• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا من همون 300 دلاری که تو شیراز به جیب زدم رو هنوز دارم ...به نظرت کی بفروشم؟
خودم فکر کنم کار درستی نکردم پریروز نفروختم!

نگه دار
دولت شده چوپان دروغگو درباره نرخ ارز مرجع

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
کسی نبود؟؟؟
باشه حالا ما 300 دلار داریم ولی دلیل نمیشه پست مون همینطوری رو هوا بمونه...یعنی میشه بشه 2800 من یه سود تپل بکنم...غیر از 2800 واسم فرقی نداره!:دی
راستی یه 3000 تا هم بابام داره ...خیلی وقته نگه داشته یعنی مربوط به زمانی میشه که دلار بود 970 تومن...حالا که زیاد شد راهنمایی لطفا

300 دلار چیه که سودش باشه که باز سودش تپل هم باشه . جوش نزن زیاد ضرر نکردی عزیز دل
ولی امیدوارم 2800 نشه که شما سود تپل کنی و اقتصاد داغون و اوضاع مردم بدتر بشه .

عجـــــــــــب حکایتی شده این دلار .

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فعلا روزهای خوشی هست از دلار 2 هزار تومنی لذت ببرید. اگر تصور میکنید پولی که ارزشش ظرف یکسال نصف شد دوباره حتی از این بدترش نمیتونه براش اتفاق بیافته یه نگاهی به تاریخ دینار عراقی بنذازید.

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کسی نبود؟؟؟
باشه حالا ما 300 دلار داریم ولی دلیل نمیشه پست مون همینطوری رو هوا بمونه...یعنی میشه بشه 2800 من یه سود تپل بکنم...غیر از 2800 واسم فرقی نداره!:دی
راستی یه 3000 تا هم بابام داره ...خیلی وقته نگه داشته یعنی مربوط به زمانی میشه که دلار بود 970 تومن...حالا که زیاد شد راهنمایی لطفا
عزیز اگر دلار بشه 2800 شما سود تپل نمیکنی بلکه ارزش پولت ثابت میمونه و حتی کمتر هم میشه چون وقتی که دلار 2000 هست مثلا باید برای یه جنس 50000 تومن پول بدی ولی وقتی دلار میشه 2800 برای همون جنس باید 100000 پول بدی در حقیقت دلار 2 برابر نشده ولی قیمت ها 3 4 برابر شده مثل الان که دلار از 1200 تومن شده 2100 تومن در حالی که تمام جنس ها قیمتشون 3 4 و حتی 5 برابر شده

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
فعلا روزهای خوشی هست از دلار 2 هزار تومنی لذت ببرید. اگر تصور میکنید پولی که ارزشش ظرف یکسال نصف شد دوباره حتی از این بدترش نمیتونه براش اتفاق بیافته یه نگاهی به تاریخ دینار عراقی بنذازید.

ارزش پول فقط به نرخ برابری با ارزهای دیگه نیست که، تورم هم هست، رشد کم اقتصادی هم هست، اختلاس و غیره

ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ارزش پول فقط به نرخ برابری با ارزهای دیگه نیست که، تورم هم هست، رشد کم اقتصادی هم هست، اختلاس و غیره

میزان خرید مردم رو هم اضافه کن. در ایران مردم جنس گرون رو بیشتر میخرن. پس فقط کافیه نرخ برابری تغیر کنه تا مردم نرخشو چند برابر کنن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی اگر دلار شد 2800 دوستان دقت کنید که سود نمیکنید برای اینکه اگر دلار رو بفروشید به همون اندازه قدیم میتونید خرید کنید
مثال میزنم. دلار بود 1200 پژو 206 بود 14 میلیون. شما دلار خریدید. حالا گرون شده میفروشی کلی سود میکنی ولی وقتی 206 می خوای بخری شده 21 میلیون. پس فرقی نکرد.
سودی در کار نیست همش ضرره. فقط به درد نگه داشتن میخوره. به جای اینکه پول رو بخابونی تو بانک دلار کنی نگه داری.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
با خرید دلار و سکه پولدار نمیشیم چون نرخ افزایش قیمت دلار و سکه از نرخ افزایش تورم بیشتر نیست :(

