هفته ! ) دانلودم قطع بشه و الا از حجمم کم میشه ! خلاصه یه وضعی ... افتضاح اندر افتضاح ... کثافت ها یه بار نشده یه حالی به ملت بدن ... هر تصمیمی که میگیرن علیه مردم و به ضررشون و به نفع خودشون . من نمی دونم چی کار باید کرد ... از وضعیت جاهای دیگه مثل شاتل و ... هم خبر ندارم ... دوستان یه تحقیقی بکنند و یک سرویس خوب پیدا کنن و معرفی کنند که فکر کنم چاره ی منحصر به فرد کوچ دسته جمعی از این شرکت منحوس هست تا یک سیلی حسابی هم از ملت نوش جان کنند و بدونند که هر غلطی نمی تونند بکنند و ما هم مثل اسکل ها فقط نگاشون کنیم . اگر هم که همه جا همین وضعیته که باید بنشینیم و صبح تا شب به بخت خودمون لعنت بفرستیم که چرا تو این خراب شده به دنیا اومدیم !!!

من از سرویسای دیگه خبر ندارم .تا اونجا که میدونم همشون رایگانشون 13و14 kb
اصن دیگه صرف نمیکنه شب کامپیوترو روشن بزاری

همش زیر سر اینترنت ملیه. دارن *****درست میکنن
فقط میتونی********رو با سرعت بالا دانلود کنی
خدا***** کنه

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من از سرویسای دیگه خبر ندارم .تا اونجا که میدونم همشون رایگانشون 13و14 kb
اصن دیگه صرف نمیکنه شب کامپیوترو روشن بزاری

همش زیر سر اینترنت ملیه. دارن کره شمالی درست میکنن
فقط میتونی خطبه های نماز جمعه رو با سرعت بالا دانلود کنی
خدا لعنتشون کنه

دوست عزیز هیچ ربطی به اینترنت ملی نداره :) اینترنت ملی هیچ تفاوتی تو اینترنت معمولی ایجاد نخواهد کرد.

فقط شما اینترنت ملی رو یک شبکه بزرگ داخلی ( مثل شبکه که تو گیم نت ها هست ) تو کشور حساب کنید. شبکه ای فوق العاده پر سرعت و امن. بدون ارتباط با بستر خارج.

اگر مشکلی هم دارید احتمالا از جای دیگر هست :) وگرنه بقیه دوستان هم حس می کردند از جمله خودم که هیچ مشکلی ندارم.:rolleyes:

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز هیچ ربطی به اینترنت ملی نداره :) اینترنت ملی هیچ تفاوتی تو اینترنت معمولی ایجاد نخواهد کرد.

فقط شما اینترنت ملی رو یک شبکه بزرگ داخلی ( مثل شبکه که تو گیم نت ها هست ) تو کشور حساب کنید. شبکه ای فوق العاده پر سرعت و امن. بدون ارتباط با بستر خارج.

اگر مشکلی هم دارید احتمالا از جای دیگر هست :) وگرنه بقیه دوستان هم حس می کردند از جمله خودم که هیچ مشکلی ندارم.:rolleyes:

منظورم این بود که از بالا آب میخوره
پارس انلاینم ی*****صبانت*****مویید باشید:)

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
درست شد
با توجه به حجم بالای کاربران در ساعات شبانه و جهت جلوگیری از تضییع حقوق کاربران و امکان استفاده همه در این ساعات گاهی اوقات اعمال محدودیت سرعت برای کاربران شبانه اجتناب ناپذیر می گردد از طرفی برخی از کاربران در موارد خاص نیازمند سرعت بالاتر در ساعات شبانه همانند سرویس روزانه خود هستند. با عنایت به درخواست مکرر این دسته از کاربران امکان تغییر وضعیت استفاده شبانه از رایگان به غیر رایگان و استفاده در ساعات شبانه با سرعت بالاتر فراهم گردیده است. بدیهی است در صورت تغییر وضعیت شبانه به غیر رایگان، حجم مصرفی کاربر در ساعات شبانه از اعتبار حجمی ایشان کسر می گردد. همچنین لازم به ذکر است این تغییر وضعیت می تواند به مدت دلخواه مثلا فقط برای یک شب یا برای کل دوره سرویس اعمال و در هر زمان توسط کاربر تغییر یابد.

