• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از صبانت :

راه اندازی سرویس نامحدود صبانت(جهت استان تهران)
یکشنبه, 24 دی 1391 ساعت 11:58

سرویس نامحدود صبانت

به اطلاع مشترکین محترم صبانت میرساند که سرویس نامحدود صبانت به صورت ماهیانه در تهران قابل فروش است .جهت اطلاع از قیمت سرویسها و نحوه استفاده از آن با نمایندگان فروش تماس بگیرید.

برنز اقتصادی یکماهه نامحدود = 250.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 15 گیگابایت

برنز ویژه یکماهه نامحدود = 400.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 20 گیگابایت

نقره ای یکماهه نامحدود = 830.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 40 گیگابایت

طلایی یکماهه نامحدود = 2.070.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 120 گیگابایت

الماس یکماهه نامحدود = 3.600.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 200 گیگابایت

http://sabanet.ir/pages/news/274.html

کاربران اینترنت نا محدود صبانت بخوانند
یکشنبه, 22 مرداد 1391 ساعت 10:55

fair use policy چیست ؟

كاربران اینترنت نامحدود
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفاده‌ی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال می‌شود.

هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. برای افزایش رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم نمایند ممكن است مصرف بالای آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن پهنای باند استفاده می‌كنید. این موضوع می‌تواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.

اگر شما از نرم‌افزارهای به اشتراك‌گذاری فایل استفاده نمی‌كنید یا اقدام به دریافت فایل‌های پر حجم نمی‌ نمائید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرم‌افزارهای یادشده استفاده می‌كنید، خواهش‌مندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.

اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت تكرار شود.

اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما از سرویس های دیگر صبانت که مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.

لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.

http://sabanet.ir/pages/news/242.html

این هم از اون کلاه برداری هایی هست که فقط در کشور ما اتفاق می افته. اگه نامحدوده که خب نامحدوده اگه محدوده اسمشو بذار محدود بگو مثلا 100 گیگ -50 گیگ چه می دونم 2 گیگ 500 مگ.
حالا این منصفانه تعریفش چیه ؟؟؟
از نظر من منصفانه اینه که 500 گیگ در ماه دانلود کنی از نظر شما ممکنه 500 مگ باشه .این عدم تعریف به خاطر اینه که در هر صورت اول پولو بگیره و بعد اینترنت رو قطع کنه یا سرعت رو یکدهم کنه (تصور یکدهم سرعت 128 کمی مشکله یه چیزی در حدود یکصدم سرعت مورچه فکر کنم بشه !!!) و بعدش هم بگه آقا مگه نخوندی من که از اول گفته بودم .
حالا اسمش رو هم یه اسم انگلیسی گذاشته که مثلا بگه همه جای دنیا هست در صورتی که شما تو گوگل که سرچ کنید اولین جایی که Fair use رو میاره تو ویکی پدیاس و شما میفهمید که اولا این fair use یک US trademark law یعنی قانون ثبت تجاری در آمریکا می باشد و ثانیا هیچ ربطی به دانلود و استفاده زیاد از اینترنت ندارد و در مورد تبعیت از قانون کپی رایت در مواردی نظیر موتورهای جستجو گر ;گزارشات خبری ; تحقیقات دانشجویی و غیره می باشد.

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یوزر پسورد اینترنت شبانه چیه ؟

Jami60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان امشب کسی مشکل سرعت نداره (به شدت سرعت پایینه) صفحه وب به زور بالا میاد !؟

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
این هم از اون کلاه برداری هایی هست که فقط در کشور ما اتفاق می افته. اگه نامحدوده که خب نامحدوده اگه محدوده اسمشو بذار محدود
اتفاقا این یعنی جلوگیری از کلاه برداری و همه جای دنیا سرویسهای نت اشتراکی اینطوری هست تا یک یوزر احساس زرنگی نکنه و حق بقیه را بخوره چون این سرویسها اشتراکی هست

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
اتفاقا این یعنی جلوگیری از کلاه برداری و همه جای دنیا سرویسهای نت اشتراکی اینطوری هست تا یک یوزر احساس زرنگی نکنه و حق بقیه را بخوره چون این سرویسها اشتراکی هست

