• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام
میخواستم بدونم فایده حذف کردن سرویس مک چی هستش ؟ توی صبانت

دوم اینکه چطور میشه مک رو تغییر داد و آیا میشه دوباره به حالت قبل برگردوند ؟

ایا تغییر مک قانونی هست ؟
سلام

فایده ش اینه اگه به هر دلیلی بخوایم با کارت شبکه دیگه ای (مثلا با کامپیوتر دیگه ای) وصل بشیم بتونیم .
با برنامه ، مثل a-mac address change . کلا نمیدونم بشه به صورت سخت افزاری تغییر داد . با این برنامه اگه تغییر بدید فقط به صورت نرم افزاری تغییر می کنه (یعنی اگه به طور مثال از restore ویندوز استفاده کنید بر میگرده به حالت قبل)
اطلاع ندارم اگه قانونی در این مورد باشه .
فقط یه نکته هست اونم اینه که به طور مثال اگه شما آدرس مک خودتون رو عوض کنید به آدرس مک کارت شبکه دوستتون که اونم از صبانت استفاده می کنه (و مودمش روشن هست) اونوقت چراغ دیتا (لینک یا هر اسم دیگه ای) مودم شما روشن نمیشه .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فقط یه نکته هست اونم اینه که به طور مثال اگه شما آدرس مک خودتون رو عوض کنید به آدرس مک کارت شبکه دوستتون که اونم از صبانت استفاده می کنه (و مودمش روشن هست) اونوقت چراغ دیتا (لینک یا هر اسم دیگه ای) مودم شما روشن نمیشه .

اگر من سرویس مک رو حذف کنم ایا بقیه میتونن با اکانت من کانکت بشن یا من میتونم به حساب کسایی که مک دارن وارد بشم ؟ به حساب کسایی که مکشون غیر فعال شده چطور ؟

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
اگر من سرویس مک رو حذف کنم ایا بقیه میتونن با اکانت من کانکت بشن یا من میتونم به حساب کسایی که مک دارن وارد بشم ؟ به حساب کسایی که مکشون غیر فعال شده چطور ؟
هر کس سرویس مک رو حذف کنه کسایی که user و pass اون طرف رو دارن و از صبانت سرویس میگیرن میتونن با حساب کاربری اون طرف وصل بشن (اگه طرف خودش وصل نباشه به شبکه) .

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
هر کس سرویس مک رو حذف کنه کسایی که user و pass اون طرف رو دارن و از صبانت سرویس میگیرن میتونن با حساب کاربری اون طرف وصل بشن (اگه طرف خودش وصل نباشه به شبکه) .

حتی اگه اونها خودشون سرویس مک داشته باشن ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
وب مستر های عزیزی که صبا نت دارید لطفا ریز مصرف دیروزتون رو چک کنید ببینید مثلا 23 ساعت براتون نزده ؟؟؟؟

همون دو سه تا کادر بالای جمع کل رو ببینید

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
دو سوال در مورد صبانت:

1- تفاوت سرعت دانلود 256 با 512 قابل لمسه؟ با 1 مگ و 2 مگ چطور؟
2- سرعت شبانه شما هم پایینه؟

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
صبانت از همه بهتر بود یه زمانی اما الان مخابرات کم کم داره رقیب سختی میشه واسه کل شرکتا چون جدیدا امکانات خوبی داده به کاربرا

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
اقا این سرویس نامحدودش چطوری هست؟512 رو زده 83 تومن/سرعتش خوبه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوستان تو این هفته گذشته کسی مشکل کندی نداشته ؟

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
نه/512 .محدود
سرعت دانلود 90تا 140

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
سرویس نامحدود صبانت

به اطلاع مشترکین محترم صبانت میرساند که سرویس نامحدود صبانت به صورت ماهیانه قابل فروش است .جهت اطلاع از قیمت سرویسها و نحوه استفاده از آن با نمایندگان فروش تماس بگیرید.

برنز اقتصادی یکماهه نامحدود = 250.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 15 گیگابایت

برنز ویژه یکماهه نامحدود = 400.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 20 گیگابایت

نقره ای یکماهه نامحدود = 830.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 40 گیگابایت

طلایی یکماهه نامحدود = 2.070.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 120 گیگابایت

الماس یکماهه نامحدود = 3.600.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 200 گیگابایت

کسی از سرعت و کیفیت اینا خبری داره؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سرویس نامحدود صبانت

به اطلاع مشترکین محترم صبانت میرساند که سرویس نامحدود صبانت به صورت ماهیانه قابل فروش است .جهت اطلاع از قیمت سرویسها و نحوه استفاده از آن با نمایندگان فروش تماس بگیرید.

