• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من با خودم عهد کرده بودم سکه به این حدود قیمت رسید بفروشم
ولی حالا که رسیده مرددم و نمیدونم واقعا کار درستیه فروش سکه ها یا نه
تصمیم هم داشتم بعد از فروش پولم رو تو بانک بزارم و ماهانه یه سود مشخصی بگیرم
واقعا نمیدونم الان باید چکار کرد فروش یا صبر برای بالا رفتن

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دلار رو نمیدونم بالا میاد یا پایین.
اما طبق گفته رویترز اعضای فردرال رزور دیگه صبرشون داره تموم میشه و احتمال اینکه تو جلسه ماه سپتامبر طرح محرک اقتصادی اوکی بشه زیاد شده.
اگر قیمت طلا برسه به همون 1900 پس سکه هم برمیگرده به فاز 1 میلیون.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
چند روز من تهران نبودم و دسترسی به اینترنت و قیمت و خبر هم نداشتم
چه خبر شده قیمت رفته رو 830؟
یکدفعه رفته بالا یا پله ای؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
چند روز من تهران نبودم و دسترسی به اینترنت و قیمت و خبر هم نداشتم
چه خبر شده قیمت رفته رو 830؟
یکدفعه رفته بالا یا پله ای؟

انس صعود ناگهانی!!!ولی سکه تقریبا پله ای:rolleyes:

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من با خودم عهد کرده بودم سکه به این حدود قیمت رسید بفروشم
ولی حالا که رسیده مرددم و نمیدونم واقعا کار درستیه فروش سکه ها یا نه
تصمیم هم داشتم بعد از فروش پولم رو تو بانک بزارم و ماهانه یه سود مشخصی بگیرم
واقعا نمیدونم الان باید چکار کرد فروش یا صبر برای بالا رفتن

منم ازین تصمیما واسه فروش زیاد گرفتم ولی تاحالا که نفروختم:p
اینکه بفروشی یا نه هیچ کس نمیدونه حتی کسی که خیلی اینکاره هست!!! ولی اگه فروختیم پولتو تو بانک نذار که فاتحش خوندست با این تورم:rolleyes:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان به نظرتون الان وقت خریدن هست یا صبر کنم؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دیشب برنانکه سخنرانی کرد و امیدواری به اجرای QE3 رو برد بالا.میانگین متحرکت 200 روزه انس روی 1642 شکسته شد.راستش فکر نمیکردم تا زمانی که QE3 رو اعلام کنند طلا بالای این قیمت بیاد
سخنرانی بعدی ایشون جمعه 10 شهریور هستش و میتونه خیلی روی قیمت طلا تاثیر بزاره.متاسفانه حدود 5% سکه هامو روی 795 فروختم:rolleyes:

gold1a.jpg

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
دیشب برنانکه سخنرانی کرد و امیدواری به اجرای QE3 رو برد بالا.میانگین متحرکت 200 روزه انس روی 1642 شکسته شد.راستش فکر نمیکردم تا زمانی که QE3 رو اعلام کنند طلا بالای این قیمت بیاد
سخنرانی بعدی ایشون جمعه 10 شهریور هستش و میتونه خیلی روی قیمت طلا تاثیر بزاره.متاسفانه حدود 5% سکه هامو روی 795 فروختم:rolleyes:

برنامه بعدی برای فروش نداری؟؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
برنامه بعدی برای فروش نداری؟؟

فروختم که با 1نواسان 10-20 تومنی دوباره بخرم که انس اینجوری شد.چند بار اینکارو کرده بودم اما اینبار...:D
اگه qe3 اجرا بشه و تحریم ها پابرجا بمونه(که هر 2بسیار محتمل است) سکه به راحتی آب خوردن 1میلیون رو رد میکنه(طی همین امسال)
و اینبار سکه 1میلیون تومنی مثل دلاره بالای 2000 کاملا عادی میشه.امیدوارم بازم فرصت خرید بده
کلا فروختن سکه در این مقطع اشتباهه.خرید پله ای در هر کاهشی بهترین سیاسته

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
IranPressNews : ايران پرس نيوز: دسترسی به پارچین خواسته آژانس از **** تهران

دسترسی به پارچین خواسته آژانس از **** تهران

دیپلمات های غربی اعلام کردند که آژانس بین المللی انرژی اتمی در دیدار روز جمعه با کارشناسان جمهوری اسلامی بار دیگر بر دسترسی به سایت نظامی پارچین تاکید خواهد کرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، دیپلمات های غربی اعلام کردند که بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در دیدار روز جمعه خود با مقامات ایران، بار دیگر بر دسترسی به سایت نظامی پارچین تاکید خواهند کرد.

البته این دپیلمات ها مدعی شده اند که احتمالا هر گونه شواهدی درباره تحقیقات درباره بمب هسته ای در سایت پارچین نخواهند یافت چون ایران در این سایت عملیات پاکسازی انجام داده است.

ایران ادعای غربی ها درباره سایت نظامی پارچین را رد و اعلام کرده آماده است تا اجازه بازدید از این سایت را به کارشناسان غربی بدهد.