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
راستی اگر دلار شد 2800 دوستان دقت کنید که سود نمیکنید برای اینکه اگر دلار رو بفروشید به همون اندازه قدیم میتونید خرید کنید
مثال میزنم. دلار بود 1200 پژو 206 بود 14 میلیون. شما دلار خریدید. حالا گرون شده میفروشی کلی سود میکنی ولی وقتی 206 می خوای بخری شده 21 میلیون. پس فرقی نکرد.
سودی در کار نیست همش ضرره. فقط به درد نگه داشتن میخوره. به جای اینکه پول رو بخابونی تو بانک دلار کنی نگه داری.

البته این حرف شما درست هست اما یه چیزی که هست اینه که نسبت رشد قیمت اجناس مختلف کمتر از رشد دلار بوده ! منظورم ماشین و خونه نیست
به فرض میگم شیر بوده 1200 شده 1500 ! اما در کل ارزش پول همه نصف شده و فقط با تبدیل دلار شما ارزشش رو حفظ کردی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
البته این حرف شما درست هست اما یه چیزی که هست اینه که نسبت رشد قیمت اجناس مختلف کمتر از رشد دلار بوده ! منظورم ماشین و خونه نیست
به فرض میگم شیر بوده 1200 شده 1500 ! اما در کل ارزش پول همه نصف شده و فقط با تبدیل دلار شما ارزشش رو حفظ کردی

بله دقیقا. خرید دلار باعث افزایش سزمایه نمیشه. فقط اونو حفظ میکنه.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
برعکس خرید دلار باعث پولدار شدن شما میشه
مفهوم پولدار شدن نسبی هست یعنی شمارو با ثروت دیگران مقایسه میکنن
یعنی اگه من فقط 100 تا تک تومنی داشته باشم بعد 80 دصد مردم کشور ثروتشون کمتر از 40 تومن باشه درسته من پول زیادی ندارم ولی در این کشور پولدار حساب میشم
در اینجا هم همینه وقتی شما ارزش پولت رو حفظ میکنی در حالی که دیگران این کارو نمیکنن اونا فقیر تر میشن و شما پولدار تر به نظر میرسی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یعنی اگه من فقط 100 تا تک تومنی داشته باشم بعد 80 دصد مردم کشور ثروتشون کمتر از 40 تومن باشه درسته من پول زیادی ندارم ولی در این کشور پولدار حساب میشم
در اینجا هم همینه وقتی شما ارزش پولت رو حفظ میکنی در حالی که دیگران این کارو نمیکنن اونا فقیر تر میشن و شما پولدار تر به نظر میرسی
دقیقا همینه .

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8

احسنت، آورین

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

حالا میشه فهمید که دولت چقدر در مقابل روسیه بدبخته. یاد این شعار معروف می افتم که میگفت نه شرقی نه غربی. الان شده فقط نه غربی.
خیلی دلم می خواد روسیه ایران رو ول کنه. اولا بتونیم حقمون رو از دریاچه خزر پس بگیریم. دوما شاید اینطوری دولت کمی کوتاه بیاد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حالا میشه فهمید که دولت چقدر در مقابل روسیه بدبخته. یاد این شعار معروف می افتم که میگفت نه شرقی نه غربی. الان شده فقط نه غربی.
خیلی دلم می خواد روسیه ایران رو ول کنه. اولا بتونیم حقمون رو از دریاچه خزر پس بگیریم. دوما شاید اینطوری دولت کمی کوتاه بیاد.

حالا اینا شکایتشونو پس بگیرن جالب میشه !! یعنی به بدبختی خودشون اعتراف کردن که باید آشکارا به روسیه باج بدن تا روسیه ازشون دفاع کنه !! از چیزی دفاع کنه که حق مسلم خودشون میدونن !

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
روسيه تا حالاش چه گلي به سر ما زده از تحريما جلوگيري كرده يا ... ؟
هر كشوري دنبال منافع خودش هست و هيشكي دلش برا يكي ديگه نسوخته ...

بالا