• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ASRE_NOVIN

Registered User
لایک‌ها
4
من منتظرم تا توی رنج 800-810 بیاد و خرید کنم

Last edited:

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
چندین بار از دوستان خواهش کردم این بار به صورت رک و راست میگم

این فروم و این بخش و خیلی از سایتهای دیگه رسما توسط عوامل دولتی و حکومتی رصد میشن . دوستان خبری نقل میکنن سعی کنن بعضی از الفاظ رو رعایت کنن . هر کاری در مقوله بیزینس و سود مالی انجام بدید ولی در مواقعی که دارید موارد تاثیر گذار سیاسی به بازارهای مالی رو کوت میکنید از منبعی مثل بی بی سی و هر سایت دیگه چه آزاد چه مایل به جناحی سعی کنید بعضی از کلمات رو هم شده واسه اینکه خودتون در امان باشید رو تغییر بدید . برای من نوعی فرق نمیکنه که شما چجوری پست میزنید رک و راست یا چه تمایلات سیاسی دارید ولی اگر این بخش از سایت پرشین تولز یا کل سایت به خاطر این دلیل هایی که گفتم فیلتر بشه تک به تک املای دوستان برای بنده سند میشه برای بن کردن دائم تمامی کسانی که باعث و بانی این عمل بودن تا اونجایی هم که از من شناخت دارید برای مثال یوز محمود مخمصه براش فعالیت توی اینجمن شد ارزو چون دست بردار نیستم . بارها عرض کردم که این سایت برای بنده چه ارزشی داره جدای از اونکه بسیاری این سایت پرشین تولز برای من سود مادی داشته ، در این سایت من دوستان بسیار زیادی که همیشه با اونها ارتباط دارم و همین دوستی برای من از همه چیز مهمتر هست . دوست ندارم در پست شما دست ببرم ادیت کنم و یا پستی رو پاک کنم که مشهور به سانسورچی بودن بشم . بحث کنید ولی کشیده به سیاست میشه به چشم یک بازاری نگاه کنید و دنبال سود باشید در این بخش تا اینجا اوکی . اگر دارید خبری رو کوت میکنید از جایی بعضی از کلماتش رو خودتون با توجه به اینکه من زبونم مو در اورد خودتون عوض کنید چون ماهیت نوع صحبت فرق و یا نگارش فرق میکنه . فک کنم تونسته باشم نظرم رو برسونم

فرمایش ایشان صد در صد تایید می شود

ضمنا یک وقت کسی فکر نکنه مثلا اگر از فیلتر شکن یا چیز دیگه استفاده کنه نمیشه درگیری بشه، اینترنت کاملا دولتی است،

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام

عزیزان یکی از دوستانم تاجر هست و سود 37 درصد سالیانه یا همون 30 درصد ماهیانه رو بهم پیشنهاد داده، حالا به نظرتون بنده سکه هام رو نگه دارم یا اینکه برم بفروشم و بدم دست این دوستمون؟!

با تشکر

دوست عزیز این کار یعنی پول دادن به یه نفر دیگه و سود گرفتن 1کی از بیخودترین کارهای ممکن است.اگر میخوای این کار رو بکنی دفترهایی هستند که واسطه این کارند.پول میدید و ماهی 5% بهتون سود میدن و خونشون رو 6دنگ میزنند به نامتون+ چک
اما 99% شون نمیتونن پولتون رو پس بدن و باید بری حکم تخلیه بگیری و...
از من میشنوی سراغ این کار نرو و اگر رفتی به هیچ عنوان به دریافت چک خشک و خالی از طرف بسنده نکن

Last edited:

