سلام ، من یه پیام خصوصی فرستادم ممنون میشم پاسخ بدین..!
چیزی نیومده
دوباره بفرستید
سلام ، من یه پیام خصوصی فرستادم ممنون میشم پاسخ بدین..!
دوباره فرستادم خدمتتون![]()
میخواستم بدونم شما ایر فون های اصل شرکت اپل رو دارید؟اگه موجوده قیمت چنده؟
ممنون، بعد مي خواستم ببينم پرو از نظر بيس چجوريه؟ بيس خوبي داره يا فقط از نظر بلندي و تفكيك صدا خوبه؟
بله
تو پست اول همراه با عکس موجوده
دوست من منظورم این ایرفون هست:
Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic - Apple Store (U.S.)
اين مدل رو HighCopy دارم
اورجينالش نيست
سلام دوست عزیز
هدفون اورجینال Sensation رنگ سفید موجود دارین ؟
ممنون یه سوال آخر البته جسارت نباشه . من خوندم گفته بودین AAA+ و های کپی رو از رو جعبه نمی شه تشخیص داد و فقط از کیفیت صدا و عمر دستگاه می شه . پس شما خودتون وقتی می خرین و برا مشتری می فرستین از کجا مطمنین که AAA+ هست؟؟ ............. هدفون آکه دیگه پس از کجا می فهمین فروشنده که ازش جنس می خرین از خارج بهتون AAA+ داده ؟
سلام ببخشید مدل های دیگری از sms audio ندارید؟
سلام..
این هدفون power beats از نظر کیفیت صدا و بیس چطوره؟
کلا تو این بازه قیمت کدومش بهتره بیشتر بیس برام مهمه
سلام studio باطری میخوره؟چندساعت نگه میداره؟اگه اینطوریه که من باید روزی 2 تا باطری بخرم چون من خیلی استفاده میکنم!
من تو عکسهایی که از جنسهای شما دیدم همشون واقعا خوبن و عین اورجینال ولی سری میکسر شما از نظر عکس رو جعبه که در سری اورجینال اونجا که هدفون تا شده یک سوراخ معلومه که روی جعبه مال شما وجود نداره می تونین تو گوگل و یوتوب سرچ کنین و ببینین . همینطور سری اورجینال خود هدفون جنس 100% مات داره ولی مال شما قسمت دور ایرکاپ یک قسمت براق مثل سولو اچ دی داره . جنس هدبندم تو عکستون خوب معلوم نیست ولی ظاهرا با جنس اورجینال متفاوته . من چون فیلمای زیادی از این هدفون تو یوتوب دیدیم می گم .