raminsattar
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 1
درست شد
با توجه به حجم بالای کاربران در ساعات شبانه و جهت جلوگیری از تضییع حقوق کاربران و امکان استفاده همه در این ساعات گاهی اوقات اعمال محدودیت سرعت برای کاربران شبانه اجتناب ناپذیر می گردد از طرفی برخی از کاربران در موارد خاص نیازمند سرعت بالاتر در ساعات شبانه همانند سرویس روزانه خود هستند. با عنایت به درخواست مکرر این دسته از کاربران امکان تغییر وضعیت استفاده شبانه از رایگان به غیر رایگان و استفاده در ساعات شبانه با سرعت بالاتر فراهم گردیده است. بدیهی است در صورت تغییر وضعیت شبانه به غیر رایگان، حجم مصرفی کاربر در ساعات شبانه از اعتبار حجمی ایشان کسر می گردد. همچنین لازم به ذکر است این تغییر وضعیت می تواند به مدت دلخواه مثلا فقط برای یک شب یا برای کل دوره سرویس اعمال و در هر زمان توسط کاربر تغییر یابد.
این هم آخرین دستپخت و دستاورد صبا نت ! جدا که شرم آوره ... صبا نت نمونه ای کوچک از حکومت کریمه ی جمهوری اسلامیه که قدم به قدم عرصه رو تنگتر میکنه و گلوی مردم رو بیشتر فشار میده ... البته با جوری تبلیغ کردن که انگاری شق القمر کرده و در حالیکه در ملت گذاشته ( با عرض معذرت ) سرشون منت هم میذاره ! اول میان با های و هوی یک ساعت شبانه رو بیشتر می کنن و ملت هم میگن آخ جون ! بعد طبق یک نقشه ی رذیلانه میان یوزر نیم و پسورد شبانه رو بر می دارن که در نتیجه سرعت دانلود شبانه از 120 به 70 تقلیل پیدا می کنه ! بعد می بینن همونم برای ملت زیاده جدیدا همون 70 رو هم به 35 تقلیل دادن ! اوج وقاحت و بی شرمی ! بعد میگن اگه می خوای سرعت شبانه ت بالا باشه بیا و از شبانه ی غیر رایگان !!! استفاده کن ! حالا من کاربر مفلوک بینوا باید یک ساعت بیشتر برق مصرف کنم و میزان دانلودم هم به یک سوم کاهش پیدا کرده ! تازه باید حواسم هم جمع باشه که سر ساعت هفت یا شش ( برای تهران رایگان دو تا هفته ! ) دانلودم قطع بشه و الا از حجمم کم میشه ! خلاصه یه وضعی ... افتضاح اندر افتضاح ... کثافت ها یه بار نشده یه حالی به ملت بدن ... هر تصمیمی که میگیرن علیه مردم و به ضررشون و به نفع خودشون . من نمی دونم چی کار باید کرد ... از وضعیت جاهای دیگه مثل شاتل و ... هم خبر ندارم ... دوستان یه تحقیقی بکنند و یک سرویس خوب پیدا کنن و معرفی کنند که فکر کنم چاره ی منحصر به فرد کوچ دسته جمعی از این شرکت منحوس هست تا یک سیلی حسابی هم از ملت نوش جان کنند و بدونند که هر غلطی نمی تونند بکنند و ما هم مثل اسکل ها فقط نگاشون کنیم . اگر هم که همه جا همین وضعیته که باید بنشینیم و صبح تا شب به بخت خودمون لعنت بفرستیم که چرا تو این خراب شده به دنیا اومدیم !!!