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
همین الان خبر موثق رسید که مهدی کروبی و میرحسین موسوی مورد عفو **** واقع شدند
نکنه انتظار داری از فارس بهت لینک بدم؟؟؟!!!!به هر حال این خبر صحت داره ،
فقط همینو بگم تو کیفش کارتی داره که فقط آرم جمهوری اسلامی و عکس که هر جا نشونش بده از وزیر گرفته تا وکیل ساکت میشن
برادر مهبلی صحت خبر موثق شوما هم تعیید شد » عارضه قلبی میرحسین در زندان خانگی؛ انتقال به بیمارستان

فقط این رو بهت بگم قدرتی که شوما تقدیسش میکنی ضره ای بفکر معیشتت نیس
اینها برای ***** مردم به تحریمها و فشارهای بین المللی نیاز دارن همونجوری که صهیونیسم برای کشورگشایی به زرت و پورتای توخالی اینها نیازدارهایندوتا مکمل همدیگن

بهبود اوضاع اقتصادی و معیشت مردم در دوران اصلاحات و آگاهی مردم ضربه ای به ارباب زد که دیگه تصمیم گرفت هرجور شده ملت فقیرتر بشنملت فقیر عرضه شورش و انقلاب نداره
با فقیرترشدن ملت دیگه ارباب دیگه خیالش راحته که 88 بوجود نخواهد اومد
حالا شوما بیا اینجا جو بده که دلار و سکه ارزون میشه
این وسط تنها چیزی که ارزون میشه جون و شرف آدمیزاده
هرچی جمعیت و فقر بیشتر رفاه و آگاهی کمتر و حکومت راحت تر

ماهیتت رو خوب اینجا نشون دادی » http://webcache.googleusercontent.c...p://forum.persiantools.com/t289519-page2.html
امیدوارم کسایی که می خوان با طناب شوماها تو چاه برن قبلش یه ریزه بیشتر فکر کنن
آسوشیتدپرس این اقدام را غیر معمول خواند ... | فارس
ادعای جدید غرب درباره برنامه هسته ای ایران - Tabnak.IR | تابناك
راه‌اندازی تیم ویژه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
راه‌اندازی تیم ویژه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی - اخبار سیاسی
راه‌اندازی تیم ویژه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
این جناب mohebali عاغا دوست، با عرض پوزش به نظرم دنبال جلب توجهه...

یه زمانی پستا و تاپیکای چیزشر میزد برای این کار؛ جدیداً زده تو خط شایعه پراکنی هایی که توجه بیشتری جلب میکنن...!

یه جوریم میگه که مردم فکر کنن که داره در اعماق اطلاعات **** مقدس فعالیت میکنه یا آشنا داره... :lol:

یه ذره آدم عقل داشته باشه و خجالت بکشه هی چیزشر پشت سر هم نبافه جداً خوبه... :eek:

زیاد جدی نگیرینش و درگیر این یوزرا که بعضاً ترول هستن نشین... هدف ترول ها اینه که با بقیه بازی کنن و بشینن بخندن به آزاری که به دیگران میرسونن...

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
این جناب mohebali عاغا دوست، با عرض پوزش به نظرم دنبال جلب توجهه...

یه زمانی پستا و تاپیکای چیزشر میزد برای این کار؛ جدیداً زده تو خط شایعه پراکنی هایی که توجه بیشتری جلب میکنن...!
vیه جوریم میگه که مردم فکر کنن که داره در اعماق اطلاعات **** مقدس فعالیت میکنه یا آشنا داره... :lol:

یه ذره آدم عقل داشته باشه و خجالت بکشه هی چیزشر پشت سر هم نبافه جداً خوبه... :eek:

زیاد جدی نگیرینش و درگیر این یوزرا که بعضاً ترول هستن نشین... هدف ترول ها اینه که با بقیه بازی کنن و بشینن بخندن به آزاری که به دیگران میرسونن...
آخه وقتی ما یه خبر مثلا از بی بی سی یا آسوشیتدپرس بزاریم راپورته که برامون رد میشه و سریع هم باهامون برخورد میشه ولی ایشون میاد حرفای صد من یه غاز به منقل از منابع موسق!!!!! میزنه احتمالا ترفیعی میگیره!

