• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
سوارز فعلا با 22 گل آقای گل جزیره است، به نظر من مشکل اصلی ما تو خطه دفاعه، باید جایگزین بهتری برای رینا پیدا بشه و دفاع های کناری تقویت بشن...
به علاوه اگر یه زوج خوب برای سوارز پیدا بشه مشکل حله

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
وای بر من، تو این بخش چه خبره
چرا اینقدر طرفدار LFC کمه که یه منچستری به خودش اجازه میده بیاد دست به تاپیک بزنه!!!:hmm:

طرفدار لیورپول زیاده ولی دیگه با این اوضاع و احوال تیم کسی حوصله نداره بیاد چیزی بنویسه. وقتی گذشتمونو با حال نزار الان مقایسه میکنیم حالمون بدتر هم میشه. اگه یه تیمی بودیم که از اول جزو تیم های متوسط جزیره بودیم دلمون نمیسوخت
منم نخواستم لیور عزیز ر با تیمهای تازه به دوران رسیده ی ای مثل سیتی و چلسی مقایسه کنم. منظور من اینه که باید خون به تیم تزریق بشه و جز با خرید های خوب این کار انجام نمیشه. فوتبال دیگه الان مثل تجارته. یه تیم مثل پاریس ان ژرمن یهو میشه جزو تیم های خوب اروپا. هر کی الان بیشتر خرج کنه میتونه خودی نشون بده. شما ارسنال ر هم که بهترین مربی دنیا ر داره نگاه کنید می بینید با این وجود به خارج نداشتن ستاره هنوز عقبه از منچستر و چلسی.
من از 9 سالگی لیورپولیم و اصلا فوتبال ر با لیورپول شناختم و یه تار موی بازیکنای نا اشنامونو نمیدم به صدتا ستاره ی تیم های بزرگ اروپا. ایشالله که به دوران اوجمون برمیگردیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چرا اینقدر طرفدار LFC کمه که یه منچستری به خودش اجازه میده بیاد دست به تاپیک بزنه!!!:hmm:

وقتی طرفدار خودتوت میاد شان تیم رو میاره پایین چرا یه هوادار رقیب که برای تیمتون احترام قائله نباید اظهار نظر بکنه ؟

تاپیک که ارث پدریتون نیست. من نمیدونم از کی تا بحال لیگ برتر و کلا فوتبال رو دنبال میکنید اما مقایسه لیورپول و منچستر سیتی و بدتر از اون حسرت خوردن واقعا تاسف باره.

به قول دوست بارساییمون. خوبه سیتی حالا وضعش اینه.

من ارزو دارم تیمهایی مثل لیورپول و ارسنال که یه تاریخ عظیمی پشت سرشون هست به روزهای اوجشون برگردن تا تیمهایی مثل سیتی و .... که از پول های باد اوره ساخته شده اند لیگ رو به هم نریزن. بخصوص با ریخت و پاشهای بی حساب و کتابشون تو بازار نقل و انتقالات

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

طرفدار لیورپول زیاده ولی دیگه با این اوضاع و احوال تیم کسی حوصله نداره بیاد چیزی بنویسه. وقتی گذشتمونو با حال نزار الان مقایسه میکنیم حالمون بدتر هم میشه. اگه یه تیمی بودیم که از اول جزو تیم های متوسط جزیره بودیم دلمون نمیسوخت
منم نخواستم لیور عزیز ر با تیمهای تازه به دوران رسیده ی ای مثل سیتی و چلسی مقایسه کنم. منظور من اینه که باید خون به تیم تزریق بشه و جز با خرید های خوب این کار انجام نمیشه. فوتبال دیگه الان مثل تجارته. یه تیم مثل پاریس ان ژرمن یهو میشه جزو تیم های خوب اروپا. هر کی الان بیشتر خرج کنه میتونه خودی نشون بده. شما ارسنال ر هم که بهترین مربی دنیا ر داره نگاه کنید می بینید با این وجود به خارج نداشتن ستاره هنوز عقبه از منچستر و چلسی.
من از 9 سالگی لیورپولیم و اصلا فوتبال ر با لیورپول شناختم و یه تار موی بازیکنای نا اشنامونو نمیدم به صدتا ستاره ی تیم های بزرگ اروپا. ایشالله که به دوران اوجمون برمیگردیم

من با صحبت شما در مورد تجارت موافقم. متاسفانه امثال لیورپول و ارسنال چوب مدیراشون رو میخورن. مدیرایی که به نظر میرسه اصلا هوادار ها براشون اهمیتی نداره.

