• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره صدا . مرکز تخصصی فروش هدفون . ایرفون . اسپیکر .هدست و هندزفری از معتبرترین برند ها

کدامیک از وارد زیر از اهمیت بالاتری برای انتخاب هدفون موردنظر شما برخوردار است ؟

• طراحی ظاهری و بدنه

Votes: 61 17.8%
  • شفافیت صدا

Votes: 237 69.1%
  • حجم صدا و باس

Votes: 179 52.2%
  • مقاومت بدنه و کابل ها

Votes: 73 21.3%
  • آگوستیک و عایق بندی هدفون

Votes: 75 21.9%

• Total voters
    343

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوباره فرستادم خدمتتون :)

بله پ .خ شد
البته الان احتمالا همزمان با من چند تا پیام دیگه هم از چند نفر دیگه در مورد قیمت بهتر دریافت میکنید :)

متاسفانه زیاد شدن اینجور افراد

sms11

Registered User
لایک‌ها
9
میخواستم بدونم شما ایر فون های اصل شرکت اپل رو دارید؟اگه موجوده قیمت چنده؟

arminnosrati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون، بعد مي خواستم ببينم پرو از نظر بيس چجوريه؟ بيس خوبي داره يا فقط از نظر بلندي و تفكيك صدا خوبه؟

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
ممنون، بعد مي خواستم ببينم پرو از نظر بيس چجوريه؟ بيس خوبي داره يا فقط از نظر بلندي و تفكيك صدا خوبه؟

مطمئن باشيد بيس پرو مخصوصا كيفيت AAA+ هاي ما در حدي هست كه با هيچ هدفوني قابل مقايسه نيست
ولي نسبت به استوديو بيسش كمتره

Battlefield

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام دوست عزیز
هدفون اورجینال Sensation رنگ سفید موجود دارین ؟

arminnosrati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون یه سوال آخر البته جسارت نباشه . من خوندم گفته بودین AAA+ و های کپی رو از رو جعبه نمی شه تشخیص داد و فقط از کیفیت صدا و عمر دستگاه می شه . پس شما خودتون وقتی می خرین و برا مشتری می فرستین از کجا مطمنین که AAA+ هست؟؟ ............. هدفون آکه دیگه پس از کجا می فهمین فروشنده که ازش جنس می خرین از خارج بهتون AAA+ داده ؟

cm.punk

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ببخشید مدل های دیگری از sms audio ندارید؟

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
سلام..
این هدفون power beats از نظر کیفیت صدا و بیس چطوره؟
کلا تو این بازه قیمت کدومش بهتره بیشتر بیس برام مهمه

tarokh tato

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام studio باطری میخوره؟چندساعت نگه میداره؟اگه اینطوریه که من باید روزی 2 تا باطری بخرم چون من خیلی استفاده میکنم!

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
ممنون یه سوال آخر البته جسارت نباشه . من خوندم گفته بودین AAA+ و های کپی رو از رو جعبه نمی شه تشخیص داد و فقط از کیفیت صدا و عمر دستگاه می شه . پس شما خودتون وقتی می خرین و برا مشتری می فرستین از کجا مطمنین که AAA+ هست؟؟ ............. هدفون آکه دیگه پس از کجا می فهمین فروشنده که ازش جنس می خرین از خارج بهتون AAA+ داده ؟

خواهش میکنم
سوال های دوستان نشان دهنده دقت و اهمیتشون به انتخاب هدفون هست و ما خوشحال میشیم
تفاوت ما با بقیه فروشنده تو همینه
ما از فروشگاه هابی معتبر خرید انجام میدیم که به واسطه اعتبارشون اینکار رو انجام نمیدن و سابقه 3 ساله ای که ما تو خرید داشتیم تا به حال اتفاق نیفتاده
در ضمن ما هدفون ها رو با اطلاع مشتری قبل ارسال تست میکنیم و بعد تحویل میدیم

سلام ببخشید مدل های دیگری از sms audio ندارید؟

سلام
بله مدل های جدید SMs Audio تا هفته آینده اضافه میشه
Sync
Street
EarBud

سلام..
این هدفون power beats از نظر کیفیت صدا و بیس چطوره؟
کلا تو این بازه قیمت کدومش بهتره بیشتر بیس برام مهمه

سلام
در کل اگه بیس براتون مهمه مدل Tour بیسش از همه بیشتره

سلام studio باطری میخوره؟چندساعت نگه میداره؟اگه اینطوریه که من باید روزی 2 تا باطری بخرم چون من خیلی استفاده میکنم!

