• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
دوستان در فارکس و در قسمت EURUSD اگر در یه نقطه من sell بدم و بعد از گذشت مدتی الان profit منفی باشه این نشون میده که قیمت دلار در حال افزایش هست یا کاهش؟؟
چجوری در نوسان pipها میشه فهمید که قیمت دلار مثلا اگه الان 2122تومن باشه تو تایم فریم 1 ساعت مثلا یک ساعت بعد bid رو قیمت 1.2459 باشه قیمت دلار چقدر افزایش یا کاهش داشته؟؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی دلار قراره بیشتر گرون بشه یعنی قرار نیست بیاد پایین :(

خدایی من کارم مرتبط با دلاره 15 روزه کارم لنگه

داداش من کارم پزشکیه. سلامت مردم الان با دلاره. کارو بیخیال دلا. بشه سه تومن مردم بتید رفتن بیمارستان لخت بیان بیرون.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
رفیق ائن پروژه بازار بورس به شکست منتهی میشه کدوم برنامه ریزی اینا درست بود تا حالا که این یکیش اوکی باشه!!
کلن اینا نتونشتن از پس تورم بربیان چه توقعی داری روزانه قیمتا داره بالاتر میره هیچ کسی پاسخگو نیست دلت خوشه!!!

گرامی لااقل بجای ناامیدی میشه امیدوار زندگی کرد .
بنده هم قبول دارم تمام برنامه هایی که برای کنترل بازار بکار بردن نتیجه چندانی نداشته اما قبول داشته باشید که اندکی در کنترل ثابت ماندن و یا با تاخیر پیش رفتن تورم تاثیر گذار بوده . اگر با اندیشه های شما پیش بریم باید دولت هم بشینه و فقط نظاره گر این موج باشه که اگر چنین بود همان هفته اول از شما و این مبحث ها دیگه خبری نبود چون اقتصاد در همان ابتدا سقوط میکرد .
پس بهتره امیدوار بود و دل خوش تا ناامید و منفی گرا گرامی .

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
با اقتصاد شکننده اروپا به نظر من سرمایه گذاری رو یورو ریسک بالایی داره.
ممکنه یک شبه آدم سرمایشو از دست بده.

زیاد اخبار صدا سیما میبینی
بیکاری در اروپا
فقر در اروپا
اقتصاد نابود شده در اروپا و....

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
گرامی لااقل بجای ناامیدی میشه امیدوار زندگی کرد .
بنده هم قبول دارم تمام برنامه هایی که برای کنترل بازار بکار بردن نتیجه چندانی نداشته اما قبول داشته باشید که اندکی در کنترل ثابت ماندن و یا با تاخیر پیش رفتن تورم تاثیر گذار بوده . اگر با اندیشه های شما پیش بریم باید دولت هم بشینه و فقط نظاره گر این موج باشه که اگر چنین بود همان هفته اول از شما و این مبحث ها دیگه خبری نبود چون اقتصاد در همان ابتدا سقوط میکرد .
پس بهتره امیدوار بود و دل خوش تا ناامید و منفی گرا گرامی .

رفیق ممنون من هم دوست دارم وضعیت بهتره بشه شما فکر میکنی کی بدش میاد ارز به قیمت واقعیش برسه!!!اما واقعیت چیزه دیگه؟؟!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
رفیق ائن پروژه بازار بورس به شکست منتهی میشه کدوم برنامه ریزی اینا درست بود تا حالا که این یکیش اوکی باشه!!
کلن اینا نتونشتن از پس تورم بربیان چه توقعی داری روزانه قیمتا داره بالاتر میره هیچ کسی پاسخگو نیست دلت خوشه!!!

افزایش قیمت ارز به نفع دولت هست چون درآمد ارزیش بیشتر میشه . متاسفانه البته نه به نرخ مرجع بلکه به نرخ بازار آزاد (که در بانک بهش میگن نرخ بازار فرعی ، جالبته بدونید قبلا اسمش بود نرخ مناطق آزاد)

رفیق ممنون من هم دوست دارم وضعیت بهتره بشه شما فکر میکنی کی بدش میاد ارز به قیمت واقعیش برسه!!!اما واقعیت چیزه دیگه؟؟!!!

واقعیت نرخ ارز خیلی بیشتر از قیمت الان هست . از دهه 60 تا الان ارز به صورت کنترل شده نگه داشتن که البته در اقتصاد این یک نوع خودکشی اقتصادی هست حالا این سیاستشون هست . قیمت ارز واقعی رو یک بار براتون با توجه به فرمول تورم توی همین تاپیک حساب کردم . حتی تا خورده هاشو

اساتید این بخش میخواستم بپرسم نظرتون راجب خرید دلار فردا یا پسفردا چی هست؟بنظرتون بخرم یا صبر کنم؟
دکتر نظری راجب صعود یا نزول قیمت دلار ندارن؟

نظری ندارم :lol: فعلا کف قیمت رو زده دلار

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

من اگه جای شما بودم برای "تست" minimum مبلغ + minimum زمان ، که فکر کنم ۱۰۰۰ € هست رو برای ۱ ماه که 2.50% میده رو امتحان می‌کردم.