ایران تاکید کرده است که برای بازدید از سایت نظامی پارچین باید چارچوبی مشخص شود و بر اساس آن، بازدیدهای آژانس از تاسیسات نظامی ایران انجام شود.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چندین بار از دوستان خواهش کردم این بار به صورت رک و راست میگم

این فروم و این بخش و خیلی از سایتهای دیگه رسما توسط عوامل دولتی و حکومتی رصد میشن . دوستان خبری نقل میکنن سعی کنن بعضی از الفاظ رو رعایت کنن . هر کاری در مقوله بیزینس و سود مالی انجام بدید ولی در مواقعی که دارید موارد تاثیر گذار سیاسی به بازارهای مالی رو کوت میکنید از منبعی مثل بی بی سی و هر سایت دیگه چه آزاد چه مایل به جناحی سعی کنید بعضی از کلمات رو هم شده واسه اینکه خودتون در امان باشید رو تغییر بدید . برای من نوعی فرق نمیکنه که شما چجوری پست میزنید رک و راست یا چه تمایلات سیاسی دارید ولی اگر این بخش از سایت پرشین تولز یا کل سایت به خاطر این دلیل هایی که گفتم فیلتر بشه تک به تک املای دوستان برای بنده سند میشه برای بن کردن دائم تمامی کسانی که باعث و بانی این عمل بودن تا اونجایی هم که از من شناخت دارید برای مثال یوز محمود مخمصه براش فعالیت توی اینجمن شد ارزو چون دست بردار نیستم . بارها عرض کردم که این سایت برای بنده چه ارزشی داره جدای از اونکه بسیاری این سایت پرشین تولز برای من سود مادی داشته ، در این سایت من دوستان بسیار زیادی که همیشه با اونها ارتباط دارم و همین دوستی برای من از همه چیز مهمتر هست . دوست ندارم در پست شما دست ببرم ادیت کنم و یا پستی رو پاک کنم که مشهور به سانسورچی بودن بشم . بحث کنید ولی کشیده به سیاست میشه به چشم یک بازاری نگاه کنید و دنبال سود باشید در این بخش تا اینجا اوکی . اگر دارید خبری رو کوت میکنید از جایی بعضی از کلماتش رو خودتون با توجه به اینکه من زبونم مو در اورد خودتون عوض کنید چون ماهیت نوع صحبت فرق و یا نگارش فرق میکنه . فک کنم تونسته باشم نظرم رو برسونم

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان به نظرتون سرمایه گذاری سنگین برا خرید الان درست هست یا نه ؟؟؟

این qe3 چیه ؟

پ.ن : با توجه به اینکه دوستان میگن گرون تر خواهد شد ...

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
پنج شنبه 2 شهریور، ساعت 18:

به گزراش اقتصادآنلاین، بازار آتی سکه پنج شنبه را با صعود نرخ ها به پایان برد. در حالی که قیمت سکه در بازار نقدی برابر 826500 تومان است، فعالان بازار انتظار دارند قیمت سکه تا پایان شهریور به 830600 تومان، تا پایان مهرماه به 860000 تومان، تا پایان آبان به 903300 تومان و در نهایت تا پایان آذر به 933000 تومان برسد.

منبع: اقتصاد آنلاین - صعود سکه آتی آذر به 933000 تومان/انتظارات از قیمت سکه در ماه های آینده (پنج شنبه)+جدول و نمودار

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان به نظرتون سرمایه گذاری سنگین برا خرید الان درست هست یا نه ؟؟؟

این qe3 چیه ؟

پ.ن : با توجه به اینکه دوستان میگن گرون تر خواهد شد ...

سرمایه تون اگر پول نقد هست بنظرم سرمایه گذاری درسته اما اگر تبدیل سرمایه هست باید خیلی بیشتر احتیاط کرد ;)

ارسال شده از SONY Xperia P

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

عزیزان یکی از دوستانم تاجر هست و سود 37 درصد سالیانه یا همون 30 درصد ماهیانه رو بهم پیشنهاد داده، حالا به نظرتون بنده سکه هام رو نگه دارم یا اینکه برم بفروشم و بدم دست این دوستمون؟!

با تشکر

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سلام

عزیزان یکی از دوستانم تاجر هست و سود 37 درصد سالیانه یا همون 30 درصد ماهیانه رو بهم پیشنهاد داده، حالا به نظرتون بنده سکه هام رو نگه دارم یا اینکه برم بفروشم و بدم دست این دوستمون؟!

با تشکر

منظور سود ماهیانه 3 درصد بود درسته ؟ یعنی سالیانه تقریبا 36 درصد .
این سود میانگین نرخ بهره و سود بین بازاری هاست .
و بدست آوردنش محال نیست .
اما از نظر من شما بهتر است با یه مبلغ پایین اول این دوستتان را تست کنید و ببینید
از پس پرداخت سود بطور ثابت و ماهیانه بر می آید و غل و غشی در کارش نیست .
بعدا هر زمان اراده کنید می تونید سکه هاتون رو بفروشید .
{ پس ریسک نکنید و ابتدا با ریسک کم روی پیشنهادش عمل کنید }

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
منظور سود ماهیانه 3 درصد بود درسته ؟ یعنی سالیانه تقریبا 36 درصد .
این سود میانگین نرخ بهره و سود بین بازاری هاست .
و بدست آوردنش محال نیست .
اما از نظر من شما بهتر است با یه مبلغ پایین اول این دوستتان را تست کنید و ببینید
از پس پرداخت سود بطور ثابت و ماهیانه بر می آید و غل و غشی در کارش نیست .
بعدا هر زمان اراده کنید می تونید سکه هاتون رو بفروشید .
{ پس ریسک نکنید و ابتدا با ریسک کم روی پیشنهادش عمل کنید }

خیلی ممنون بابت راهنمایی

بله منظورم همین بود.

از نظر توان پرداخت ایشون مشکلی ندارن و کاملا قابل اعتماد هستن. فیلد کاریشون نیمه دولتی و خصوصی هست و سوای ثروت هنگفتشون، از نظر سیاسی هم پشتوانه های محکمی پشت سرشون هست. من بیشتر هدفم از طرح این سوال جنبه اقتصادی قضیه بود و می خواستم بدونم کدوم با صرفه تر هست. با این اوصاف نظر خودم اینکه سرمایه گذاری پیش ایشون مطمئن تر و مناسب تر باشه.

بالا