:blink:
محسن جان از شما انتظار نداشتم
دارم میگم مهرداد جان تعریف کرده ایرادی درش وارد نیست بعد اون دوست لیورپولی در جواب به یونایتد توهین کرد
من میگم چرا در جواب تعریف ایشون توهین کردن نه اینکه چرا مهرداد جان تعریف کرده
بیخیال
من گفتم اگر این جمله رو گفته (جمله ای که نوشتم) ایرادی توش نمیبینم ، از اصول هواداریه که از بازیکن تیم خودی دفاع و تعریف کنه ، غیر از اینه ؟
و اینکه اگه حرف دیگه ای بوده به خودتون مربوطه و توهینی شده من تاییدش نمیکنم .
انتظار نداشته باش تمام این دو سه صفحه از این تاپیک خاص از این فروم تو ذهنم مونده باشه .
خیلی خوبه در کنار هواداری از تیمها و بحثهای فوتبالی احترام تیمها و بخصوص هوادارانشون حفظ بشه . این حرف رو نه از سر ناچاری و قرارگرفتن در منگنه ی قوانین این فروم میزنم ، چیزیه که بهش اعتقاد عمیقی دارم و به خوش آمد یا رنجش کسی نیست . خیلی خیلی ارزشمنده که بتونیم با عقاید مختلف و شاید به ظاهر مخالف در کنار هم و مسالمت آمیز و چه بسا دوستانه بحث فوتبالی بکنیم . این مساله هم خودش بتنهایی ارزشمنده و هم زمینه ساز اینه که در اجتماع و مسائل غیر فوتبابی هم بتونیم با احترام و تحت یه چهارچوب تعیین شده در مسایل خیلی مهم تر بحث کنیم ، کار کنیم و ... .
ببین این فوتبال به ظاهر ساده به کجاها که نمیره ...
وقتی تونستی با هوادار تیم مقابل در کمال احترام مسائل رو مطرح کنی و بحث کنی و در آخر نتیجه بگیری خیلی مهمه (البته هوادار از جنس مرغوبش !). این خودش چیزیه که فقدانش چندین دهه جامعه و کشور ما رو به عقب رونده . بهش میگن : تحمل مخالف ، شنیدن نظرات مخالفین ، گفتمان ، دمکراسی و ... .
فوتبال که به خودی خود ارزش خاصی نداره .
اصلا ده سال دیگه یادت نمیاد مربی تیمت کی بود ، یا اصلا دیگه حس و حال یا وقت دنبال کردن فوتبال رو نداری ، ولی خیلی از این چیزایی که من گفتم تا آخر عمر بدرد آدم میخوره . شما تو هر جا که باشی (گروه دوستان، دانشگاه ، محل کار و ...) اگه تونستی با همه در یه حد متعارف رابطه داشته باشی خوبه . وقتی میگم همه یعنی از قشرهای مختلف فرهنگی-سیاسی-اقتصادی . خیلی این قضیه به کار میاد چون همیشه نمیشه شخص/افراد ی که با شما هم عقیده نیستن رو دور کرد ، چه بسا همکارت باشه و در روز 7...8 ساعت باهاش هستی ، دیگه اونجا ایگنور لیستی وجود نداره !
اینکه تا یه بحثی در مورد رئال-بارسا یا دو تا تیم مختلف میشه سریع یا پاکش میکنند یا درشو تخته میکنن نشون میده که ما عمیقا تو این جامعه به این درد مبتلا هستیم . انگار که دور از جون یه گروه زامبی هستن و یه گروه آدمهای سالم و اگه بغل هم باشن فاجعه به بار میاد . کاری هم به این فروم نداره ، درد کلی هست .
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم ...
سخت نگیر افشین جان
دوستان کم لطف متاسفانه زیاد شدن.
من رفیق 25 ساله دارم که لیورپولیه
فکر کن ما 20 25 سال پیش که فوتبال دستی بازی میکردیم اون لیورپول میشد من منچستر
بنده ارادت قلبی دارم به شما ، جریان کم لطفی رو یه نمه بازش کن برام ...
.