منبع لطفاً

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دو خبر خوب:

. سايت گوگل داراي DNS IPv6 شد! پست آموزش DNS را به روز نمودم و IPv6 گوگل را در آن هم وارد نمودم. روش اتوماتيك تغيير دادن DNS توسط يك برنامه كوچك هم در آن پست قرار داده‌ام تا دوستان نا آشنا با بحث شبكه و .. به راحتي از آن استفاده نمايند. ولي مثل هميشه آموزش دستكاري شبكه هم براي يادگيري دوستان مبتدي قرار داده شده تا هم نكات ابتدايي را يادگرفته و از اين پس خودشان انجام دهند و هم بدون نياز به وجود كسي يا برنامه‌اي، در همه جا توان اعمال تغييرات را براي افزايش ايمني سيستم داشته باشند.

توضيح واضحات!: تغيير DNS هم بخشيش به افزايش بخشي از توانايي سرعت شبكه مربوط مي‌باشد و هم از جهتي به امنيت آن مربوط مي‌باشد. اگرچه بخش امنيتش براي همه پررنگتر ومهم‌تر است. به همين دليل هم است كه پست آموزش DNS را در آزمايشگاه ويروسم قرار داده‌ام. از همين هفته هم كه سايت virustotal توسط كمپاني گوگل خريداري شده (لطفن جهت لينك منبع و خبر به همان تاپيك مراجعه نماييد) شايد در آينده شاهد باشيم كه گوگل يكي از ايمنترين سرويس دهندگان اينترنتي خواهد بود.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/05
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ehsan_iace عزيز
1.gif

مطمئنی این پست مال این تاپیکه؟
. اگر منظورتان پست من هست! بله!! 100% مربوط به همه كاربراني مي‌شود كه در هر يك از ISPهاي ايران (يا حتا خارج آن) يك حساب اينترنتي دارند! و هم مربوط به بحث امنيت در اينترنت و تنظيمات مناسب براي سيستم عامل براي همه كاربران اينترنتي مي‌شود و همچنين بحث مشكلات احتمالي از تنظيم نكردن چنين پارامتر‌هاي هم به همه كاربران اينترنتي (بدون توجه به ISP يا كشورشون) مربوط مي‌شود!

. همين چند روز پيش براي چندمين بار در همين تاپيك‌هاي ISP و چند تاپيك‌ ديگر بحث كندي سرعت باز شدن سايت‌ها يا نياوردن بعضي از سايت‌ها و ... پيش آمد. كه با تنظيم DNS برطرف شد. اشاره مجدد و چند باره اين نوع موضوعات براي كاربران هرگز مضر يا قديمي نيست و هميشه احتمال اين هست كه كاربران زيادي از اين موضوعات خبر نداشته باشند! اين اواخر هم به دليل اشكالات در شبكه‌هاي مختلف داخلي شاهد هجوم كاربران جديدي به فروم خودمان هستيم پس خيلي از آنها ممكنه به خيلي از نكاتي كه قبلن گفته شده آگاه نباشند!

. جالبه! اين بحث DNS يا هر چيز مربوط به شبكه همين الان در اكثر سايت‌هاي مشهور جزو مواردي هست كه بازها و بارها به آن اشاره و براي آن آموزشي مي‌نويسند! اگر به هملن لينكي كه گذاشته‌ام مراجعه نماييد در آن لينك‌هاي متعدد و به روزي را در اين زمينه خواهيد يافت.