این که میگی همه دنیا نمی دونم منظورت کجاس از دنیا ؟ افغانستان یا عراق رو خبر ندارم . ولی من شخصا خودم تو کره جنوبی و مالزی مدتی زندگی کرده ام اونم تازه حدود 4 سال قبل . چیزی به اسم حجم مصرف نداری مثلا تو کره می تونستی با سرعت بالای 1 مگ بر ثانیه دانلود داشته باشی .چیزی که الان تو ایران شبانه به 20 کیلو می رسه.
اصلا کسی کاری نداره. موقعی که شما تلویزیونت اینترنتی هست اونم با کیفیت HD حساب کنی ساعتی بالای 10 گیگ مصرف داری .
البته برای شما که ندیدین شاید تصورش مشکل باشه ولی موقعی که نمی دونین نگین همه جا اینجوریه. برادر من که خیلی وقته تو سوئد زندگی می کنه پارسال اومده بود ایران .از شانسش همون که می خواست یک ایمیل بفرسته اینترنت من حجمم تموم شد. گفت چه شانسی درست یکسال اینترنتت همین الان تموم شد مگه قبلا بهت اطلاع نداده بودن اونجا از چند روز قبل اطلاع می دن قرارداد شما با این شرکت چند روز دیگه داره تموم میشه. خب اینجا میشه با کارت شارژکرد.گفتم من اینترنتم سه ماه اس و یکساله نیست و الان یک ماه و نیمه گرفتم و حجمش تموم شد.بنده خدا اصلا متوجه نمیشد گفتم من می تونم تا 9 گیگ تبادل اطلاعات داشته باشم می گفت خب چه جوری می فهمن اونا و اصلا چه ربطی به اونا داره .می گفت ما مشترک تلویزیون کابلی هستیم که در ازای پرداخت آبونه اون که اینترنتی هست اینترنت ما هم رایگان هست . اگر هم کسی تلویزیون کابلی نداشته باشه. باز معمولا یک شرکتی یکساله قرارداد می بنده که اون هم باز کاری نداره شما چقدر مصرف می کنی .

radep@

Registered User
لایک‌ها
6
تا حالا کسی امتحان کرده با یوزر پسورد یک شهر تو شهر دیگه بتونه استفاده کنه؟پ
مک آدرس رو خط غیرفعاله

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
آقا یه سوال:

صبانت برای دانلود شبانه و سرعت اون نگاه میکنه میبینه که سرویس شما چیه و همون سرعت رو برای شما ست میکنه.
یعنی من همیشه 128 گرفتم و شبانه هم 128 دان می کنم. حالا اگه 256 بگیرم میاد بالا و دانلود شبانه میشه 256؟

ممنون میشم جواب بدید؟

radep@

Registered User
لایک‌ها
6
نه عزیز کلا غیر اون قفل پورت نیست این. مطمئنم

تو شهر دیگه جواب میده؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
آقا یه سوال:

صبانت برای دانلود شبانه و سرعت اون نگاه میکنه میبینه که سرویس شما چیه و همون سرعت رو برای شما ست میکنه.
یعنی من همیشه 128 گرفتم و شبانه هم 128 دان می کنم. حالا اگه 256 بگیرم میاد بالا و دانلود شبانه میشه 256؟

ممنون میشم جواب بدید؟

این سوال هم بی جواب ماند!!!!

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
این سوال هم بی جواب ماند!!!!
نه داداش.الان من 3سالی هس صبانت استفاده میکنم! همه جورشو امتحان کردم ولی برا شبانه فرقی نمیکنه چه سرعتی رو استفاده کنی.برا همه یکسان میده(البته تا اون جاییکه من میدونم!)

radep@

Registered User
لایک‌ها
6
برای تهران سرویس نامحدود کیفیت داره؟ مرکز آل اسحاق؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
این شرکت زیر ساخت هم...
هر چند وقت یه بار میخواد اقتدار نمایی کنه میزنه هرچی پورته میبنده!
خب بابا فهمیدیم! شما هر غلطی میتونی بکنی، ما هم جهان سومی بدبختیم! که چی؟ ما هم البته بلدیم چجوری با جهان سومی بودنمون خودمونو وفق بدیم! پورتا رو میبندین؟ ما هم کار خودمونو بلدیم! یه کم سختمون میشه! ولی همین که شما خفه میشین خودش خیلی حال میده! :D

i369

Registered User
لایک‌ها
87
درود بر دوستان عزیز
بنده پس از چند سال کار با شرکت های مختلف
العان حدود ۲ سالی هست که روی پنل نمایندگی نداگستر تمرکز کردم و موندم
توی اصفهان هر شرکتی از یه لحاظ خوبی هایی داره که با جمع بندی کلی توی اصفهان نداگستر بهتره هم به لحاظ شیرینگ سرویس، هم به لحاظ محدود نکردن پورت ها نسبت به شرکت های رغیب ، هم برای بازی های انلاین مناسب برای کلاینت گرنا و استیم، هم برای خدا بیامرز wow ،
دوستان امری ، سوالی ، رانژه و هرچیزی بود و از دست بنده بر می اومد در خدمت هستم :)
یه تخفیف ناچیز هم برای دوستان پرشین تولز هست دوست داشتین در خدمتم
موید باشید

بالا