• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چندین بار از دوستان خواهش کردم این بار به صورت رک و راست میگم

این فروم و این بخش و خیلی از سایتهای دیگه رسما توسط عوامل دولتی و حکومتی رصد میشن . دوستان خبری نقل میکنن سعی کنن بعضی از الفاظ رو رعایت کنن . هر کاری در مقوله بیزینس و سود مالی انجام بدید ولی در مواقعی که دارید موارد تاثیر گذار سیاسی به بازارهای مالی رو کوت میکنید از منبعی مثل بی بی سی و هر سایت دیگه چه آزاد چه مایل به جناحی سعی کنید بعضی از کلمات رو هم شده واسه اینکه خودتون در امان باشید رو تغییر بدید . برای من نوعی فرق نمیکنه که شما چجوری پست میزنید رک و راست یا چه تمایلات سیاسی دارید ولی اگر این بخش از سایت پرشین تولز یا کل سایت به خاطر این دلیل هایی که گفتم فیلتر بشه تک به تک املای دوستان برای بنده سند میشه برای بن کردن دائم تمامی کسانی که باعث و بانی این عمل بودن تا اونجایی هم که از من شناخت دارید برای مثال یوز محمود مخمصه براش فعالیت توی اینجمن شد ارزو چون دست بردار نیستم . بارها عرض کردم که این سایت برای بنده چه ارزشی داره جدای از اونکه بسیاری این سایت پرشین تولز برای من سود مادی داشته ، در این سایت من دوستان بسیار زیادی که همیشه با اونها ارتباط دارم و همین دوستی برای من از همه چیز مهمتر هست . دوست ندارم در پست شما دست ببرم ادیت کنم و یا پستی رو پاک کنم که مشهور به سانسورچی بودن بشم . بحث کنید ولی کشیده به سیاست میشه به چشم یک بازاری نگاه کنید و دنبال سود باشید در این بخش تا اینجا اوکی . اگر دارید خبری رو کوت میکنید از جایی بعضی از کلماتش رو خودتون با توجه به اینکه من زبونم مو در اورد خودتون عوض کنید چون ماهیت نوع صحبت فرق و یا نگارش فرق میکنه . فک کنم تونسته باشم نظرم رو برسونم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی توصیه می کنم چارت یورو رو یه نگاهی بکنید . از ساعت 10 دیشب آنچنان رکوردی زد که بی سابقه . نرخ اکسچنج FX یورو الان 1.255 هست و اکسچنج بانکی اون 1.295 هست . این بالاترین نرخ یورو حداقل از 6 ماه گذشته بوده . بهران های بازار های مالی همیشه بوده چه دهه 30 و چه در دهه 50 . ولی مقطعی بوده . دقیقا دیشب ساعت 10 حداقل افزایش 50 تومنی روی یورو میدادم که امروز محقق شد .

دکتر از شما بعیده.
هفته بعد قیمت دلار کاهش پیدا میکنه نه از طریق خارجی بلکه دولت به هر چنگ و دندونیه قیمت رو میاره پایین که مهمانهای این کنگره جنبش عیر متعهد ها تز وضعیت بد ایران با خبر نشن.
تا اونجتیی که بشه قیمت رو میارن پایین. الانم شروع شده اگر دقت کنی دو روزه بانکها ایران چک ندارن. دارن جمع میکنن بدن وست خلق اله.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر از شما بعیده.
هفته بعد قیمت دلار کاهش پیدا میکنه نه از طریق خارجی بلکه دولت به هر چنگ و دندونیه قیمت رو میاره پایین که مهمانهای این کنگره جنبش عیر متعهد ها تز وضعیت بد ایران با خبر نشن.
تا اونجتیی که بشه قیمت رو میارن پایین. الانم شروع شده اگر دقت کنی دو روزه بانکها ایران چک ندارن. دارن جمع میکنن بدن وست خلق اله.

والا عزیز چی بگم . اگر بیاد پائین که چه بهتر . برای مثال دارو الان 3 بار اصلاحیه قیمت خورده . خودتون عرض کردید که سر و کارتون با پزشکی و دارو هست . متاسفانه بد سیاستی در پیش گرفتن گرامی .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دکتر از شما بعیده.

استاد سال 2012 یعنی این سران نمیدونن تو ایران داره چی میگذره
سال 1322 نیست که
قیمت دلار واسه این بالا رفته که ماه اخر سفرهای تابستانیه
مردم واسه هفته دیگه ارز لازم دارن
وقتی هجوم بیارن ارز گرون میشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اونس بازم رفت بالا شد 1673
به نظرتون روزهای آتی بالاترم میره ؟

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
این یک ماه آخر تابستان تمام بشه و بحث مدرسه و درس پیش بیاد دیگه ارز مسافرتی چندانی توی بازار نمیچرخه و شاهد کاهش قیمت دلار خواهیم بود اما در مورد پایین آمدن دلار بخاطر این اجلاس سران ... چشمم آب نمیخوره ، شاید بتونند ثابت نگهش دارند اما اینکه بیاد پایین بعید میدونم .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
امروز که افزایش داشت 2180!!!!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
پوزش بابت زیاده روی و رفتار غیر مسولانه.والا خودمم شب میخواستم بیام اصلاح کنم که اصلاحیه خورده و خیلی از این بابت ممنون.