. اگر هم منظور شما پست شخص ديگري بود! هميشه پست ديگران را نقل قول (quote) كنيد تا سو تفاهمي پيش نيايد! ممنون...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/05
26.gif
103.gif

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام به همگى
دوستانى که قم هستن توى مرکز صدوق از صبا استفاده ميکنن.ميخواستم بدونم کيفيت سرويس ها چطوره.
شبانه با 128سرعت معمول چنده.و کدوم سرويسش به صرفه تره؟
شبى چند گيگ دان ميشه؟
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
سرعت برگشت به 30

سلام به همگى
دوستانى که قم هستن توى مرکز صدوق از صبا استفاده ميکنن.ميخواستم بدونم کيفيت سرويس ها چطوره.
شبانه با 128سرعت معمول چنده.و کدوم سرويسش به صرفه تره؟
شبى چند گيگ دان ميشه؟
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

حساب کردنش سخ نیست

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
به معنای واقعی اقتضاح شده...
سرعت دانلود از 250/300 اومده. روی همون سرعت قبلی یعنی 70تا 118

شما با 128 سرعتت 300 بود ؟ من تازه 1مگ گرفتم سرعتم 117 :| قبلا 128 انقد سرعت میداد !
کسی هست اصلا از صبا سرعت بالای 120kb/s دانلود داشته باشه ؟

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
شما با 128 سرعتت 300 بود ؟ من تازه 1مگ گرفتم سرعتم 117 :| قبلا 128 انقد سرعت میداد !
کسی هست اصلا از صبا سرعت بالای 120kb/s دانلود داشته باشه ؟

شما نا محدود گرفتی؟ یا محدود ؟

من گیگی داشتم ۱ ماه پیش ۲۵۶ دانلوذ تا ۴۷۰-۴۸۰ میرفت

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
من محدود دارم :|
الانم شما با همون سرعت دانلود میکنی ؟
آخه یعنی چی 1 مگ اونوقت سرعت دانلود 117 ؟؟؟؟؟؟ خیلی کم کم دیگه باید 128kb/s باشه :|

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
من محدود دارم :|
الانم شما با همون سرعت دانلود میکنی ؟
آخه یعنی چی 1 مگ اونوقت سرعت دانلود 117 ؟؟؟؟؟؟ خیلی کم کم دیگه باید 128kb/s باشه :|

الان اینترنت ندارم خط تلفن عوض شده ولی تو ۶ ماهیی که داشتم ۲۵۶ بود با ۴۰ گیگ میگرفتم سرعت هم کمتر ۴۵۰ نبوده بجر شب ها
فعلا دارم از موبین نت استفاده میکنم
تا تصمیم بگیرم از کجا اینترنت تهیه کنم

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
الان اینترنت ندارم خط تلفن عوض شده ولی تو ۶ ماهیی که داشتم ۲۵۶ بود با ۴۰ گیگ میگرفتم سرعت هم کمتر ۴۵۰ نبوده بجر شب ها
فعلا دارم از موبین نت استفاده میکنم
تا تصمیم بگیرم از کجا اینترنت تهیه کنم
در واقع الان من پول محدود رو میدم با سرعت نامحدود دارم دانلود میکنم :|

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
من شبا با چیز پی ان 120 تا سرعت دانلود میگیرم واسه شما هم اینطوریه ؟ وقتی چیز پی ان هم قطع میکنم سرعت میاد رو 50-60 !!!!!!

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام.من از صبانت کرمانشاه اینترنت گرفتم 1 مگ گرفتم سرعت اینترنتم شبا 200 .قبلا صبانت 128 سرعت دانلودش 200 بود الانم اینتوریه؟کسایی که تو کرمانشاه گرفتند بیاند بنویسند چطوره سرعت دانلودشون؟تا اگه 128 مثل 1 مگ میتونم دانلود کنم برم همون 128 بگیرم تا پول کمتری بگیرم:blush: راستی محدود چطوره سرعتش؟مرسی

بالا