چندین بار از دوستان خواهش کردم این بار به صورت رک و راست میگم
این فروم و این بخش و خیلی از سایتهای دیگه رسما توسط عوامل دولتی و حکومتی رصد میشن . دوستان خبری نقل میکنن سعی کنن بعضی از الفاظ رو رعایت کنن . هر کاری در مقوله بیزینس و سود مالی انجام بدید ولی در مواقعی که دارید موارد تاثیر گذار سیاسی به بازارهای مالی رو کوت میکنید از منبعی مثل بی بی سی و هر سایت دیگه چه آزاد چه مایل به جناحی سعی کنید بعضی از کلمات رو هم شده واسه اینکه خودتون در امان باشید رو تغییر بدید . برای من نوعی فرق نمیکنه که شما چجوری پست میزنید رک و راست یا چه تمایلات سیاسی دارید ولی اگر این بخش از سایت پرشین تولز یا کل سایت به خاطر این دلیل هایی که گفتم فیلتر بشه تک به تک املای دوستان برای بنده سند میشه برای بن کردن دائم تمامی کسانی که باعث و بانی این عمل بودن تا اونجایی هم که از من شناخت دارید برای مثال یوز محمود مخمصه براش فعالیت توی اینجمن شد ارزو چون دست بردار نیستم . بارها عرض کردم که این سایت برای بنده چه ارزشی داره جدای از اونکه بسیاری این سایت پرشین تولز برای من سود مادی داشته ، در این سایت من دوستان بسیار زیادی که همیشه با اونها ارتباط دارم و همین دوستی برای من از همه چیز مهمتر هست . دوست ندارم در پست شما دست ببرم ادیت کنم و یا پستی رو پاک کنم که مشهور به سانسورچی بودن بشم . بحث کنید ولی کشیده به سیاست میشه به چشم یک بازاری نگاه کنید و دنبال سود باشید در این بخش تا اینجا اوکی . اگر دارید خبری رو کوت میکنید از جایی بعضی از کلماتش رو خودتون با توجه به اینکه من زبونم مو در اورد خودتون عوض کنید چون ماهیت نوع صحبت فرق و یا نگارش فرق میکنه . فک کنم تونسته باشم نظرم رو برسونم