AmIrMoHaMmAD_AL
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 35
- لایکها
- 11
هي باهوش اگه راهي بلدي يگو چطور تورنت رو زمان بنديي كنم؟؟؟
اول از طریق سایت furk.net لینکشو مستقیم کن بعد بده به دانلودمنیجر زمان بندی کن
با uTorrent و BitTorrent که خیلی ساده و کامل میتونید محدودیت زمان دانلود رو در Preferences تنظیم کنید:
مشاهده پیوست 187465
اگه نرم افزار دیگه ای استفاده میکنید، نام نرم افزار رو با عبارت How to set schedule for ApplicationName تو گوگل وارد کنید، حتماً راهمنایی پیدا خواهید کرد
. راهي كه pejii عزيز گفتند بهتذين راه هست براي زماني كه فقط بخواهيد زمان دنلود تورنت را تنظيم كنيد. با اين تنظيم ديگه اشتباهي در طول روز و اكنت روزانه دنلود نخواهد كرد. اين عاليه و من هم همين تنظيم را كردهام....چطور تورنت رو زمان بنديي كنم؟؟؟
حالا نتیجه میگیریم که من باهوش نیستم بلکه ایشان کم توجه هستند.
با uTorrent و BitTorrent که خیلی ساده و کامل میتونید محدودیت زمان دانلود رو در Preferences تنظیم کنید:
مشاهده پیوست 187465
اگه نرم افزار دیگه ای استفاده میکنید، نام نرم افزار رو با عبارت How to set schedule for ApplicationName تو گوگل وارد کنید، حتماً راهمنایی پیدا خواهید کرد
سلام pm1371 عزيز![]()
. راهي كه pejii عزيز گفتند بهتذين راه هست براي زماني كه فقط بخواهيد زمان دنلود تورنت را تنظيم كنيد. با اين تنظيم ديگه اشتباهي در طول روز و اكنت روزانه دنلود نخواهد كرد. اين عاليه و من هم همين تنظيم را كردهام.
. اما اگر كلن هدف شما اجراي يكسري برنامه فقط در زمان اكنت شبانه (و نه هر لحظه كه سيستم را اجرا ميكنيد) و چك كردن وضعيت دسترسي به اينترنت و احتمالن بروز خطا و رفع آن و در نهايت خاموش نمودن سيستم هست. خب! چندين راه وجود داره:
1) استفاده از برنامه Schedule Task خود ويندوز هست: كه قبلن چند سال پيش من كامل در اين تاپيك توضيح دادهام: http://forum.persiantools.com/t108527.html اگر چه اون تاپيك براي دنلود شبانه صبانت هست ولي مهم نيست اساس كار براي همه يكيست. همچنين من مودمم روي Bridge هست و نياز به Dial داره اگر شما مودمتان روي PPPoE هست خوب چه بهتر (البته از جهاتي!) ديگه نياز به يك برنامه Dialler نداريد... در كل روشهاي و برنامههاي ذكر شده در آن تاپيك بر اساس كار Schedule Task تنظيم ميشوند. ولي من روشي بهتر معرفي نمودهام كه در زير به آن اشاره ميكنم.
مزاياي اين روش: مجاني است * برنامه Schedule Task در تمامي ويندوزها جزو سيستم عامل بوده و نياز به هيچ دنلود اضافهاي ندارد. * كار با آن بسيار ساده و ابتدايي بوده و دانش خاصي براي استفاده از آن نياز نيست.
نقاط ضعف اين روش: به دليل سادگي بيش از حد آن يكسري تواناييهاي پيشرفته كه در روشهاي ديگر موجود است در اين برنامه وجود ندارد. * داراي دستورات شرطي نميباشد (Flow Controls) * همچنان اجراي برنامههاي تعريفي در درون آن وابسته به روشن شدن سيستم توسط بايوس ميباشد. * شرايط و حالاتي بسيار ابتدايي در آن پيش بيني شده است و نميشود براي انجام كارهاي پيشرفته و پيچيدهتر از آن استفاده نمود.
2) استفاده از برنامه Auto Poweron & Shutdown: اين برنامه بيش از آنكه مناسب دوستان دسكتاپ دار باشد مناسب دوستان لپتاپي است! چون اكثر سيستمهاي لپتاپ در BIOS شان توانايي تنظيم ساعت بيدارشدن ندارند! ابن برنامه هم داراي توانايي به Hibernate بردن سيستم هست و هم خودش سيستم را سر ساعتي خاص از Hibernate خارج ميكند. همچنين داراي يك محيط مشابه Schedule Task ولي بسيار پيشرفته تر هست. يك تاپيك آموزشي توسط دوستان براي اين نوشته شده بود اگر بگرديد آن را خواهيد يافت.