اگه مدیرای این 2 تا تیم یه مقدار از نظر مالی بیشتر به فکر تیم بودند تا سود های شخصی خودشون الان مطمئنا لیورپول و ارسنال وضعیت بهتری داشتند.

این پی اس جی و سیتی رو هم صبر کنید یه مدت بگذره بعد ببینید چی میشه. پول خرج کردن بی حساب و کتاب شاید در کوتاه مدت جواب بده اما نمیشه با پول خالی قهرمان ساخت.

سیتی هم اگه برید بازیهاشو ببینید پارسال با اشتباهات عجیب و غریب داوری (مثلا بازیهایی بود که بالوتلی باید اخراج میشد و نشد و اخر بازی گل میزد. یه بازیش با پا شوت کرده بود تو سر بازیکن حریف که داور اصلا بی خیالی طی کرد) و ضعف یونایتد بخاطر از دست دادن بازیکناش بخاطر مصدومیت (مثل ویدیچ) اخرش هم با تفاضل گل اونم تو دقایق اخر قهرمان شد.

امسال که یونایتد از نظر مصدومیت وضعیت بهتری نسبت به فصل قبل داشته وضعیت 2 تیم مشخص تره.

یه 6 2 یونایتد رو بردن که خب اون بازی حق سیتی برد بود اما نتیجه با اخراج اون ایوانس دیگه از دست یونایتد در رفت. 100 بار دیگه هم با یونایتد بازی کنن اونطوری نمیشه. همونطور که یونایتد هم دیگه نمیتونه 8 تا به ارسنال بزنه و اون بازی یه حادثه بود.

اگه میخوای ضعف و خواری سیتی رو ببینید فقط کافیه صحبتهای مانچینی رو دنبال کنید که فاصله 15 امتیازیش با یونایتد رو شانسی میدونه. (مثل بچه ها نق میزنه)

بگذریم

لیورپول اگه کنی دالگلیش رو نگه میداشت و یه مقدار بازیکنای بهتری در خط دفاع و حمله میگرفت مسلما الان جز 4 تا میتونست باشه. برندان راجرز هم مربی خوبیه اما خب ابزاری که دستش هست کافی نیست به نظر من.
ارسنال هم همین وضعیت رو داره. بهترین راننده هم که باشید وقتی ماشینتون پیکان باشه محدودیت دارید.
ارسنال هم چوب طمعکاری مدیراشو میخوره. در طول فصول اخیر ارسنال میشه گفت همه بازیکنای تاپشون به خاطر سود جویی مدیران از دست داده. ونگر شده یه ماشین پولسازی برای مدیرای ارسنال.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
وقتی طرفدار خودتوت میاد شان تیم رو میاره پایین چرا یه هوادار رقیب که برای تیمتون احترام قائله نباید اظهار نظر بکنه ؟

تاپیک که ارث پدریتون نیست. من نمیدونم از کی تا بحال لیگ برتر و کلا فوتبال رو دنبال میکنید اما مقایسه لیورپول و منچستر سیتی و بدتر از اون حسرت خوردن واقعا تاسف باره.

به قول دوست بارساییمون. خوبه سیتی حالا وضعش اینه.

من ارزو دارم تیمهایی مثل لیورپول و ارسنال که یه تاریخ عظیمی پشت سرشون هست به روزهای اوجشون برگردن تا تیمهایی مثل سیتی و .... که از پول های باد اوره ساخته شده اند لیگ رو به هم نریزن. بخصوص با ریخت و پاشهای بی حساب و کتابشون تو بازار نقل و انتقالات

شرمنده مهرداد جان ولی من حقو به اونا میدم

شما بارها شده رفتی تو تاپیک تیمای دیگه ازشون تمجید و تعریف کردی یا خیلی محترمانه نقاط ضعفشونو گفتی بعد طرفای مقابل با بی احترامی به خودتون و تیم جواب دادن

اقا ارزش خودت و تیمو پایین نیار اینجور مسائل فرهنگ میخواد که ندارن

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
شرمنده مهرداد جان ولی من حقو به اونا میدم

شما بارها شده رفتی تو تاپیک تیمای دیگه ازشون تمجید و تعریف کردی یا خیلی محترمانه نقاط ضعفشونو گفتی بعد طرفای مقابل با بی احترامی به خودتون و تیم جواب دادن

