خب خدا رو شکر تونستیم تاتنهام رو ببریم و همچنان برای قرار گرفتن بین 4 تا تیم اول امیدوار باشیم!
خیلی استرس داشتم در طول بازی و وقتی گل دوم رو خوردیم و بعدشم خوب بازی نکردیم دیگه با جام باشگاه های اروپا برای فصل بعد هم خداحافظی کردم!!!بدجوری اعصابم خراب بود تا اینکه پارکر و لوریس که خدا خیرشون بده
با یه اشتباه ترکیبی باعث شدن به بازی برگردیم و بازم امیدوار شدم و با پنالتی که سوارز گرفت و 8 مقدسمون وارد دروازه کرد به هوا رفتم!(روی این پنالتی هم بد جوری استرس داشتم و ایستاده نگاش میکردم!و اون پنالتی که کاپیتان جلوی وست بروم از دست داد و باعث شد بازی رو که مثل اب خوردن میتونستیم ببریم باختیم یک لحظه از جلوی چشمام کنار نمی رفت!!!)
امروز تو تیم 2 تا ایراد دیدم که یکیش نبود اسکرتل و بازی کردن کرگر به جاش بود!هر توپی تاتنهام میاورد با خودم میگفتم الانه که کرگر سوتی رو بده!مخصوصآ بعد از بازی با زنیت که اون اشتباه فاحش رو کرد بدجوری ازش و سوتی هایی باهاش میتونه تیمو به فنا بده میترسم!
یکیش هم خود خواهی بعضی بازیکنامون مخصوصآ سوارز بود که توپو تحت هیچ شرایطی به کسی پاس نمیداد که این خیلی بده!چندین جا میتونست با پاسهاش استوریج رو تو موقعیت خوبی قرار بده که با خودخواهیش موقعیت ها رو از دست میداد!
داونینگ هم کم پاس میداد و روی صحنه ی گل دوم اگه اون توپو گل نمیکرد هیچ وقت نمیبخشیدمش چون میتونست با یه پاس ساده استوریج رو با دروازه خالی رو به رو بکنه!که کار سخت رو انتخاب کرد ولی شانس اورد ضربش گل شد!
خلاصه هر طوری بود این بازی رو بردیم و الان با تیم 4رم جدول که چلسی هست و البته یه بازی کمتر نسبت به ما هم داره 7 امتیاز فاصله داریم و با تاتنهامی هم که امروز بردیمش و 3ومه 9 امتیاز!
در بدترین شرایط بعد از بازی چلسی با تیم 4رم 9 امتیاز و در بهترین شرایط 7 امتیاز فاصله خواهیم داشت که امیدوارم همین 7 امتیاز باقی بمونه!
ضمنآ با چلسی یه بازی هم داریم که اگه اشتباه نکنم تو انفیلده و با بردن اون میتونیم خیلی خیلی به لیگ قهرمانان نزدیک تر بشیم!همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم از این به بعد تمام بازیها برامون حکم فینال رو داره و امیدوارم بعد از مدتها دوباره به لیگ قهرمانان برگردیم و اقتدار خودمون رو به همه نشون بدیم...
زنده باد لیورپول و لیورپولی....