• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
بانک سامان گفت اگه اسکناس بیارید ما تضمین میدیم هم سود و هم اصلش رو اسکناس بدیم سود 6 درصد یورو هم بد نیست چه کار کنم؟
مشاهده پیوست 190598

البته برای جذب سرمایه آنها هر وعدهی می دهند ولی در روز باز پرداخت شما مثل تصویر بالا، روز دشواری در پیش خواهید داشت چون بخشنامه ای را به شما نشان می دهند و می گویند کشور تحریم است و ما مجبور یورو شما را به نرخ مرجع حساب کرده و تقدیمتان کنیم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان نظرتون روی یورو چیه
من میخوام بخرم به نظرم بهتر از دلار باشه منتها منتظرم رو قیمت مناسب بخرم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان نظرتون روی یورو چیه
من میخوام بخرم به نظرم بهتر از دلار باشه منتها منتظرم رو قیمت مناسب بخرم

برای سرمایه گذاری! یورو که رشد غیر خطی داره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
برای سرمایه گذاری! یورو که رشد غیر خطی داره

بله دقیقا برای سرمایه گذاری .
چند وقت پیش که دلار رو 1900 بود یورو 2100 بود هی میخواستم برم بگیرم تنبلی کردم الان دلار 2100 اون 2600
کلا قوی هستش و موردی راش پیش نمیاد نوسان دلار هم تاثیر گذار هست روش
میخوام تقسیم کنم هر چقدر دلار میگیرم به همون نسبت یورو بگیرم
حالا نمیدونم نظر اساتید چیه
دکتر نظر لطفا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
جناب دکتر دکستر،
در مورد ارز Bitcoin اطلاعات دارید ؟
می خواستم بدونم اگه گستره فعالیت و کاربرد مناسبی داره توی سبد ارزهای الکترونیکمان قرارش بدیم .
تاحدی در موردش اطلاعات کسب کردم و به نظر ایمن میاد و ساختاری تقریبا مشابه Webmoney داره .
اگر اطلاعات بیشتری داشتید خوشحال میشم در اختیار بگذارید

وب مانی دست کمی از پی پال نداره ولی با یک سری تفاوت . اولا اینو مد نظر داشته که وب مانی توسط سیستم مالی روسیه رگوله شده مثل پی پال که در سنگاپور رگوله شده . اگر اونم رگوله مالی داشت بزارید در غیر این صورت مثل لیبرتی رزو سمتش نرید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چند وقت پیش که دلار رو 1900 بود یورو 2100 بود هی میخواستم برم بگیرم تنبلی کردم الان دلار 2100 اون 2600
دکتر نظر لطفا

یورو رو حواستون باشه دارید چی کار میکنید چون اگر ارزشش دربرابر دلار از این هم بیشتر افت چند x ضرر میکنید خب سودش هم به همون صورت هست . این ارز در واقع ارزی ریسک پذیر هست .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر نظر لطفا

با اقتصاد شکننده اروپا به نظر من سرمایه گذاری رو یورو ریسک بالایی داره.
ممکنه یک شبه آدم سرمایشو از دست بده.

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
یکی از پدر سوخته ترین بانک های کشور در زمینه ارزی همین سامان هست . هر چی میگه کشکه

بله دقیقا . بعدا ناظر بانک میاد و شمارش میکنه جلوی شما و صورت جلسه میکنه . اگر این کار رو بکنید اگر خدایی نکرده صندوق امانات بانک هم مورد سرقت قرار گرفت باز سرمایه شما سر جاش هست . اینا نکات خقوقی هست که باید در استفاده از صندوق ایمن های بانک بدونید .

خب اینجا یک مساله است، در اینجا بانک خواهد دانست ما چقدر ارز داریم، و اگر کسی بدون گرفتن فاکتور اون مقدار ارز را گرفته باشد، ..............

به نظر شما دردسر ساز نیست؟ صندوق را چطور می شود بیمه کرد؟

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
بانک سامان گفت اگه اسکناس بیارید ما تضمین میدیم هم سود و هم اصلش رو اسکناس بدیم سود 6 درصد یورو هم بد نیست چه کار کنم؟

من اگه جای شما بودم برای "تست" minimum مبلغ + minimum زمان ، که فکر کنم ۱۰۰۰ € هست رو برای ۱ ماه که 2.50% میده رو امتحان می‌کردم.

