rezidentevil
Registered User
- نوشتهها
- 7,063
- لایکها
- 832
دکی من چه خاکی به سرم کنم ؟! 
چندین بار از دوستان خواهش کردم این بار به صورت رک و راست میگم
این فروم و این بخش و خیلی از سایتهای دیگه رسما توسط عوامل دولتی و حکومتی رصد میشن . دوستان خبری نقل میکنن سعی کنن بعضی از الفاظ رو رعایت کنن . هر کاری در مقوله بیزینس و سود مالی انجام بدید ولی در مواقعی که دارید موارد تاثیر گذار سیاسی به بازارهای مالی رو کوت میکنید از منبعی مثل بی بی سی و هر سایت دیگه چه آزاد چه مایل به جناحی سعی کنید بعضی از کلمات رو هم شده واسه اینکه خودتون در امان باشید رو تغییر بدید . برای من نوعی فرق نمیکنه که شما چجوری پست میزنید رک و راست یا چه تمایلات سیاسی دارید ولی اگر این بخش از سایت پرشین تولز یا کل سایت به خاطر این دلیل هایی که گفتم فیلتر بشه تک به تک املای دوستان برای بنده سند میشه برای بن کردن دائم تمامی کسانی که باعث و بانی این عمل بودن تا اونجایی هم که از من شناخت دارید برای مثال یوز محمود مخمصه براش فعالیت توی اینجمن شد ارزو چون دست بردار نیستم . بارها عرض کردم که این سایت برای بنده چه ارزشی داره جدای از اونکه بسیاری این سایت پرشین تولز برای من سود مادی داشته ، در این سایت من دوستان بسیار زیادی که همیشه با اونها ارتباط دارم و همین دوستی برای من از همه چیز مهمتر هست . دوست ندارم در پست شما دست ببرم ادیت کنم و یا پستی رو پاک کنم که مشهور به سانسورچی بودن بشم . بحث کنید ولی کشیده به سیاست میشه به چشم یک بازاری نگاه کنید و دنبال سود باشید در این بخش تا اینجا اوکی . اگر دارید خبری رو کوت میکنید از جایی بعضی از کلماتش رو خودتون با توجه به اینکه من زبونم مو در اورد خودتون عوض کنید چون ماهیت نوع صحبت فرق و یا نگارش فرق میکنه . فک کنم تونسته باشم نظرم رو برسونم
سلام
عزیزان یکی از دوستانم تاجر هست و سود 37 درصد سالیانه یا همون 30 درصد ماهیانه رو بهم پیشنهاد داده، حالا به نظرتون بنده سکه هام رو نگه دارم یا اینکه برم بفروشم و بدم دست این دوستمون؟!
با تشکر
الان 830 هست ؟
بفروشم یا نه ؟
آسوشیتدپرس این اقدام را غیر معمول خواند ... | فارسهمین الان خبر موثق رسید که مهدی کروبی و میرحسین موسوی مورد عفو **** واقع شدندنکنه انتظار داری از فارس بهت لینک بدم؟؟؟!!!!به هر حال این خبر صحت داره ،برادر مهبلی صحت خبر موثق شوما هم تعیید شد » عارضه قلبی میرحسین در زندان خانگی؛ انتقال به بیمارستانفقط همینو بگم تو کیفش کارتی داره که فقط آرم جمهوری اسلامی و عکس که هر جا نشونش بده از وزیر گرفته تا وکیل ساکت میشن
فقط این رو بهت بگم قدرتی که شوما تقدیسش میکنی ضره ای بفکر معیشتت نیس
اینها برای ***** مردم به تحریمها و فشارهای بین المللی نیاز دارن همونجوری که صهیونیسم برای کشورگشایی به زرت و پورتای توخالی اینها نیازدارهایندوتا مکمل همدیگن
بهبود اوضاع اقتصادی و معیشت مردم در دوران اصلاحات و آگاهی مردم ضربه ای به ارباب زد که دیگه تصمیم گرفت هرجور شده ملت فقیرتر بشنملت فقیر عرضه شورش و انقلاب نداره
با فقیرترشدن ملت دیگه ارباب دیگه خیالش راحته که 88 بوجود نخواهد اومد
حالا شوما بیا اینجا جو بده که دلار و سکه ارزون میشه
این وسط تنها چیزی که ارزون میشه جون و شرف آدمیزاده
هرچی جمعیت و فقر بیشتر رفاه و آگاهی کمتر و حکومت راحت تر
ماهیتت رو خوب اینجا نشون دادی » http://webcache.googleusercontent.c...p://forum.persiantools.com/t289519-page2.html
امیدوارم کسایی که می خوان با طناب شوماها تو چاه برن قبلش یه ریزه بیشتر فکر کنن
آخه وقتی ما یه خبر مثلا از بی بی سی یا آسوشیتدپرس بزاریم راپورته که برامون رد میشه و سریع هم باهامون برخورد میشه ولی ایشون میاد حرفای صد من یه غاز به منقل از منابع موسق!!!!! میزنه احتمالا ترفیعی میگیره!این جناب mohebali عاغا دوست، با عرض پوزش به نظرم دنبال جلب توجهه...