برنز اقتصادی یکماهه نامحدود = 250.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 15 گیگابایت

برنز ویژه یکماهه نامحدود = 400.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 20 گیگابایت

نقره ای یکماهه نامحدود = 830.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 40 گیگابایت

طلایی یکماهه نامحدود = 2.070.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 120 گیگابایت

الماس یکماهه نامحدود = 3.600.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 200 گیگابایت

کسی از سرعت و کیفیت اینا خبری داره؟

توی تبریز هم هست ؟!

fizzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه همفکری ازتون میخواستم.... من مشهدم دو سال صبانت دارم با سرعت ۱۲۸ و این مدت مشکلی نداشتم سرعتم با مرورگر حدود ۱۰۰ کیلوبیت در ثانیه بود اما الان یک ماه هست که مرتب سرعتم افت کرده نمیتونم با مرورگر بیشتر از ۲۰ کیلوبیت درثانیه دانلود کنم از ساعت ۶ بعدازظهر هم سرعتم با مرورگر زیر ۱۵ هست ... بیشتر از ۱۰ بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هردفعه با بهانه های مختلف و وعده های سرخرمن و اینکه ایراد گیت وی هست و فردا پسفردا درست میشه من رو سرکار گذاشتند اونهم یک ماه! این رو هم بگم من اصلا اهل دانلود نیستم و ترافیک ماهیانه کمتر از ۱۰ گیگ دارم.....
بار آخر امروز با فنی صحبت کردم گفت idm نصب کن و فایرفاکس دانلودکن من هم به بدبختی یک لپتاپ ویندوزی آوردم بعد سرعت دانلود رو پرسید ۱۰۰ بود میگه پس چی میگی؟ میگم من اصلا دانلود نمیکنم میخوام مثل همیشه رادیو اینترنتی گوش کنم و ویديو استریم ببینم نکنه باید با idm رادیو گوش کنم؟!! یک ماهه دستگاه پلی استیشن من نمیتونه به نتورک وصل شه با idm وصلش کنم؟!!! مگر اینترنت همش دانلوده؟ یارو هم مثل طوطی همش میگفت سرعتت چون با download manager خوبه یعنی مشکل نداری و پس زر نزن! بعد هم با بی ادبی گفت من وقت ندارم برای تو تلف کنم... فردا میرم و باباشونو جلو چشمشون میارم
متاسفانه یکی از دوستان که منزلش ۵۰۰ متری من هست هم با سرویس مشابه من و مرکز مخابراتی یکسان ( کوثر) وضعش کاملا مشابه هست....
چکار کنم دوستان ؟ از صبانت چی بهتر هست؟

psycho_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز الان وضعیت جوری شده که isp خوب دیگه پیدا نمیشه . الان انتخاب بین بد و بدتر شده.
من الان مقایسه میکنم با 2سال پیش میبینم وضعیت از همه نظر بدتر شده تقریبا تو همه isp ها صدای همه دراومده از افت کیفیت. و 100% این یه چیزی که با برنامه داره پیش میره .
اینکه مثلا سرعت من و شما قبلا تو مرورگر خوب بوده ، یا قبلنا فرق زیادی بین سرعت لینکای خارج و داخل نبود و مسایلی از این دست انفاقی نیست و چیزی نیست که با چند روز صبر درست شه.
همین تابستون پارسال با پارس آنلاین تو اوج مصرف اینترنت بهترین کیفیت رو داشتم ولی یه مدت بازی درآورد منم رفتم یه شرکت دیگه و بعدش یه شرکت دیگه و همینطور الی آخر همین شرکتایی که تاپیکاشون تو همین انجمن هست
ولی هیچکدوم اون کیفیت پارس رو بهم ندادن . دوباره اومدم پارس (البته داشتیمش هنوز ولی بقیه ازش تو خونه استفاده میکردن) و دیدم که پارس هم شده افتضاح و اون کیفیت حتی 6 ماه پیشش رو هم نداره.
به نظرم وضع از این بدتر هم بشه با این روندی که من میبینم.
به نظرم رفتن به isp دیگه الان دیگه خیلی سودی نداره مگر اینکه وضعتون غیر قابل تحمل شده باشه و انتخابی بین بد و بدتر بکنید.

بالا