میگه میرحسین رو آزاد کردن و رابطه با آمریکا برقرار میشه و چه و چه و اقتصاد ما در کره زمین اوله تو کهکشهان هم اول میشه!!! اصن یه وضی!!!

یکی از دلایلی که با آمریکا ارتباط برقرار نمیشه یکیش همین وضع معیشت و حقوق بشره
چون آمریکا با کشورهایی که رابطه داره ازشون میخواد که به حقوق بشر احترام بزارن و فورس میذاره
همین تونس و مصر و ابران سال 57 اگر آمریکا نبود وضعی مشابه لیبی و سوریه داشتن

عاغایون هم اینو میدونن و میدونن اگه وضع معیشت مردم خوب بشه دیگه نمیشه مهارشون کرد
واسه همین هم چه رضایی بیاد چه قالیباف چه هر پاسداره دیگه ای نمیزارن اوضاع مث سال 76 بشه

فاتحه این ملت بیچاره خوندس

تنها راهی که دارن برای حفظ سرمایه های جزع همین سکه و دلار هست

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
راستی این کابر ali_nioton نیستش!!

واقعا تحلیل هاش معرکه اس!!!

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
دوست عزیز این کار یعنی پول دادن به یه نفر دیگه و سود گرفتن 1کی از بیخودترین کارهای ممکن است.اگر میخوای این کار رو بکنی دفترهایی هستند که واسطه این کارند.پول میدید و ماهی 5% بهتون سود میدن و خونشون رو 6دنگ میزنند به نامتون+ چک
اما 99% شون نمیتونن پولتون رو پس بدن و باید بری حکم تخلیه بگیری و...
از من میشنوی سراغ این کار نرو و اگر رفتی به هیچ عنوان به دریافت چک خشک و خالی از طرف بسنده نکن

خیلی ممنون بابت راهنمایی

همون طور که خدمتتون عرض کردم من اینقدر به ایشون اطمینان دارم که در ازای مبلغی که بهشون میدم هیچ مدرکی هم ازش نمی گیرم. در واقع ایشون هیچ اصراری برای جذب این پول نداشت و خودم دوست دارم بزارم پیششون، چون از اون دسته افرادی هست که بلده 200 تومن رو تو 4-5 ماه بکنه 800 میلیون! قبلا هم نماینده مجلس بوده و با رئیس سازمان بازرسی کل کشور و نائب رئیس مجلس از دوستان خیلی خیلی نزدیک هستن. در واقع ایشون دوست من هم نیست و با برادرم ارتباط داره. از هیچ کسی هم پول قبول نمی کنه چون خودش به اندازه کافی داره. در واقع با این کار می خواد یه لطفی به ما بکنه... برادرم که ایشون رو بهتر میشناسه میگه هر ماه فقط 1.5 تن گوشت گوسفند در مناطق محروم پخش می کنه! من فقط می خواستم بدونم از نظر جنبه اقتصادی به صرقه هست یا نه؟!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
مذاکرات ایران و آژانس بدون دستیابی به توافقی پایان یافت
به گزارش خبرگزاری رويترز، هرمان ناکارتس که پس از مذاکرت با خبرنگاران صحبت می کرد، گفت: «مذاکرات امروز بسيار فشرده بود، اما اختلافات اساسی بين ايران و سازمان ملل متحد همچنان باقی است و همين مساله مانع دستيابی به توافقی شد.»
وی اضافه کرده است:«فعلا ما برنامه ای برای دور ديگری از مذاکرات نداريم.»
اين در حالی است که علی اصغر سلطانيه، نماينده دايم ايران در آژانس بين المللی انرژی اتمی، مذاکرات نمايندگان ايران و آژانس را مثبت و کارشناسی خوانده است.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ايرنا، علی اصغر سلطانيه گفته است:«در اين دوره از مذاکرات برخی از اختلافات ميان ايران و آژانس بين المللی انرژی اتمی بر سر برنامه هسته ای ايران حل و فصل شد.»

