• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
اگیر دقیقه 58 اخراج شده و 2 گل بعدی رو بعد از اخراجش خوردیم . بهر حال شروع بدی بود .

محسن جان مگه طرفدار سیتی نبودی؟!:blink: :دی

چند بار بگم افشین جان
2mo5pow.gif

تو جزیره ، لیورپول و آرسنال ، سیتی در حد نگاه کردن بازیهاش و لذت بردن از برد های آنچنانی !!

بازیکن شاخ تر نداشتید بذاری آواتار ؟؟؟ ، بذار جوهر قراردادش خشک شه ...: دی

.

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
اگیر دقیقه 58 اخراج شده و 2 گل بعدی رو بعد از اخراجش خوردیم . بهر حال شروع بدی بود .

چند بار بگم افشین جان
2mo5pow.gif

تو جزیره ، لیورپول و آرسنال ، سیتی در حد نگاه کردن بازیهاش و لذت بردن از برد های آنچنانی !!

.

این حرفها نیست داداش
خودم طرفدار لیورپول ام در حد NBAولی خدایی ناهماهنگی موج میزد تو تیم

در مورد این آواتار هم کاملا درست گفتی عزیز...دمت گرم:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چند بار بگم افشین جان
2mo5pow.gif

.

اقا چرا میزنی:دی

خب بگو با یونایتد چپی :دی 3-0 باخت برد انچنانی هست؟ :دی (اقا شرمنده اینجا گفتم هر گونه کل کل رو امادم تو تاپیکش انجام بدم:دی)

شاخ تر از اقای گل لیگ برتر؟:دی هر کی از راه میرسه داره به این بنده خدا فحش میده :دی ارسنالی ها که پیراهنشو اتیش زدن!!! وظیفه هوادارای یونایتد هست که ازش حمایت کنن

پ.ن:ناراحتی به سیتی نه گفت:دی؟

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
اقا چرا میزنی:دی

خب بگو با یونایتد چپی :دی 3-0 باخت برد انچنانی هست؟ :دی (اقا شرمنده اینجا گفتم هر گونه کل کل رو امادم تو تاپیکش انجام بدم:دی)

شاخ تر از اقای گل لیگ برتر؟:دی هر کی از راه میرسه داره به این بنده خدا فحش میده :دی ارسنالی ها که پیراهنشو اتیش زدن!!! وظیفه هوادارای یونایتد هست که ازش حمایت کنن

پ.ن:ناراحتی به سیتی نه گفت:دی؟

هر چی کل کل بود کردی دیگه...منچسترتم به درد خودت می خوره...فان پرسی رو هم من میبینم فقط می تونم بگم تف به شرفش
ادامه دعوا در تاپیک کل کل مربوطه...کوچکترین پست شما ریپورت خواهد شد

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
هر چی کل کل بود کردی دیگه...منچسترتم به درد خودت می خوره...فان پرسی رو هم من میبینم فقط می تونم بگم تف به شرفش
ادامه دعوا در تاپیک کل کل مربوطه...کوچکترین پست شما ریپورت خواهد شد

دعوا؟ چند سالته؟

در مورد 3-0 هم بخاطر این اون حرفو زدم

در مورد این آواتار هم کاملا درست گفتی عزیز...دمت گرم:دی

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دوستان برد یک بر صفر لیورپول رو تبریک می گم...امیدوارم این سرآغازی باشه برای پیروزی های متداوم

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
منم تبریک میگم. میگن نوری شاهین هم میخواد از رئال بیاد لیورپول . اگه بشه که خیلی عالی میشه

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
نوری شاهین بازیکن ترک تیم فوتبال رئال مادرید با قراردادی یک ساله به صورت قرض به آنفیلد پیوست

arsenal-expected-seal-sahin-swoop-photo-160650787.jpg

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
418641_10150998585162204_352428664_n.jpg
هریرا و یا آدام جانسون خرید بعدی لیورپول در فصل جدید خواهد بود...برندن راجرز نماینده رسمی خودش رو برای جذب هریرا فرستاده پس احتمالش خیلی بیشتره!