یه زمانی پستا و تاپیکای چیزشر میزد برای این کار؛ جدیداً زده تو خط شایعه پراکنی هایی که توجه بیشتری جلب میکنن...!
vیه جوریم میگه که مردم فکر کنن که داره در اعماق اطلاعات **** مقدس فعالیت میکنه یا آشنا داره... :lol:
یه ذره آدم عقل داشته باشه و خجالت بکشه هی چیزشر پشت سر هم نبافه جداً خوبه...
زیاد جدی نگیرینش و درگیر این یوزرا که بعضاً ترول هستن نشین... هدف ترول ها اینه که با بقیه بازی کنن و بشینن بخندن به آزاری که به دیگران میرسونن...
دوست عزیز این کار یعنی پول دادن به یه نفر دیگه و سود گرفتن 1کی از بیخودترین کارهای ممکن است.اگر میخوای این کار رو بکنی دفترهایی هستند که واسطه این کارند.پول میدید و ماهی 5% بهتون سود میدن و خونشون رو 6دنگ میزنند به نامتون+ چک
اما 99% شون نمیتونن پولتون رو پس بدن و باید بری حکم تخلیه بگیری و...
از من میشنوی سراغ این کار نرو و اگر رفتی به هیچ عنوان به دریافت چک خشک و خالی از طرف بسنده نکن
سکه همچنان بالای 60 تومن حباب منفی داره و ارزش واقعی اون بالای 890 تومن است
البته فراموش نکنیم که کف قیمت 800 همچنان وجود داره
اما زور صعود خیلی بیشتر از سقوط به نظر می رسه
اینجوری که داره پیش میره یک جرقه کوچک مثل یه خبر نه چندان خوب می تونه این حباب رو پر یا حتی مثبت کنه
حس نوسانگیریم میگه طی 2 هفته آینده می شه سودهای خوبی از نوسانات گرفت
دوست عزیز حالا به هر دلیلی آمریکا 45 روز به ایران فرصت داده ! چه شما قبول کنی چه نکنی
در ثانی سقف گذاشته 300 هزار دلار بدون مجوز امکان ارسال هست ، بالاتر از 300 تا مجوز لازم داره
آمریکا بخشی از تحریم های ایران را معلق کرد
به روز شده: 19:29 گرينويچ - سه شنبه 21 اوت 2012 - 31 مرداد 1391
فیسبوک تویتر به اشتراک بگذاریدارسال صفحه چاپ مطلب .
سازمان های خیریه دارای مجوز فعالیت در آمریکا می تواند تا حداکثر ۳۰۰ هزار دلار برای کمک به مناطق زلزله زده بفرستد
وزارت دارایی آمریکا در بیانه ای اعلام کرد بخشی از تحریم های مالی علیه ایران را به مدت ۴۵ روز معلق می کند تا انجمن های خیریه و نهادهای غیر دولتی در آمریکا بتوانند کمک های مالی خود را به زلزله زدگان آذربایجان شرقی برسانند.
مطالب مرتبطتحریم های آمریکا و کمک به زلزله زدگان ایرانیاجساد جدیدی در مناطق زلزلهزده ایران از زیر آوار بیرون کشیده شدزلزلهزدگان در تلاش برای بازگشت به زندگیلینکهای مرتبط
موضوعات مرتبطجامعه ایراندفتر کنترل اموال خارجی این وزارتخانه گفته است هر سازمان خیریه ای که دارای مجوز فعالیت باشد می تواند تا حداکثر ۳۰۰ هزار دلار برای امداد و بازسازی به مناطق زلزله زده بفرستد.
