• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

m12

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان سرعت دانلود 2 مگ صبانت چقدر هست ؟

من 512 داشتم سرعت دانلودم 200-240 بود . الان 2مگ گرفتم سرعت دانلودم شده حداكثر 180 از همه سايت ها.

دوستان مشكل چيه به نظرتون ؟ زنگ ميزنم پشتيباني ميگه ما لطف كرديم داريم اينو هم ميديم . ميخواستيد از جاي ديگه بگيريد . به ما مربوط نيست !!!

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان سرعت دانلود 2 مگ صبانت چقدر هست ؟

من 512 داشتم سرعت دانلودم 200-240 بود . الان 2مگ گرفتم سرعت دانلودم شده حداكثر 180 از همه سايت ها.

دوستان مشكل چيه به نظرتون ؟ زنگ ميزنم پشتيباني ميگه ما لطف كرديم داريم اينو هم ميديم . ميخواستيد از جاي ديگه بگيريد . به ما مربوط نيست !!!

دقیقا تایید میشه، من یه ماه 256 داشتم سرعت 200~250 بود، ماه بعد 1 مگ گرفتم همون بود حتی کمتر، ماه بعد 512 گرفتم و همون ماجرا...

اگر اشتباه نکنم شما ماه های اول اشتراکتون هم باید باشه

m12

Registered User
لایک‌ها
204
دقیقا تایید میشه، من یه ماه 256 داشتم سرعت 200~250 بود، ماه بعد 1 مگ گرفتم همون بود حتی کمتر، ماه بعد 512 گرفتم و همون ماجرا...

اگر اشتباه نکنم شما ماه های اول اشتراکتون هم باید باشه

نه اتفاقاً مشتري چند سالشونم. اوايل عالي بودن . رفته رفته ...

الان با 512 سرعتت بالاتره يا با 1 مگ ؟

سرعت شبانه چطور ؟

به نظر دوستان سرويس رو پس بدم و 512 بگيرم ؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
چیز پی ان کار میکنه مگه؟ از کجا گرفتی؟ :D

این چیز پی ان با اون چیز پی انی که شما فک میکنی فرق میکنه
با این میشه بری تو اینترنت با اون دور میزنی اینترنتو:دی

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
نه اتفاقاً مشتري چند سالشونم. اوايل عالي بودن . رفته رفته ...

الان با 512 سرعتت بالاتره يا با 1 مگ ؟

سرعت شبانه چطور ؟

به نظر دوستان سرويس رو پس بدم و 512 بگيرم ؟

به نظرم سرعت دانلود تو سرویس ها فرق چندانی نداره، همون 512 بگیری هم قطعا سرعتی در همین سطح میگیری، در مورد شبانه من سرعت دقیق را هیچوقت ندیدم چون خوابم اون موقع :D اما یه توصیه دارم، کاریه که خودم میکنم، دانلود شبانه میزاری یه فایل نزار، مثلا 10 20 تا همزمان بزار دانلود بشه خیلی نتیجه بهتری میگیری، من اینجوری همزمان شبی تا 3 4 گیگ دانلود داشتم

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
خیلی افتضاح شده..
همه پورت ها رو بستن .. حتی ریموت دسکتاپ هم نمیشه زد !!!

دیگه شورشو درآوردن .. خب تعطیل کنید اینترنت رو بابا، مگه مجبورید آخه !؟

pemisat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا دوستانی که صبا دارن یه سوال...
من یه 2 ماه بود از مخابرات می گرفتم.الان برگشتم صبا. (ظاهرا اشتباه کردم) قبلا با شبانه تورنت دانلود می کردم. قبل 2 وصل می شدم و این حرفا...خلاصه هی بدی نبود تا صبح بین 1 تا 2 گیگ دانلود می کرد. ولی الان تا نرم افزار تورنت را باز می کنم انگار کلا اینترنت تعطیل می شه ...نه تنها از تورنت چیزی دانلود نمی کنه (سرعت ماکسیمم 5-10 کیلو) بلکه هیچ صفحه ای هم نمیاره کلا داغونه. البته ابنا که می گم مال شبانه رایگانه. خواستم بدونم برا همه همین طوره وضعیت؟ وضع دانلود شبانتون چطوریه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
عزیز بستگی داره که در کدوم منطقه مخابراتی هستید و آیا این مرکز مخابراتی کاربر زیاد داره ( مخصوصا کسانی که شبا استفاده میکنند ) .. Overall نداگستر سرویس اش از جاهای دیگه خیلی بهتره . .

