• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دوستان من امروز رفتم پارس آنلاین تو کرمان که البته اسم نمایندگیش نوآوران آی تیه 42 هزار تومن دادم و 6 ماه اینترنت 256 با 2 گیگ ترافیک ماهیانه گرفتم
هزینه اشتراک هم رایگان بود
الان می خوام عصر برم مودمشو بگیرم...نمایندگی مودم Talent داشت که به قیمت 38 تومن می فروخت...به نظرتون چیکار کنم؟ چون یه مودم دسته دوم هم دم دستم هست 20 تومن
راستی مودم Wireless چه مزیت هایی برام خواهد داشت؟

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
من 128 4 و 8 گیگ می گیرم اکثرا ، تو این 3 سال و خورده ایی دیگه این کارای پارس آنلاین بویژه نمایندگی انجاشون عادی شده ، هر سال 6-7 ماه خوبه بقیه ماهها مشکل داره.
اینجا وقتی پیگیر بشی خیلی بد جواب میدن .
با همون 128 بیشتر مواقع عم روز و هم شب روی 80 تا 120 و حتا بعضی مواقع بیشتر هم دانلود داشنم.
فرم هم پر میکنیم ولی نهایت کاری رو که بخوان می کنن ، تنها راهش تحریم و عوض کردنه که متاسفانه اینجا پارس از بقیه بهتره :(( تازگی پیشگامان اومده ولی نمیدونم وضعش چجوریاست !!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من 128 4 و 8 گیگ می گیرم اکثرا ، تو این 3 سال و خورده ایی دیگه این کارای پارس آنلاین بویژه نمایندگی انجاشون عادی شده ، هر سال 6-7 ماه خوبه بقیه ماهها مشکل داره.
اینجا وقتی پیگیر بشی خیلی بد جواب میدن .
با همون 128 بیشتر مواقع عم روز و هم شب روی 80 تا 120 و حتا بعضی مواقع بیشتر هم دانلود داشنم.
فرم هم پر میکنیم ولی نهایت کاری رو که بخوان می کنن ، تنها راهش تحریم و عوض کردنه که متاسفانه اینجا پارس از بقیه بهتره :(( تازگی پیشگامان اومده ولی نمیدونم وضعش چجوریاست !!

اگه تازگی اومده معلومه پهنای باندش خالیه و در نتیحه بهتره.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
من هم برای پارس آنلاین از همین لینک شکایت برای تغییر ساعت فرستادم و هم در مورد قانون Faire ploicy گفتم توضیح بیشتری بدهند شما هم یک کاری کنید .
اگر راست می گویند یک فرم نظر سنجی بگذارند به مدت یک ماه ونطر جمع کنند نه !!!
کاملا درسته و با شما موافقم
یک نظرسنجی در سایت راه بندازند و همه نظر بدن مطمئن باشید هیچکس راضی به این کار نمیشه
تو همین انجمن هم میشه نظرسنجی راه انداخت اگر مدیران صلاح میدونن نظرسنجی رو ایجاد کنیم و بعد از
اتمام نظرسنجی لینک تاپیک رو براشون ایمیل کنیم

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
کاملا درسته و با شما موافقم
یک نظرسنجی در سایت راه بندازند و همه نظر بدن مطمئن باشید هیچکس راضی به این کار نمیشه
تو همین انجمن هم میشه نظرسنجی راه انداخت اگر مدیران صلاح میدونن نظرسنجی رو ایجاد کنیم و بعد از
اتمام نظرسنجی لینک تاپیک رو براشون ایمیل کنیم
آقایون مدیر سایت اگه جواب بدهید خوب میشه ببینیم جواب میدین یا نه حرف بدی که نزده ؟

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
اگه تازگی اومده معلومه پهنای باندش خالیه و در نتیحه بهتره.
نه خیر 4 سال بیشتره اینجا هست.

فکر کنم این Fair Policy رو فقط روی اشتراک های نامحدود حجمی که تمام وقت دانلود میکنن میخوان بزارن !! نه حجمی ها و نه شبانه!!
مورد دوم که تغییر ساعت هست به نظر منطقی نمیاد چون فقط شب های جمعه که ملت دیرتر می خوابن تا حدود ساعت 2 و 3 سرعت کم میشه و گرنه بقیه شب ها معمولی هست ، البته شاید اینجا اینطوری باشه .
در کل تغییر ساعت برای دانلود تفاوتی ایجاد نمی کنه شاید برای دانلود بهتر هم باشه !! چون دیگه تو اون ساعت کمتر بیدارن که وبگردی کنن و سرعت دان خوب میشه ولی کاش زمان رایگانش بیشتر بود حداقل یه ساعت.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نه خیر 4 سال بیشتره اینجا هست.

فکر کنم این Fair Policy رو فقط روی اشتراک های نامحدود حجمی که تمام وقت دانلود میکنن میخوان بزارن !! نه حجمی ها و نه شبانه!!
مورد دوم که تغییر ساعت هست به نظر منطقی نمیاد چون فقط شب های جمعه که ملت دیرتر می خوابن تا حدود ساعت 2 و 3 سرعت کم میشه و گرنه بقیه شب ها معمولی هست ، البته شاید اینجا اینطوری باشه .
در کل تغییر ساعت برای دانلود تفاوتی ایجاد نمی کنه شاید برای دانلود بهتر هم باشه !! چون دیگه تو اون ساعت کمتر بیدارن که وبگردی کنن و سرعت دان خوب میشه ولی کاش زمان رایگانش بیشتر بود حداقل یه ساعت.