----------
اینجانب معتقدم تنها چیزی که میتونه کمی قیمت رو بصورت مقطعی بیاره پایین و آخرین فرصت خرید رو ایجاد کنه، راه اندازی بورس ارز خواهد بود

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
سکه همچنان بالای 60 تومن حباب منفی داره و ارزش واقعی اون بالای 890 تومن است
البته فراموش نکنیم که کف قیمت 800 همچنان وجود داره
اما زور صعود خیلی بیشتر از سقوط به نظر می رسه
اینجوری که داره پیش میره یک جرقه کوچک مثل یه خبر نه چندان خوب می تونه این حباب رو پر یا حتی مثبت کنه
حس نوسانگیریم میگه طی 2 هفته آینده می شه سودهای خوبی از نوسانات گرفت

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
اینجوری که داره پیش میره یک جرقه کوچک مثل یه خبر نه چندان خوب می تونه این حباب رو پر یا حتی مثبت کنه

جناب ویش مستر حالا نظرت چیه روی ۸۵۰ بفروشیم و منتظر بشیم روی ۸۰۰-۸۱۰ مجدد خرید کنیم ؟!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز حالا به هر دلیلی آمریکا 45 روز به ایران فرصت داده ! چه شما قبول کنی چه نکنی
در ثانی سقف گذاشته 300 هزار دلار بدون مجوز امکان ارسال هست ، بالاتر از 300 تا مجوز لازم داره

آمریکا بخشی از تحریم های ایران را معلق کرد
به روز شده: 19:29 گرينويچ - سه شنبه 21 اوت 2012 - 31 مرداد 1391
فیسبوک تویتر به اشتراک بگذاریدارسال صفحه چاپ مطلب .
سازمان های خیریه دارای مجوز فعالیت در آمریکا می تواند تا حداکثر ۳۰۰ هزار دلار برای کمک به مناطق زلزله زده بفرستد

وزارت دارایی آمریکا در بیانه ای اعلام کرد بخشی از تحریم های مالی علیه ایران را به مدت ۴۵ روز معلق می کند تا انجمن های خیریه و نهادهای غیر دولتی در آمریکا بتوانند کمک های مالی خود را به زلزله زدگان آذربایجان شرقی برسانند.

مطالب مرتبطتحریم های آمریکا و کمک به زلزله زدگان ایرانیاجساد جدیدی در مناطق زلزله‌زده ایران از زیر آوار بیرون کشیده شدزلزله‌زدگان در تلاش برای بازگشت به زندگیلینک‌های مرتبط
موضوعات مرتبطجامعه ایراندفتر کنترل اموال خارجی این وزارتخانه گفته است هر سازمان خیریه ای که دارای مجوز فعالیت باشد می تواند تا حداکثر ۳۰۰ هزار دلار برای امداد و بازسازی به مناطق زلزله زده بفرستد.

نهادهای خیریه ای که قصد دارند بیش از ۳۰۰ هزار دلار به ایران انتقال دهند باید مجوز جداگانه دریافت کنند.

تحریم های آمریکا انتقال پول به ایران را بسیار محدود کرده است.

تا پیش از تصمیم اخیر وزارت دارایی آمریکا برای تعلیق تحریم ها، نهادهای خیریه و انجمن های غیر دولتی فقط می توانستند دارو و مواد غذایی برای زلزله زدگان ایران ارسال کنند.

وزارت دارایی تاکید کرده است که این استثنا فقط برای انتقال کمک به زلزله زدگان است و هرگونه ارتباط مالی با نهادهای تحت تحریم آمریکا مانند **** پاسداران همچنان ممنوع خواهد بود.