اقا ارزش خودت و تیمو پایین نیار اینجور مسائل فرهنگ میخواد که ندارن
دوست با فرهنگ من ببین گفتن نقاط ضعف یا قوت توسط طرفدار تیم حریف کمکی نمی کنه، حتی اگر خود ما طرفدارهای لیور هم بشینیم وبررسی کنیم مشکلی حل نمیشه چون در واقع ما هیچکاره ایم
حالا باز ما رو بگی طرفدار و دلسوز این تیم هستیم وحق داریم ولی شما دیگه لازم نیست کاسه داغ تر از آش باشید
درسته به قول دوستمون آقا مهرداد عزیز این تاپیک ارث پدری من نیست و قوانین فروم هم این اجازه رو نمیده که بخوام جلوی پست دادن کسی رو بگیرم ولی خب جدا از قوانین وضع شده کمی منطق هم لازمه;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست با فرهنگ من ببین گفتن نقاط ضعف یا قوت توسط طرفدار تیم حریف کمکی نمی کنه، حتی اگر خود ما طرفدارهای لیور هم بشینیم وبررسی کنیم مشکلی حل نمیشه چون در واقع ما هیچکاره ایم
حالا باز ما رو بگی طرفدار و دلسوز این تیم هستیم وحق داریم ولی شما دیگه لازم نیست کاسه داغ تر از آش باشید
درسته به قول دوستمون آقا مهرداد عزیز این تاپیک ارث پدری من نیست و قوانین فروم هم این اجازه رو نمیده که بخوام جلوی پست دادن کسی رو بگیرم ولی خب جدا از قوانین وضع شده کمی منطق هم لازمه;)

Sent from my HTC DESIRE HD using Tapatalk 2

من اعتقاد دارم اگه تیمهایی مثل لیورپول و ارسنال سستی به خرج نمیدادن الان تیمهایی مثل سیتی به وجود نمیومدن

حضور این مدل تیمها که پولهایی با منشا غیر فوتبالی رو در لیگها و مسابقات هزینه میکنن افتی برای فوتباله

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
Sent from my HTC DESIRE HD using Tapatalk 2

من اعتقاد دارم اگه تیمهایی مثل لیورپول و ارسنال سستی به خرج نمیدادن الان تیمهایی مثل سیتی به وجود نمیومدن

حضور این مدل تیمها که پولهایی با منشا غیر فوتبالی رو در لیگها و مسابقات هزینه میکنن افتی برای فوتباله
اعتقاد شما محترمه ولی خب فوتبال امروز یه نوع تجارته، مالک های آمریکایی لیور و آرسنال فقط به فکر پول بیشتر اند، از زمانی که باشگاه دست امریکایی ها افتاد همه تیم حراج شد، از همون اول کار، از مورینتس و ریسه بگیر تا آلونسو، ماسکرانو، آربلوا و نهایتا تورس...این وسط تعویض مکرر سرمربی هم مزید بر علت شد که این از هم گسیختگی ها بیشتر و بیشتر بشه (تنها چیزی که ام یو رو هنوز سر پا نگه داشته به نظرم ثبات سرمربی بوده) و نهایتا وضعیت امروز تیم پیش بیاد
مالک های عرب دارن به شدت هزینه میذارن و سود خیلی کمی یا حتی سود منفی از اون ور برداشت می کنن که این خودش خیلی به بالا رفتن سطح فوتبال چه در لیگ انگلستان، چه در لیگ فرانسه و چه حتی در درون خود تیمهایی مثل سیتی و پی اس جی کمک می کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اعتقاد شما محترمه ولی خب فوتبال امروز یه نوع تجارته، مالک های آمریکایی لیور و آرسنال فقط به فکر پول بیشتر اند، از زمانی که باشگاه دست امریکایی ها افتاد همه تیم حراج شد، از همون اول کار، از مورینتس و ریسه بگیر تا آلونسو، ماسکرانو، آربلوا و نهایتا تورس...این وسط تعویض مکرر سرمربی هم مزید بر علت شد که این از هم گسیختگی ها بیشتر و بیشتر بشه (تنها چیزی که ام یو رو هنوز سر پا نگه داشته به نظرم ثبات سرمربی بوده) و نهایتا وضعیت امروز تیم پیش بیاد
مالک های عرب دارن به شدت هزینه میذارن و سود خیلی کمی یا حتی سود منفی از اون ور برداشت می کنن که این خودش خیلی به بالا رفتن سطح فوتبال چه در لیگ انگلستان، چه در لیگ فرانسه و چه حتی در درون خود تیمهایی مثل سیتی و پی اس جی کمک می کنه

خب صحبت اصلی همینه که طمعکاری هم جایی داره. این مالکان امریکایی (که خود یونایتد هم اسیرشون شده) بیشتر به فکر منافع شخصی و سود هستند تا خود تیم و باشگاه و هواداران.

