• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

oultimo

Registered User
لایک‌ها
4
دلیلش چی می تونه باشه؟

اگه اون چیزی که من فک می کنم باشه، چه سیاست کثیفی.

Sent using Tapatalk 2

به نظر من 1 ساعت عقبش انداختن برای اینه که 30% کاربرا هم نتونن از اون ساعت استفاده کنن , کلی سود میکنه شرکت

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
به نظر من 1 ساعت عقبش انداختن برای اینه که 30% کاربرا هم نتونن از اون ساعت استفاده کنن , کلی سود میکنه شرکت

سود می کنه ؟

سود چی می کنه عزیز من ؟

مگه شما باید حتما تا 2 صبح بیدار باشی تا دانلود هارو تنظیم کنی ؟ با برنامه دانلود منجر این کار رو می کنی حتی می تونی کاری کنی PC ساعت خاصی خاموش شه.

چه سودی آخه.

asdmreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان این مهم نیست که پارس آنلاین ساعت های شبانه رایگان رو تغییر داده......
موضوع مهم اینه که می خواد از تاریخ 15/06/91 قانون استفاده منصفانه (Fair Use Policy) رو اجرا کنه که این به معنی بد بخت شدن ماست و اگه شبانه بیش از حد دانلود کنید , سرویستون در شبانه برای مدتی محدود می شود و به شدت سرعتتون کم می شه این هم لینک خبر :
«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
موضوع مهم اینه که می خواد از تاریخ 15/06/91 قانون استفاده منصفانه (Fair Use Policy) رو اجرا کنه که این به معنی بد بخت شدن ماست و اگه شبانه بیش از حد دانلود کنید , سرویستون در شبانه برای مدتی محدود می شود و به شدت سرعتتون کم می شه این هم لینک خبر :

بسیار نا مفهوم. اصلا توضیح نداده این قانون چی هست شرایطش! و این یعنی هرچی دلم خواست همون!

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
حالا میخواد بدزده بگه فشار روم زیاده مجبورم فلان کنم این دیگه چیه :

فایل های ضمیمه

• 2012-08-12_211747.JPG
    2012-08-12_211747.JPG
    28.8 KB · نمایش ها: 71

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

شرکت تخمی...

Fair Usage Policy برای سرویس حجمی ؟ فقط دعا کنن پینگ پایین تر باد و دانلود بالاتر بره وگرنه من کنسل می کنم سرویسمو.

Ferinefast

Registered User
لایک‌ها
0
فکر می کنم منظورش اون ساعات رایگان 12:30 تا 1 و 6 تا 7 هست، مگه نه مگه کسی بیدار می مونه شب دانلود کنه ؟!

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
اگر دقت کنید نوشته به درخواست کاربران. اینطور به نظر میرسه که خیلی از کاربرها از این شکایت کرده بودند که ساعت 1 به بعد سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه و قادر به انجام فعالیت هاشون نیستن ، حالا دارن سرویس شبانه رایگان رو 1 ساعت عقب میبرن ... اول فکر کردم شاید پارس آنلاین سر عقل اومده و سرعت شبانه رو میخواد مثل قبل بالا ببره ، ولی مثل اینکه فقط صورت مسئله رو دارند پاک میکنند.

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من سرعت اسمی 512 دارم یک تست گرفتم از سایت speedtest میخوام اونایی که 512 دارن بگن چه جوری هست این دیگه تو بهترین شرایط هست ؟

سوال دوم پارس آنلاین میگه بنا به در خواست مشتریان آیا واقعا مشتریان نظر دادند !همون 1 تا 6 که خوب بود ؛ تازه برای من 1 ساعت تا ساعت 7 رایگان هست با بهترین سرعت نظر شما چی هست ؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان من سرعت اسمی 512 دارم یک تست گرفتم از سایت speedtest میخوام اونایی که 512 دارن بگن چه جوری هست این دیگه تو بهترین شرایط هست ؟

سوال دوم پارس آنلاین میگه بنا به در خواست مشتریان آیا واقعا مشتریان نظر دادند !همون 1 تا 6 که خوب بود ؛ تازه برای من 1 ساعت تا ساعت 7 رایگان هست با بهترین سرعت نظر شما چی هست ؟

کسی راستش رو بخواهید نمیدونه ک حقیقت چیه !

