• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
برد کمترین حق ما بود...یا بهتره بگم باخت کمترین حق حریف سنتی بود
این شیطان ها رو یه داور ابلیس همراهی کرد:دی
آخه پنالتی کجا بود تو رو خدا؟...سوارز رو کشتن تو محوطه جریمه ولی نه اون داور نفهم فهمید نه کمکش!
اصلا بگم که بازنده بودید...درسته مثل اتحادیه پارسال:دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بدینوسیله برد قاطعانه ، گلزنی کاپیتان و هتریک لوییز سوارز رو تبریک عرض مینماییم ! :D

هر چند که 5 امتیاز از 6 بازی چیزی در مایه های افتضاحه اما ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست .

Norwich 2 __ Liverpool 5

L Suarez 2, 38, 57
N Sahin 47
S Gerrard 68

Norwich-v-Liverpool-Luis-Suarez-celeb_2836245.jpg

894381-14968379-640-360.jpg

.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
هردم از این باغ بری می رسد
لیورپول 2 - اودینزه 3:(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هفته 14 ليگ برتر انگليس : تاتنهام - ليورپول
چهارشنبه 08/09/1391 ساعت : 23:15
زنده از شبکه ورزش

J. Reina
G. Johnson
M. Škrtel
D. Agger
S. Downing
J. Allen
S. Gerrard
José Enrique
R. Sterling
L. Suarez
J. Henderson

.

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
وای این تاپیک شده مثل من...تنهای تنها، هیچکی بهش سر نمیزنه:(

14606_289686841151619_480157330_n.jpg
این عکس مال سال 2006 ئه، همون موقع که لیورپول قهرمان اروپا شده بود
یادش بخیر واقعا، بنیتز یه روح تازه تو تیم دمیده بود، اینا همون زوجی اند که فرگوسن می گفت تا وقتی کنار هم باشند حمله و دفاع رو برای حریف غیر ممکن می کنند
لعنت بر اون آمریکایی نامردی که تیم رو حراج کرد:(

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دوستان چرا این تاپیک خوابیده؟
میدونم همتون مثل من از نتایج عجیب و غریبی که لیورپول میگیره و از امتیازهای مفتی که با بی دقتی و بد شانسی(مثل بازی با وست بروم و دو بازی با سیتی) یا ناداوری(مثل دو بازی با یونایتد!) از دستش میده ناراحت و کلافه شدید...
ولی به امید خدا با کسب حداکثر امتیازها در این 10 هفته اخیر انشاالله خودمون رو تا 4 تا بالا میکشیم و فصل اینده دوباره قدرتمون رو به اروپا و جهان نشون میدیم...
خداییش این چند سال اخیر که لیور تو لیگ قهرمانان نبوده جذابیت این لیگ برای من نسبت به وقتی که لیور بود از نصف هم کمتر شده!
نیم فصل اول با از دست دادن کارول و نگرفتن بازیکن دیگه ای به جاش خیلی تو دردسر افتادیم ولی خدا رو شکر تو نیم فصل دوم 2 بازیکن خوب(استوریج و کوتینیو) رو خریدیم که تا اینجا خیلی کمکمون کردن و از این به بعد از مطمئنآ خواهند کرد...
دیشب بازیمونو با هتریک سوارز بردیم و کوتینیو بازیکن تازمون 2 تا پاس گل داد و بازی خیلی خوبی از خودش به نمایش گذاشت!(در حالی که استوریج هم نبود!)+ اینکه بعد از مدتها از رینا هم یه بازی خوب دیدم که بدجوری منو امیدوار کرد!
امشب مهمترین بازی برای ماست جایی که تاتنهام میزبان ارسناله!امیدوارم این بازی با تساوی به پایان برسه تا فقط 10 امتیاز با تیم 4رم جدول که هفته ی اینده تو انفیلد باهاش بازی داریم فاصله داشته باشیم!نبردن ارسنال و سیتی و مخصوصآ وست بروم بدجوری ما رو از این 2 تیم عقب انداخت ولی بازم میتونیم بهشون برسیم هرچند باید یادمون باشه که دیگه حق هیچ گونه اشتباهی رو نداریم!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
حیف لیورپول واقعا ! چه روزگار خوبی داشت...به امید بهتر شدن شرایط لیورپول که خودم از هوادارش ام علی الخصوص مقابل من یو