زمان رایگان که برای همه شرکت ها 5 ساعت بیشتر نیست.

در ضمن این شاتل دزد هم رو سرویس های ART این قانون رو داره ( آخه یکی یگه پدر سوخته رو سرویس " نا محدود " هم همچینکاری می کنن..)

خیر . روی سرویس های حجمی اعمال می شه البته ساعت شبانه .

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
زمان رایگان که برای همه شرکت ها 5 ساعت بیشتر نیست.

در ضمن این شاتل دزد هم رو سرویس های ART این قانون رو داره ( آخه یکی یگه پدر سوخته رو سرویس " نا محدود " هم همچینکاری می کنن..)

خیر . روی سرویس های حجمی اعمال می شه البته ساعت شبانه .

پارس اوایل 12 تا 7 صبح بود یعنی 7 ساعت.
البته نه فقط شاتل احتمالا همه شون دزدن سر دستشون هم مخابرات (البته شرکتها مشکلات زیادی دارن)
اینکه رو سرویس های حجمی اعمال بشه خیلی غیر منطقی هست !! من 8 گیگ ماهانه دارم خب نمیام که 24 ساعت دانلود کنم با سرعت 140 ، چون سر یک روز تمومه.
شبا هم دیگه بحث عادلانه نیست چون کسی که دانلود نداره و قصدش هم رو نداره حقی ازش ضایع نمیشه اونایی هم کهدانلود دارن خب معلومه واسه دانلود با نهایت سرعت و زمان کامل 5 ساعته اومدن دیگه پس حق کسی ضایع نمیشه.
کلا گندش رو درآوردن :-X

Tory

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
تو روز روشن دارن دروغ میگن من یکی که غلط بکنم بگم ساعت 1 رو بکن 2 مگه میشه تا 2 صبح بیدار نشت باسه دانلود ؟! بیکاریم ؟!! :mad::grrr:
تو یکی از انجمنها یک تاپیک نظرسنجی درست شده از دوستان خواهش میکنم در این نظرسنجی شرکت کنند و نظرشون رو اعلام کنند

نظر سنجی تغییر ساعات رایگان adsl پارس آنلاین

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
تو روز روشن دارن دروغ میگن من یکی که غلط بکنم بگم ساعت 1 رو بکن 2 مگه میشه تا 2 صبح بیدار نشت باسه دانلود ؟! بیکاریم ؟!! :mad::grrr:
تو یکی از انجمنها یک تاپیک نظرسنجی درست شده از دوستان خواهش میکنم در این نظرسنجی شرکت کنند و نظرشون رو اعلام کنند

نظر سنجی تغییر ساعات رایگان adsl پارس آنلاین

دوست عزیز عقلتو کمی ( فقط کمی ) به کار بندازی می فهمی که نیاز نیست تا 2 صبح بیدار بمونی بعد دانلود هارو شروع کنی !!! مثلا نا سلامتی Queue و تایم داره اون کامپیوتر لا مصب. اون دانلود منجر....

Tory

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوست عزیز عقلتو کمی ( فقط کمی ) به کار بندازی می فهمی که نیاز نیست تا 2 صبح بیدار بمونی بعد دانلود هارو شروع کنی !!! مثلا نا سلامتی Queue و تایم داره اون کامپیوتر لا مصب. اون دانلود منجر....
آقای دکتر خودم میدونم که میشه از قابلیت Queue برنامه IDM استفاده کرد اما آیا تو 50 نفر چند نفر اینو میدونن ؟
مثل اینکه تازه ایران تشریف آوردید ها !!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آقای دکتر خودم میدونم که میشه از قابلیت Queue برنامه IDM استفاده کرد اما آیا تو 50 نفر چند نفر اینو میدونن ؟
مثل اینکه تازه ایران تشریف آوردید ها !!!

کسی که دانلودر باشه می دونه آقا :)

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
من خیلی از انجمن ها رو دیدم اما نمی دونم چرا اینجا بعضا کاربرها اینقدر تند باهم صحبت می کنن بابا دشمن هم که نیستیم شاید سلیقه ها فکرها استدلالها متفاوته اگر به هم احترام بزاریم زندگی شیرین تره

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
دیگه داره اعصابم خوردمیشه...

یکی بهم بگه چراوقتی میرم speedtestمیگه وضعیتت اینجوریه:

مشاهده پیوست 184924

ولی موقع دانلودسرعتم میشه20....

بابایکی نیست بگه نامسلمون من که 512گرفتم حداقل نصفشوبهم بده...

خدایاری کنه.سیستم قاطی کنی یهوسرعتم بعدیه قرن میشه100...

اونم توروز...

دیگه واسم مغزی نمونده...

سروری که از اون دانلود میکنین احتمالا ضعیفه
با یه سرور دیگه امتحان کنید مثلا رپید باز یا یه فایل از سایت مایکروسافت دانلود کنید

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سروری که از اون دانلود میکنین احتمالا ضعیفه
با یه سرور دیگه امتحان کنید مثلا رپید باز یا یه فایل از سایت مایکروسافت دانلود کنید

یا سایت لینوکس: kernel.org

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
چی جوری باید اسم مودم ای دی اس ال را تغییر بدهم؟
ممنون

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
هي باهوش اگه راهي بلدي يگو چطور تورنت رو زمان بنديي كنم؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه مدته دوباره داغون شده. هم سرعت اومده پایین هم بیشتر شبانه روز رو قطعه! این چه وضعیه آخه :hmm:

بالا