البته اگه امکانشو داری و میخوای ۱۰۰ % خیالت راحت باشه یه سر به اینجا بزن ، من خودم september میرم آنتالیا و همونجاحساب باز خواهم کرد ، البته اونجور که من تلفنی ازشون پرسیدم ،غیر از پاسپورت +و یک شماره مالیات که چند ساعت بیشتر طول نمی‌کشه,
ازتون آدرس ثابت داخل ترکیه هم میخوان که می‌تونین از هتل یه نامه ببرین !! اگه یه مقدار صبر کنین خودم شخصاّ بهتون میگم چه جوریه.

فقط یک نکته کوچک داخل EU حساب شما از طرف دولت تا 100000 € بیمه‌ هست ولی‌ در ترکیه تا 25000€

در عوض داخل EU از شما 25%Kest (مالیات بر سود سپرده )می‌گیرن داخل ترکیه ۱۵% ( برای $+€) برای لیر ترکیه مالیات نداره.

Last edited:

elfy

Registered User
لایک‌ها
67

من اگه جای شما بودم برای "تست" minimum مبلغ + minimum زمان ، که فکر کنم ۱۰۰۰ € هست رو برای ۱ ماه که 2.50% میده رو امتحان می‌کردم.

البته اگه امکانشو داری و میخوای ۱۰۰ % خیالت راحت باشه یه سر به اینجا بزن ، من خودم september میرم آنتالیا و همونجاحساب باز خواهم کرد ، البته اونجور که من تلفنی ازشون پرسیدم ،غیر از پاسپورت +و یک شماره مالیات که چند ساعت بیشتر طول نمی‌کشه,
ازتون آدرس ثابت داخل ترکیه هم میخوان که می‌تونین از هتل یه نامه ببرین !! اگه یه مقدار صبر کنین خودم شخصاّ بهتون میگم چه جوریه.

فقط یک نکته کوچک داخل EU حساب شما از طرف دولت تا 100000 € بیمه‌ هست ولی‌ در ترکیه تا 25000€

در عوض داخل EU از شما 25%Kest (مالیات بر سود سپرده )می‌گیرن داخل ترکیه ۱۵% ( برای $+€) برای لیر ترکیه مالیات نداره.

این بانک ترکی یعنی ماهیانه ۲.۵ درصد واسه سپرده یورو سود میده؟

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
اساتید این بخش میخواستم بپرسم نظرتون راجب خرید دلار فردا یا پسفردا چی هست؟بنظرتون بخرم یا صبر کنم؟
دکتر نظری راجب صعود یا نزول قیمت دلار ندارن؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
این بانک ترکی یعنی ماهیانه ۲.۵ درصد واسه سپرده یورو سود میده؟

با توجه به تصویر پیوستی دوستمون :
برای سرمایه های زیر 25000 دلار نرخ سود 8.5 درصد سالیانه است .
{حساب و سود سپرده ارزی است و نسبت یه سود حساب های ارزی داخلی حدوداً 3 درصد بالاتر می باشد }

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
با توجه به تصویر پیوستی دوستمون :
برای سرمایه های زیر 25000 دلار نرخ سود 8.5 درصد سالیانه است .
{حساب و سود سپرده ارزی است و نسبت یه سود حساب های ارزی داخلی حدوداً 3 درصد بالاتر می باشد }

من که نفهمیدم نوشته ۲.۲۵ یعنی چی؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
من با توجه به نوشته ی موجود در فوتر تصویر دوستمون که مربوط به سایت بانک است عرض کردم :

For terms between 365-400 days, the applicable interest rate is 8.50% for up to 25,000 TL

یعنی برای دوره های 365-400 روزه ( یکساله ) برای مبالغ تا 25000 لیر ترکیه ، سود پرداختی 8.5 درصد خواهد بود .

شاید دوستمون رقم 2.25 درصد رو از جای دیگه ای برداشت کرده باشند اما من که گمان نمی برم 2.25 درصد ماهیانه
هیچ بانکی پرداخت داشته باشد چون میشود 27 درصد سود ارزی و این نرخ سود در هیچ کشور معتبر اروپایی و امریکایی
تاکنون رویت نشده است .

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
من با توجه به نوشته ی موجود در فوتر تصویر دوستمون که مربوط به سایت بانک است عرض کردم :

For terms between 365-400 days, the applicable interest rate is 8.50% for up to 25,000 TL

یعنی برای دوره های 365-400 روزه ( یکساله ) برای مبالغ تا 25000 لیر ترکیه ، سود پرداختی 8.5 درصد خواهد بود .

