• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به عنوان یه فوتبال دوست بی طرف باید عرض کنم، هممون با شناختی که از مهرداد داریم غیر از حسن نیتی که در این موارد از خودش نشون میده منظور و مقصود دیگری رو نمیتونیم برداشت کنیم. پست و صحبتشون کاملا دوستانه بوده.
شخصا معتقدم اگر حادثه ی هیلزبرو اتفاق نمیفتاد لیورپول شرایط بسیار بسیار بهتری میداشت، اونا از سال 75 تا 88، فقط طی 13 سال 9 جام لیگ برتر کسب کردند و توی 7 سال 4 بار لیگ قهرمانان، غیر از رکورد رئال که در سالهای آغازین 5 بار برنده ی جام شد، رکورد لیورپول از همه ی تیم ها بهتره.
به امید روزهای بهتری که هم لیورپول قدرمتندتر از همیشه ببینیم چون واقعا با اینکه لیورپول تیم محبوب من نیست اما جدال هاش با آرسنال یا منچستر و یا چلسی فوق العاده زیبا از آب در میومدن و هم یه روزی رو آرزو میکنم که منچستر، آرسنال، لیورپول، لیدز مثل سالهای نه چندان دور اصالت انگلیسی لیگ برتر رو نشون بدند.
امان از امریکایی ها که .... :hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من گفتم اگر این جمله رو گفته (جمله ای که نوشتم) ایرادی توش نمیبینم ، از اصول هواداریه که از بازیکن تیم خودی دفاع و تعریف کنه ، غیر از اینه ؟
و اینکه اگه حرف دیگه ای بوده به خودتون مربوطه و توهینی شده من تاییدش نمیکنم .
انتظار نداشته باش تمام این دو سه صفحه از این تاپیک خاص از این فروم تو ذهنم مونده باشه .

خیلی خوبه در کنار هواداری از تیمها و بحثهای فوتبالی احترام تیمها و بخصوص هوادارانشون حفظ بشه . این حرف رو نه از سر ناچاری و قرارگرفتن در منگنه ی قوانین این فروم میزنم ، چیزیه که بهش اعتقاد عمیقی دارم و به خوش آمد یا رنجش کسی نیست . خیلی خیلی ارزشمنده که بتونیم با عقاید مختلف و شاید به ظاهر مخالف در کنار هم و مسالمت آمیز و چه بسا دوستانه بحث فوتبالی بکنیم . این مساله هم خودش بتنهایی ارزشمنده و هم زمینه ساز اینه که در اجتماع و مسائل غیر فوتبابی هم بتونیم با احترام و تحت یه چهارچوب تعیین شده در مسایل خیلی مهم تر بحث کنیم ، کار کنیم و ... .
ببین این فوتبال به ظاهر ساده به کجاها که نمیره ...
وقتی تونستی با هوادار تیم مقابل در کمال احترام مسائل رو مطرح کنی و بحث کنی و در آخر نتیجه بگیری خیلی مهمه (البته هوادار از جنس مرغوبش !). این خودش چیزیه که فقدانش چندین دهه جامعه و کشور ما رو به عقب رونده . بهش میگن : تحمل مخالف ، شنیدن نظرات مخالفین ، گفتمان ، دمکراسی و ... .
فوتبال که به خودی خود ارزش خاصی نداره .
اصلا ده سال دیگه یادت نمیاد مربی تیمت کی بود ، یا اصلا دیگه حس و حال یا وقت دنبال کردن فوتبال رو نداری ، ولی خیلی از این چیزایی که من گفتم تا آخر عمر بدرد آدم میخوره . شما تو هر جا که باشی (گروه دوستان، دانشگاه ، محل کار و ...) اگه تونستی با همه در یه حد متعارف رابطه داشته باشی خوبه . وقتی میگم همه یعنی از قشرهای مختلف فرهنگی-سیاسی-اقتصادی . خیلی این قضیه به کار میاد چون همیشه نمیشه شخص/افراد ی که با شما هم عقیده نیستن رو دور کرد ، چه بسا همکارت باشه و در روز 7...8 ساعت باهاش هستی ، دیگه اونجا ایگنور لیستی وجود نداره !
اینکه تا یه بحثی در مورد رئال-بارسا یا دو تا تیم مختلف میشه سریع یا پاکش میکنند یا درشو تخته میکنن نشون میده که ما عمیقا تو این جامعه به این درد مبتلا هستیم . انگار که دور از جون یه گروه زامبی هستن و یه گروه آدمهای سالم و اگه بغل هم باشن فاجعه به بار میاد . کاری هم به این فروم نداره ، درد کلی هست .
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم ...

بنده ارادت قلبی دارم به شما ، جریان کم لطفی رو یه نمه بازش کن برام ... :eek:

.
محسن جان
ما مخلص شماییم.

