• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
نه میشه گفت که ارز یا سکه میره بالا و نه میشه گفت که میاد پایین چون اقتصاد ایران یه اقتصاد ایزوله هست که از همه جای دنیا قطعه و با هیچ کجا رابطه نداره و فقط و فقط دست 4 تا دلال و دولت یا همون اقتصاد مافیایی هست یعنی بدترین حالت اقتصادی جوری که اینا اگر بخوان میتونن همین فردا کاری کنن دلار بشه 100 تومن بنابراین شما فکر کنید ببینید که چه کاری به نفع دولت و دلالا هست اون وقت از روی اون فکر میتونید قیمت رو پیش بینی کنید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من مطمینم این هفته تغییر زیادی نخواهیم داشت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

اتفاقا گرامی اشتباه میکنید همین فردا از روی قیمت اونس به شما میگم که یه 10 هزار تومنی رو افزایش داریم

پ ن : حداقل 10 هزار تومن

پ ن 2 : برای آخرین بار از دوستان خواهش میکنم بحث درباره دولت و بانک مرکزی و هر چیز دیگه که از این جنس هستن رو بزارن کنار . اگر هم صحبت میکنید در راستای بازار باشه نه اعتراض همه میدنیم خط میشی اینا چیه لازم به ذکر به این صورت در این تاپیک نیست .

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اتفاقا گرامی اشتباه میکنید همین فردا از روی قیمت اونس به شما میگم که یه 10 هزار تومنی رو افزایش داریم

پ ن : حداقل 10 هزار تومن

منم با حرفتون موافقم افزایش داریم مطمئنن افزایش پیدا میکنه چون این صنف به حال خودش رها کردن حتی کلمه ای در موردش حرف دیگه نمیزنند

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
مذاکرات نبوده مثل اینکه اونا میخواستن بیان دوباره سرکشی کنند جاسوسی کنند اینا هم نذاشتن!!!!!!

دیگه نوعش فرقی نداره، هر کاری میکنن موجب گرونی دلار میشه. چی میشد یک مدت هیچ کاری نکنن که دلار رو نرخش ثابت بمونه، نخواستیم ارزون بشه.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دیگه نوعش فرقی نداره، هر کاری میکنن موجب گرونی دلار میشه. چی میشد یک مدت هیچ کاری نکنن که دلار رو نرخش ثابت بمونه، نخواستیم ارزون بشه.

رفیق زیاد فکرتو تو این بازی ها درگیر نکن بی فایده هست باید بیخال بود ببینیم چه میشه مگه نمیبینی همه بیخیالن

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
دوباره دلار اوج گرفت ؛
عجب مملکتی داریم ما ...
خریدار و فروشنده همگی خسته شدند از این بی ثباتی قیمت ارز ....

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
رفیق زیاد فکرتو تو این بازی ها درگیر نکن بی فایده هست باید بیخال بود ببینیم چه میشه مگه نمیبینی همه بیخیالن

هم اهمیت دادن هم بیخیال بودن من وضیعتو تغییر نمیده، مگر اینکه همه با هم اهمیت بدیم که هیچ نشونه ای ازش نیست!

دلار 2202... مذاکرات دیشب تاثیر خودشو گذاشت.

maha-sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سللام دوستان. من یه چند وقته امروز و فردا میکنم واسه خرید هیچ فایده ای نداره. دیگه هیچ مداکره و اجلاسی کمک نمیکنه.دیگه امروز میخوام خرید کنم.ولی بین دلار و سکه شک دارم.میتونید راهنمایی کنید؟

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوستان به خاطر مسافرت های در پیش در این چند روز تعطیلی هست که رفته بالا .... تقاضا برای ارز زیاد شده

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
از نظر تکنیکالی :
دوستان بزارید خیال همه تون رو راحت کنم دلار امروز خط روند 2200 تومن رو شکست و اماده رفتن به قیمت های بالاتر شده. و یه رشد خوب رو طی روزهای اینده خواهیم دید من منتظر سیگنال خرید بودم و زیر 2200 میترسیدم بخرم اما از لحاظ تکنیکال این امر امروز به وقوع پیوست.
من خودم امروز همه ریالم رو دلار کردم و اشتباهم این بود که توی کف که 2126 بود نخریدم
خط روند دلار افزایشی هست و کاهشی هم اگر باشه فقط اصلاح قیمت هست

از نظر فاندیمنتالی:

همونطور که همه شما دوستان میبینید اخباری که میرسه بسیار نا امید کننده هست چه از نظر گفتگوهای هسته ای و چه از نظر مدیرت بازار به دست اقایون
همین امروز هم بانک مرکزری اعلام کرد که حجم نقدینگی به 376 هزار میلیارد تومن رسیده و این غول نقدینگی که رشدی 24 درصدی رو داشته هیج جایی واسه جذب نداره
بازار بورس که میبینید وضعش چیه مسکن هم با اینکه قیمت ها تا حدی بالا رفته اما هنوز سرمایه ها بهش سرازیر نشده چون سرمایه های کوچک نمیتونه وارد بازار مسکن بشه پس میمونه بازار ارز و طلا که البته ارز جذابیتش بیشتره چون به علت کمبود ارز دولت و نگه داشتن ذخایر برای روز مبادا حالا حالاها خبری از تزریق نیست!