pemisat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عزیز بستگی داره که در کدوم منطقه مخابراتی هستید و آیا این مرکز مخابراتی کاربر زیاد داره ( مخصوصا کسانی که شبا استفاده میکنند ) .. Overall نداگستر سرویس اش از جاهای دیگه خیلی بهتره . .
از جوابتون متشکرم. من اصفهان هستم.مخابرات بهشتی. ولی خب این دو سه شبه اوضاع تورنت برام خیلی عجیب بود. جالب اینکه تا از ساعت 7 می گذره و وصل می شم همه چی خیلی باقلوا می شه و سرعت بر می گرده به وضع همیشگی. تمی دونم کس دیگه ای هم هست همچی مشکلی داشته باشه؟؟؟ یا ما موش آزمایشگاهی هستیم فعلا تا برسه به بقیه....

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
از آقایان وخانم های محترم در تهران کسی هست 128 داشته باشه سرعت شبانه دانلودش رو بگه. لطفا بگین از 2 تا 7 حدودا چقدر دانلود دارین.
لطفا نگین بستگی به منطقه داره بستگی به فلان داره . فلان و فلان .عدد بگین لطفا ممنون می شم. من خودم 4 سال صبانت بودم . اواخر شبانه هر 2 دقیقه یک بار دیسکانکت میشد و اصلا هیچی نمیشد دانلود کرد .الان مدتیه که به یک شرکت دیگ ه رفتم . می خوام ببینم چه جوریه الان وضع صبانت . ممنون از لطفتون.

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
علت این تفاوت سرعت چیست ؟!

متفاوت بودن سرورها رو میدونم ولی هیچ کدوم از سایتهایی که من باهاشون سر و کار دارم سرورشون در داخل ایران نیست .

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
علت این تفاوت سرعت چیست ؟!

متفاوت بودن سرورها رو میدونم ولی هیچ کدوم از سایتهایی که من باهاشون سر و کار دارم سرورشون در داخل ایران نیست .

علت تفاوت در میزان پهنای باند آزادی است که در مسیر انتقال داده وجود داره. تست اولی در شبکه داخلی در ایران دیتا رو منتقل میکنه، تست دومی در مسیری خارج از ایران. اون تست شما نشون میده که ISP شما پهنای باند آزاد تری در مسیر داخلی داره.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
به عنوان یک مشتری نسبتا قدیمی که امروز دارم از صبانت جدا میشم چنتا نکته رو بگم

صبانت به همراه شاتل از سریعترین سرویس های ایرانی هستش

صبانت از نظر امنیت در رتبه پایینی قرار داره و تا همین سه چهار ماه پیش میشد با یه روش ساده هزاران حساب رو هک کرد
از نظر کیفیت توی جدول صبانت رو رتبه دوم گذاشتن ولی باز هم پایین تر هستش و قطعی زیاد داره

یکی دیگه از مشکلات صبانت که به سود کاربر هستش اینه که شما میتونین یه شارژ نیم گیگ بکنید ( بعد از اتمام شارژ اصلیتون ) و به صورت نا محدود 1000 گیگ تا وقتی که دیسکانکت نشید استفاده کنید

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
به عنوان یک مشتری نسبتا قدیمی که امروز دارم از صبانت جدا میشم چنتا نکته رو بگم

صبانت به همراه شاتل از سریعترین سرویس های ایرانی هستش

صبانت از نظر امنیت در رتبه پایینی قرار داره و تا همین سه چهار ماه پیش میشد با یه روش ساده هزاران حساب رو هک کرد
از نظر کیفیت توی جدول صبانت رو رتبه دوم گذاشتن ولی باز هم پایین تر هستش و قطعی زیاد داره

یکی دیگه از مشکلات صبانت که به سود کاربر هستش اینه که شما میتونین یه شارژ نیم گیگ بکنید ( بعد از اتمام شارژ اصلیتون ) و به صورت نا محدود 1000 گیگ تا وقتی که دیسکانکت نشید استفاده کنید

در مورد امنیت بنده نظری ندارم اما اینکه شما میگی قطعی داره انصافا از جاهای دیگه وضعش بهتره، سرعتشم نسبت به دوستانم که مشکل دارن بهتره

بالا