منظور بنده شما نبودید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به عنوان یه فوتبال دوست بی طرف باید عرض کنم، هممون با شناختی که از مهرداد داریم غیر از حسن نیتی که در این موارد از خودش نشون میده منظور و مقصود دیگری رو نمیتونیم برداشت کنیم. پست و صحبتشون کاملا دوستانه بوده.
شخصا معتقدم اگر حادثه ی هیلزبرو اتفاق نمیفتاد لیورپول شرایط بسیار بسیار بهتری میداشت، اونا از سال 75 تا 88، فقط طی 13 سال 9 جام لیگ برتر کسب کردند و توی 7 سال 4 بار لیگ قهرمانان، غیر از رکورد رئال که در سالهای آغازین 5 بار برنده ی جام شد، رکورد لیورپول از همه ی تیم ها بهتره.
به امید روزهای بهتری که هم لیورپول قدرمتندتر از همیشه ببینیم چون واقعا با اینکه لیورپول تیم محبوب من نیست اما جدال هاش با آرسنال یا منچستر و یا چلسی فوق العاده زیبا از آب در میومدن و هم یه روزی رو آرزو میکنم که منچستر، آرسنال، لیورپول، لیدز مثل سالهای نه چندان دور اصالت انگلیسی لیگ برتر رو نشون بدند.
امان از امریکایی ها که .... :hmm:

راستشو بخوای نمیخوام بی احترامی به تیمی بکنم اما وقتی میبینم بعضی تاپیکها فعال هستند و تاپیک لیورپولی ها خاموشه ضد حال اساسی میخورم.

تیمی با این قدمت ، با اون تاریخ و اون قهرمانی ها الان باور کن خیلی از جوونترها اصلا نمیدونن لیورپول چه گذشته ای داشته.

این بلا الان داره کم کم سر ارسنال میاد.

امیدوارم یه فکری برای این تیمها بکنن.

فرق بین لیورپول و مثلا سیتی اینه که لیورپول با همین وضع نداریش 2 دفعه رسیده به فینال. یا یونایتد هم قهرمانی بدست اورده هم به فینال رسیده. ولی تیمی مثل سیتی با اون همه ستاره از گروهش هم صعود نکرد.

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
کسی میدونه قضیه 1 دقیقه سکوت برای anne williams قبل از بازی با چلسی چی بود؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای بود.

37 ثانیه هم از وقت تلف شده گذشته بود. تو دقیقه 96 - ثانیه 37 لوئیز سوارز بازی رو به تساوی 2 2 رسوند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من بازی رو کامل ندیدم. ظاهرا سوارز ایوانوویچ رو گاز! گرفته !!!

البته با سابقه ای که داره ازش بعید نیست!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من بازی رو کامل ندیدم. ظاهرا سوارز ایوانوویچ رو گاز! گرفته !!!

البته با سابقه ای که داره ازش بعید نیست!

اره

یه تصویری تو پیج پریمیر لیگ فیسبوک گذاشته شده

ارسال شده توسط برنامه Tapatalk

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
کار سوارز از نظر هواداری لیورپول هم قابل قبول نیست
من به شخصه امیدوارم آخرین بازی سوارز برای لیوپول باشه

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
کار سوارز از نظر هواداری لیورپول هم قابل قبول نیست
من به شخصه امیدوارم آخرین بازی سوارز برای لیوپول باشه
درسته اما سوارز توئیت زده بود که از ایوانوویچ عذرخواهی کرده و اون هم قبول
به نظرم بهتره بیشتر از این کش پیدا نکنه، سوارز جدای از اخلاق مسخره اش توی زمین واقعا مهاجم درجه یکیه و تازه داره با استوریج و کوتینیو مچ میشه

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
درسته اما سوارز توئیت زده بود که از ایوانوویچ عذرخواهی کرده و اون هم قبول
به نظرم بهتره بیشتر از این کش پیدا نکنه، سوارز جدای از اخلاق مسخره اش توی زمین واقعا مهاجم درجه یکیه و تازه داره با استوریج و کوتینیو مچ میشه

شدیدا قبول دارم ولی از طرفی هم باید قبول کنی سوارز به اعتبار باشگاه ضربه میزنه ، شدیم ناجوانمرد شدیم نژاد پرست شدیم وحشی
، آخه این باشگاه لیورپوله با اون تاریخ قابل اتکاش
کینک و راش هم مهاجمای درجه یکی بودن ولی کدومشون همیچین رفتاری داشتن که سایر تیمها بتونن سوژه مون بکنن ؟ این چند سال اخیر سوژه کردن لیورپول راحت شده اونم به خاطر سوارزه