223870_10150990203977204_535987661_n.jpg

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دوستان امروز میتونه سرآغاز پیروزی های این فصل باشه
بازی با تیم روبرتو مانچینی می تونه فوق العاده حساس باشه، رسیدن توز و بالوتلی در حاله ای از ابهام قرار داره و در لیورپول هم دنیل اگر به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی قبل مقابل وست بروم محرومه
امیدوارم یه برد خوب داشته باشیم

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
استیون جرارد دهمین ورزشکار ثروتمند دنیا در سال 2012 میلادی لقب گرفت...جالبه که این بکهام باز هم اوله!!!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
آخرین خبر:دی
برندن راجرز ترکیب رو 4-3-3 چیده!!!!!!!!!!!!!:blink:
واقعا یه همچین ترکیبی 40 ساله برای لیورپول تعریف نشده!!!
امیدوارم دیگه لوله کنیم سیتی رو چون واقعا موقعیت مناسبیه

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
منم امیدوارم امروز لیور ببره. این بازی میتونه یه نقطه عطف باشه. ورود نوری شاهین ر هم تبریک میگم به همه. حالا خط هافبکمون بهتر میشه

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
لیورپول 2- 2 منچستر سیتی
بازی در آنفیلد بود و واقعا همه انتظار برد رو داشتیم ولی نبود دنیل اگر مشکل ساز شد
نیمه اول کنترل بازی به طور کامل در دست لیورپول بود و مارتین اشکرتل و لوئیس سوارز با استفاده از موقعیت شناسی خاص خودشون لیورپول رو 2 گل جلو اندختند ولی متاسفانه این پیروزی دیری نپایید و شاگردان مانچینی باشروع نیمه دوم با پاسهای عمقی قلب دفاع از هم شکافته لیورپول رو هدف گرفتند و موفق شدند نتیجه رو مساوی کنند
این نتیجه بسیار نتیجه ی عصف باری در شرایط کنونی تیم به شمار میره ولی واقعا باید پذیرفت که من سیتی 15 برابر لیورپول هزینه کرده و همین تساوی هم می تونه بسیار راضی کننده باشه
به امید هفته های بهتر برای لیورپول

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
تغییر سریع سرمربی یکی از مشکلات اساسی باشگاه در سالیان اخیر بوده. وقتی که لیورپول از لحاظ مالی توان رفتن راهی که چلسی و سیتی رفتند رو نداره باید به مسیر طی شده توسط آرسنال و یونایتد توجه کنه . یونایتد فرگوسن و آرسنال ونگر تیمهایی نیستند که در یک سال و دو سال به اینجا رسیده باشند و یا ماحصل خریدهای انبوه و بی حساب باشند. به عقیده من دالگلیش مستحق این بود که بیشتر از اینها بهش اعتماد بشه و فرصت بیشتری در اختیارش بگذارند . شک ندارم که این مرد می تونست منشاء تاثیرات مثبتی در باشگاه باشه اگر مثل فرگوسن در یونایتد و ونگر در آرسنال بهش اعتماد میشد

متاسفانه سران باشگاه در سالهای گذشته نشون دادند که عملا استراتژی مدیریتی مشخص و کارآمدی برای رشد باشگاه ندارند و همونطور که اشاره کردم نه مثل مالکان سیتی و چلسی حاضر به انجام هزینه های زیاد و خرید ستارگان گرانقیمت هستند و نه به مانند یونایتد و آرسنال با جذب یک مربی سازنده و در اختیار گذاشتن زمان و امکانات مناسب بدنبال ساختن یک تیم با ثبات

من سالهای زیادی میشه که هوادار لیورپول هستم و زمانی این تیم رو در حد یووه دوست داشتم . حتی زمانی که یووه و لیورپول به فینال جام باشگاههای اروپا در هیسل بروکسل رسیدند عملا نمیدونستم علاقه مند به قهرمانی کدوم تیم هستم. از اون زمان تا به حال من هیچ وقت باشگاه رو چنین آشفته ، سردرگم و ضعیف ندیده بودم . کلا از زمانیکه باشگاه به مالکان غیر انگلیسی واگذار شد این روند نزولی هم شروع شد

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من باید تاپیک تیمتونو بالا بیارم؟:دی

گویا امروز سالگرد حادثه غمگین انگیزی هست که طی اون هوادارای لیورپول کشته شدن

صرف نظر از کل کل ها و رقابت بین دو تیم ...

422825_461355830571092_2080812571_n.jpg

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
باختیم دیگه ..
با این که خوب بازی کردیم خیلی ناراحتم اون از پنالتی علکی اون از اخراج اون از پنالتی که رو سوارز نگرفت
چی بگم آخه از دست این داور؟؟؟؟گریه آدم در میارن
angrysmiley.gif

ولی تیم خوب بودمخصوصا جرارد که عشق من

بالا