این عربها هم که میبینید هزینه میکنند اینها به نظر من (شاید هم قبول نداشته باشید) دنبال تملک باشگاه ها هستند برای فخر فروشی و ....

من نظر مثبتی بهشون ندارم. اینها به نظر من نیتشون کمک به قوتبال نیست. الانم دنبال میلان و رئال مادرید هستند. قطری ها دنبال میلان بودند هنوز موفق نشدند. درسته میلانی ها از برلوسکونی دل خوشی ندارند اما دادن باشگاه به عربها از چاله به چاه افتادنه.

موفق شدند تبلیغات خودشون رو روی پیراهن بارسلونا بندازن. الانم که دنبال رئال هستند و تبلیغاتشون رو انداختن رو لباس رئال

=============

خلاصه اینکه اینها به فکر فوتبال و ارتقای لیگ ها هستند چند سال دیگه مشخص میشه. باید دید وضعیت تیمهایی مثل سیتی ، پی اس جی به چه شکل پیش خواهد رفت.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

ایشون اومده گفته یه تار موی لیورپول میرزه به تیمایی که ذکر کردن اونوقت شما اومدی این جمله رو نوشتی :

به نظر شما این توهین نیست؟ این مسئله ننگ هست که یه منچستری از تیمتون تعریف کنه؟
----

این جمله رو هم جوابشو تو تاپیک کل کل میدم

khob inke tarafdare timaye manchesteri bashi kollan chizi nist ke beshe behesh eftekhar koni

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ایشون اومده گفته یه تار موی لیورپول میرزه به تیمایی که ذکر کردن اونوقت شما اومدی این جمله رو نوشتی :

...

انتظار داشتید تو تاپیک لیورپول بیاد بنویسه عاشق سینه چاک و سه آتیشه ی ساندرلنده ؟!

حرفها میزنی افشین جان ...

.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
انتظار داشتید تو تاپیک لیورپول بیاد بنویسه عاشق سینه چاک و سه آتیشه ی ساندرلنده ؟!

حرفها میزنی افشین جان ...

.

متوجه نشدم محسن جان منظورتو

مهرداد جان تعریف کرده همین!

بیخیال

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
متوجه نشدم محسن جان منظورتو

مهرداد جان تعریف کرده همین!

بیخیال

از اینکه دوستمون گفته یا تار موی بازیکن های لیورپول رو به صد تا از بازیکنهای تیمهای دیگه نمیفروشه گله کردید ؟ درسته منظورت همین بود ؟ اگه همین بود یه کم برام قابل هضم نبود ،
چون اشکالی درش ندیدم
اگرم چیز دیگه بود بقول خودت بیخیال ...

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من میگم ارزش باشگاهی مثل لیورپول با وجود همه ناکامیهاش برای من از سیتی و امثال اون بیشتره.

من شخصا از دیدن بازی بین یونایتد و لیورپول خیلی بیشتر لذت میبرم تا دیدن بازی دربی منچستر

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
از اینکه دوستمون گفته یا تار موی بازیکن های لیورپول رو به صد تا از بازیکنهای تیمهای دیگه نمیفروشه گله کردید ؟ درسته منظورت همین بود ؟ اگه همین بود یه کم برام قابل هضم نبود ،
چون اشکالی درش ندیدم
اگرم چیز دیگه بود بقول خودت بیخیال ...

.

:blink:

محسن جان از شما انتظار نداشتم

دارم میگم مهرداد جان تعریف کرده ایرادی درش وارد نیست بعد اون دوست لیورپولی در جواب به یونایتد توهین کرد

من میگم چرا در جواب تعریف ایشون توهین کردن نه اینکه چرا مهرداد جان تعریف کرده

بیخیال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

دارم میگم مهرداد جان تعریف کرده ایرادی درش وارد نیست بعد اون دوست لیورپولی در جواب به یونایتد توهین کرد

بیخیال

سخت نگیر افشین جان

دوستان کم لطف متاسفانه زیاد شدن.