البته طلا هم با اومدن نشانه هایی از اجرای طرح QE3 یا تسهیل مقداری در جلسه چند روز پیش کمیته بازار ازاد و تمایل برنانکه نیست به امکان اجرای ان باعث افزایش شاخصهای سهام Dowjons و هم s & P 500 شده و هم خبر هایی که میاد نشون میده تعدادی از بانک ها هم دارن به خرید طلا روی میارن البته شاید اینبار مقدار پول تزریق شده به بازار توسط فدرال رزرو مثل قبل نباشه چون واسه برنانکه کنترل تورم در امریکا مهمتر از افزایش رشد اقتصادی هست.

که همه اینها رو بلومبرگ دیروز در گزارشش گفته:
U.S. Stocks Rise as Fed Sees ‘Scope for Further Action’ - Bloomberg

شاید و شاید اخرین خبر امیدوار کننده دیدار جلیل با اشتون در 10 این ماه باشه که البته با این وضع موجود امیدی به نتیجه اساسی نیست.
icon9.gif

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
کم کم داره تمام راهای دور زدن تحریم ها هم از بین میره
همین امروز دوباره بانک HSBC که بزرگترین بانک در اروپا از نظر ارزش هست رو داره به جرم پول شویی برای ایران و سودان به 700 ملیون دلار جریمه مجکوم شده
HSBC in Settlement Talks With U.S. Over Money Laundering - Bloomberg

من نمیدونم اینها تا کی میخوان این موشو گربه بازی رو دربیارن و اصلا دنبال چی هستن که حاضرن این همه هزینه به کشور و مردم وارد کنن و کلی پول بی زبون بایت دور زدن تحریم ها به جیب بانکهای اروپایی بریزن! واقعا ارزش داره؟
با این اوصاف وضعیت دریافت دلار و ارز واسه اینها روز به روز سخت تر میشه

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کم کم داره تمام راهای دور زدن تحریم ها هم از بین میره
همین امروز دوباره بانک HSBC که بزرگترین بانک در اروپا از نظر ارزش هست رو داره به جرم پول شویی برای ایران و سودان به 700 ملیون دلار جریمه مجکوم شده
HSBC in Settlement Talks With U.S. Over Money Laundering - Bloomberg

من نمیدونم اینها تا کی میخوان این موشو گربه بازی رو دربیارن و اصلا دنبال چی هستن که حاضرن این همه هزینه به کشور و مردم وارد کنن و کلی پول بی زبون بایت دور زدن تحریم ها به جیب بانکهای اروپایی بریزن! واقعا ارزش داره؟
با این اوصاف وضعیت دریافت دلار و ارز واسه اینها روز به روز سخت تر میشه

بهترین سیاست برای دولت همینه که الان هست.
فشار فقط به مردم داره میاد
شما بیا ببین پایگاه خاتم الانبیا چطور داره پل دو طبقه اتوبان صدر رو عین موشک میسازه.
مگه اینا تحریم نیستن پس چطور مصالح برای **** موجوده.
عزیزم تحریم برای مردمه. !!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
قیمت ارز داره بالاتر میاد هیچ کسی هم جلوشو نمیگره چرا اینا بیخیال ارزش پول ملی شده چرا این تورم مهار نمیکنند چه چیزی مهمتر از معشیت مردم و کنترل تورم و حفظ ارزش پول ملی هست؟؟؟من واقعن درک نمیکنم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پول ملی الان کدوم حساب میشه؟
ریال
یا
تومان.

اگر ریال باشه که ارزشش در مقابل دلار دیگه افتضاح اند افتضاحه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
پول ملی الان کدوم حساب میشه؟
ریال
یا
تومان.

اگر ریال باشه که ارزشش در مقابل دلار دیگه افتضاح اند افتضاحه

بیخیال چه فرق داره میدونی خارجی ها میان ایران پواشون چنج میکنند که کلی حال میکنند طرف با دلارش میاد اینجا خدایی میکنه یاد یه فیلم افتادم

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
ملک جم معروف شد با رنگ و بوي اختلاس
مست و مدهوشند جمعي از سبوي اختلاس

ما که از ورزش عقب مانديم اکنون خوشدليم
فتح شد با جهد مسئولين سکوي اختلاس

عشق ميهن ، نور ايمان چون به هم دادند دست
شد شکوفا مثل يک گل خلق و خوي اختلاس

مثل آرايشگري ماهر عزيزان سال ها
کرده اند از عشق مردم شاد موي اختلاس