دولت یادتونه فرود که تمام پروژه های نمیه تمام باید امسال تمام بشه؟ با کدوم پول؟خوب این بیشتر شدن نرخ ارز بهترین راشه.+این یعنی تزریق شدید پول به اقتصاد که باز باعث کم شدن هرچه بیشتر ارزش پول خواهد شد.وحتی اگر خبر خوبی هم بیاد اتفاق چندانی در روندی که رو به رشد هست فکر نکنم بوجود بیاد

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
پوزش بابت زیاده روی و رفتار غیر مسولانه.والا خودمم شب میخواستم بیام اصلاح کنم که اصلاحیه خورده و خیلی از این بابت ممنون.

دولت یادتونه فرود که تمام پروژه های نمیه تمام باید امسال تمام بشه؟ با کدوم پول؟خوب این بیشتر شدن نرخ ارز بهترین راشه.+این یعنی تزریق شدید پول به اقتصاد که باز باعث کم شدن هرچه بیشتر ارزش پول خواهد شد.وحتی اگر خبر خوبی هم بیاد اتفاق چندانی در روندی که رو به رشد هست فکر نکنم بوجود بیاد

حرف شما کاملا متین و میشه این مورد رو هم بهش اضافه کرد که اگر دقت کرده باشید سامانه های دفاعی پیشرفت فوق العاده ای داشتند ( در بازه زمانی کوتاه ) یعنی بودجه بسیار زیادی داره به این بخش تزریق میشه .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تکذیب میشه.
دلار در ماه های آینده سیر صعودی خواهد داشت.

ماه آینده رو بیخیال هفته بعد رو بچسب.
اجلاس سران عدم تعهد.
کلی دلار که وارد بازار میشه.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
دکتر از شما بعیده.

همچین کاری بشدت بعیده ، حداکثر ممکنه خودشان چند صرافی را توی تهران ، شیراز و اصفهان انتخاب کنند و بهشون ارز دولتی بدهند و میهمانها را هم بفرستند به این صرافیها برای اکسچنج کردن.
اینکه بخواهند قیمت کل بازار را کاهش بدهند منابع زیادی می خواهد که بعید است بانک مرکزی در اختیارشان بگذارد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
همچین کاری بشدت بعیده ، حداکثر ممکنه خودشان چند صرافی را توی تهران ، شیراز و اصفهان انتخاب کنند و بهشون ارز دولتی بدهند و میهمانها را هم بفرستند به این صرافیها برای اکسچنج کردن.
اینکه بخواهند قیمت کل بازار را کاهش بدهند منابع زیادی می خواهد که بعید است بانک مرکزی در اختیارشان بگذارد.

قبلا هم این کارو کردن. کمی به تاثیر بازار بعد از مذاکرات با پنج به علاوه یک نگاه کن.
فکر میکنی قیمت دلار سه روزه با صرافی ها 400 تومن پایین اومد. !

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
قبلا هم این کارو کردن. کمی به تاثیر بازار بعد از مذاکرات با پنج به علاوه یک نگاه کن.
فکر میکنی قیمت دلار سه روزه با صرافی ها 400 تومن پایین اومد. !

من از خدا می خوام که اینطوری بشه ، ولی خوب بدبینی ایرانی همیشگی اجازه نمیده چنین امیدی داشته باشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من از خدا می خوام که اینطوری بشه ، ولی خوب بدبینی ایرانی همیشگی اجازه نمیده چنین امیدی داشته باشم

این مملکت ، کشور بدون پیش بینیه. واقعا آدم از فرداش خبر نداره.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اونس بازم رفت بالا شد 1673
به نظرتون روزهای آتی بالاترم میره ؟

مقاومت سنگین روی 1678 قرار داره و RSI به دوروبر 70 رسیده.به نظرم طی روزهای آینده افزایش چشمگیری در کار نخواهد بود

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مقاومت سنگین روی 1678 قرار داره و RSI به دوروبر 70 رسیده.به نظرم طی روزهای آینده افزایش چشمگیری در کار نخواهد بود

افزایش چشمگیر یهنی 2 تا 5 هزار ؟
من فکر کنم شنبه بالای 10 هزار بره سکه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان چقدر امیدوار هستند من یه سوالی دارم با بالا رفتن وصعود کردن دلار و کاهش ارش پول ملی وقتی قیمت مواد خوراکی و لبنی چندین برابر شده در عرض 1 روز شیر 3 تا قیمت پیدا کرده رسیده به 2000 تومن یا چیزهای دیگه سوالم اینه اگر به فرض اگر اینا ها بتونند تورم و ارز کنترل کنند آیا این اجناس به قیمت اولش برمیگرده !!!! دیگه به قیمت قبلیش که هیچ به قیمت 1 هفته پیش هم برنمیگرده چقدر ساده اید تموم شد دیگه قیمت ها همینه همه باید عادت کنیم توان خرید افراد متوسط کم شده و این قشر جامعه تبدیل به قشر ضعیف جامعه شده.

کلن تو ایران الان دو سطح طبقاتی بوجود اومده یا پولداری یا بدبختی قشر متوسط حذف شد تموم پولدار ها از این وضعت خراب خوب سود بردند حتی بعضی دلال ها هم برنده این بازی شدند البته دولت هم باید بهش اضافه کرد کهکسری بودجه از این راه تامین میکنه!!!اگر هم بدبخت باشی هرروز بدبخت تر میشه تو بدبختی خودت دست و پا میزنی!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بالا