مزاياي اين روش: بسيار مناسب براي كاربراني كه داراي لپتاپ (نت بوك و ....) هستند. * دستورات عالي و برنامه تنظيمي مناسب * توانايي به/از Hibernate بردن/خارج كردن سيستم.* ميتوان كارهاي پيچيدهتري در آن نسبت به برنامه قبلي انجام داد
نقاط ضعف اين روش: اين برنامه پولي است. * شايد كمي كار با آن براي كاربران مبتدي در ابتدا سخت باشد
3) استفاده از يك برنامه Macro: اين روش جامعترين و بهترين روش براي اتوماسيون نمودن هر عمليات در كامپيوتر است! من ديگه فقط از اين روش و اين برنامهها استفاده ميكنم. خوشبختانه هر چقدر كه اين برنامهها داراي تواناييهاي جامعتر، خطا يابي و پيشبيني حالات مختلف و انعطاف پذيري بالاتري نسبت به روشهاي ديگر دارند، متاسفانه براي كاربران مبتدي يا نا آشنا با برنامه نويسي كمي پيشيده شايد باشند. البته! البته! خوشبختانهدر اكثر اين برنامههاي ماكرو نويسي روشي متفاوت و بسيار سادهتر از زبانهاي برنامه نويسي متعارف استفاده شده است. روش آنها به اين شكل هست كه هر عمليات پيچيدهاي فقط در يك دستور به شكل گرافيكي/ديالوگ باكس آماده بوده و فقط كاربر آنها را انتخاب و در كنار هم ميچيند و اگر لازم باشد پارامترهايي را در درون آنها تنظيم ميكند. من به شكل تقريبن كاملي يكي از سادهترين ولي با امكانلت عالي اين برنامهها را در اين تاپيك آموزش و كلي مثال و تمرين و ... براي آن نوشتهام: http://forum.persiantools.com/t172901.html
مزاياي اين روش: دامنه دستورات آن بسيار بيشتر از برنامه قبلي بوده* ميتوان عملياتي بسيار پيچيدهتر را در آنها انجام داد * اگر چه نمايي از برنامه نيسي در آن هست ولي بسيار بسيار سادهتر از حالت متعارف آن هستند * بعضي از نسخههاي آنها داراي تواناييهاي بسيار پيشرفتهاي براي مديريت سرورها و ... را دارند...
نقاط ضعف اين روش: اكثر اين برنامهها پولي هستند. * براي يك كاربر مبتدي و نا آشنا با برنامه نويسي زماني براي يادگيري نياز ميباشد
. قبلن لينك آن را در امضاي خودم قرار دادهام "آموزش برنامههاي ماكرو(Macro)" هم چنين شما ميتوانيد به مقالات آموزشي من هم از طريق سايتم سادهام دسترسي يابيد: http://sites.google.com/site/igimax/home/fa از اين هم كاملتر!! در امضاي من تاپيك "فهرست" كه حاوي مطالب آموزشي من و دوستان است همراه در حال به روز شدن و تكميل مي باشد.
. من خودم از روش سوم و برنامه Robotask استفاده ميكنم. بدون توجه به اينكه مودم شما روي حالت PPPoE باشد يا Bridge و هم چنين يك اكنت داشته باشيد يا دو اكنت متفاوت براي روزانه يا شبانه و ..... اين برنامه يا برنامههاي مشابه بسيار بسيار كار آمد هستند. براي نمونه برنامهاي كه من براي خودم در Robotask نوشتهام تمامي كنترل دسترسي به اينترنت را از زمان روشن شدن PC (چه روزانه چه شبانه) و اجراي برنامههاي مناسب اكنت روز يا شب و .... خطا يابي و سعي در رفع آن و ايجاد يك LOG از كليه عمليات براي پيگيري خطا يا عمليات انجام شده پس از مراجع به پشت PC و ...... را برايم انجام ميدهد.
. اگر سوالي يا موردي درباره جزييات و نحوه استفاده از يكي از اين 3 روش داشتيد، لطفن سوال خود را در همان تاپيك مربوط به همان روش مطرح نماييد و اگر سوادم ياري كرد در خدمتم وگرنه دوستان ديگر حتمن به شما راهنمايي خواهند نمود. (لطفن دقت نماييد كه سوال مربوط به موضوع هر تاپيك فقط در همان تاپيك مطرح شود) اما اگر سوالي عمومي در مورد آنها داشتيد همينجا بفرماييد ....
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
91/05/24
![]()
![]()
من ترافیکم رو به اتمامه به نظرتون واسه عید فطر ترافیک هدیه میدن؟![]()
ببين عزيز اگه كارت اداريه خوبه ولي اگه دانلود ميخواي بايد اينو بگم كه توي شب تو ساعت هاي مجاني نهايتا حجم دانلودت ميشه يك گيگ و خورده اي(البته به isp هم ربط داره) ولي اگه يه سرويس سه ماه يك مگ برداري تا دو گيگ و خورده اي ميتوني برداري اينم بگم كه وقتي ميگن سرويس شما تو روز ميتونه تا 220 كيلو بايت دانلود كنه اون براي اينه كه بتونه تمام پنل هاي سنگ روي سايت رو باز كنه البطه با چند تا از تنظيمات ميتوني اين مشكل رو حل كني در مورد ترافيك مجاني سالي حدود 5 گيگ بيشتر نميدن .دوستان لطف می کنید یه توضیح مختصر در مورد دو پست بالاتر من بدید؟
اگر سرویس ام خوب نیست هنوز وقت دارم تعویض کنم ... پیشنهادی دارید بفرمایید لطفا
ببين عزيز اگه كارت اداريه خوبه ولي اگه دانلود ميخواي بايد اينو بگم كه توي شب تو ساعت هاي مجاني نهايتا حجم دانلودت ميشه يك گيگ و خورده اي(البته به isp هم ربط داره) ولي اگه يه سرويس سه ماه يك مگ برداري تا دو گيگ و خورده اي ميتوني برداري اينم بگم كه وقتي ميگن سرويس شما تو روز ميتونه تا 220 كيلو بايت دانلود كنه اون براي اينه كه بتونه تمام پنل هاي سنگ روي سايت رو باز كنه البطه با چند تا از تنظيمات ميتوني اين مشكل رو حل كني در مورد ترافيك مجاني سالي حدود 5 گيگ بيشتر نميدن .
خوب ميتوني از گزينه refresh download adress استفاده كني. اصلا نگران نباشدهنشون سرویس همین الان نت به مدت 5 ثانیه قطع شد بعد وصل شد
با این کارشون دانلود که 99 درصد بود یعنی 50 ثانیه مونده بود تکمیل بشه ارورر داره میده![]()
با دانلود منیجر دان میکردم کسی راه حلی چیزی نداره بگه که دانلود ادامه پیدا کنه؟