دلیلش چی می تونه باشه؟
اگه اون چیزی که من فک می کنم باشه، چه سیاست کثیفی.
Sent using Tapatalk 2
به نظر من 1 ساعت عقبش انداختن برای اینه که 30% کاربرا هم نتونن از اون ساعت استفاده کنن , کلی سود میکنه شرکت
دلیلش چی می تونه باشه؟
اگه اون چیزی که من فک می کنم باشه، چه سیاست کثیفی.
Sent using Tapatalk 2
به نظر من 1 ساعت عقبش انداختن برای اینه که 30% کاربرا هم نتونن از اون ساعت استفاده کنن , کلی سود میکنه شرکت
دوستان این مهم نیست که پارس آنلاین ساعت های شبانه رایگان رو تغییر داده......
موضوع مهم اینه که می خواد از تاریخ 15/06/91 قانون استفاده منصفانه (Fair Use Policy) رو اجرا کنه که این به معنی بد بخت شدن ماست و اگه شبانه بیش از حد دانلود کنید , سرویستون در شبانه برای مدتی محدود می شود و به شدت سرعتتون کم می شه این هم لینک خبر :
«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
دوستان این مهم نیست که پارس آنلاین ساعت های شبانه رایگان رو تغییر داده......
موضوع مهم اینه که می خواد از تاریخ 15/06/91 قانون استفاده منصفانه (Fair Use Policy) رو اجرا کنه که این به معنی بد بخت شدن ماست و اگه شبانه بیش از حد دانلود کنید , سرویستون در شبانه برای مدتی محدود می شود و به شدت سرعتتون کم می شه این هم لینک خبر :
«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
سلام دوستان من سرعت اسمی 512 دارم یک تست گرفتم از سایت speedtest میخوام اونایی که 512 دارن بگن چه جوری هست این دیگه تو بهترین شرایط هست ؟
![]()
سوال دوم پارس آنلاین میگه بنا به در خواست مشتریان آیا واقعا مشتریان نظر دادند !همون 1 تا 6 که خوب بود ؛ تازه برای من 1 ساعت تا ساعت 7 رایگان هست با بهترین سرعت نظر شما چی هست ؟
الان هر گیگ ترافیک پارس چقدره ؟
سود می کنه ؟
سود چی می کنه عزیز من ؟
مگه شما باید حتما تا 2 صبح بیدار باشی تا دانلود هارو تنظیم کنی ؟ با برنامه دانلود منجر این کار رو می کنی حتی می تونی کاری کنی PC ساعت خاصی خاموش شه.
چه سودی آخه.
من هم برای پارس آنلاین از همین لینک شکایت برای تغییر ساعت فرستادم و هم در مورد قانون Faire ploicy گفتم توضیح بیشتری بدهند شما هم یک کاری کنید .دوستان متاسفانه این صحبتهایی که از طرف پارس آنلاین میشه و میگه به درخواست کاربران این تغییر انجام شده همش چرته و بخاطر منافع خودشون هست
لطف کنید از طریق لینک زیر , فرم شکایت رو پر کنید و براشون بفرستید
فرم رسیدگی به شکایات
متاسفانه هر کاری دلشون میخواد میکنند و میگن که به درخواست کاربران این کار انجام شده
البته مظور از کاربران , کاربران بی عقل هست !
دوست عزیز سرعت که در روز خوب هست منم که 512 دارم توشب 40 تا 60 هست اما شما هم فرم شکایت بزنید توی پارس آنلاین ، من از پارس آنلاین من الان 9 ماه ازش استفاده می کنم . اما روز به روز داره بدتر میشهیه هفته ست 24 ساعت سرعتش اومده زیر 20-30 KB !! برای شهرهای دیگه ام همینطوریه؟
گفتن موقتیه !! با این سرعت دیگه شبا سیستم خاموشه حالا دیگه فرقی نداره کی باشه .
راستی قبلا که از 12.30 بود تا 7 ، تا الان هم 1 تا 6.30 رایگان بود ، از این به بعد میشه 5 ساعت !!
این پیشگامان چطوره؟
دوست من شما که سرعت خودت رو هم نگفتی اگر 512 داری بگو ما هم مقایسه کنیمکسی راستش رو بخواهید نمیدونه ک حقیقت چیه !
راستی دوست عزیز حالا تست که گرفتید از سایت Kernel.org هم یه دانلود بکنید حتما با Internet Download Manager اونجا محدودیت هم نداره حداکثر سرعت رو به شما نشون می ده.
شرکت تخمی...
Fair Usage Policy برای سرویس حجمی ؟ فقط دعا کنن پینگ پایین تر باد و دانلود بالاتر بره وگرنه من کنسل می کنم سرویسمو.