شاید دوستمون رقم 2.25 درصد رو از جای دیگه ای برداشت کرده باشند اما من که گمان نمی برم 2.25 درصد ماهیانه
هیچ بانکی پرداخت داشته باشد چون میشود 27 درصد سود ارزی و این نرخ سود در هیچ کشور معتبر اروپایی و امریکایی
تاکنون رویت نشده است .

اون 8.50% سالیانه :wacko: برای لیر تا ۲ماه پیش 9.75% بود که الان کمتر شده.

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
بهمنی: بانک مرکزی بیش از نیاز (وارداتی) کشور ارز فروخته‌است، چون عده‌ای از مردم روی ارز سرمایه‌گزاری کرده‌اند. کسری ارزی نداریم!
eranico.com/fa/content/8009/default.aspx

پیش بینی بهمنی: سرمایه گذاران این روزهای سکه و ارز ضرر می کنند
iranparto.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C/%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%B6%D8%B1%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86

دفاع بهمني از سهميه‌بندي ارزي
donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=309174

رئیس کل بانک مرکزی: ارز نوسان قیمتی نخواهد داشت، مردم در بانک ها سپرده گذاری کنند
asriran.com/fa/news/220824

بهمنی: ارز نوسان قیمتی نخواهد داشت، مردم در بانک ها سرمایه گذاری کنند
bourse24.ir/news.php?id=38195

:f34r:

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
بازار بورس ارز راه بیافته چقدر تاثیر در پایین کشیده شدن قیمت دلار با قیمت فعلی دارد ؟
و اگر قرار بر شکست قیمت های فعلی است این ممکن چه مقدار زمان میبرد ؟

سپاس

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بازار بورس ارز راه بیافته چقدر تاثیر در پایین کشیده شدن قیمت دلار با قیمت فعلی دارد ؟
و اگر قرار بر شکست قیمت های فعلی است این ممکن چه مقدار زمان میبرد ؟

سپاس

رفیق ائن پروژه بازار بورس به شکست منتهی میشه کدوم برنامه ریزی اینا درست بود تا حالا که این یکیش اوکی باشه!!
کلن اینا نتونشتن از پس تورم بربیان چه توقعی داری روزانه قیمتا داره بالاتر میره هیچ کسی پاسخگو نیست دلت خوشه!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
رفیق ائن پروژه بازار بورس به شکست منتهی میشه کدوم برنامه ریزی اینا درست بود تا حالا که این یکیش اوکی باشه!!
کلن اینا نتونشتن از پس تورم بربیان چه توقعی داری روزانه قیمتا داره بالاتر میره هیچ کسی پاسخگو نیست دلت خوشه!!!

البته هیچ کدوم از پروژه های دولت شکست نخوردن. شکست یعنی از کار افتادن پروژه. دولت الان سیاستش اینه که پروژه رو اجرا کنه نه اینکه اثر کنه. نمونش سیاست بسیار قوی دولت ! در کنترل قیمت ارز از آذر پارسال که توپ داره کار میکنه! و قیمت ارز هم اصلا افزایش نداشته!
تشکر از استاد و پروفسور اقتصادی جناب بهمنی بزرگ!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
البته هیچ کدوم از پروژه های دولت شکست نخوردن. شکست یعنی از کار افتادن پروژه. دولت الان سیاستش اینه که پروژه رو اجرا کنه نه اینکه اثر کنه. نمونش سیاست بسیار قوی دولت ! در کنترل قیمت ارز از آذر پارسال که توپ داره کار میکنه! و قیمت ارز هم اصلا افزایش نداشته!
تشکر از استاد و پروفسور اقتصادی جناب بهمنی بزرگ!

جناب یاسینی کسی نگفته پروژه ها اجرا نشده اجرا میشه و همش سرکاریه و تاثیری نداره!!!
متاسفانه الان تنها چیزی که مهم نیست کم شدن توان مردم و کم شدن ارزش پول ملی متاسفانه هیچ مسئولی هم پاسخگو نیست حداقل کاری که میشد انجام داد هم انجام داده نمیشه حداقل بیان توجیح کنند متاسفانه از این هم امتنا میکنند
کلن امیدی نیست امیدوارم فقط به پیشبینی 3000 تومن ارز نرسیم

بالا