البته اگه امکانشو داری و میخوای ۱۰۰ % خیالت راحت باشه یه سر به بزن ، من خودم september میرم آنتالیا و همونجاحساب باز خواهم کرد ، البته اونجور که من تلفنی ازشون پرسیدم ،غیر از پاسپورت +و یک شماره مالیات که چند ساعت بیشتر طول نمی‌کشه,
ازتون آدرس ثابت داخل ترکیه هم میخوان که می‌تونین از هتل یه نامه ببرین !! اگه یه مقدار صبر کنین خودم شخصاّ بهتون میگم چه جوریه.

فقط یک نکته کوچک داخل EU حساب شما از طرف دولت تا 100000 € بیمه‌ هست ولی‌ در ترکیه تا 25000€

در عوض داخل EU از شما 25%Kest (مالیات بر سود سپرده )می‌گیرن داخل ترکیه ۱۵% ( برای $+€) برای لیر ترکیه مالیات نداره.

گرامی حواستون رو کاملا جمع کنید . در ترکیه سرمایه های خارجی طبق قانون اساسی اون کشور اجازه بلوک شدن و مصادره شدن هست . پس اینو مد نظر داشته باشید . اگر تحت هر شرایطی اوضاع سیاسی بین ایران و ترکیه به هم بریزه به هر دلیلی به صورت قانونی میتونن پولتون رو بخورن . در ضمن من صراف که اونجا شرکت داشتم و کارای حواله رو انجام میدادم بعد از 6 ماه شرکت رو هم منحل کردم الان اگر کلاهم هم بیوفته ترکیه عمرا نمیرم برش دارم . هر موقع دارید درباره یک بانکی تحقیق میکنید اول برید قوانین بانک مرکزی اون کشور رو در بیارید . بدون داشتن اقامتی هیچ کشور ثالثی اقدام به سپرده گذاری نگذارید چون نه شهروند هستید نه مقیم . یعنی فی الواقع هیچ حق و حقوقی ندارید .

بهمنی: بانک مرکزی بیش از نیاز (وارداتی) کشور ارز فروخته‌است، چون عده‌ای از مردم روی ارز سرمایه‌گزاری کرده‌اند. کسری ارزی نداریم!
eranico.com/fa/content/8009/default.aspx

پیش بینی بهمنی: سرمایه گذاران این روزهای سکه و ارز ضرر می کنند
iranparto.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C/%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%B6%D8%B1%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86

دفاع بهمني از سهميه‌بندي ارزي
donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=309174

رئیس کل بانک مرکزی: ارز نوسان قیمتی نخواهد داشت، مردم در بانک ها سپرده گذاری کنند
asriran.com/fa/news/220824

بهمنی: ارز نوسان قیمتی نخواهد داشت، مردم در بانک ها سرمایه گذاری کنند
bourse24.ir/news.php?id=38195

:f34r:

دقیقا برعکس هست متاسفانه :wacko:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
زیاد اخبار صدا سیما میبینی
بیکاری در اروپا
فقر در اروپا
اقتصاد نابود شده در اروپا و....

شما کارت ارز نیست نمیدونی. یورو به صدا و سیما کاری نداره.
اقتصاد اروپا وصعش خرابه. الان همه شرکت هایی که ما نمایندگی داریم با دلار کار میکنن

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
به هرحال نتیجه گیری میشه کرد که اتفاق خاصی نمیوفته تا وقتی که طرز فکر این اقا بر انجام ازمایش تست و خطا هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دلار هفته بعد کاهش پیدا میکنه.
پس هفته بعد زمانه خریده.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
پایین اومدنی در کار نیست باشه هم مقطعی و بالای 2000 تومان این دولت پایان عمرش بنابراین مردم توی لجن نگه میداره ملتم که راضی کیفور :D

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
اول اینکه از دکتردکستر تشکرمی کنم همه حرف هاشون بادلیل میگن آدم لذت میبره :)
دوم اینکه می خواستم راهنماییم کنن من یه مقدار دلار دارم نمی دونم الان بفروشم یا نه ؟البته بیشتر مسکن معامله می کنم واعتقاد دارم بازار مسکن خیلی قابل پیش بینی تر از بازار ارز؟؟
می خواستم از دکتر بپرسم الان ارزش داره که ارز بفروشم مسکن بخرم یعنی به نظرشما الان سود کدومش بیشتر؟
ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اول اینکه از دکتردکستر تشکرمی کنم همه حرف هاشون بادلیل میگن آدم لذت میبره :)
دوم اینکه می خواستم راهنماییم کنن من یه مقدار دلار دارم نمی دونم الان بفروشم یا نه ؟البته بیشتر مسکن معامله می کنم واعتقاد دارم بازار مسکن خیلی قابل پیش بینی تر از بازار ارز؟؟
می خواستم از دکتر بپرسم الان ارزش داره که ارز بفروشم مسکن بخرم یعنی به نظرشما الان سود کدومش بیشتر؟
ممنون

والا دوست عزیز من هیچی از بازار مسکن نمی دونم چون نه کارم این هست و نه تا حالا توی این کار بودم . (همین کار خودم رو انجام میدم کلی شاهکار کردم :دی)
گرامی با توجه به منطقه (استان) و درصد رشد و بازدهی سرمایتون توی این بازار ببینید نگه داری ارز براتون بیشتر ارزش افزوده داره . والا نمی دونم . اگر بازار معامله مسکن رو دارید یعنی طوری هست که کارتون این هست صد البته اگر درصد بازدهی اون از ارز بالاتر باشه در بازار خودتون معامله کنید . ببینید مسکن هم پین شده به ارز هست از مصالح بگیر تا ......