من رفیق 25 ساله دارم که لیورپولیه :) فکر کن ما 20 25 سال پیش که فوتبال دستی بازی میکردیم اون لیورپول میشد من منچستر :)

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447

بیخیال
من هیچ حرف بدی نزدم...این تو خون یه لیورپولیه که نسبت به این چیزها حساس باشه...تو صفحه قبل در این مورد مبسوط توضیح دادم، لزومی نمیبینم کشش بدم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

بیخیال

من گفتم اگر این جمله رو گفته (جمله ای که نوشتم) ایرادی توش نمیبینم ، از اصول هواداریه که از بازیکن تیم خودی دفاع و تعریف کنه ، غیر از اینه ؟
و اینکه اگه حرف دیگه ای بوده به خودتون مربوطه و توهینی شده من تاییدش نمیکنم .
انتظار نداشته باش تمام این دو سه صفحه از این تاپیک خاص از این فروم تو ذهنم مونده باشه .

خیلی خوبه در کنار هواداری از تیمها و بحثهای فوتبالی احترام تیمها و بخصوص هوادارانشون حفظ بشه . این حرف رو نه از سر ناچاری و قرارگرفتن در منگنه ی قوانین این فروم میزنم ، چیزیه که بهش اعتقاد عمیقی دارم و به خوش آمد یا رنجش کسی نیست . خیلی خیلی ارزشمنده که بتونیم با عقاید مختلف و شاید به ظاهر مخالف در کنار هم و مسالمت آمیز و چه بسا دوستانه بحث فوتبالی بکنیم . این مساله هم خودش بتنهایی ارزشمنده و هم زمینه ساز اینه که در اجتماع و مسائل غیر فوتبابی هم بتونیم با احترام و تحت یه چهارچوب تعیین شده در مسایل خیلی مهم تر بحث کنیم ، کار کنیم و ... .
ببین این فوتبال به ظاهر ساده به کجاها که نمیره ...
وقتی تونستی با هوادار تیم مقابل در کمال احترام مسائل رو مطرح کنی و بحث کنی و در آخر نتیجه بگیری خیلی مهمه (البته هوادار از جنس مرغوبش !). این خودش چیزیه که فقدانش چندین دهه جامعه و کشور ما رو به عقب رونده . بهش میگن : تحمل مخالف ، شنیدن نظرات مخالفین ، گفتمان ، دمکراسی و ... .
فوتبال که به خودی خود ارزش خاصی نداره .
اصلا ده سال دیگه یادت نمیاد مربی تیمت کی بود ، یا اصلا دیگه حس و حال یا وقت دنبال کردن فوتبال رو نداری ، ولی خیلی از این چیزایی که من گفتم تا آخر عمر بدرد آدم میخوره . شما تو هر جا که باشی (گروه دوستان، دانشگاه ، محل کار و ...) اگه تونستی با همه در یه حد متعارف رابطه داشته باشی خوبه . وقتی میگم همه یعنی از قشرهای مختلف فرهنگی-سیاسی-اقتصادی . خیلی این قضیه به کار میاد چون همیشه نمیشه شخص/افراد ی که با شما هم عقیده نیستن رو دور کرد ، چه بسا همکارت باشه و در روز 7...8 ساعت باهاش هستی ، دیگه اونجا ایگنور لیستی وجود نداره !
اینکه تا یه بحثی در مورد رئال-بارسا یا دو تا تیم مختلف میشه سریع یا پاکش میکنند یا درشو تخته میکنن نشون میده که ما عمیقا تو این جامعه به این درد مبتلا هستیم . انگار که دور از جون یه گروه زامبی هستن و یه گروه آدمهای سالم و اگه بغل هم باشن فاجعه به بار میاد . کاری هم به این فروم نداره ، درد کلی هست .
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم ...

سخت نگیر افشین جان

دوستان کم لطف متاسفانه زیاد شدن.

من رفیق 25 ساله دارم که لیورپولیه :) فکر کن ما 20 25 سال پیش که فوتبال دستی بازی میکردیم اون لیورپول میشد من منچستر :)

بنده ارادت قلبی دارم به شما ، جریان کم لطفی رو یه نمه بازش کن برام ... :eek:

.

• Like
Reactions: rms

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
انگار من اومدم یه جرقه ی دعوا درست کردم و اینجا کولاکی به پا شده. من که منظور خاصی جز طرفداری از تیم محبوب خودم نداشتم. دیگه نمیدونم کی چه برداشتی کرده
با اینکه منچستر دشمن خونی ماست اما هنوزم به امثال سیتی و چلسی ترجیحش میدم چون اصالت داره بنابراین اصلا قصد توهین به منجستر ر نداشتم هرچند هنوزم ما سرورشونیم :cool:

بالا