سلام
بله بانری میخوره
مدن زمان نگه داشتنش به عوامل زیادی مثل جنس کیفیت باتری و نوع آهنگ و بلندی صدا و بیس بستگی داره
تو حالت عادی با یه باتری خوب حدود 4 ساعت جواب میده
که معمولا با باتری های ریشارژ با میلی آمپر بالاتر کارایی دستگاه و زمان استفاده هم بالا میره

arminnosrati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو عکسهایی که از جنسهای شما دیدم همشون واقعا خوبن و عین اورجینال ولی سری میکسر شما از نظر عکس رو جعبه که در سری اورجینال اونجا که هدفون تا شده یک سوراخ معلومه که روی جعبه مال شما وجود نداره می تونین تو گوگل و یوتوب سرچ کنین و ببینین . همینطور سری اورجینال خود هدفون جنس 100% مات داره ولی مال شما قسمت دور ایرکاپ یک قسمت براق مثل سولو اچ دی داره . جنس هدبندم تو عکستون خوب معلوم نیست ولی ظاهرا با جنس اورجینال متفاوته . من چون فیلمای زیادی از این هدفون تو یوتوب دیدیم می گم .

faridboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
در رابطه با مصرف باتری استدیو اینو بگم که من پس از تست کردن تقریبا همه نوع باتری آلکالین و چند مدل شارژی ..باتری شارژی 1100 آمپر کاملیون رو پسندیدم و رو بیتز خودم خیلی خوب جواب داده و من هر چه قدر آهنگ بیس دار گوش لا مصب تموم نمیشه ! به دلیل آمپر بالاش خوب قدرتو نگه میدارهو پس از یک هفته باز هم بیس خوبی رو پخش میکرد ولی باتری های آلکالین بعد از چند روز مصرف دیگه بیس بهتون نمیچسبه و من خودم تند تند عوض میکردم که اصلا به صرفه نبود...فقط حواستون باشه اگه شارژی میگیرین حتما AAA (نوع باتریی نه کیفیت)باشه و آمپرش بالا باشه چون اینو با ساپورت بیتز صحبت کردم بم گفتن...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
من تو عکسهایی که از جنسهای شما دیدم همشون واقعا خوبن و عین اورجینال ولی سری میکسر شما از نظر عکس رو جعبه که در سری اورجینال اونجا که هدفون تا شده یک سوراخ معلومه که روی جعبه مال شما وجود نداره می تونین تو گوگل و یوتوب سرچ کنین و ببینین . همینطور سری اورجینال خود هدفون جنس 100% مات داره ولی مال شما قسمت دور ایرکاپ یک قسمت براق مثل سولو اچ دی داره . جنس هدبندم تو عکستون خوب معلوم نیست ولی ظاهرا با جنس اورجینال متفاوته . من چون فیلمای زیادی از این هدفون تو یوتوب دیدیم می گم .

بله
همه جنس ها با اورجینال تفاوتی ندارن
برای میکسر هم باید بگم که :
توی اورجینال هم جعبه سوراخی روش نداره
احتمالا اشتباه متوجه شدید
اینم چند تا عکس مختلف از جعبه میکسر که از سایت های مختلف گرفتم
Beats_Mixr__White.jpgIMG_0474.jpg$(KGrHqN,!jkE-oRBvcLgBP3vMSs9k!~~60_57.JPG$(KGrHqN,!nME-0drNZgOBP++ZKKL,Q~~60_57.JPG593020291_o.jpg

در مورد مات و شفاف بودن هم باید عرض کنم اون عکسی که گفتید دور ایرکاپ براق هست رو من قبل از عوض شدن سایت بیتس از خود سایت رسمی برداشتم !
البته احتمالا شما فیلم های رنگ مشکی رو دیدید
چون رنگ سفید این مدل مات مات مثل سولو نیست
یه مقدار براق تر هست تقریبا بین سولو و سولو اچ دی
اینم دو تا عکس از سفید و مشکی
mixr_w_004.jpgmixr_b_005.jpg

باز هم توجهتون سپاسگذارم

بالا