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شما کارت ارز نیست نمیدونی. یورو به صدا و سیما کاری نداره.
اقتصاد اروپا وصعش خرابه. الان همه شرکت هایی که ما نمایندگی داریم با دلار کار میکنن

جناب یاسینی توصیه می کنم چارت یورو رو یه نگاهی بکنید . از ساعت 10 دیشب آنچنان رکوردی زد که بی سابقه . نرخ اکسچنج FX یورو الان 1.255 هست و اکسچنج بانکی اون 1.295 هست . این بالاترین نرخ یورو حداقل از 6 ماه گذشته بوده . بهران های بازار های مالی همیشه بوده چه دهه 30 و چه در دهه 50 . ولی مقطعی بوده . دقیقا دیشب ساعت 10 حداقل افزایش 50 تومنی روی یورو میدادم که امروز محقق شد .

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
گرامی حواستون رو کاملا جمع کنید . در ترکیه سرمایه های خارجی طبق قانون اساسی اون کشور اجازه بلوک شدن و مصادره شدن هست . پس اینو مد نظر داشته باشید . اگر تحت هر شرایطی اوضاع سیاسی بین ایران و ترکیه به هم بریزه به هر دلیلی به صورت قانونی میتونن پولتون رو بخورن . در ضمن من صراف که اونجا شرکت داشتم و کارای حواله رو انجام میدادم بعد از 6 ماه شرکت رو هم منحل کردم الان اگر کلاهم هم بیوفته ترکیه عمرا نمیرم برش دارم . هر موقع دارید درباره یک بانکی تحقیق میکنید اول برید قوانین بانک مرکزی اون کشور رو در بیارید . بدون داشتن اقامتی هیچ کشور ثالثی اقدام به سپرده گذاری نگذارید چون نه شهروند هستید نه مقیم . یعنی فی الواقع هیچ حق و حقوقی ندارید .

البته من ۲ تا پاس دارم موقع باز کردن حساب هم ۱۰۰% با پاس غیر ایرانی‌ (Eu) این کارو می‌کنم.
کلا ۳۰ و چند سالیه که پاس + پول ایرانی‌ سرطان شده
:thumbsdow
ولی‌ اگه یه کشور داره یهای دولتی یک کشو ر رو مصادره کنه ،شامل داری‌های خصوصی هم می‌شه ؟ انگلیس اینکارو با ایران همین چند وقت پیش کرد ولی‌ با حساب‌های ایرانی‌ شخصی‌ اینکارو نکرد حتا ایرانی‌ که اونجا ساکن نیستن و فقط حساب دارن کلا اینا دنبال ماهی‌ درشتا میرن. :f34r:

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
جناب یاسینی توصیه می کنم چارت یورو رو یه نگاهی بکنید . از ساعت 10 دیشب آنچنان رکوردی زد که بی سابقه . نرخ اکسچنج FX یورو الان 1.255 هست و اکسچنج بانکی اون 1.295 هست . این بالاترین نرخ یورو حداقل از 6 ماه گذشته بوده . بهران های بازار های مالی همیشه بوده چه دهه 30 و چه در دهه 50 . ولی مقطعی بوده . دقیقا دیشب ساعت 10 حداقل افزایش 50 تومنی روی یورو میدادم که امروز محقق شد .

دلیلش میتون قطع کمک به یونان باشه یعنی‌ ثبات پولی‌ داخلی‌ ، در ضمن از این به بعد عضو شدن به همین راحتیا نیست که پرتغال +اسپانیا (۲۵% آمار بیکاری ) با مدارک جعلی و دست کاری شده بیان عضو بشن و بده چند وقت طبق قوانین کاسه گدای بیارن جلو .
البته EUR/USD هنوز خیلی‌ راه داره تا به 1.60 برگرده
:worried:

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
مهم
لطفا به همه دوستاتون اطلاع رسانی کنین

در پستِ قبلی‌ منظورم از ماهی‌ درشتا اینا بود

کد:
[B]Newest Top 1000 List For IRI Officials' Bank Accounts[/B]

[SIZE=4][URL="http://ireport.cnn.com/docs/DOC-606777"]Newest Top 1000 List For IRI Officials' Bank Accounts - CNN iReport[/URL]        [COLOR=#ff0000]<<<<<<< Klik here
[/COLOR]
[/SIZE]

Last edited by a moderator:
بالا