Wish Master
Registered User
- نوشتهها
- 301
- لایکها
- 278
{[(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،900×وزن سكه}+حق ضرب (10) + 5% مالیات
:blink:
{[(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،900×وزن سكه}+حق ضرب (10) + 5% مالیات
اتفاقا همه جا هم محاسبه میشه چون دولت از طلا فروشا و صرافا میگیره42 تومن ماليات رو كه هنوز هيچ كجا اعمال نميشه موقع خريد و فروش
اتفاقا همه جا هم محاسبه میشه چون دولت از طلا فروشا و صرافا میگیره
عرض سلام به دوستان. متاسفانه یکی از اقوام فوت نمودند. دو روزی را شهرستان بودم و نتونستم پست بگذارم. از امروز بازهم تحلیل خواهیم کرد.
تسلیت میگم، غم آخرتون باشه
سلام
عزیزان یکی از دوستانم تاجر هست و سود 37 درصد سالیانه یا همون 30 درصد ماهیانه رو بهم پیشنهاد داده، حالا به نظرتون بنده سکه هام رو نگه دارم یا اینکه برم بفروشم و بدم دست این دوستمون؟!
با تشکر
سود ماهانه 3%!!
شما چندوقته تو کار سکه ای؟فکر کنم تازه کاری که داری این حرفارو میزنی
منکه بیش از یکساله تواین کارم و با وجود اینکه اون اوایل خیلی کم تجربه بودم و فرصتهای زیای از دست دادم وقتی به فعالیت یکسالم در بازار سکه نگاه کردم دیدم به طور متوسط ماهی 5 درصد سود بدست اوردم
و این اواخر به خاطر تجربه بیشتر و ریسک پذیری بالاتر ماهی بین 6 تا 7 درصد سود کسب کردم
تازه سودش به صورت تصاعدیه.یعنی اون 5 درصد سود رو هم دوباره وارد خرید و فروش سکه کردم و اینطوری در یکسال حدود 80 درصد سود کردم
به هیچ وجه سرمایتو از بازار سکه خارج نکن
اولا اون سودی که طرف داره بهت میده خیلی خیلی پایینه
درثانی.جدا از حرام بودن این پولها(گور بابای قوانین مذهبی).از نظر انسانی هم به نظرم درست نیست که ادم نزول بخوره
دیگه خود دانی
دوست عزیز ویش مستر و جناب hiterbox وضعیت را چطور پیش بینی میکنید؟حرید یا فروش ؟ بیصبرانه متتظرتونم
فروش را که توصیه نمی کنم. فعلا باید نظاره گر بود
فروش را که توصیه نمی کنم. فعلا باید نظاره گر بود
بنظرم فعلا بازار تحت تاثیر هیجان نشست عدم تعهد قرار گرفته بعد این نشست قیمتها شیب منفی میگیره :beer:
Sent from my SONY Xperia P
به نظرم هیجانی گرون نشده، یه نگاه به نمودار این ماه بندازید. شیبش تند و تیز نبوده
دوستان ببخشید وارد بحث کارشناسی تون میشم
من خیلی این تاپیک رو زیر و رو کردم تا امروز اولین پستم رو توش می زنم ولی دقیقا نفهمیدم چه پارامترهایی بر بازار سکه و طلا تاثیر مستقیم دارند؟
مقاله ای چیزی در این باره هست که قابل اعتماد و حرفه ای باشه؟ یا این که کار سکه فقط بر اساس تجربه شخصی فرد پایه ریزی میشه؟
[h=4]در روزهاي اخير برخي اخبار مبني بر اينكه قرار است ايران و 1+5 اواخر اوت با يكديگر مذاكره كنند منتشر شده بود. اين در حالي است كه قرار است اواخر اوت اشتون و جليلي در تماس تلفني آخرين ديدگاهها و مواضع دو طرف را به يكديگر اطلاع دهند و چنانچه ديدگاههاي دو طرف به يكديگر نزديك شده باشد تازه شرايط براي رسيدن به توافق براي برگزاري دور ديگري از مذاكرات فراهم خواهد شد، اما اين تماس تلفني به معناي تفاهم و گفتوگو براي تعيين زمان و مكان دور بعدي مذاكرات ايران و 1+5 نيست. [/h]من کاملا با شما موافقم
از نظر تکنیکالی :U.S. Stocks Rise as Fed Sees ‘Scope for Further Action’ - Bloomberg
دوستان بزارید خیال همه تون رو راحت کنم دلار امروز خط روند 2200 تومن رو شکست و اماده رفتن به قیمت های بالاتر شده. و یه رشد خوب رو طی روزهای اینده خواهیم دید من منتظر سیگنال خرید بودم و زیر 2200 میترسیدم بخرم اما از لحاظ تکنیکال این امر امروز به وقوع پیوست.
من خودم امروز همه ریالم رو دلار کردم و اشتباهم این بود که توی کف که 2126 بود نخریدم
خط روند دلار افزایشی هست و کاهشی هم اگر باشه فقط اصلاح قیمت هست
از نظر فاندیمنتالی:
همونطور که همه شما دوستان میبینید اخباری که میرسه بسیار نا امید کننده هست چه از نظر گفتگوهای هسته ای و چه از نظر مدیرت بازار به دست اقایون
همین امروز هم بانک مرکزری اعلام کرد که حجم نقدینگی به 376 هزار میلیارد تومن رسیده و این غول نقدینگی که رشدی 24 درصدی رو داشته هیج جایی واسه جذب نداره
بازار بورس که میبینید وضعش چیه مسکن هم با اینکه قیمت ها تا حدی بالا رفته اما هنوز سرمایه ها بهش سرازیر نشده چون سرمایه های کوچک نمیتونه وارد بازار مسکن بشه پس میمونه بازار ارز و طلا که البته ارز جذابیتش بیشتره چون به علت کمبود ارز دولت و نگه داشتن ذخایر برای روز مبادا حالا حالاها خبری از تزریق نیست!
البته طلا هم با اومدن نشانه هایی از اجرای طرح QE3 یا تسهیل مقداری در جلسه چند روز پیش کمیته بازار ازاد و تمایل برنانکه نیست به امکان اجرای ان باعث افزایش شاخصهای سهام Dowjons و هم s & P 500 شده و هم خبر هایی که میاد نشون میده تعدادی از بانک ها هم دارن به خرید طلا روی میارن البته شاید اینبار مقدار پول تزریق شده به بازار توسط فدرال رزرو مثل قبل نباشه چون واسه برنانکه کنترل تورم در امریکا مهمتر از افزایش رشد اقتصادی هست.
که همه اینها رو بلومبرگ دیروز در گزارشش گفته:
شاید و شاید اخرین خبر امیدوار کننده دیدار جلیل با اشتون در 10 این ماه باشه که البته با این وضع موجود امیدی به نتیجه اساسی نیست