راستی دوست عزیز حالا تست که گرفتید از سایت Kernel.org هم یه دانلود بکنید حتما با Internet Download Manager اونجا محدودیت هم نداره حداکثر سرعت رو به شما نشون می ده.

oultimo

Registered User
لایک‌ها
4
سود می کنه ؟

سود چی می کنه عزیز من ؟

مگه شما باید حتما تا 2 صبح بیدار باشی تا دانلود هارو تنظیم کنی ؟ با برنامه دانلود منجر این کار رو می کنی حتی می تونی کاری کنی PC ساعت خاصی خاموش شه.

چه سودی آخه.

بالاخره نظرات با هم فرق میکنه , نظر شما هم محترم

به نظر شما چند درصد از کاربران شرکتی مثل پارس آنلاین بلدن سیستمشون رو طوری تنظیم کنن که ساعت 2 شب سیستم روشن بشه استارت دانلودش زده بشه و ساعت 7 خاموش بشه ؟؟؟

چند درصد سیستمشون رو روشن میذارن تا ساعت 2 بشه و استارت دانلود بخوره و 5 ساعت بعد سیستم خاموش بشه ؟

به نظرت چرا این برنامه رو از قبل ماه رمضان اجرا نکرد ؟ که خیلی ها تا دم سحر بیدارن

به نظر من اینا همه ترفند هایی هست واسه فروش ترافیک بیشتر

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان متاسفانه این صحبتهایی که از طرف پارس آنلاین میشه و میگه به درخواست کاربران این تغییر انجام شده همش چرته و بخاطر منافع خودشون هست
لطف کنید از طریق لینک زیر , فرم شکایت رو پر کنید و براشون بفرستید
فرم رسیدگی به شکایات

متاسفانه هر کاری دلشون میخواد میکنند و میگن که به درخواست کاربران این کار انجام شده
البته مظور از کاربران , کاربران بی عقل هست !

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
یه هفته ست 24 ساعت سرعتش اومده زیر 20-30 KB !! برای شهرهای دیگه ام همینطوریه؟
گفتن موقتیه !! با این سرعت دیگه شبا سیستم خاموشه حالا دیگه فرقی نداره کی باشه .
راستی قبلا که از 12.30 بود تا 7 ، تا الان هم 1 تا 6.30 رایگان بود ، از این به بعد میشه 5 ساعت !!
این پیشگامان چطوره؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چند وقته به شدت افتضاح شده.

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان متاسفانه این صحبتهایی که از طرف پارس آنلاین میشه و میگه به درخواست کاربران این تغییر انجام شده همش چرته و بخاطر منافع خودشون هست
لطف کنید از طریق لینک زیر , فرم شکایت رو پر کنید و براشون بفرستید
فرم رسیدگی به شکایات

متاسفانه هر کاری دلشون میخواد میکنند و میگن که به درخواست کاربران این کار انجام شده
البته مظور از کاربران , کاربران بی عقل هست !
من هم برای پارس آنلاین از همین لینک شکایت برای تغییر ساعت فرستادم و هم در مورد قانون Faire ploicy گفتم توضیح بیشتری بدهند شما هم یک کاری کنید .
اگر راست می گویند یک فرم نظر سنجی بگذارند به مدت یک ماه ونطر جمع کنند نه !!!

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
یه هفته ست 24 ساعت سرعتش اومده زیر 20-30 KB !! برای شهرهای دیگه ام همینطوریه؟
گفتن موقتیه !! با این سرعت دیگه شبا سیستم خاموشه حالا دیگه فرقی نداره کی باشه .
راستی قبلا که از 12.30 بود تا 7 ، تا الان هم 1 تا 6.30 رایگان بود ، از این به بعد میشه 5 ساعت !!
این پیشگامان چطوره؟
دوست عزیز سرعت که در روز خوب هست منم که 512 دارم توشب 40 تا 60 هست اما شما هم فرم شکایت بزنید توی پارس آنلاین ، من از پارس آنلاین من الان 9 ماه ازش استفاده می کنم . اما روز به روز داره بدتر میشه

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
کسی راستش رو بخواهید نمیدونه ک حقیقت چیه !

راستی دوست عزیز حالا تست که گرفتید از سایت Kernel.org هم یه دانلود بکنید حتما با Internet Download Manager اونجا محدودیت هم نداره حداکثر سرعت رو به شما نشون می ده.
دوست من شما که سرعت خودت رو هم نگفتی اگر 512 داری بگو ما هم مقایسه کنیم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
شرکت تخمی...

Fair Usage Policy برای سرویس حجمی ؟ فقط دعا کنن پینگ پایین تر باد و دانلود بالاتر بره وگرنه من کنسل می کنم سرویسمو.

دقیقا! یعنی حجمی که می خریم هم نباید استفاده کنیم! :blink: یعنی چی اصلا!؟

بالا