شورای ملی ایرانیان آمریکا و ۹ نهاد ایرانی - آمریکایی دیگر ساعاتی پس از وقوع زلزله از دولت ایالات متحده خواسته بودند با صدور چنین معافیتی اجازه دهد بانک‌های آمریکایی کمک‌های مالی آنها را به زلزله زدگان برسانند.

تریتا پارسی ریس این شورا روز سه شنبه (۲۱ اوت - ۳۱ مرداد) به بی بی سی فارسی گفت این موفقیتی است برای ایرانیان آمریکا و نشان می دهد که "وقتی گروه های ایرانی با هم همکاری کنند می توانند بر تصمیم گیری دولت آمریکا تاثیر بگذارند".

همچنین، چهارده نماینده کنگره آمریکا در نامه ای به رئیس جمهوری آمریکا خواستار صدور این معافیت شده بودند.

چهار روز پس از زلزله بم در سال ۱۳۸۲ هم دولت جرج بوش تصمیم مشابهی گرفته بود

منبع سایت بی بی سی

ممنون اما این خبر رو از سایتی مثل رویترز یا واشنگتون پست یا گفته های خبری سخنگوی کاخ سفید اعلام کنید نه این سایت .

ASRE_NOVIN

Registered User
لایک‌ها
4
این اونس هم بد جوری پایین و بالا می شه!!!

نواسان گیری رو کمی سخت می کنه!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
جناب ویش مستر حالا نظرت چیه روی ۸۵۰ بفروشیم و منتظر بشیم روی ۸۰۰-۸۱۰ مجدد خرید کنیم ؟!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
سکه به شدت 1 میلیون رو نشونه گرفته، ولی فعلا زورش نمی رسه
وقتی قیمت 2-3 روزه به 850 برسه، 830 برای چند روز بعدش بسیار محتمل است،
و همچنین بعد از اون 770 را خواهد دید
اما احتمال این هم وجود داره که بدون برگشت به 730 مستقیم به 770 بره
اگر من بودم، روی 850 می فروختم و منتظر 830 می شدم، اما گوش به زنگ هم بودم که به محض اینکه حتی هزار تومن از 855 رفت بالاتر بلافاصله مجدد خرید کنم

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
خیلی ممنون بابت راهنمایی

همون طور که خدمتتون عرض کردم من اینقدر به ایشون اطمینان دارم که در ازای مبلغی که بهشون میدم هیچ مدرکی هم ازش نمی گیرم. در واقع ایشون هیچ اصراری برای جذب این پول نداشت و خودم دوست دارم بزارم پیششون، چون از اون دسته افرادی هست که بلده 200 تومن رو تو 4-5 ماه بکنه 800 میلیون! قبلا هم نماینده مجلس بوده و با رئیس سازمان بازرسی کل کشور و نائب رئیس مجلس از دوستان خیلی خیلی نزدیک هستن. در واقع ایشون دوست من هم نیست و با برادرم ارتباط داره. از هیچ کسی هم پول قبول نمی کنه چون خودش به اندازه کافی داره. در واقع با این کار می خواد یه لطفی به ما بکنه... برادرم که ایشون رو بهتر میشناسه میگه هر ماه فقط 1.5 تن گوشت گوسفند در مناطق محروم پخش می کنه! من فقط می خواستم بدونم از نظر جنبه اقتصادی به صرقه هست یا نه؟!

:blink:

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ميشه بگيد حباب بالاي 60تومن براي سكه روچطور حساب كرديد؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
عرض سلام به دوستان. متاسفانه یکی از اقوام فوت نمودند. دو روزی را شهرستان بودم و نتونستم پست بگذارم. از امروز بازهم تحلیل خواهیم کرد.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ميشه بگيد حباب بالاي 60تومن براي سكه روچطور حساب كرديد؟

با انس 1671.7 دلار و دلار 2163 تومان، ارزش طلای موجود در سکه 851,347 تومان است
5% مالیات 42,567 تومان است
10 تومان هم حق ضرب
که در مجموع می شود 903,914 تومان

بالا