drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
فقط خبرهای داخلیه. تو خبرگذاری های خارجی چیزی نیست.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اصن نباید از خبر گذاری های داخلی اخبار رو یک طرف خوند هم داخلی هم خارجی
فقط خبرهای داخلیه. تو خبرگذاری های خارجی چیزی نیست.
زنگ بزن سپند پاسداران
27150
هورسا من همون 300 دلاری که تو شیراز به جیب زدم رو هنوز دارم ...به نظرت کی بفروشم؟
خودم فکر کنم کار درستی نکردم پریروز نفروختم!
کسی نبود؟؟؟
باشه حالا ما 300 دلار داریم ولی دلیل نمیشه پست مون همینطوری رو هوا بمونه...یعنی میشه بشه 2800 من یه سود تپل بکنم...غیر از 2800 واسم فرقی نداره!:دی
راستی یه 3000 تا هم بابام داره ...خیلی وقته نگه داشته یعنی مربوط به زمانی میشه که دلار بود 970 تومن...حالا که زیاد شد راهنمایی لطفا
عزیز اگر دلار بشه 2800 شما سود تپل نمیکنی بلکه ارزش پولت ثابت میمونه و حتی کمتر هم میشه چون وقتی که دلار 2000 هست مثلا باید برای یه جنس 50000 تومن پول بدی ولی وقتی دلار میشه 2800 برای همون جنس باید 100000 پول بدی در حقیقت دلار 2 برابر نشده ولی قیمت ها 3 4 برابر شده مثل الان که دلار از 1200 تومن شده 2100 تومن در حالی که تمام جنس ها قیمتشون 3 4 و حتی 5 برابر شدهکسی نبود؟؟؟
باشه حالا ما 300 دلار داریم ولی دلیل نمیشه پست مون همینطوری رو هوا بمونه...یعنی میشه بشه 2800 من یه سود تپل بکنم...غیر از 2800 واسم فرقی نداره!:دی
راستی یه 3000 تا هم بابام داره ...خیلی وقته نگه داشته یعنی مربوط به زمانی میشه که دلار بود 970 تومن...حالا که زیاد شد راهنمایی لطفا
فعلا روزهای خوشی هست از دلار 2 هزار تومنی لذت ببرید. اگر تصور میکنید پولی که ارزشش ظرف یکسال نصف شد دوباره حتی از این بدترش نمیتونه براش اتفاق بیافته یه نگاهی به تاریخ دینار عراقی بنذازید.
ارزش پول فقط به نرخ برابری با ارزهای دیگه نیست که، تورم هم هست، رشد کم اقتصادی هم هست، اختلاس و غیره
ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2
راستی اگر دلار شد 2800 دوستان دقت کنید که سود نمیکنید برای اینکه اگر دلار رو بفروشید به همون اندازه قدیم میتونید خرید کنید
مثال میزنم. دلار بود 1200 پژو 206 بود 14 میلیون. شما دلار خریدید. حالا گرون شده میفروشی کلی سود میکنی ولی وقتی 206 می خوای بخری شده 21 میلیون. پس فرقی نکرد.
سودی در کار نیست همش ضرره. فقط به درد نگه داشتن میخوره. به جای اینکه پول رو بخابونی تو بانک دلار کنی نگه داری.
البته این حرف شما درست هست اما یه چیزی که هست اینه که نسبت رشد قیمت اجناس مختلف کمتر از رشد دلار بوده ! منظورم ماشین و خونه نیست
به فرض میگم شیر بوده 1200 شده 1500 ! اما در کل ارزش پول همه نصف شده و فقط با تبدیل دلار شما ارزشش رو حفظ کردی
دقیقا همینه .برعکس خرید دلار باعث پولدار شدن شما میشه
مفهوم پولدار شدن نسبی هست یعنی شمارو با ثروت دیگران مقایسه میکنن
یعنی اگه من فقط 100 تا تک تومنی داشته باشم بعد 80 دصد مردم کشور ثروتشون کمتر از 40 تومن باشه درسته من پول زیادی ندارم ولی در این کشور پولدار حساب میشم
در اینجا هم همینه وقتی شما ارزش پولت رو حفظ میکنی در حالی که دیگران این کارو نمیکنن اونا فقیر تر میشن و شما پولدار تر به نظر میرسی
برعکس خرید دلار باعث پولدار شدن شما میشه
مفهوم پولدار شدن نسبی هست یعنی شمارو با ثروت دیگران مقایسه میکنن
یعنی اگه من فقط 100 تا تک تومنی داشته باشم بعد 80 دصد مردم کشور ثروتشون کمتر از 40 تومن باشه درسته من پول زیادی ندارم ولی در این کشور پولدار حساب میشم
در اینجا هم همینه وقتی شما ارزش پولت رو حفظ میکنی در حالی که دیگران این کارو نمیکنن اونا فقیر تر میشن و شما پولدار تر به نظر میرسی
حالا میشه فهمید که دولت چقدر در مقابل روسیه بدبخته. یاد این شعار معروف می افتم که میگفت نه شرقی نه غربی. الان شده فقط نه غربی.
خیلی دلم می خواد روسیه ایران رو ول کنه. اولا بتونیم حقمون رو از دریاچه خزر پس بگیریم. دوما شاید اینطوری دولت کمی کوتاه بیاد.