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
شدیدا قبول دارم ولی از طرفی هم باید قبول کنی سوارز به اعتبار باشگاه ضربه میزنه ، شدیم ناجوانمرد شدیم نژاد پرست شدیم وحشی
، آخه این باشگاه لیورپوله با اون تاریخ قابل اتکاش
کینک و راش هم مهاجمای درجه یکی بودن ولی کدومشون همیچین رفتاری داشتن که سایر تیمها بتونن سوژه مون بکنن ؟ این چند سال اخیر سوژه کردن لیورپول راحت شده اونم به خاطر سوارزه

درسته، تیم مدیر نداره، سرمربی هم واقعا مشخصه که حرفش برش لازم رو توی تیم نداره، یه همچین بازیکن هایی سرکشی که نقطه ثقل تیم هم هستند به کسی نیاز دارن که هم مهارشون رو بکشه و هم بتونه اونها رو راضی نگه داره
اون هنری که تا دیروز داشت تو تگزاس گاو میچروند که فقط به فکر جیب خودشه، از همون اول که چوب حراج زد به 8 تا از بهترین های تیم معلوم بود که مال مدیریت نیست
راجرز هم که واقعا در حد تیمی مثل لیورپول نیست

به نظر من تحول باید از سطوح بالای تیم شروع بشه، باید تیم به نحوی از دست آمریکایی ها خارج بشه یا این که واقعا یه سرمربی عالی سکان هدایت تیم رو متقبل بشه
مثلا همین منچستر هم الان سالهاست مالکین پول پرست امریکایی داره ولی فرگوسن به هر قیمتی بود تیم رو نگه داشت، تفکر درست و حسابی داشت و نرفت سی و خورده ای میلیون پوند بابت کارول بده، هر بازیکنی رو که فروخت سریعا یه جوون مستعد رو جایگزینش کرد ولی این طرف امثال کوین و برندن تیم ما رو به گند کشیدن....به نظرم بهترین گزینه ممکن برگشت رافا بنیتز باشه!

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
لیورپول با زدن شش گل به نیوکاسل در مسابقه به یاد ماندنی، محرومیت سنگین لوئیز سوارز را به فراموشی سپرد.

"دنیل اگر" خیلی زود و در دقیقه ۳ با ضربه سر دروازه تیم میزبان را باز کرد پس از این گل زود هنگام نیوکاسل سعی کرد بازی را در اختیار بگیرد ولی لیورپول خیلی زود گل دوم را هم زند.
کوئتینو پایه گذار گل دوم لیورپول بود؛ او با پاس در عمق زیبا به دنیل استورج او را در موقعیت گلزنی قرار داد ولی استورج ضربه نهایی را نزد و توپ را به جردن هندرسون پاس داد و این بازیکن هم با یک بغل پا دروازه نیوکاسل را باز کرد.
نیوکاسل در نیمه اول نتوانست خطر چندانی روی دروازه تیم مهمان یعنی لیورپول ایجاد کند. در نیمه دوم بازی آلن پاردیو تغییراتی در تیم خود بوجود آورد تا شاید بتواند نتیجه را تغییر دهد.

سیاه و سفید پوشان نیوکاسل در نیمه دوم هم نتوانستند حرکات کوئتینو را کنترل کنند، فرار بی نظیر این بازیکن ۲۰ ساله در دقیقه ۵۴ و پاس عالی‌اش به استورج سومین گل سوم لیورپول را به همراه داشت.
گل چهارم لیورپول در دقیقه ۶۰ کافی بود تا هواداران نیوکاسل ورزشگاه را ترک کنند، فرار عالی هندرسون از تله آفساید و پاس عرضی او به استورج در مقابل دروازه خالی دروازه نیوکاسل رسید و او دومین گل خود در این بازی به ثمر رساند.
متیو دبوشی در دقیقه ۷۵ بعد از گرفتن کارت زرد دوم به خاطر خطا روی ستاره بازی یعنی کوتینیو از زمین اخراج شد تا کار نیوکاسل در ۱۵ دقیقه باقی مانده مسابقه سخت تر شود.
برای هوادارانی که در ورزشگاه نیوکاسل باقی مانده بودند، شرایط زمانی سخت تر شد که بورینی بازیکن ایتالیایی لیورپول یک دقیقه بعد از حضورش در زمین به جای کاپیتان جرارد، گل پنجم این تیم را به ثمر رساند.

130427194337_liverpool_1_640x360_afp.jpg

جوردن هندرسون ضربه کاشته خطا را به شوتی زیبا تبدیل به گل ششم لیورپول کرد تا در نهایت این بازی شش بر صفر به نفع این تیم به پایان برسد.
لیورپول با این پیروزی ۵۴ امتیازی شد و در رتبه هفتم جدول باقی ماند اما داربی هفته آینده با دشمن دیرینه اورتون بسیار حساس تر خواهد بود
نیوکاسل با شکست سنگین مقابل لیورپول در خطر سقوط به دسته قهرمانی فوتبال انگلستان قرار گرفت. این تیم برای ماندن در لیگ برتر، باید با تیم‌های وست بروم، کوئینز پارک رنجرز و آرسنال بازی کنند.

