tolin
Registered User
- نوشتهها
- 237
- لایکها
- 37
آره دیگه داداش، چیز عجیبیه مگه؟سلام
دوستان میخواستم بدون واسه شما هم وقتی حجمتون تموم میشه کنار انتم وایرلس علامت تعجب میاد؟
آره دیگه داداش، چیز عجیبیه مگه؟سلام
دوستان میخواستم بدون واسه شما هم وقتی حجمتون تموم میشه کنار انتم وایرلس علامت تعجب میاد؟
آره دیگه داداش، چیز عجیبیه مگه؟
دوستان سرعت دانلود 2 مگ صبانت چقدر هست ؟
من 512 داشتم سرعت دانلودم 200-240 بود . الان 2مگ گرفتم سرعت دانلودم شده حداكثر 180 از همه سايت ها.
دوستان مشكل چيه به نظرتون ؟ زنگ ميزنم پشتيباني ميگه ما لطف كرديم داريم اينو هم ميديم . ميخواستيد از جاي ديگه بگيريد . به ما مربوط نيست !!!
من کلا با وی پی ان وصل میشم قطی زیاد داره
دقیقا تایید میشه، من یه ماه 256 داشتم سرعت 200~250 بود، ماه بعد 1 مگ گرفتم همون بود حتی کمتر، ماه بعد 512 گرفتم و همون ماجرا...
اگر اشتباه نکنم شما ماه های اول اشتراکتون هم باید باشه
چیز پی ان کار میکنه مگه؟ از کجا گرفتی؟
این چیز پی ان با اون چیز پی انی که شما فک میکنی فرق میکنه
با این میشه بری تو اینترنت با اون دور میزنی اینترنتو:دی
نه اتفاقاً مشتري چند سالشونم. اوايل عالي بودن . رفته رفته ...
الان با 512 سرعتت بالاتره يا با 1 مگ ؟
سرعت شبانه چطور ؟
به نظر دوستان سرويس رو پس بدم و 512 بگيرم ؟
چیز پی ان کار میکنه مگه؟ از کجا گرفتی؟
سرویس https کار میکنه
از جوابتون متشکرم. من اصفهان هستم.مخابرات بهشتی. ولی خب این دو سه شبه اوضاع تورنت برام خیلی عجیب بود. جالب اینکه تا از ساعت 7 می گذره و وصل می شم همه چی خیلی باقلوا می شه و سرعت بر می گرده به وضع همیشگی. تمی دونم کس دیگه ای هم هست همچی مشکلی داشته باشه؟؟؟ یا ما موش آزمایشگاهی هستیم فعلا تا برسه به بقیه....عزیز بستگی داره که در کدوم منطقه مخابراتی هستید و آیا این مرکز مخابراتی کاربر زیاد داره ( مخصوصا کسانی که شبا استفاده میکنند ) .. Overall نداگستر سرویس اش از جاهای دیگه خیلی بهتره . .
به عنوان یک مشتری نسبتا قدیمی که امروز دارم از صبانت جدا میشم چنتا نکته رو بگم
صبانت به همراه شاتل از سریعترین سرویس های ایرانی هستش
صبانت از نظر امنیت در رتبه پایینی قرار داره و تا همین سه چهار ماه پیش میشد با یه روش ساده هزاران حساب رو هک کرد
از نظر کیفیت توی جدول صبانت رو رتبه دوم گذاشتن ولی باز هم پایین تر هستش و قطعی زیاد داره
یکی دیگه از مشکلات صبانت که به سود کاربر هستش اینه که شما میتونین یه شارژ نیم گیگ بکنید ( بعد از اتمام شارژ اصلیتون ) و به صورت نا محدود 1000 گیگ تا وقتی که دیسکانکت نشید استفاده کنید