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب خدا رو شکر تونستیم تاتنهام رو ببریم و همچنان برای قرار گرفتن بین 4 تا تیم اول امیدوار باشیم!
خیلی استرس داشتم در طول بازی و وقتی گل دوم رو خوردیم و بعدشم خوب بازی نکردیم دیگه با جام باشگاه های اروپا برای فصل بعد هم خداحافظی کردم!!!بدجوری اعصابم خراب بود تا اینکه پارکر و لوریس که خدا خیرشون بده:D با یه اشتباه ترکیبی باعث شدن به بازی برگردیم و بازم امیدوار شدم و با پنالتی که سوارز گرفت و 8 مقدسمون وارد دروازه کرد به هوا رفتم!(روی این پنالتی هم بد جوری استرس داشتم و ایستاده نگاش میکردم!و اون پنالتی که کاپیتان جلوی وست بروم از دست داد و باعث شد بازی رو که مثل اب خوردن میتونستیم ببریم باختیم یک لحظه از جلوی چشمام کنار نمی رفت!!!)
امروز تو تیم 2 تا ایراد دیدم که یکیش نبود اسکرتل و بازی کردن کرگر به جاش بود!هر توپی تاتنهام میاورد با خودم میگفتم الانه که کرگر سوتی رو بده!مخصوصآ بعد از بازی با زنیت که اون اشتباه فاحش رو کرد بدجوری ازش و سوتی هایی باهاش میتونه تیمو به فنا بده میترسم!
یکیش هم خود خواهی بعضی بازیکنامون مخصوصآ سوارز بود که توپو تحت هیچ شرایطی به کسی پاس نمیداد که این خیلی بده!چندین جا میتونست با پاسهاش استوریج رو تو موقعیت خوبی قرار بده که با خودخواهیش موقعیت ها رو از دست میداد!
داونینگ هم کم پاس میداد و روی صحنه ی گل دوم اگه اون توپو گل نمیکرد هیچ وقت نمیبخشیدمش چون میتونست با یه پاس ساده استوریج رو با دروازه خالی رو به رو بکنه!که کار سخت رو انتخاب کرد ولی شانس اورد ضربش گل شد!
خلاصه هر طوری بود این بازی رو بردیم و الان با تیم 4رم جدول که چلسی هست و البته یه بازی کمتر نسبت به ما هم داره 7 امتیاز فاصله داریم و با تاتنهامی هم که امروز بردیمش و 3ومه 9 امتیاز!
در بدترین شرایط بعد از بازی چلسی با تیم 4رم 9 امتیاز و در بهترین شرایط 7 امتیاز فاصله خواهیم داشت که امیدوارم همین 7 امتیاز باقی بمونه!
ضمنآ با چلسی یه بازی هم داریم که اگه اشتباه نکنم تو انفیلده و با بردن اون میتونیم خیلی خیلی به لیگ قهرمانان نزدیک تر بشیم!همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم از این به بعد تمام بازیها برامون حکم فینال رو داره و امیدوارم بعد از مدتها دوباره به لیگ قهرمانان برگردیم و اقتدار خودمون رو به همه نشون بدیم...
زنده باد لیورپول و لیورپولی....

pryousefi

Registered User
لایک‌ها
0
لیورپولیا کجان چرا آپ تاپیک واسه دوره پارینه سنگیه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
يکشنبه 11/01/1392 ساعت : 17:00
هفته 31 ليگ برتر انگليس : استون ويلا - ليورپول
زنده از شبكه ورزش

عملکرد لیورپول تا اینجای فصل ؛
برد سبز ، باخت قرمز و مساوی حلقه های مشکی .

liv 1.jpg

میشه به 5 امی امید داشت ولی بعیده که بشه 4 امی رو کسب کرد .

liv 2.jpg

بهترین گلزن تیم با 29 گل

liv 3.jpg

گلزن شماره 2 کسی نیست بجز کاپیتان دوست داشتنی ...

liv 4.jpg

همچنین بهترین پاسور تیم ،
10 پاس گل ...

liv 5.jpg

ترکیب تیم در آخرین بازی با ساتمتون

liv 6.jpg

ضمنا اگیر و رینا هم در روز یکشنبه در اختیار تیم خواهند بود .

.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
امروز استون ویلا ر 2-1 بردیم و الان هفتمیم
بعید میدونم به 4ام برسیم اما باید جنگید
برای فصل بعد حتما حتما باید پول خرج کنند و بازیکن بخرند و گرنه همین اش و همین کاسه
باید اتفاقی مثل منچستر سیتی واسه لیورپول بیفته تا دوباره مثل سالهای دور بشیم تیم اول جزیره

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
امروز استون ویلا ر 2-1 بردیم و الان هفتمیم
بعید میدونم به 4ام برسیم اما باید جنگید
برای فصل بعد حتما حتما باید پول خرج کنند و بازیکن بخرند و گرنه همین اش و همین کاسه
باید اتفاقی مثل منچستر سیتی واسه لیورپول بیفته تا دوباره مثل سالهای دور بشیم تیم اول جزیره

نيست که منچستر سيتي الان اول جزيره است :دي پارسالم با اقتدار قهرمان شد :دي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به عنوان یه منچستر یونایتدی میگم
حیف نیست خودتون رو با سیتی قیاس میکنید

سیتی پارسال هم با شانس و اقبال و هدایای داوری قهرمان شد
اونم با تفاضل گل
تازه یونایتد فصل قبل نصف بازیکناش مصدوم بودند
ویدیچ رو کلا نداشتیم

درسته لیورپول دشمن خونی ماست
اما یه موی اون می ارزه به صد تا امسال سیتی که با پول عربها بسته شده
اخرش هم چیزی ازش نمیمونه

Sent from my HTC DESIRE HD using Tapatalk 2

pryousefi

Registered User
لایک‌ها
0
khob inke tarafdare timaye manchesteri bashi kollan chizi nist ke beshe behesh eftekhar koni

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
وای بر من، تو این بخش چه خبره
چرا اینقدر طرفدار LFC کمه که یه منچستری به خودش اجازه میده بیاد دست به تاپیک بزنه!!!:hmm:

بالا