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
تو بازی دو تا بازیکن خیلی بهتر از قبل به چشم میومدن
یکی کوتینیو و اون یکی هندرسون
کوتینیو که با اون دریبل های ریز و استارت های سریعش منو یاد لوئیز گارسیا میندازه:heart:
هندرسون هم به نظر جایگزین شایسته ای برای کاپیتان میاد، البته هنوز خیلی کار داره

You'll never walk alone

Last edited:

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
یه زمانی، شاید تا همین 3 سال پیش، اصلا بازیکن برزیلی تو جزیره پیدا نمیشد
اونقدر بازی فیزیک بود که هیچ برزیلی نمیتونست تکنیک خودش رو به رخ بکشه، فقط یادمه تو یه برحه کوتاه زمانی جونینیو تو میدلزبرو بازی می کرد که اونم چنان زدنش تو یه فصل که بارش رو بست و رفت لیون
ولی الان خیلی از تیمها بازیکن های برزیلی دارن، همین چلسی اسکار،لوئیز و رامیرز رو در اختیار داره، منچستر رافائل و فابیو، لیورپول هم کوتینیو رو آورده
کلا به نظرم استایل بازی ها در لیگ برتر خیلی نسبت به قبل فرق کرده!

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دم همه ي ليورپولي ها گرم
يادش به خير دوران نوجواني طرفدار پروپاقرص ليورپول بوديم البته الانم هستم :cool:

Sent from my U9500 using Tapatalk 2

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
دم همه ي ليورپولي ها گرم
يادش به خير دوران نوجواني طرفدار پروپاقرص ليورپول بوديم البته الانم هستم :cool:

دمت گرم داداش، البته باید بگم
دوآتیشه تر از من پیدا نمی کنید! کلا 3 تا کاپ رو بیشتر دست کاپیتان ندیدم ولی تا عمر دارم طرفدار لیور ام

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دمت گرم داداش، البته باید بگم
دوآتیشه تر از من پیدا نمی کنید! کلا 3 تا کاپ رو بیشتر دست کاپیتان ندیدم ولی تا عمر دارم طرفدار لیور ام

خيلي از طرفدارا بعد از اون قهرماني بي نظير در اروپا به ليورپول علاقمند شدن .بعضيا هم از اول طرفدار اين تيم بودن مثل من .
يادمه دوران دبيرستان يه کلوپ بازيهاي،کامپيوتري بود ما از 24 ساعت شبانه روز 25 ساعتشو اونجا بوديم . :D
هر کس،طرفدار يه تيم بود.ميلاني داشتيم رمي ،بايرني،بارسايي،رئالي،اينتري،مچستري، آرسنالي و...
ليورپولي دو نفر بوديم وقتي تو اروپا قهرمان شد هيشکي تو کلوپ باور نمي کرد بعد از اون نصفشون ليورپولي شدن :D

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
خيلي از طرفدارا بعد از اون قهرماني بي نظير در اروپا به ليورپول علاقمند شدن .بعضيا هم از اول طرفدار اين تيم بودن مثل من .
يادمه دوران دبيرستان يه کلوپ بازيهاي،کامپيوتري بود ما از 24 ساعت شبانه روز 25 ساعتشو اونجا بوديم . :D
هر کس،طرفدار يه تيم بود.ميلاني داشتيم رمي ،بايرني،بارسايي،رئالي،اينتري،مچستري، آرسنالي و...
ليورپولي دو نفر بوديم وقتي تو اروپا قهرمان شد هيشکي تو کلوپ باور نمي کرد بعد از اون نصفشون ليورپولي شدن :D

من از دوره جرارد هولیه طرفدارشم داداش، اون زمان که هسکی و اوون زوج حمله تیم بودن، فینال استانبول رو هم که عمرا یادم نمیره
بابام میلانی بود، نیمه اول که تموم شد از بس که آبروریزی بود رفتم خوابیدم...فرداش پدرم میگفت لیور قهرمان شده باورم نمیشد، تا عمر دارم میسوزم که چرا باقی بازی رو بیخیال شدم:happy:

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
با رسیدن فصل نقل و انتقالات راجرز لیست خرید خودش رو در اختیار هنری مدیر باشگاه قرار داده
اولین گزینه "حبیب کلو توره" است...سران تیم هم اکنون با من سیتی در حال مذاکره اند و احتمال این که توره به آنفلید بیاد و رسما قرمز بشه بالاست
970128_10151754139412573_655666921_n.jpg

بالا