نهادهای خیریه ای که قصد دارند بیش از ۳۰۰ هزار دلار به ایران انتقال دهند باید مجوز جداگانه دریافت کنند.
تحریم های آمریکا انتقال پول به ایران را بسیار محدود کرده است.
تا پیش از تصمیم اخیر وزارت دارایی آمریکا برای تعلیق تحریم ها، نهادهای خیریه و انجمن های غیر دولتی فقط می توانستند دارو و مواد غذایی برای زلزله زدگان ایران ارسال کنند.
وزارت دارایی تاکید کرده است که این استثنا فقط برای انتقال کمک به زلزله زدگان است و هرگونه ارتباط مالی با نهادهای تحت تحریم آمریکا مانند **** پاسداران همچنان ممنوع خواهد بود.
شورای ملی ایرانیان آمریکا و ۹ نهاد ایرانی - آمریکایی دیگر ساعاتی پس از وقوع زلزله از دولت ایالات متحده خواسته بودند با صدور چنین معافیتی اجازه دهد بانکهای آمریکایی کمکهای مالی آنها را به زلزله زدگان برسانند.
تریتا پارسی ریس این شورا روز سه شنبه (۲۱ اوت - ۳۱ مرداد) به بی بی سی فارسی گفت این موفقیتی است برای ایرانیان آمریکا و نشان می دهد که "وقتی گروه های ایرانی با هم همکاری کنند می توانند بر تصمیم گیری دولت آمریکا تاثیر بگذارند".
همچنین، چهارده نماینده کنگره آمریکا در نامه ای به رئیس جمهوری آمریکا خواستار صدور این معافیت شده بودند.
چهار روز پس از زلزله بم در سال ۱۳۸۲ هم دولت جرج بوش تصمیم مشابهی گرفته بود
منبع سایت بی بی سی
سکه به شدت 1 میلیون رو نشونه گرفته، ولی فعلا زورش نمی رسهجناب ویش مستر حالا نظرت چیه روی ۸۵۰ بفروشیم و منتظر بشیم روی ۸۰۰-۸۱۰ مجدد خرید کنیم ؟!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
خیلی ممنون بابت راهنمایی
همون طور که خدمتتون عرض کردم من اینقدر به ایشون اطمینان دارم که در ازای مبلغی که بهشون میدم هیچ مدرکی هم ازش نمی گیرم. در واقع ایشون هیچ اصراری برای جذب این پول نداشت و خودم دوست دارم بزارم پیششون، چون از اون دسته افرادی هست که بلده 200 تومن رو تو 4-5 ماه بکنه 800 میلیون! قبلا هم نماینده مجلس بوده و با رئیس سازمان بازرسی کل کشور و نائب رئیس مجلس از دوستان خیلی خیلی نزدیک هستن. در واقع ایشون دوست من هم نیست و با برادرم ارتباط داره. از هیچ کسی هم پول قبول نمی کنه چون خودش به اندازه کافی داره. در واقع با این کار می خواد یه لطفی به ما بکنه... برادرم که ایشون رو بهتر میشناسه میگه هر ماه فقط 1.5 تن گوشت گوسفند در مناطق محروم پخش می کنه! من فقط می خواستم بدونم از نظر جنبه اقتصادی به صرقه هست یا نه؟!
ميشه بگيد حباب بالاي 60تومن براي سكه روچطور حساب كرديد؟سکه همچنان بالای 60 تومن حباب منفی داره و ارزش واقعی اون بالای 890 تومن است
البته فراموش نکنیم که کف قیمت 800 همچنان وجود داره
اما زور صعود خیلی بیشتر از سقوط به نظر می رسه
اینجوری که داره پیش میره یک جرقه کوچک مثل یه خبر نه چندان خوب می تونه این حباب رو پر یا حتی مثبت کنه
حس نوسانگیریم میگه طی 2 هفته آینده می شه سودهای خوبی از نوسانات گرفت
با انس 1671.7 دلار و دلار 2163 تومان، ارزش طلای موجود در سکه 851,347 تومان استميشه بگيد حباب بالاي 60تومن براي سكه روچطور حساب كرديد؟